• Hii, ik ben Tika
    een mooie donkere dame van 31 jaar oud.
    Ben altijd lekker gezellig,Ik hou van goed behandeld worden,want dat geef ik ook altijd terug.

    Sterke punten
    1.Respect !
    2.When I Said No Is NO!
    3.Lekkere Chat Time!

    Zwakke punten
    ........

    Door Chatt4$$$ op 5 december 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik werk er nu een tijdje en heb niets te klagen, goede chat, en goede verdiensten. Ik ben er in ieder geval tevreden en vermaak mij hier prima in ieder geval.

    Sterke punten
    Goede uitbetaling!
    Super coaches!
    Elke maandag je geld!
    Geen gedoe met rare staffels!

    Door Bennie op 4 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • een nieuwigheid op de site
    velen zullen zich laten vangen
    na het zelf getest te hebben kwam ik tot de vaststelling dat er voor elke klik een volledige minuut aangerekend wordt al ben je maar 1 sec binnen
    de nieuwe functie voyeur , o lekker 10 dames vd prijs van 1 zal je denken geloof het maar niet
    ik bel even zelf in er was maar een dame maar toen ik eruit wilde en geen knop daarvoor vond was ik verplicht om op de enige die online was te klikken
    gezien ik nu op de vertrouwde site uit kwam kon ik me wel afmelden
    bij nazicht van mijn credits stelde ik vast dat er 1 min aangerekend was om in te loggen, 1 minuut vd voyeur en 1 min om uit te loggen
    het koste mij even 2.4€ en ik was in totaal ongeveer 45 sec binnen geweest
    dus als je in de voyeur bent dan word voor elke click 1min gerekend
    bij navraag krijg ik te horen dat het meisje maar een paar cent had gekregen
    ik heb ook naar hen gemaild, na een week heb ik nog steeds geen antwoord gekregen, ik denk dat dat genoeg zegt
    mij zien ze niet meer terug

    Door davy op 3 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ik en mijn dochter zijn ervan af gegooid en geen reden opgegeven, een kennis van ons maakt afspraken en krijgt alleen waarschuwing, ik wil iedereen dan ook zeggen, ga een andere zoeken want deze yops is niet te vertrouwen.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    alles

    Door jolanda op 2 december 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik werk hier al enige tijd voor, en de betaling is altijd stipt! Veel werk en een super mooie staffel/betaling. De baas is ook iemand die eerlijk is en die ook meteen zegt waar het op staat!

    Sterke punten
    Stipte uitbetaling
    Hoge staffel
    Vriendelijke Coach en goede begeleiding!
    Veel werk!

    Zwakke punten
    Die moet ik nog zoeken?

    Door Karen op 30 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mensen doe net zoals ik.
    Stuur alle adverteerders een email dus de bedrijven die in de ladymail emails staan.
    Ook al krijg je je geld niet dan zullen ze bij ladymail in ieder geval geen geld meer verdienen zodat deze oplichterij gestopt kan worden.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oplichters

    Door Helma op 29 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zelfde verhaal als Sanne. Ik had nota bene bijna een uitbetaling aan kunnen vragen en ineens kan ik niet meer inloggen. Dus ook contact gezocht via de website. Ik heb wel respons gekregen, maar wat voor een respons!
    Ik word schaamteloos beticht van valsspelen! Dat terwijl ik mij altijd netjes aan de regels heb gehouden! Daar zakt je de broek toch van af...
    Ik heb de voorwaarden nog eens gelezen en nog maar een mail gestuurd want ik weet niet waar ze op doelen. Maar daar zal ik denk ik wel geen antwoord meer op krijgen...
    Conclusie: pure tijdverspilling. Mijn advies: niet aan beginnen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Geld verdienen gaat erg langzaam.
    Account wordt geblokkeerd als je bijna genoeg hebt voor een uitbetaling.

    Door Larissa op 27 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hallo allemaal,

    Kijk uit met deze website van productiewerk / productiewerk!

    Ze doen alsof ze je thuis kunnen voorzien van werk om een beetje bij te verdienen.

    In de praktijk bel je naar nummer 0900-1284847 voor 80 cent per minuut en daar wordt je zolang mogelijk aan de praat gehouden.

    De website staat op het adres van: Willem Buytewechstraat 40, 3024BN ROTTERDAM, Netherlands

    Dit adres komt op internet al diverse keren naar voren met malafide praktijken.

    Er zijn al verschillende klachten over deze website te vinden.

    Ook op keurmerk thuiswerk is een waarschuwing te vinden voor deze website.

    Jammer dat grote internetproviders zoals XS4ALL die deze website host deze oplichters hun gang laten gaan. Het antwoord wat je van hun krijgt is dat je aangifte moet doen bij de politie.

    Sterke punten
    Oplichting!

    Door Bart op 27 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Je krijgt wel een bevestiging van uitbetaling maar geen betaling. Er wordt ook niet meer gereageerd bah

    Sterke punten
    Géén

    Zwakke punten
    Betalen niet

    Door Kyla op 25 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik doe al jaren mee met ladymail. Ik had echter nog nooit geclaimd. Ik had al meer dan 30 euro, maar op een gegeven moment merkte ik dat er geen geld meer bij kwam. Inmiddels sta ik 15 euro, zonder ooit geld aangevraagd te hebben. Mijn verdienste is dus gehalveerd. Natuurlijk heb ik navraag gedaan, maar op facebook claimt men te druk te zijn. Via de mail hoor ik helemaal niks. Ik doe hier dus niks meer mee.

    Door B Beldman op 21 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik werk er nu een aantal weken voor. Nog geen problemen onder vonden. Goede begeleiding en als er wat is je kan altijd op iemand terug vallen met je vragen. Betaling is prima en altijd netjes op tijd. Ook zo nu en dan leuke acties.

    Sterke punten
    Goede begeleiding
    Betaling altijd op tijd.

    Zwakke punten
    Geen op of aanmerkingen.

    Door Direct171 op 16 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Vind Yops erg fijn werken, geen Skype gezeik en je factuur is er eerder dan bij zubar (08.00 ipv 12.00). Geen problemen met controles en gewoon een fijn bedrijf. En of Sylvia er werkt maakt mij geen reet uit, heb bij zubar ook nooit problemen gehad met Sylvia in alle jaren dat ik er heb gewerkt wel drama met arrogante coaches gehad dus ben blij om daar nu vanaf te zijn.

    Sterke punten
    Geen Skype
    Geen coaches
    Super snelle factuur en betaling
    Meer berichten dan bij berichtencentrale
    Handig om in de gaten te houden wat je percentages zijn

    Zwakke punten
    Percentages: met vaste klanten of klanten die alleen maar hihi ik ben verliefd zeggen valt er nou eenmaal niets te loggen en dan gaan je percentages al naar beneden.
    Opties tot snel loggen heel erg handig!
    Geen optie om alle 3 de chats in 1 scherm te krijgen waardoor je dus constant aan het wisselen bent

    Door S247 op 13 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik was wat geschrokken over de vele negatieve ervaringen toen ik mijn € 10.00 wilde laten uitbetalen. Na de aanvraag kreeg ikkeurig een bevestigingsmail. Ik had al gelezen dat de score minstens 5.5 moest zijn. Ik zat ruim boven de 8. Na 3.5 week stond keurig de € 10.00 op mijn rekening. Ik ben dus eigenlijk gewoon positief. Wat ze beloven zijn ze bij mij nagekomen.

    Sterke punten
    Komen afspraken na.

    Zwakke punten
    Bij mijn ervaring geen.

    Door Edwin op 1 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Account score ingevoerd dus alleen klikken op emails en gratis acties meedoen is er niet meer bij, je zult dingen MOETEN kopen via hun website sinds ze dit in gevoerd hebben, ik zeg vandaag op. ze reageren ook niet op je mailtjes

    Sterke punten
    geen sterke punten... verspilling van je tijd

    Zwakke punten
    alles, niet aan beginnen!!!!

    Door Anita op 30 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • I've been working for Operating4u as of May this year so not that long but on the other hand, I think it's long enough to give my honest opinion about this studio.

    Traffic is slow at times but not much slower as I've experienced at other studios where 4-5 messages per hour was considered a busy day. In fact, I can still make a living out of working for them. Fair is fair, the drop in pay per message came as a shock, but then again, let's face it, with low traffic, what good does a higher pay per message do for you?

    I find management very friendly and most of all very helpful, you never have to wait long to get an answer. I usually get my money within 2 days, occasionally it's a day later, but that's very rare.

    They're not only paying on time, they don't let you work unpaid as either a so called training period or to pay back the cost of the training.

    What I like best is the freedom I have, no one looking over my shoulder 24/7 to tell me what I should do better or how to rephrase my sentences. Sure, I've been told to make my messages longer once, and no I didn't like to be told but in all fairness, they were right

    If you've been doing this for many years as I have, you will realize it won't get any better than what this studio is offering you.

    Sterke punten
    Pay on time
    Non rota
    Helpful and reliable management
    No need to invoice them

    Zwakke punten
    Slow traffic at times

    Door Sweet op 28 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Als enige gebruiken jullie de zgn accountscore als phising om je telefoonnr te ontfutselen terwijl je tegenwoordig email heb maar dat verkoopt niet. Als je de inhoud van 2 webwinkels in huis heb dan kom je misschien aan de 5.5 score

    Zwakke punten
    spaar actief account score betekent gewoon phising

    Door D. Amsterdam op 27 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Het probleem is na het keren van een grote bedrag gooien ze je gelijk op een BAN!


    Een groot gedrocht is Euroclix. Ik zal zeggen waarom dat zo is.

    Je kan niet een onbeperkt aantal mensen uitnodigen. ( fictief of niet-fictief zou er niet toe mogen doen )

    Ik ben 2x uitbetaald ( toen leek alles nog goed te gaan ) en dat staat ook netjes op mijn rekening.

    Zojuist kreeg ik de volgende mail:

    Het beveiligingssysteem van EuroClix heeft ons gewezen op 'verdachte' (mogelijk frauduleuze) activiteiten via uw account. Het blijkt dat er een aantal ongeldige leden via uw account zijn aangebracht. Deze leden zijn inmiddels geroyeerd.

    Met vriendelijke groet,

    EuroClix Ledenservice

    Dat wil dus zeggen dat ik al mijn gespaarde Euroclix-punten ( na mijn 2 uitbetalingen ) kwijt ben. Ik had er zo'n 60.000.

    60.000 euroclix = 1020,-

    niets van dat alles

    Ik ben van plan om Euroclix voor de rechter te dagen of iig ze het zo moeilijk mogelijk te maken. Dit kan absoluut niet. Corrupt zooitje dat het is.

    Voor mensen die zich willen aanmelden bij Euroclix, niet doen.

    PS. Euroclix betaald websites om negatieve reviews te verwijderen om een hoge rating te scoren, wat dus daad werkelijkheid helemaal niet werkt.

    En elke mailtje mailtje of mailtjes die jij klikt krijgt euroclix ook voor betaald, dus jij werkt voor euroclix en hun krijgen een grote bedrag voor de reclame mailtjes. Dus dat is wat jullie allemaal niet weten!

    Sterke punten
    Je bannen als het tot een grote bedrag komt

    Zwakke punten
    Je hoort nooit van en pas na 1 week oplichters zijn het!

    Door jaline op 26 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb 5 oktober een bon aangevraagd voor mijn 60.000 punten, maar nog steeds niets ontvangen.
    Dit kan tot 8 weken duren, maar wat ik niet begrijp is waarom andere enquette aanbieders het een paar dagen later of zelfs dezelfde dag nog uitbetalen.
    Wat me ook opvalt bij Toluna is dat sinds ik de bon heb opgevraagd ik veel en veel minder enquettes ontvang.

    De eerstvolgende keer dat je een enquette ontvangt zou je moeten melden kan 2 tot 8 weken duren voor ik de enquette invul.Zodra ze me betaald hebben ben ik er weg en hun adres is voor mij een klein halfuurtje reizen.

    Sterke punten
    helemaal niets

    Zwakke punten
    bijna alles, de polls zijn wel leuk, maar ook veel nietszeggend.

    Door Henk-J op 25 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • How is everyone enjoying the recent 3 cent pay cut? Is it only the English chat or other languages too?

    It was explained that the traffic was taken away (It was dead all of the sudden) because Op4u was too expensive for the main company where traffic comes from (is this even true?) The main company sent there traffic to cheaper companies (studios). OP4U went and cut the pay drastically and traffic picked back up a little bit.

    Nothing else has changed. They have not lowered the payout amount. They still demand everyone to have 130 chars message average (which isn't that bad, but the minimum length on the platform is 75 chars. Now I understand longer messages are needed at times of times to answer all of the client's questions and also when the client sends a longer message, but at this shit pay rate, they should only expect and ask for a 75 -100 char message length average.

    There has to be a better paying company than this for ops.

    Have you noticed on their FB page they still show a different pay rate Or is that one still for the NL chat?

    The really fun part is when you type out an entire message and answer several questions that the client has asked and after leaving notes and then get a pop out that says the customer has already been handled by another op. That means that you have done the notes for some other op, created a message and don't get paid for it. (This happens whether the message is long or shorter- it is not a matter of taking too long to answer it.)

    Are other companies (studios) cutting their pay too due to the main company not giving them traffic and instead giving it to the cheaper companies? Is it true that there some companies (studios) that even pay extra working weekends?










    Sterke punten
    Pay is on time

    Zwakke punten
    pay cut
    expecting harder work for less pay
    Not lowering the payout to reflect the new pay
    pop up telling that another op is handling it

    Door Micka op 25 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik was al een paar werken lid en na uitbetaling van 150,- euro hebben ze een ban op mijn accountant gezet. En alle leden kunnen opeens niet meer inloggen.


    Ze vragen naar je ID kaart en naar je bank pas en later krijgt je pas na 1 week een e-mail. Beste mensen doe niet mee en en het klikken van mailtjes kost tijd.

    Oplichters zijn het allemaal beste mensen geef je echte adres niet op prijs en jou rekening nummer. En ze kunnen misbruik ervan maken.

    De betaling hebt ik wel gehad, maar mijn advies is begin niet aan de deze site!!!! Er zijn andere sites waar je beter kunt verdienen.

    Sterke punten
    De site lijkt aantrekkelijke.

    Zwakke punten
    Ze gooien na een uit betaling een ban wanneer het tot leden werven moet aankomen durven ze niet direct de credits op je accountant te storten. DUS WEES GEWAARSCHUWD!

    Door ano op 24 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hoi! Naast mijn werk en studie ben ik geregeld bezig met het invullen van enquêtes. Helaas heb ik het helemaal gehad met Opinieland.

    Dan ben je zo'n 20 minuten bewust bezig met een enquête, die voor jou geselecteerd is na een aantal vragen, wordt de enquête op de laatste vraag beëindigd omdat de enquête toch niet voor mij bedoeld was. Je raad het al, men krijgt behalve 1 lot (wat niets meer is dan dikke lucht) geen ene cent. Dit gebeurd bij mij niet een enkele keer, nee, de meeste keren is dit het geval.

    Ik raad Opinieland af, omdat ze helaas oplichten... Daar in tegen ben ik beter te spreken over "Waardevolle Mening".

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    men wordt opgelicht.

    Door Alex op 20 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • islive is wel een aardige site. persoonlijk vind ik www.123cams4free.com beter. Leukere meiden en goedkoper. staat vaak een discount code op de homepage. Daarnaast ook veel extra gratis credits. echt een aanrader.

    Sterke punten
    goede website

    Zwakke punten
    te duur

    Door mark zonderv op 20 oktober 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Via een vriendin die regelmatig bonnen bij Toluna verdient op hun website gekomen en geregistreerd. Ook toen even Toluna gegoogled en vervolgens hier terecht gekomen en ook de negatieve reacties gelezen.

    Moet eerlijk zeggen dat sommige klachten wel een beetje vaag zijn, iemand zei dat punten niet worden bijgeschreven terwijl ze bij mij direct na het eindigen van een enquete worden bij geschreven en een ander zei dat Toluna je wachtwoord zou hacken en dat is wel een hele rare claim want dan heb ik nog nooit bij geen enkele site meegemaakt.

    Tot nu toe gewoon goede ervaringen bij Toluna mocht dat veranderen kom ik dat ook melden ;)

    Sterke punten
    Duidelijke site
    Punten worden direct bijgeschreven
    Leuke bonussen
    100 euro lotto

    Zwakke punten
    Je moet er wel redelijk wat tijd aan besteden maar goed ik zit momenteel verplicht thuis dus genoeg tijd. Muziekje aan en gaan

    Door Kees op 17 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ik krijg nu al voor de 3de keer deze melding...

    This is the mail system at host wilas2zmb1.online.greenfieldnet.com.

    I'm sorry to have to inform you that your message could not
    be delivered to one or more recipients. It's attached below.

    For further assistance, please send mail to postmaster.

    If you do so, please include this problem report. You can
    delete your own text from the attached returned message.

    The mail system

    met vr gr Tyrrell Zwolle...

    Door Tyrrell Zwol op 13 oktober 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik werk sinds kort bij dit bedrijf. Je word goed begeleid en als je vraagt naar feedback omdat je onzeker over je werk bent word er altijd naar je geluisterd! Snelle reacties doorlopende berichten. Ik ben gelijk goed opgenomen in het bedrijf wat voor jezelf ook erg fijn is!
    Wat wil je nog meer zou je zeggen.
    Ik zou zeggen zou je graag zelf willen weten waar en wanneer je werkt. Check dan gewoon of dit iets is voor jou!

    Sterke punten
    Betrouwbaar bedrijf
    Goede coaches
    Doorlopende berichten
    Feedback

    Zwakke punten
    Geen ondekt

    Door Kimberly op 11 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.