Reviews van deze auteur

operating4u - super

Review over Operating4u

je kan goed bij verdienen, als je de berichten vroeg al pakt, heb je de hele dag door wel wat te doen, ook 's avonds is het wel druk.. Als je gewoon snel kan typen, kun je een mooie bij verdienste hebben.. natuurlijk is er wel eens een dag wat rustiger, maar dat heb je overal..

Sterke punten
correcte uitbetaling, altijd op tijd..

Zwakke punten
geen zwakke punten gevonden..

reacties:

Review: Leugens.

Nou ik heb een tijdlang niet gewerkt, maar betalen voor een inwerking? dat lijkt mij wel heel sterk..

Review: Niet gaan werken voor dit bedrijf!

onzin dat er zo gesproken wordt, jij moet bij een werkgever toch ook jouw bankrekeningnummer doorgeven? Tegenwoordig wordt ook daar een kopie van gemaakt hoor. En jij zou toch niet willen dat jij per ongeluk een foutje gemaakt hebt bij het invoeren van jouw rekeningnummer? Zo kunnen ze altijd aan geven dat dit het nummer was wat jij hebt doorgegeven!

Review: Slechte ervaring

Als je zo krom Nederlands hebt gepraat tegen de klanten, als wat je hier hebt gedaan, is dit vast niet onterecht geweest. Ik werk er al heel lang. Genoeg berichten en geen problemen.

Review: Oplichters bij operating4you

Je kan zeker veel berichten verwerken. 500 per dag is zeker te doen. Je moet alleen wel ingelogd blijven staan. Berichten stromen gewoon Door. Dus snap de negatieve kritiek niet. Bij elk werk moet je werken voor je geld. . Dus als je dan tikwerk doet, moet je inderdaad ook doortikken. Maar het is zeker haalbaar!