Leugens.

Ik ben een poos terug werkzaam geweest bij Operating4u. (+/- een jaar geleden).
Door omstandigheden ben ik toen moeten stoppen, toen ik ze daarvan op de hoogte bracht kwamen ze mij te vertellen dat ik, indien gewenst, mocht terugkeren eens mijn persoonlijke leven dat terug toeliet.

Nu was er enkele maanden terug beterschap in zicht en besloot ik te informeren naar het feit of ik nog steeds welkom was.
Toen kwam al gezeik over het feit dat mijn account was afgesloten door slecht werk (wat niet klopt) en dat ik het inwerkgesprek opnieuw zou moeten doen.
Dat op zich is geen probleem, ik bedankte ze en nam me voor contact op te nemen van zodra ik ook effectief kon starten.

Zo gezegd zo gedaan, ik neem terug contact op met mijn contactpersoon die mij doodleuk komt te vertellen dat ik moet betalen voor mijn inwerkgesprek! Omdat ''ik niet serieus overkom'' (ondanks het feit dat ik er al eens meer dan twee jaar actief was en alles netjes volgen het boekje deed) en omdat ''ze vaak mensen opleiden die daarna niet meer van zich laten horen'' (wat mijn probleem niet is, nietwaar?)

Ik weet niet wanneer of waarom het beleid is verandert maar ik betaal NIET voor een inwerkgesprek die ik al eens kreeg, om bij een bedrijf te gaan werken die zich niet aan z'n woord kan houden, al helemaal niet na het lezen van andere reviews naar de hoeveelheid van berichten en behandeling naar hun werknemers toe.

Begrijp me niet verkeerd, ik heb er graag gewerkt, ondanks het feit dat er hele periodes waren waar je helemaal geen berichten kreeg maar dit kan voor mij niet door de beugel.

Jammer!

Sterke punten
-Correcte verloning, netjes op tijd.
-Doorgaans vriendelijke coaches

Zwakke punten
-Er is vaak geen werk waardoor je op een leeg scherm zit te staren
-Er is blijkbaar een nieuw beleid waarbij je moet betalen voor inwerkgesprekken (!) als je terugkeert.
-Houden zich niet aan hun woord.

Bezoek Operating4u Reviews over Operating4u

3 reacties

Bezoek Operating4u Reviews over Operating4u

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Operating4u
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden