Reviews van deze auteur

Zeer Betrouwbaar, Vriendelijk en supersnel met uitbetalen

Review over Euroclix

Enige jaren geleden lid geworden van Euroclix. Was sceptisch door zeer slechte ervaringen met soortgelijke websites. Andere websites betalen of niet uit of je krijgt belachelijk weinig betaald voor hetgeen je moet doen (op mail klikken e/o aan onderzoeken meewerken) of ze stoppen ermee voordat je je gespaarde punten kan inwisselen. Sinds ik lid ben van Euroclix gebruik ik alleen nog maar Euroclix. Dit is voor mij de enige echt betrouwbare "punten spaar" website.

Hoe meer clix je spaart bij Euroclix des te hoger wordt de waarde van die clix. €70 = 5000 clix.

Ik doe aan alle onderzoeken die mij worden aangeboden mee en klik op alle e-mails waarop ik geacht wordt te klikken om de website van de adverteerder te bezoeken. Ook doe ik soms aankopen bij aangesloten websites waarmee ik voor elke besteedde euro ook nog eens clix krijg. Ik laat mij 2 tot 3 keer per jaar €70 uitbetalen. Word altijd zeer snel binnen 1 week na aanvraag uitbetaald. Als er een probleem is en je hebt persoonlijk contact nodig met de helpdesk krijg je zeer snel (meestal binnen 1 a 2 uur) antwoord. De medewerk(st)ers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. En ze zijn ook nog eens heel erg coulant als er iets bij een adverteerder niet goed wordt doorgegeven..

Ik beveel Euroclix.nl aan iedereen aan die op een snelle en zeer eenvoudige wijze een extraatje wil bijverdienen.

Sterke punten
Betrouwbaar. Snel. Coulant. Vriendelijk, Zeer Betrouwbaar, makkelijk te benaderen, uitbetaling binnen 1 week....

Zwakke punten
Geen

reacties:

Review: Slecht en misleidend

@M, als u zo vaak afgewezen wordt als u op een onderzoek klikt, kan het er aan liggen dat u te lang wacht of het kan zo zijn dat u uw gegevens (profiel) niet volledig heeft ingevuld.

Als u van acties waar u aankopen doet geen clix krijgt kan dat vele oorzaken hebben. Ik krijg gewoon altijd de clix bij aankopen die ik via de site doe. Ik raad u aan om de help pagina's goed door te lezen. Ook is de klantenservice erg behulpzaam. Heeft u al hulp aan hun gevraagd.?Als u geen clix krijgt doet u waarschijnlijk zelf iets fout (bv een adblocker gebruiken tijdens de aankoop).

Bij Euroclix is niets misleidend! Ik ben al jaren lid en laat mer minimaal 1 keer per jaar uitbetalen..

Review: Makkelijk zakcentje

ONZIN! Je krijgt altijd clix als je onderzoeken invult! Waarschijnlijk bedoel je je profielgegevens. Maar ook daar krijg je eenmalig 10 clix per profiel onderdeel. Na enige tijd wordt je gevraagd om te kijken of je gegevens nog steeds up to date zijn. En dan krijg je weer 10 clix per onderdeel. als je zelf tussentijds je profiel gaat veranderen krijg je geen clix, anders zou iedereen elke dag zijn/haar profiel gaan veranderen...

Je moet jezelf beter informeren zodat je geen onwaarheden gaat lopen rondstrooien!

Review: Makkelijk zakcentje

Ik val je niet aan maar het klopt gewoon niet wat je zegt! Zonder uitnodiging kun je niet mee doen met een onderzoek. Mocht je nog onderzoeken niet hebben ingevuld (die nog niet zijn afgesloten) dan kun je die onderzoeken via de site benaderen maar dan krijg je gewoon wel je clix. Als je niet tot de doelgroep behoord dan krijg je ALTIJD minimaal 1 clix (soms zelfs iets meer). Dus nogmaals wat je zegt klopt gewoon niet!

Review: Makkelijk zakcentje

Je blijft eigenwijs!! Ik doe dat zo vaak! Je krijgt ALTIJD je 1 clix waar je recht op hebt!! Maar als je al eerder op de email hebt geklikt maar het onderzoek niet hebt ingevuld (op dat moment) en je gaat later terug naar de website om dat onderzoek alsnog in te vullen krijg je (inderdaad) geen clix meer als je niet tot de doelgroep behoord omdat je die 1 clix al hebt gehad toen je op die email klikte...