Reviews van deze auteur

Vriendelijke mensen, leuke chat

Review over ChatMaster

Na het zien van de 'slechte' reviews van mensen die zelfs nooit gestart zijn wil ik even een oprechte review plaatsen.

Het is zo dat dit werk zeker niet goed verdient, maar wat verwacht je van iets wat je lekker uit je luie zetel kan doen en weinig tot geen moeite moet doen?

Ik ben sinds een paar dagen aan het werk via chatmaster en vind persoonlijk dat ik echt behandeld word als een mens en geen 'winstgevende robot'. Het liep bijvoorbeeld even mis met mijn account waardoor ik iets langer moest wachten, ik kreeg 100 excuses en spijtbetuigingen waar anderen gewoon niets zeggen en zoek het maar uit. Communicatie is geweldig goed en de staffels liggen uitzonderlijk hoog.

Er zijn er die er nog iets boven zitten maar waar je dan wel veel langere berichten moet typen waardoor je uiteindelijk minder of slechts evenveel kan verdienen.

En voor de mensen die over de staffels die niet meegedeeld werden willen zagen kan ik alleen zeggen dat ik het best wel begrijp. Hoeveel ik in het verleden al heb zien voorbijkomen die puur op korte tijd zoveel mogelijk willen beantwoorden om zoveel mogelijk geld eruit te willen slaan zonder aan kwaliteit te denken en dan kon ik het altijd maar oplossen. Ik snap dat ze enkel tijd en geld willen steken in mensen die het echt Menen.

Sterke punten
Fijne communicatie
Zeer goede staffels
Weinig regels zodat je berichten beter kunt schrijven
Wekelijkse uitbetaling
Je bent een mens geen werkrobot

Zwakke punten
Tot nu toe geen enkel

reacties: