ChatMaster

Zit je al enige tijd thuis en lukt het maar niet met het vinden van een geschikte baan? Heb je al een baan, maar heb je behoefte aan extra inkomsten? Wil je ook nog van huis uit werken? Meld je dan aan bij de Chatmaster. Dit chat bedrijf biedt werknemers al jaren een makkelijke manier om van huis uit geld te verdienen. Daarnaast biedt dit bedrijf haar klanten ook de hoogste kwaliteitsnormen en een betrouwbare en professionele uitvoering van de dienstverlening naar hen toe. Dit wordt bewerkstelligd met een gemotiveerde en dynamische team, bestaande uit mannen en vrouwen van alle leeftijden. Thuiswerkers vinden bij Chatmaster een veilige werkomgeving met hoge verdiensten en betrouwbare uitbetalingen. Daarnaast is er 24 uur per dag support beschikbaar zodat eventuele vragen direct beantwoordt kunnen worden. Werknemers van dit bedrijf kunnen rekenen op hoge uitbetalingen, betrouwbare uitbetalingen, een aantrekkelijke bonus systeem, doorgroeimogelijkheden en scholing. Personen die interesse hebben in deze vorm van thuiswerken, kunnen zich snel en eenvoudig aanmelden op deze site. Chatmaster is altijd op zoek naar gemotiveerde moderators voor haar chat-platformen. Als moderator profiteer men van de jarenlange ervaring van dit bedrijf als één van de meest succesvolle chat-bedrijven van Nederland. Tussen Chatmaster en de moderator bestaat namelijk geen vast dienstverband. Elke moderator is vrij om te werken wanneer hij/zij dat wil. Personen die voor dit bedrijf werken kunnen op een wekelijkse of een maandelijkse uitbetaling rekenen. Ook personen die woonachtig zijn in het buitenland kunnen zich gerust aanmelden op deze site om te kunnen werken vanuit een eigen locatie. Het is van eminent belang, dat alle moderators een goede beheersing van de Nederlandse taal hebben. Bij Chatmaster kan men tot wel € 0,15 cent per verwerkt bericht verdienen. Wil je dus heel graag thuis werken en lijkt dit interessant? Meld je dan snel aan bij Chatmaster. Wie weet kun je vandaag al aan de slag bij dit bedrijf als moderator. Thuiswerken

ChatMaster Reviews

  Top firma!

  Top bedrijf om voor te werken. De coach is heel correct en altijd vriendelijk zolang je ook zelf professioneel blijft. Betalingen altijd de maandagmorgen op de rekening. Hier kan je echt niet klagen. Als je wat zelfdiscipline hebt voel je je hier heel snel en goed in je vel!

  Top bedrijf

  Ik doe dit werk al heel wat jaartjes, maar hier ben ik pas net begonnen. De verdiensten zijn super, en dat heb je niet bij alle bedrijven waar ze dit werk aanbieden. Het is niet moeilijk, als je er maar niet met de pet naar gooit. De vorige werkgever (Ik noem nu nog geen namen, daar was het echt jan met de pet en verdien je in het begin goed en daarna naaien ze je waar je bijstaat, en dan maakt het niet uit hoelang je er werkt) Hier gaat alles lekker soepel en je hebt geen stress, en werkdruk meer zoals voorheen. De target is makkelijk haalbaar, en je verdiend er genoeg in zeer korte tijd, en je kunt ook nog je eigen dingen doen zonder dat er op je huid word gezeten door de coach. Deze coach is een toppertje en je kunt er altijd bij terecht als er iets is, en alles is bespreekbaar. Dus overweeg je om dit werk te gaan doen? Dan zou ik zeker dit bedrijf aanraden. Je verdiend leuk, en ook de extra staffels in de avond en weekenden is super goed. Ik zal nog wel iets vergeten zijn, maar je kunt niet alles hebben in het leven ;)

  Sterke punten
  Goede verdiensten. Geen werkdruk en of stress. Goede coach die er altijd voor je is als je ze nodig hebt. Alles is bespreekbaar.

  Zwakke punten
  Niet gevonden.

  RASCISTISCHE

  Ben in shock over de procedure. Chatmaster heeft blijkbaar twee lijnen. Een NL chat lijn en een Surinaamse chat lijn. Als je van Surinaamse kom af ben kan je niet werken op de NL chatlijn, ook al ben je geboren in Nederland en woonachtig in Nederland. Discriminatie wordt racisme wanneer het systematische wordt. Wat duidelijk gebeurt in dit bedrijf. Ik ben er niet over te spreken.

  Zwakke punten
  Rascistische

  RASCISTISCHE

  Ik heb vandaag gesolliciteerd bij CHATMASTER en ik ben in shock!! Het verliep in het begin allemaal soepel en krijg de nodige informatie door totdat ik mijn selfie met me passport opstuur. Vanaf dit punt gaat het helemaal fout. Wanneer ik de foto heb opgestuurd vraag de dame, Maartje, of ik Surinaamse ouders heb. Waarop ik antwoord ik ben Surinaamse. Waarop zij vervolgd met Oi, dan mag je niet op onze NL chat, onze Surinaamse chat zit helemaal vol. Mind you. Ik ben hier geboren, woon er al me hele leven. Ik geef dit aan en zij zegt vervolgens dat het toch gescheiden is en vraagt of ze mij op een wachtlijst kan plaatsen. WTF? Ik begrijp niet zo goed wat er gebeurt dus vraag om verheldering. En ze zegt: Ja wij hebben een aparte chat voor Surinamers. Dat is bij veel studio’s zo. WAT??! Ik vraag haar nu of ik afgewezen wordt qua mijn uiterlijk. Want op dit punt is het voor mij duidelijk dat ik niet kan werken op de NL chat lijn omdat ik van SURINAAMSE KOM AF BEN!?!? Ze zegt dat het niet zo is en geeft aan dat het om taalgebruik gaat. TAALGEBRUIK???? Vraag ik. Ik vertel haar dat ik gewoon een HBO opleiding heb gedaan en dat mijn Nederlands uitstekend is. Ze blijft aanhouden dat er aparte chats zijn, om taalgebruik en zij zich moet houden aan PROCEDURES!! ZIJN DIT JULLIE PROCEDURES CHATMASTER???

  Zwakke punten
  Rascistische bedrijf

  Betrouwbare goed uitbetalen baan

  Werk sinds kort voor chatmaster en ik moet zeggen dat het een leuke bijverdienste is. Vele mogelijkheden en goede uitbetaling.Voor vaste baan of bijbaan,geld nodig zowel man als vrouw, werken vanuit huis. Ideaal. Doen!

  Sterke punten
  zelf tijd indelen, goede verdiensten, thuiswerken, goede inwerk

  Zwakke punten
  Niet

  Top bedrijf!

  Ik heb al enige jaren ervaring als chat moderator maar nog nooit voor zo'n top bedrijf gewerkt als dit.

  De coach is vriendelijk en heeft altijd een luisterend oor, ook als het niet om het werk gaat.

  Veel hulp heb ik niet nodig maar als dat zo zou zijn is ze er als de kippen bij.

  De betalingen zijn elke week stipt op tijd (zondag op maandag nacht), ik doe dit naast mijn fulltime baan zodat ik er nog een zakcentje aan over houd.

  Absoluut een aanrader!

  Sterke punten
  Goede support, snelle uitbetaling, hoge staffel

  Zwakke punten
  Nog geen zwakke punten kunnen ontdekken.

  Top bedrijf, om vanuit huis te werken!

  Inmiddels werk ik nu meer dan 6 maanden bij dit bedrijf, je krijgt goede ondersteuning van de coach, die ook betrokken is bij je eigen situatie. Betalingen zijn altijd correct en op tijd! Naar mate je langer werkt hoe creativer je wordt, het leuke van het werk is ook de spontaniteit die ontwikkelt in het werkelijke leven!

  Sterke punten
  Alles goed voor elkaar

  Zwakke punten
  Geen

  Super

  Na jarenlange ervaringen met andere bazen, is het zalig om nu eens menselijk behandeld te worden. Pas begonnen met het werken hier maar al leuk contact met coach.

  Sterke punten
  Superleuke coach.
  Loon op tijd betaalt.

  Zwakke punten
  Geen, noppes, niks.

  Top

  Ik werk sinds een aantal maanden bij Chatmaster. De fijnste werkplek die ik ooit heb gehad. Fantastische begeleiding door je eigen coach, die niet alleen kijkt naar je werkzaamheden maar ook oog heeft voor je persoonlijke situatie en graag tussen door een praatje maakt. Betalingen gaan super. Elke zondagnacht staat wat je in die week verdiend hebt op je rekening. En ook de baas is heel betrokken en benaderbaar. Ik hoop nog heel lang hier te mogen werken!

  Zwakke punten
  Geen

  Chatmaster is een heel fijn bedrijf om voor te werken!

  Ik werk nu 2 jaar voor chatmaster en zou graag ook even mijn ervaringen weer willen geven. Na voor verschillende chats gewerkt te hebben ga ik hier niet meer weg. Hoge verdiensten, een contante stroom berichten en je verdiensten staan iedere maandag keurig op tijd op je rekening. Daarnaast is het de coach Maartje die het verschil maakt. Iedere vraag die je mocht hebben wordt binnen enkele minuten beantwoord op de skype en alles wordt op een hele menselijke manier afgehandeld. Hier ben je een mens en geen nummer.. Kortom we gaan er in 2021 een mooi jaar van maken!

  Sterke punten
  Hoge staffels, iedere week op tijd het verdiende geld op je rekening, een topcoach die heel vriendelijk is en altijd voor je klaar staat met raad en daad, een constante berichtenstroom de hele dag door.

  Zwakke punten
  geen.

  In het begin goed

  In het begin leuk gewerkt, waren ook veel berichten, totdat dit enorm afvlakte. Ze stoppen de samenwerking met een zoals ik het opvat niet gegronde reden, heb ik ze op gewezen, bleek opeens de verklaring die ik had ondertekend waarin staat wanneer de samenwerking gestopt kan worden (de desbetreffende reden stond er niet in), totaal niet relevant te zijn. Krijg je verwijten naar je hoofd van de eigenaar, die naar mijn mening kant nog wal slaan. De coach vertelde weer een heel ander verhaal over het be�«indigen van de samenwerking. Ik ervoer de laatste gang van zaken als onbetrouwbaar.

  Sterke punten
  Goede uitbetaling, in de nacht van zondag op maandag al op je rekening. Ze doen niet moeilijk als je een keer de weekstaffel niet haalt. Goede ondersteuning en duidelijke controle. Coach makkelijk te bereiken door de hele dag door.

  Zwakke punten
  Stoppen de samenwerking met een niet gegronde reden. Soms meer dan 12 uur op de site moeten zitten om de 500 respectabel aantal berichten te krijgen.

  Warm en zeer vriendelijk bedrijf

  Ik ben hier nu een haf jaar aan het werk en dit is ëën van de weinige bedrijven die een operator nog als een persoon kan zien.
  Ze zijn heel open en denken met je mee in oplossingen.

  Van mij krijgen jullie een dikke 10 en ik ben zeker van plan om hier nog een hele lange tijd te werken.

  Sterke punten
  Ze steunen je als je het even moeilijk hebt, een sterker punt kan je niet krijgen!!

  Zwakke punten
  geen

  Chatmaster is een topper!!!!

  Een oude rot noem ik mijzelf in dit vak. Jaren geleden ontdekte ik deze vorm van thuiswerken. Het is de ideale manier om vanuit huis geld te verdienen.
  Ik heb bij vele studio’s ervaring opgedaan. Nu zit ik alweer meer dan twee jaar bij Chatmaster. Het bevalt mij erg goed, nooit geen gezeur, altijd even vriendelijk.
  Hier weggaan moet ik niet aan denken, ik weet wat ik heb, niet wat ik krijg. Voor mij is Chatmaster een topper.

  Sterke punten
  Betalingen kloppen altijd
  Goede coach die vriendelijk en eerlijk is
  Snel antwoord op je vragen


  Zwakke punten
  Geen

  Geweldig werk met de juiste ondersteuning en voorwaarden

  Het is echt geweldig om deel uit te maken van de Chatmaster.nl team, je wordt zo goed ondersteund. Ze maken de beloftes waar en je hebt altijd je eigen coach bij de hand mocht er iets zijn. Begrip is een belangrijk woord in hun woordenboek.

  Toen ik in tijdnood zat tijdens mij stage en niet elke week mijn quota aan berichten kon halen had mijn coach Maartje er alle begrip voor. Als je inzet altijd toont, staat ze altijd voor je klaar met oplossingen. Enige wat ze van je vraagt is eerlijkheid en duidelijkheid als er iets is waardoor je het niet kan halen. Maar dat vraagt elk goed bedrijf van je. Daarom ben ik zo blij om voor ze te mogen werken!

  Pluspunten zijn: je maakt je eigen rooster, je plant je eigen werkweek in en zo verdien je op jouw eigen manier. Ondertussen werk ik al bijna een jaar bij Chatmaster.nl en ik vind het geweldig werk. Wel moet je beschikken over een gezonde portie creativiteit en open-minded zijn. Alles is zoals afgesproken, elke maandag krijg je uitbetaald als je de minimum berichten hebt gehaald, een factuur kan je op de website terugvinden en ze betalen beter dan andere websites.

  Chatmaster.nl biedt mij de kans om mijn eigen salaris te bepalen met een goede ondersteuning, wat wil je dan nog meer?

  Sterke punten
  Coaching
  Toegankelijkheid
  Thuiswerk
  Uitbetaling
  Eigen rooster

  Onfatsoenlijk bedrijf

  Heb contact met hun opgenomen maar ze negeren mij terwijl ze mij niet eens kennen en ze hebben het fatsoen niet om te reageren dus dan weet je eigenlijk al hoe laat het is.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onbereikbaar (ongetwijfeld ook bij belangrijke zaken zoals betalingen)

  Chatmaster voelt als een warm bad!!!

  Normaal schrijf ik niet zo gauw een review, maar Chatmaster verdient het om in het zonnetje gezet te worden. Sinds een paar maanden werk ik bij Chatmaster. Zij maken waar wat zij zeggen. Maartje de coach is altijd bereikbaar voor vragen. Hoe vaak ik wat vraag, het is haar nooit teveel. Ik voel mij gewaardeerd en geen nummer zoals bij vele andere studio’s.
  Ook word je hier niet afgezeikt als je iets niet goed doet. Er wordt netjes uitgelegd hoe je dat beter had kunnen oppakken.

  Al met al voel ik mij hier thuis. Zoals ze dat ook zo mooi kunnen zeggen, het voelt als een warm bad.

  Sterke punten
  Top coach
  Komen afspraken na
  en nog teveel om op te noemen

  Zwakke punten
  Niets

  Leuk bedrijf

  Ik ben een paar week geleden begonnen bij Chatmaster en het bevalt mij prima. Mijn coach M is heel behulpzaam en staat voor je klaar als je een vraag hebt. Ik doe dit werk al een tijdje en ik loop niet echt tegen problemen aan, echter als er wel iets is dan word je geholpen. Ik had gesolliciteerd en de maandag erop kon ik gelijk al aan de slag na een korte uitleg. De staffel bevalt mij echt prima, ik ga hier natuurlijk ook niet zeggen hoeveel het is, want dat staat niet op de site en dan ga ik dat ook niet kenbaar maken. Hier word je alleen niet uitgemolken. Hier had ik veel eerder naartoe moeten gaan, want betalingen zijn echt snel en nooit gezeik de hele dag in skype en je kan gewoon lekker je werk doen. Ze zitten ook niet achter je broek aan van kun je beginnen met tikken en dat soort dingen, ze laten je lekker vrij. Natuurlijk zal het wel zo zijn als je er zelf een zootje van maakt dat ze dan wel aan de bel trekken, maar dat is logisch. Ik ga hier in ieder geval niet meer weg.

  Sterke punten
  Betalen op tijd
  Goede coach
  Prettig werken
  Leuk systeem
  Lekkere betaling

  Zwakke punten
  Geen één.

  Enorm tevreden

  Boven alle verwachtingen, op elk vlak.

  Ze betalen enorm goed, zeker in vergelijking met de meest populaire chats die je hier ziet.

  Ze hebben hun staffels niet gepubliceerd dus ik zal dit zelf ook niet openbaar maken.

  Nu wat betreft coaching, dit is ook altijd een gevoelig thema, de ene chatoperator gaat op jou zeiken voor elk detail, de andere chatoperator verwacht dat je per bericht een boek schrijft of je hebt zelfs chatoperators die jou geen feedback geven en plots jouw account sluiten terwijl je zelf proactief hebt nagevraagd of er een probleem is. Pas als het te laat is melden ze je het.

  Bij chatmaster ben ik onder toezicht van Maartje. Zij is enorm persoonlijk in de zin van, ze vraagt of je tevreden bent van de factuur, verteld extra details en geeft tips. Als je haar 100 vragen stelt, misschien dat ze wel aan de andere kant van het scherm haar ogen verdraaid maar ze blijft altijd heel leuk en netjes in het beantwoorden van deze vragen.

  Wat betreft fouten maken en hun actie hierop - je krijgt verdorie zelfs een pop up terwijl je werkt. Dit zorgt er voor dat je netjes op de hoogte gesteld wordt als je een fout maakt, je moet deze eerst wegklikken vooraleer je verder kan. In vergelijking met andere operators, wordt je gewoon niet op de hoogte gesteld of je krijgt alle gezeik in één lange tekst waarbij je dan denkt van, wat kan ik hier nog wel goed bij doen.

  Ik heb hier niets op aan te merken.

  Sterke punten
  - mooie uitbetaling en stipte uitbetaling
  - je krijgt een extra tijdens specifieke uren
  - ik ben opgezadeld met een leuke coach

  Zwakke punten
  - coach is opgezadeld met iemand zoals ik
  - niets

  Uitstekend bedrijf

  Krijg altijd netjes mijn geld op tijd, prettige coaches 24/7, en goede begeleiding. Werkt echt professioneel echt het gevoel dat je in een bedrijf werkt en niet één of ander zoveelste nummer bent.

  Sterke punten
  Zeer goede uitbetalingen en vooral snel (hoge staffels ook).
  Drukke chat
  Leuke coaches.

  Zwakke punten
  Kan zo niks bedenken.

  Fijn en leuk bedrijf om voor te werken.

  Ik werk nu ongeveer 1 jaar voor chatmaster. Ik kan alleen maar positief zijn. Je bent hier een mens en geen nummer. Er zijn genoeg berichten te doen, zodat ik iedere maandag een leuke uitbetaling heb.

  Hiervoor heb ik bij een ander chatbedrijf gewerkt, waar ik mij niet thuis voelde. De overstap naar chatmaster heb ik nooit geen spijt van gehad. Ik zit hier niet voor niets al een jaar en ik hoop dat ik nog heel lang met een fijn gevoel hier mag blijven werken. Daar heb ik alle vertrouwen in, want het team doet er alles aan om je gewaardeerd te voelen.

  Sterke punten
  Iedere maandag staat het geld al op mijn rekening.
  Betrouwbaar, leuk team en altijd even vriendelijk.
  Genoeg berichten, waardoor ik een leuke cent verdien.

  Zwakke punten
  Ik kan ze niet bedenken.

  Professioneel en hoge uitbetalingen

  Zit nu al ruim 12.5 jaar in het vak, heb bij enorm veel bedrijven gewerkt, werk nog steeds bij meerdere maar deze steekt er met kop en schouder boven uit. Wat een verademing. Goede begeleiding, erg professioneel, correcte uitbetalingen en wat een geweldige helpdesk hebben ze. Nee mij krijg je niet meer weg Ralfie.

  Sterke punten
  - Hoge verdiensten, en zeer veel berichten.
  - Helpdesk is altijd bereikbaar.
  - Werk mentaliteit, je hebt het gevoel dat je echt aan het werk bent.

  Zwakke punten
  Nada

  Goede ervaring

  Ik lees hier zo een beetje de reviews en ik snap het gewoon niet. Ik zit hier nu een paar weken, krijg altijd al in de nacht van zondag op maandag uitbetaald en er is genoeg werk. Leuke grappige coach en een eigenaar die ook humor heeft. Ik snap echt de slechte reviews hier niet.

  Sterke punten
  Betalen punctueel en snel uit (nog nooit meegemaakt).
  veel berichten
  fantastische staffel :)

  Zwakke punten
  Ik ken ze niet :-(

  Vriendelijke mensen, leuke chat

  Na het zien van de 'slechte' reviews van mensen die zelfs nooit gestart zijn wil ik even een oprechte review plaatsen.

  Het is zo dat dit werk zeker niet goed verdient, maar wat verwacht je van iets wat je lekker uit je luie zetel kan doen en weinig tot geen moeite moet doen?

  Ik ben sinds een paar dagen aan het werk via chatmaster en vind persoonlijk dat ik echt behandeld word als een mens en geen 'winstgevende robot'. Het liep bijvoorbeeld even mis met mijn account waardoor ik iets langer moest wachten, ik kreeg 100 excuses en spijtbetuigingen waar anderen gewoon niets zeggen en zoek het maar uit. Communicatie is geweldig goed en de staffels liggen uitzonderlijk hoog.

  Er zijn er die er nog iets boven zitten maar waar je dan wel veel langere berichten moet typen waardoor je uiteindelijk minder of slechts evenveel kan verdienen.

  En voor de mensen die over de staffels die niet meegedeeld werden willen zagen kan ik alleen zeggen dat ik het best wel begrijp. Hoeveel ik in het verleden al heb zien voorbijkomen die puur op korte tijd zoveel mogelijk willen beantwoorden om zoveel mogelijk geld eruit te willen slaan zonder aan kwaliteit te denken en dan kon ik het altijd maar oplossen. Ik snap dat ze enkel tijd en geld willen steken in mensen die het echt Menen.

  Sterke punten
  Fijne communicatie
  Zeer goede staffels
  Weinig regels zodat je berichten beter kunt schrijven
  Wekelijkse uitbetaling
  Je bent een mens geen werkrobot

  Zwakke punten
  Tot nu toe geen enkel

  Onbetrouwbaar, vertellen niet alles

  Chatmaster doet heel goed z'n best om vragen NIET te beantwoorden door op een politiek correcte manier te vertellen dat het essentiëel is om enthousiast langdurig bij het bedrijf te werk te gaan. Terwijl de bedoeling is om snel mensen binennhalen voor hun eigen sekschats en vragen over betaald krijgen zo lang mogelijk uit de weg te gaan. Besloten NIET te solliciteren om geen risico te nemen.

  Zwakke punten
  -Doorzichtig
  -Luguber
  -Onbetrouwbaar

  Eerst solliciteren voordat je informatie krijgt?!

  Heb contact gezocht met chatmaster.nl op 16 oktober, en direct twee vragen gesteld: is het mogelijk om via Paypal betaald te krijgen en welke staffels hanteert chatmaster? Zeker de vraag over staffels (bedragen per bericht) is relevant als je operator vergelijkt.

  Beheerder Ralf Wildeboer schrijft vervolgens terug dat hij die informatie NIET geeft, tenzij ik eerst solliciteer. Zoals ook aan Ralf teruggemaild: dan krijg je geen sollicitatie, maar wel een negatieve review. Bij dezen Ralf...

  Sterke punten
  Snel antwoord op eerste email

  Zwakke punten
  Wil vooraf geen inzicht geven in staffels. (als enige operator op thuiswerkervaringen.nl)

Bezoek ChatMaster

Schrijf je eigen review