ChatMaster - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 14 november 2017
ChatMaster Logo

33.3% aanbevolen, 1 Reviews

  1. ChatMaster
  2. ChatMaster Reviews
  3. Schrijf ook een review over ChatMaster

Niet tevreden over ChatMaster? Probeer dan eens ContentMods.

ChatMaster

Zit je al enige tijd thuis en lukt het maar niet met het vinden van een geschikte baan? Heb je al een baan, maar heb je behoefte aan extra inkomsten? Wil je ook nog van huis uit werken? Meld je dan aan bij de Chatmaster. Dit chat bedrijf biedt werknemers al jaren een makkelijke manier om van huis uit geld te verdienen. Daarnaast biedt dit bedrijf haar klanten ook de hoogste kwaliteitsnormen en een betrouwbare en professionele uitvoering van de dienstverlening naar hen toe. Dit wordt bewerkstelligd met een gemotiveerde en dynamische team, bestaande uit mannen en vrouwen van alle leeftijden.

Thuiswerkers vinden bij Chatmaster een veilige werkomgeving met hoge verdiensten en betrouwbare uitbetalingen. Daarnaast is er 24 uur per dag support beschikbaar zodat eventuele vragen direct beantwoordt kunnen worden. Werknemers van dit bedrijf kunnen rekenen op hoge uitbetalingen, betrouwbare uitbetalingen, een aantrekkelijke bonus systeem, doorgroeimogelijkheden en scholing. Personen die interesse hebben in deze vorm van thuiswerken, kunnen zich snel en eenvoudig aanmelden op deze site.

Chatmaster is altijd op zoek naar gemotiveerde moderators voor haar chat-platformen. Als moderator profiteer men van de jarenlange ervaring van dit bedrijf als één van de meest succesvolle chat-bedrijven van Nederland. Tussen Chatmaster en de moderator bestaat namelijk geen vast dienstverband. Elke moderator is vrij om te werken wanneer hij/zij dat wil. Personen die voor dit bedrijf werken kunnen op een wekelijkse of een maandelijkse uitbetaling rekenen. Ook personen die woonachtig zijn in het buitenland kunnen zich gerust aanmelden op deze site om te kunnen werken vanuit een eigen locatie. Het is van eminent belang, dat alle moderators een goede beheersing van de Nederlandse taal hebben. Bij Chatmaster kan men tot wel € 0,15 cent per verwerkt bericht verdienen. Wil je dus heel graag thuis werken en lijkt dit interessant? Meld je dan snel aan bij Chatmaster. Wie weet kun je vandaag al aan de slag bij dit bedrijf als moderator.

Thuiswerken

ChatMaster Details

Hits: 1469

URL: http://chatmaster.nl/

Categorieën: Chat Operators

Reviews: 1


ChatMaster reviews (1):

ChatMaster - Eerst solliciteren voordat je informatie krijgt?!

0

Review:
Heb contact gezocht met chatmaster.nl op 16 oktober, en direct twee vragen gesteld: is het mogelijk om via Paypal betaald te krijgen en welke staffels hanteert chatmaster? Zeker de vraag over staffels (bedragen per bericht) is relevant als je operator vergelijkt.

Beheerder Ralf Wildeboer schrijft vervolgens terug dat hij die informatie NIET geeft, tenzij ik eerst solliciteer. Zoals ook aan Ralf teruggemaild: dan krijg je geen sollicitatie, maar wel een negatieve review. Bij dezen Ralf...

Sterke punten:
Snel antwoord op eerste email

Zwakke punten:
Wil vooraf geen inzicht geven in staffels. (als enige operator op thuiswerkervaringen.nl)

Arno beveelt ChatMaster NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over ChatMaster

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou ChatMaster aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou ChatMaster aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek ChatMaster


Home » Chat Operators » ChatMaster