Zit je al enige tijd thuis en lukt het maar niet met het vinden van een geschikte baan? Heb je al een baan, maar heb je behoefte aan extra inkomsten? Wil je ook nog van huis uit werken? Meld je dan aan bij de Chatmaster. Dit chat bedrijf biedt werknemers al jaren een makkelijke manier om van huis uit geld te verdienen. Daarnaast biedt dit bedrijf haar klanten ook de hoogste kwaliteitsnormen en een betrouwbare en professionele uitvoering van de dienstverlening naar hen toe. Dit wordt bewerkstelligd met een gemotiveerde en dynamische team, bestaande uit mannen en vrouwen van alle leeftijden. Thuiswerkers vinden bij Chatmaster een veilige werkomgeving met hoge verdiensten en betrouwbare uitbetalingen. Daarnaast is er 24 uur per dag support beschikbaar zodat eventuele vragen direct beantwoordt kunnen worden. Werknemers van dit bedrijf kunnen rekenen op hoge uitbetalingen, betrouwbare uitbetalingen, een aantrekkelijke bonus systeem, doorgroeimogelijkheden en scholing. Personen die interesse hebben in deze vorm van thuiswerken, kunnen zich snel en eenvoudig aanmelden op deze site. Chatmaster is altijd op zoek naar gemotiveerde moderators voor haar chat-platformen. Als moderator profiteer men van de jarenlange ervaring van dit bedrijf als ��n van de meest succesvolle chat-bedrijven van Nederland. Tussen Chatmaster en de moderator bestaat namelijk geen vast dienstverband. Elke moderator is vrij om te werken wanneer hij/zij dat wil. Personen die voor dit bedrijf werken kunnen op een wekelijkse of een maandelijkse uitbetaling rekenen. Ook personen die woonachtig zijn in het buitenland kunnen zich gerust aanmelden op deze site om te kunnen werken vanuit een eigen locatie. Het is van eminent belang, dat alle moderators een goede beheersing van de Nederlandse taal hebben. Bij Chatmaster kan men tot wel � 0,15 cent per verwerkt bericht verdienen. Wil je dus heel graag thuis werken en lijkt dit interessant? Meld je dan snel aan bij Chatmaster. Wie weet kun je vandaag al aan de slag bij dit bedrijf als moderator. Thuiswerken

ChatMaster Reviews

 • Krijg altijd netjes mijn geld op tijd, prettige coaches 24/7, en goede begeleiding. Werkt echt professioneel echt het gevoel dat je in een bedrijf werkt en niet √©√©n of ander zoveelste nummer bent.

  Sterke punten
  Zeer goede uitbetalingen en vooral snel (hoge staffels ook).
  Drukke chat
  Leuke coaches.

  Zwakke punten
  Kan zo niks bedenken.

  Door Boudewijn op 15 augustus 2019 Reageer
 • Ik werk nu ongeveer 1 jaar voor chatmaster. Ik kan alleen maar positief zijn. Je bent hier een mens en geen nummer. Er zijn genoeg berichten te doen, zodat ik iedere maandag een leuke uitbetaling heb.

  Hiervoor heb ik bij een ander chatbedrijf gewerkt, waar ik mij niet thuis voelde. De overstap naar chatmaster heb ik nooit geen spijt van gehad. Ik zit hier niet voor niets al een jaar en ik hoop dat ik nog heel lang met een fijn gevoel hier mag blijven werken. Daar heb ik alle vertrouwen in, want het team doet er alles aan om je gewaardeerd te voelen.

  Sterke punten
  Iedere maandag staat het geld al op mijn rekening.
  Betrouwbaar, leuk team en altijd even vriendelijk.
  Genoeg berichten, waardoor ik een leuke cent verdien.

  Zwakke punten
  Ik kan ze niet bedenken.

  Door Lisette op 14 augustus 2019 Reageer
 • Zit nu al ruim 12.5 jaar in het vak, heb bij enorm veel bedrijven gewerkt, werk nog steeds bij meerdere maar deze steekt er met kop en schouder boven uit. Wat een verademing. Goede begeleiding, erg professioneel, correcte uitbetalingen en wat een geweldige helpdesk hebben ze. Nee mij krijg je niet meer weg Ralfie.

  Sterke punten
  - Hoge verdiensten, en zeer veel berichten.
  - Helpdesk is altijd bereikbaar.
  - Werk mentaliteit, je hebt het gevoel dat je echt aan het werk bent.

  Zwakke punten
  Nada

  Door Wilma op 13 augustus 2019 Reageer
 • Ik lees hier zo een beetje de reviews en ik snap het gewoon niet. Ik zit hier nu een paar weken, krijg altijd al in de nacht van zondag op maandag uitbetaald en er is genoeg werk. Leuke grappige coach en een eigenaar die ook humor heeft. Ik snap echt de slechte reviews hier niet.

  Sterke punten
  Betalen punctueel en snel uit (nog nooit meegemaakt).
  veel berichten
  fantastische staffel

  Zwakke punten
  Ik ken ze niet :-(

  Door Frank op 10 augustus 2019 Reageer
 • Na het zien van de 'slechte' reviews van mensen die zelfs nooit gestart zijn wil ik even een oprechte review plaatsen.

  Het is zo dat dit werk zeker niet goed verdient, maar wat verwacht je van iets wat je lekker uit je luie zetel kan doen en weinig tot geen moeite moet doen?

  Ik ben sinds een paar dagen aan het werk via chatmaster en vind persoonlijk dat ik echt behandeld word als een mens en geen 'winstgevende robot'. Het liep bijvoorbeeld even mis met mijn account waardoor ik iets langer moest wachten, ik kreeg 100 excuses en spijtbetuigingen waar anderen gewoon niets zeggen en zoek het maar uit. Communicatie is geweldig goed en de staffels liggen uitzonderlijk hoog.

  Er zijn er die er nog iets boven zitten maar waar je dan wel veel langere berichten moet typen waardoor je uiteindelijk minder of slechts evenveel kan verdienen.

  En voor de mensen die over de staffels die niet meegedeeld werden willen zagen kan ik alleen zeggen dat ik het best wel begrijp. Hoeveel ik in het verleden al heb zien voorbijkomen die puur op korte tijd zoveel mogelijk willen beantwoorden om zoveel mogelijk geld eruit te willen slaan zonder aan kwaliteit te denken en dan kon ik het altijd maar oplossen. Ik snap dat ze enkel tijd en geld willen steken in mensen die het echt Menen.

  Sterke punten
  Fijne communicatie
  Zeer goede staffels
  Weinig regels zodat je berichten beter kunt schrijven
  Wekelijkse uitbetaling
  Je bent een mens geen werkrobot

  Zwakke punten
  Tot nu toe geen enkel

  Door Jente op 25 juni 2019 Reageer
 • Chatmaster doet heel goed z'n best om vragen NIET te beantwoorden door op een politiek correcte manier te vertellen dat het essentiŽel is om enthousiast langdurig bij het bedrijf te werk te gaan. Terwijl de bedoeling is om snel mensen binennhalen voor hun eigen sekschats en vragen over betaald krijgen zo lang mogelijk uit de weg te gaan. Besloten NIET te solliciteren om geen risico te nemen.

  Zwakke punten
  -Doorzichtig
  -Luguber
  -Onbetrouwbaar

  Door Tom op 24 juni 2019 Reageer
 • Heb contact gezocht met chatmaster.nl op 16 oktober, en direct twee vragen gesteld: is het mogelijk om via Paypal betaald te krijgen en welke staffels hanteert chatmaster? Zeker de vraag over staffels (bedragen per bericht) is relevant als je operator vergelijkt.

  Beheerder Ralf Wildeboer schrijft vervolgens terug dat hij die informatie NIET geeft, tenzij ik eerst solliciteer. Zoals ook aan Ralf teruggemaild: dan krijg je geen sollicitatie, maar wel een negatieve review. Bij dezen Ralf...

  Sterke punten
  Snel antwoord op eerste email

  Zwakke punten
  Wil vooraf geen inzicht geven in staffels. (als enige operator op thuiswerkervaringen.nl)

  Door Arno op 24 oktober 2016 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek ChatMaster

Schrijf je eigen review over ChatMaster