Zit je al enige tijd thuis en lukt het maar niet met het vinden van een geschikte baan? Heb je al een baan, maar heb je behoefte aan extra inkomsten? Wil je ook nog van huis uit werken? Meld je dan aan bij de Chatmaster. Dit chat bedrijf biedt werknemers al jaren een makkelijke manier om van huis uit geld te verdienen. Daarnaast biedt dit bedrijf haar klanten ook de hoogste kwaliteitsnormen en een betrouwbare en professionele uitvoering van de dienstverlening naar hen toe. Dit wordt bewerkstelligd met een gemotiveerde en dynamische team, bestaande uit mannen en vrouwen van alle leeftijden. Thuiswerkers vinden bij Chatmaster een veilige werkomgeving met hoge verdiensten en betrouwbare uitbetalingen. Daarnaast is er 24 uur per dag support beschikbaar zodat eventuele vragen direct beantwoordt kunnen worden. Werknemers van dit bedrijf kunnen rekenen op hoge uitbetalingen, betrouwbare uitbetalingen, een aantrekkelijke bonus systeem, doorgroeimogelijkheden en scholing. Personen die interesse hebben in deze vorm van thuiswerken, kunnen zich snel en eenvoudig aanmelden op deze site. Chatmaster is altijd op zoek naar gemotiveerde moderators voor haar chat-platformen. Als moderator profiteer men van de jarenlange ervaring van dit bedrijf als één van de meest succesvolle chat-bedrijven van Nederland. Tussen Chatmaster en de moderator bestaat namelijk geen vast dienstverband. Elke moderator is vrij om te werken wanneer hij/zij dat wil. Personen die voor dit bedrijf werken kunnen op een wekelijkse of een maandelijkse uitbetaling rekenen. Ook personen die woonachtig zijn in het buitenland kunnen zich gerust aanmelden op deze site om te kunnen werken vanuit een eigen locatie. Het is van eminent belang, dat alle moderators een goede beheersing van de Nederlandse taal hebben. Bij Chatmaster kan men tot wel € 0,15 cent per verwerkt bericht verdienen. Wil je dus heel graag thuis werken en lijkt dit interessant? Meld je dan snel aan bij Chatmaster. Wie weet kun je vandaag al aan de slag bij dit bedrijf als moderator. Thuiswerken

ChatMaster Reviews

  • Een oude rot noem ik mijzelf in dit vak. Jaren geleden ontdekte ik deze vorm van thuiswerken. Het is de ideale manier om vanuit huis geld te verdienen.
    Ik heb bij vele studio’s ervaring opgedaan. Nu zit ik alweer meer dan twee jaar bij Chatmaster. Het bevalt mij erg goed, nooit geen gezeur, altijd even vriendelijk.
    Hier weggaan moet ik niet aan denken, ik weet wat ik heb, niet wat ik krijg. Voor mij is Chatmaster een topper.

    Sterke punten
    Betalingen kloppen altijd
    Goede coach die vriendelijk en eerlijk is
    Snel antwoord op je vragen


    Zwakke punten
    Geen

    Door Gerard op 17 februari 2020 Reageer
  • Het is echt geweldig om deel uit te maken van de Chatmaster.nl team, je wordt zo goed ondersteund. Ze maken de beloftes waar en je hebt altijd je eigen coach bij de hand mocht er iets zijn. Begrip is een belangrijk woord in hun woordenboek.

    Toen ik in tijdnood zat tijdens mij stage en niet elke week mijn quota aan berichten kon halen had mijn coach Maartje er alle begrip voor. Als je inzet altijd toont, staat ze altijd voor je klaar met oplossingen. Enige wat ze van je vraagt is eerlijkheid en duidelijkheid als er iets is waardoor je het niet kan halen. Maar dat vraagt elk goed bedrijf van je. Daarom ben ik zo blij om voor ze te mogen werken!

    Pluspunten zijn: je maakt je eigen rooster, je plant je eigen werkweek in en zo verdien je op jouw eigen manier. Ondertussen werk ik al bijna een jaar bij Chatmaster.nl en ik vind het geweldig werk. Wel moet je beschikken over een gezonde portie creativiteit en open-minded zijn. Alles is zoals afgesproken, elke maandag krijg je uitbetaald als je de minimum berichten hebt gehaald, een factuur kan je op de website terugvinden en ze betalen beter dan andere websites.

    Chatmaster.nl biedt mij de kans om mijn eigen salaris te bepalen met een goede ondersteuning, wat wil je dan nog meer?

    Sterke punten
    Coaching
    Toegankelijkheid
    Thuiswerk
    Uitbetaling
    Eigen rooster

    Door Tatiana op 1 februari 2020 Reageer
  • Heb contact met hun opgenomen maar ze negeren mij terwijl ze mij niet eens kennen en ze hebben het fatsoen niet om te reageren dus dan weet je eigenlijk al hoe laat het is.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Onbereikbaar (ongetwijfeld ook bij belangrijke zaken zoals betalingen)

    Door Veronique op 26 januari 2020 Reageer (2 reacties)
  • Normaal schrijf ik niet zo gauw een review, maar Chatmaster verdient het om in het zonnetje gezet te worden. Sinds een paar maanden werk ik bij Chatmaster. Zij maken waar wat zij zeggen. Maartje de coach is altijd bereikbaar voor vragen. Hoe vaak ik wat vraag, het is haar nooit teveel. Ik voel mij gewaardeerd en geen nummer zoals bij vele andere studio’s.
    Ook word je hier niet afgezeikt als je iets niet goed doet. Er wordt netjes uitgelegd hoe je dat beter had kunnen oppakken.

    Al met al voel ik mij hier thuis. Zoals ze dat ook zo mooi kunnen zeggen, het voelt als een warm bad.

    Sterke punten
    Top coach
    Komen afspraken na
    en nog teveel om op te noemen

    Zwakke punten
    Niets

    Door Brenda op 10 januari 2020 Reageer
  • Ik ben een paar week geleden begonnen bij Chatmaster en het bevalt mij prima. Mijn coach M is heel behulpzaam en staat voor je klaar als je een vraag hebt. Ik doe dit werk al een tijdje en ik loop niet echt tegen problemen aan, echter als er wel iets is dan word je geholpen. Ik had gesolliciteerd en de maandag erop kon ik gelijk al aan de slag na een korte uitleg. De staffel bevalt mij echt prima, ik ga hier natuurlijk ook niet zeggen hoeveel het is, want dat staat niet op de site en dan ga ik dat ook niet kenbaar maken. Hier word je alleen niet uitgemolken. Hier had ik veel eerder naartoe moeten gaan, want betalingen zijn echt snel en nooit gezeik de hele dag in skype en je kan gewoon lekker je werk doen. Ze zitten ook niet achter je broek aan van kun je beginnen met tikken en dat soort dingen, ze laten je lekker vrij. Natuurlijk zal het wel zo zijn als je er zelf een zootje van maakt dat ze dan wel aan de bel trekken, maar dat is logisch. Ik ga hier in ieder geval niet meer weg.

    Sterke punten
    Betalen op tijd
    Goede coach
    Prettig werken
    Leuk systeem
    Lekkere betaling

    Zwakke punten
    Geen één.

    Door Berend op 29 november 2019 Reageer
  • Boven alle verwachtingen, op elk vlak.

    Ze betalen enorm goed, zeker in vergelijking met de meest populaire chats die je hier ziet.

    Ze hebben hun staffels niet gepubliceerd dus ik zal dit zelf ook niet openbaar maken.

    Nu wat betreft coaching, dit is ook altijd een gevoelig thema, de ene chatoperator gaat op jou zeiken voor elk detail, de andere chatoperator verwacht dat je per bericht een boek schrijft of je hebt zelfs chatoperators die jou geen feedback geven en plots jouw account sluiten terwijl je zelf proactief hebt nagevraagd of er een probleem is. Pas als het te laat is melden ze je het.

    Bij chatmaster ben ik onder toezicht van Maartje. Zij is enorm persoonlijk in de zin van, ze vraagt of je tevreden bent van de factuur, verteld extra details en geeft tips. Als je haar 100 vragen stelt, misschien dat ze wel aan de andere kant van het scherm haar ogen verdraaid maar ze blijft altijd heel leuk en netjes in het beantwoorden van deze vragen.

    Wat betreft fouten maken en hun actie hierop - je krijgt verdorie zelfs een pop up terwijl je werkt. Dit zorgt er voor dat je netjes op de hoogte gesteld wordt als je een fout maakt, je moet deze eerst wegklikken vooraleer je verder kan. In vergelijking met andere operators, wordt je gewoon niet op de hoogte gesteld of je krijgt alle gezeik in één lange tekst waarbij je dan denkt van, wat kan ik hier nog wel goed bij doen.

    Ik heb hier niets op aan te merken.

    Sterke punten
    - mooie uitbetaling en stipte uitbetaling
    - je krijgt een extra tijdens specifieke uren
    - ik ben opgezadeld met een leuke coach

    Zwakke punten
    - coach is opgezadeld met iemand zoals ik
    - niets

    Door Stefan op 11 november 2019 Reageer
  • Krijg altijd netjes mijn geld op tijd, prettige coaches 24/7, en goede begeleiding. Werkt echt professioneel echt het gevoel dat je in een bedrijf werkt en niet één of ander zoveelste nummer bent.

    Sterke punten
    Zeer goede uitbetalingen en vooral snel (hoge staffels ook).
    Drukke chat
    Leuke coaches.

    Zwakke punten
    Kan zo niks bedenken.

    Door Boudewijn op 15 augustus 2019 Reageer
  • Ik werk nu ongeveer 1 jaar voor chatmaster. Ik kan alleen maar positief zijn. Je bent hier een mens en geen nummer. Er zijn genoeg berichten te doen, zodat ik iedere maandag een leuke uitbetaling heb.

    Hiervoor heb ik bij een ander chatbedrijf gewerkt, waar ik mij niet thuis voelde. De overstap naar chatmaster heb ik nooit geen spijt van gehad. Ik zit hier niet voor niets al een jaar en ik hoop dat ik nog heel lang met een fijn gevoel hier mag blijven werken. Daar heb ik alle vertrouwen in, want het team doet er alles aan om je gewaardeerd te voelen.

    Sterke punten
    Iedere maandag staat het geld al op mijn rekening.
    Betrouwbaar, leuk team en altijd even vriendelijk.
    Genoeg berichten, waardoor ik een leuke cent verdien.

    Zwakke punten
    Ik kan ze niet bedenken.

    Door Lisette op 14 augustus 2019 Reageer
  • Zit nu al ruim 12.5 jaar in het vak, heb bij enorm veel bedrijven gewerkt, werk nog steeds bij meerdere maar deze steekt er met kop en schouder boven uit. Wat een verademing. Goede begeleiding, erg professioneel, correcte uitbetalingen en wat een geweldige helpdesk hebben ze. Nee mij krijg je niet meer weg Ralfie.

    Sterke punten
    - Hoge verdiensten, en zeer veel berichten.
    - Helpdesk is altijd bereikbaar.
    - Werk mentaliteit, je hebt het gevoel dat je echt aan het werk bent.

    Zwakke punten
    Nada

    Door Wilma op 13 augustus 2019 Reageer
  • Ik lees hier zo een beetje de reviews en ik snap het gewoon niet. Ik zit hier nu een paar weken, krijg altijd al in de nacht van zondag op maandag uitbetaald en er is genoeg werk. Leuke grappige coach en een eigenaar die ook humor heeft. Ik snap echt de slechte reviews hier niet.

    Sterke punten
    Betalen punctueel en snel uit (nog nooit meegemaakt).
    veel berichten
    fantastische staffel

    Zwakke punten
    Ik ken ze niet :-(

    Door Frank op 10 augustus 2019 Reageer
  • Na het zien van de 'slechte' reviews van mensen die zelfs nooit gestart zijn wil ik even een oprechte review plaatsen.

    Het is zo dat dit werk zeker niet goed verdient, maar wat verwacht je van iets wat je lekker uit je luie zetel kan doen en weinig tot geen moeite moet doen?

    Ik ben sinds een paar dagen aan het werk via chatmaster en vind persoonlijk dat ik echt behandeld word als een mens en geen 'winstgevende robot'. Het liep bijvoorbeeld even mis met mijn account waardoor ik iets langer moest wachten, ik kreeg 100 excuses en spijtbetuigingen waar anderen gewoon niets zeggen en zoek het maar uit. Communicatie is geweldig goed en de staffels liggen uitzonderlijk hoog.

    Er zijn er die er nog iets boven zitten maar waar je dan wel veel langere berichten moet typen waardoor je uiteindelijk minder of slechts evenveel kan verdienen.

    En voor de mensen die over de staffels die niet meegedeeld werden willen zagen kan ik alleen zeggen dat ik het best wel begrijp. Hoeveel ik in het verleden al heb zien voorbijkomen die puur op korte tijd zoveel mogelijk willen beantwoorden om zoveel mogelijk geld eruit te willen slaan zonder aan kwaliteit te denken en dan kon ik het altijd maar oplossen. Ik snap dat ze enkel tijd en geld willen steken in mensen die het echt Menen.

    Sterke punten
    Fijne communicatie
    Zeer goede staffels
    Weinig regels zodat je berichten beter kunt schrijven
    Wekelijkse uitbetaling
    Je bent een mens geen werkrobot

    Zwakke punten
    Tot nu toe geen enkel

    Door Jente op 25 juni 2019 Reageer
  • Chatmaster doet heel goed z'n best om vragen NIET te beantwoorden door op een politiek correcte manier te vertellen dat het essentiëel is om enthousiast langdurig bij het bedrijf te werk te gaan. Terwijl de bedoeling is om snel mensen binennhalen voor hun eigen sekschats en vragen over betaald krijgen zo lang mogelijk uit de weg te gaan. Besloten NIET te solliciteren om geen risico te nemen.

    Zwakke punten
    -Doorzichtig
    -Luguber
    -Onbetrouwbaar

    Door Tom op 24 juni 2019 Reageer
  • Heb contact gezocht met chatmaster.nl op 16 oktober, en direct twee vragen gesteld: is het mogelijk om via Paypal betaald te krijgen en welke staffels hanteert chatmaster? Zeker de vraag over staffels (bedragen per bericht) is relevant als je operator vergelijkt.

    Beheerder Ralf Wildeboer schrijft vervolgens terug dat hij die informatie NIET geeft, tenzij ik eerst solliciteer. Zoals ook aan Ralf teruggemaild: dan krijg je geen sollicitatie, maar wel een negatieve review. Bij dezen Ralf...

    Sterke punten
    Snel antwoord op eerste email

    Zwakke punten
    Wil vooraf geen inzicht geven in staffels. (als enige operator op thuiswerkervaringen.nl)

    Door Arno op 24 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek ChatMaster

Schrijf je eigen review