Reviews van deze auteur

ExtraEuro geen aanrader

Review over ExtraEuro

Slechte site (die goed was) waar je nu eerst iets na al het klikwerk moet gekocht hebben of een aanmelding bij een betaalsite moet hebben gedaan om je geklikte €10,00 uitbetaald te krijgen je moet een verplichte accountscore van 5.5 hebben. Ik had gereageerd op een nieuwsbrief en kreeg geen score verhoging (en zelfs de beloofde cent niet) omdat ik eerst lid moet worden van Bingocams (is het antwoord).

Sterke punten
Snelle uitbetaling, als je al uitbetaald wordt en snel antwoord op Facebookbericht.

Zwakke punten
E-mails waar je op klikt tellen vaak niet op of staan zelfs niet in de lijst.
Accountscore gaat niet omhoog als je al ergens aan mee hebt gedaan zoals inschrijving voor nieuwsbrief.
Participatie betekend bij deze site eerst geld uitgeven om €10.00 uitbetaald te krijgen.

reacties:

Review: Beter stoppen met zinns

Ik ben eindelijk weer aan een uitbetaling, deze is intussen 3 á 4 keer verhoogt is er ineens een accountscore die je moet halen! Dus of ik nog even zo'n €300,00 aan bestellingen wil plaatsen om uitbetaald te kunnen worden. Ik vraag me af of dit eigenlijk nog wel in de aanpassing van de regels past waarin ik lid ben geworden, toen hoefde je nl. alleen maar te klikken en aan gratis dingen mee te doen. Ik beveel hem dus na al die jaren dat ik er lid van ben af en dat is dus vanaf september 2005, het niemand meer aan.

Review: compliment

Is je score nog steeds zo hoog?
Ik heb net een bericht via facebook gehad op een vraag. Het antwoord was: dat ik me aan moest melden bij Bingocams om mijn score voor de aanmelding erbij opgeteld te krijgen, heb jij hier geld voor? Als dit zo is dan hoef jij niet te klikken om 10 euro bij elkaar te krijgen. Ik ben vorig jaar ook uitbetaald op normaal e-mails klikken maar nu telde zelfs de e-mail niet op en ook de aanmelding van een nieuwsbrief niet, je kunt dus je score niet verhogen als je geen geld wilt investeren en je klikt dus op e-mails die nooit uitbetaald zullen worden. Ik heb mijn verlies gepakt en stop met deze site en ook hun andere sites ga ik opzeggen.

Review: clixen

Ik ben al heel wat jaren lid en ben altijd correct na aanvraag uitbetaald.