ExtraEuro is de manier om gratis geld te verdienen via internet met het lezen van emails, het bekijken van advertenties en nog veel meer! Je maakt hier gratis vanuit huis een account aan en verdient hiermee meteen 1 euro! Daarna kun je beginnen met geld bijverdienen door bijvoorbeeld mee te doen aan Gratis & Diverse en Enquetes & Prijsvragen. Wij sturen elke dag enkele e-mails met daarin leuke aanbiedingen, nieuwe enquetes en andere mogelijkheden om snel geld te verdienen.

ExtraEuro Reviews

  NIET DOEN

  Zeer onbetrouwbare site. Ikzelf had een accountscore van 10; de hoogste dus. Na zeer lange tijd en na meegedaan te hebben aan diverse acties, op de site gekeken hoe het uitbetalen werkt (ik zat bijna op € 100,-). Daags daarna was mijn accountscore plotseling verlaagd naar 1 (?) waarmee je niet voor uitbetaling in aanmerking komt. Uitbetaling kan namelijk pas vanaf een score van 5.5 (!) Toeval?? Ik geloof er niets van. Hoe dan ook: blijf hier weg! Het is een bedrijf wat veel geld aan je verdient, maar jouw klein deeltje nagenoeg onbereikbaar voor je maakt. Als je de account op zegt, ben je trouwens ook al je bij elkaar gesprokkelde centjes kwijt. Dus nogmaals: NIET DOEN!!!

  Sterke punten
  Zijn er niet

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen. Het zijn naar mijn mening onbetrouwbare bedriegers die op allerlei manieren aan je verdienen, maar het je vrijwel onmogelijk maken om hier zelf een klein beetje geld te verdienen.

  Extra euro

  iedere keer doe ik mee om mijn accoutscore te verhogen zodat ik uit kan laten betalen en dan word het iedere keer niet toegekend zou geen cookies open hebben staan, zou al meerdere malen aan dezelfde enquette hebben meegedaan, allemaal fouten om mij niet uit te betalen en ook mijn verdiende geld niet, je word aan het lijntje gehouden en je bent je gespaarde geld kwijt, iedere keer hetzelfde excuus het ligt aan mij maar niet aan hun, je stijgt nooit op de thermometer. en ze laten je blijken als je eenmaal je score hebt gehad je hoog blijft staan maar iedere keer als er uitbetaald is, wat in het verleden nog wel eens lukte, dan begin je helemaal weer opnieuw en krijg je ook de meerwaarde niet van 2 euro cent per mailing in plaats van 1 euro cent, je moet dus nooit laten uitbetalen want anders haal je je accountscore niet

  Sterke punten
  niets

  Zwakke punten
  ze keren niet uit, je accounscore stijgt niet, meedoen aan acties worden niet uitbetaald

  Geen uitbetaling vanwege te lage 'accountscore'?????????

  Heb er heel lang over moeten doen om 10,- bij elkaar te sparen en als je dan een uitbetaling aanvraagt blijkt je 'accountscore' te laag (4,5)! Slaat helemaal nergens op, want die 'accountscore' is iets wat ze zelf verzonnen hebben om maar niet uit te hoeven betalen! Ik ben wel klaar met deze site, zodra ik de betaling binnen heb stop ik hier acuut mee! Ik ga ook nog een klacht op www.klacht.nl hierover plaatsen, zodat iedereen het kan lezen; hoe minder mensen zich aanmelden bij deze afzetters, des te beter het is!

  Sterke punten
  GEEN!

  Zwakke punten
  A) Het duurt VEEL te lang om het benodigde bedrag van 10,- bij elkaar te sprokkelen en B) je hebt te maken met een 'accountscore' waardoor je het bedrag niet kunt laten uitbetalen als deze 'te laag' is volgens de iegenaar van de site!

  SUPER SLECHT ONBETROUWBAAR!!!!!!!

  Super domme site verdient geld op mensen, maar je krijgt nooit een betaling. NIET AAN MEE DOEN!!! De zogenaamde accountscore is nooit voldoende wat je ook doet betaling blijft uit!!! Niet aanmelden mensen is tijd verspilling EXTRA EURO ONBETROUWBAAR EN SCHEINHEILIGE ROT EIGENAAR MET EEN VLEUGJE RIJK WORDEN OP ANDERMANS MOEITE

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Te veel. Slechte site

  Geen uitbetaling

  sparen tot 10 euro heeft geen enkele zin als je de accountscore niet verhoogd ! En dan wel een uitbetaling ?

  ExtraEuro geen aanrader

  Slechte site (die goed was) waar je nu eerst iets na al het klikwerk moet gekocht hebben of een aanmelding bij een betaalsite moet hebben gedaan om je geklikte 10,00 uitbetaald te krijgen je moet een verplichte accountscore van 5.5 hebben. Ik had gereageerd op een nieuwsbrief en kreeg geen score verhoging (en zelfs de beloofde cent niet) omdat ik eerst lid moet worden van Bingocams (is het antwoord).

  Sterke punten
  Snelle uitbetaling, als je al uitbetaald wordt en snel antwoord op Facebookbericht.

  Zwakke punten
  E-mails waar je op klikt tellen vaak niet op of staan zelfs niet in de lijst. Accountscore gaat niet omhoog als je al ergens aan mee hebt gedaan zoals inschrijving voor nieuwsbrief. Participatie betekend bij deze site eerst geld uitgeven om 10.00 uitbetaald te krijgen.

  Hooghartig

  Meld je niet aan, mensen. Werken met een zelf verzonnen accountscore en scoren je zo laag in dat je straks kan fluiten naar je geld! Vraag je wat, dan krijg je een hooghartig antwoord van de eigenaar, in de trant van 'lezen is moeilijk'. Hadden stiekem hun regels veranderd en dan krijg je zo'n antwoord. Zij zich maar verrijken van jouw eindeloos geklik. Wees gewaarschuwd. trap er niet in!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Hooghartige antwoorden aan leden! Veranderen stiekem de regels!

  compliment

  werkt ook met accountscore. geschrokken keek ik snel op de site maar had een normale score van 5.7 en het geld was netjes in 2 dagen op mijn rekening mijn welgemeende complimenten

  Sterke punten
  hele snelle betaling

  Zwakke punten
  nog niet gevonden

Bezoek ExtraEuro

Schrijf je eigen review