Reviews van deze auteur

Bedonderen de boel

Review over Spaar4Cash

Hou op zeg over dat Cash4ladies. Ik heb nog altijd 10 euro van ze tegoed die maar nooit uitbetaald werd. Nota bene, je hebt je maandenlang het heen en weer geklikt en dan durven ze te zeggen dat je te weinig initiatief hebt getoond? Heeft je heel wat aan tijd en stroom gekost om die gasten achter die site zelf te verrijken. Het zijn gewoon ordinaire oplichters die er alles aan doen om jouw geld in hun eigen zakken te houden. Heb ze toen meteen verwijderd en ze mochten die 10 euro in hun r..t stoppen! De enige betrouwbare Hollandse geldkliksites zijn tot op heden Gekkengoud en Moneymiljonair en de rest zijn allemaal eigenzakkenvullers. Ben al door zoveel geldkliksites bedonderd. Ze verzinnen van alles om je maar niet te hoeven uitbetalen. En sommige sites zoals Centenland en Vuljezakken hebben zgn een uitbetalingsachterstand. Ja, mijn neus! Hebben ze een achterstand van bijna een jaar, nou ja zeg, hoe krijg je het voor elkaar?! Je hebt je leden gewoon meteen te betalen als ze het bedrag van uitbetaling hebben bereikt. Zij worden duur betaald voor al die reclames en hun leden krijg daar maar een apenfooi voor en dan nog moeilijk doen! Zijn ze zogenaamd de achterstand aan het wegwerken. Nou, als je als Vuljezakken 5 uitbetalingen per week doet, nou, dan kun je wel 10 jaar op je geld wachten en dat is de bedoeling. Ze denken hoe langer ze moeten wachten, hoe sneller ze afhaken en kunnen we dat geld weer in eigen zakken steken! Dat Centenland maakt het helemaal bont. Die eigenaar ging doodleuk wekenlang op vakantie en toen hij er nog een week aanplakte ging zijn zgn secretaresse ook maar op vakantie! En dat terwijl er volgens hen geen geld was om mij uit te betalen?? Tja, als je er lekker dure vakanties van houdt, dan is het geld natuurlijk op!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Als het op uitbetalen aankomt hebben ze eeuwig een betalingsachterstand en verzinnen ze steeds weer een nieuwe smoes om niet te hoeven uitbetalen. Zogenaamd laten ze hun goede wil zien door af en toe iemand uit te betalen, dan valt het niet zo op dat ze de boel belazeren!

Oplichters

Review over Spaar4Cash

Mensen, begin er niet aan. Centenland komt steeds weer met smoesjes om niet uit te betalen. Een betalingsachterstand van zgn 10 maanden, hoe krijg je het als eigenaren van zo'n site voor elkaar?? Ja, in de hoop dat de leden an vanzelf afhaken natuurlijk en je moet blijven inloggen, want anders word je verwijderd en kun je helemaal fluiten van je centen. Maar goed, laat je dan maar verwijderen, want het geld komt nooit. Ze mailen je doodleuk dat ze op vakantie gaan en dan vraag je je toch af hoe je op vakantie kunt gaan met een betalingsachterstand van 10 maanden!!!? Zogenaamd is er geen geld voor de leden, maar wel geld voor dure vakanties??? In 1 woord oplichterij dus.

Krijg je antwoorden als dit:

Van Vul je zakken

Zoals beloofd de update over de stand van uitbetalingen.
Allereerst wil ik de leden bedanken die positief op onze mail van vorige maand hebben gereageerd. Heel fijn en het geeft de burger weer moed. Die ene negatieve mail heb ik maar snel verwijderd!!!!
Op dit moment hebben we t/m 28-11-2013 de uitbetalingen verwerkt. Het schiet niet erg op, maar we kunnen nog betalen en dat blijven we doen!!!
Zoals ook vorige maand; wij reageren niet op antwoord op deze mail!

van Centenland

ik weet dat het heel vervelend is, maar ik kan er echt niet meer van maken.
het geld om over te maken moet er natuurlijk wel zijn.
vorig jaar is de rekening geskimd, dus dat geld is weg.
hij werkt er druk voor om dat weer op orde te krijgen.
en hij wil je wel betalen, maar het is tegenover de leden die langer wachten niet eerlijk om jou eerst uit te gaan betalen toch?
we hebben de regel: ieder op zijn of haar beurt.
dat je niet bekend met de achterstand is niet onze fout, er zijn regelmatig mailingen over gedaan: hoe en wat, en hoe het opgelost gaat worden.
dat leden die mailingen niet lezen, en meteen naar beneden scrollen voor de vergoeding, of zonder iets, weggooien?
daar kunnen we dan niets aan doen.
iedereen, ook jij, hebt die mailingen ontvangen.
botweg: welnee, waarom?
wij mogen er echt van uit gaan, dat leden op de hoogte zijn, dat is immers bekend gemaakt.
wanneer iemand zich aan wil melden, staat bij het aanmelden: we hebben een betalingsachterstand.
u moet helemaal niks, al helemaal geen 'klikken' enkel 1x per 30 dagen even inloggen.
meer niet.
en waarom dat moet: als de site ziet, dat u niet meer inlogt, komt u automatisch in de molen om verwijderd te worden.
wij zijn dan niet meer ' op tijd' om dat te stoppen.
en dan is het een kwestie van nog een 30 dagen, en dan gaat u weg, inclusief uw openstaande uitbetaling.
u kunt de eis neerleggen: binnen 3 weken.
ik kan u vertellen: helaas.
er zijn mensen die langer wachten, al hoe spijtig ik dit persoonlijk ook vind.
en als u de voorwaarden leest, kunt u tevens zien, dat de voorwaarden zijn aangepast.
wij doen er echt alles aan om de leden te informeren.
en uiteraard altijd bereid om een toelichting te geven op vragen, die worden gesteld.

Nog een antwoord:

dat klopt van die 10 in uw saldo dat heb ik al nagekeken.

dat maakt u ervan, dat ik dat bedoel.

dat is namelijk niet zo.

u bent zo boos(en ik zeg niet onterecht boos) dat u leest, wat u wilt lezen.

en even ter verduidelijking(dat wil ik graag even doen)

dat ik hem help, hij is mijn 'baas' ik heb voor alle werk dat ik doe voor hem nog nooit 1 cent ontvangen.

ik help hem al meer dan een jaar.

waarom?

omdat ik het leuk vind, niet de achterstand, maar wel om dingen te leren.

dat hij nu weer op vakantie is?

vertelde hij mij echter ook pas 1 dag voor hij wegging.

wat moest ik doen?

de leden achterlaten met nog een kater?

nou nee, zo zit ik niet in elkaar.

contact met leden is leuk, zelfs als ze boos zijn.

het is mijn 'taak' om die te woord te staan.

En ga maar zo door, je krijgt je geld dus never! Dat dit allemaal maar kan, je vraagt je het af. Allemaal oplichters, 'vul je zakken" (ja, de zakken van de eigenaren, ook al zo'n site die nooit betaalt!!), ?ash4ladies, centenland, yenga, boostfin, mazbux, cashpiraat (kneep er stiekem tussen uit met het geld van de leden!), nerdbux ' en ga zo maar door. Je steekt al je tijd en stroom erin om de eigenaren van die sites te verrijken en dan gaan ze er stiekem vandoor! Ik waarschuw u, trapt er niet, want u wordt belazerd!!
Zit nog steeds op mijn geld te wachten van al die sites!! en vraag je erom, dan word je nog onbeschoft behandeld ook en dreigen ze met

Sterke punten
Geen. Belazeren slechts de boel, daar zijn ze goed in!

Zwakke punten
Blinken uit in mensen erin te laten tuimelen

Oplichters

Review over Spaar4Cash

Zijn oplichters. Je kunt fluiten naar je geld na eindeloos maanden geklikt te hebben! Niet aan beginnen. En ook niet beginnen aan een site die Centenland heet, want dat zijn ook oplichters die jouw geld in eigen zak steken. Een gewaarschuwd mens telt voor 2!!!

Sterke punten
Geen.

Zwakke punten
Als je om je geld vraagt word je nog onbeschoft behandeld ook en gedreigd dat je dan helemaal geen geld krijgt en dat er niet wordt gereageerd op mails waarin je vraagt om je geld.

Advertentieklikkers, Muntenmail, GratisDoekoe

Review over DutchEuro

Zijn ook sites van dezelfde eigenaar als van ExtraEuro. Hij is mij in totaal al 45,9 euro schuldig. Kreeg ook nog een dreigmail van hem. Dat hij een jurist op me af wil sturen wegens smaad en laster, die durft zeg.. Nou, ik stuur Alberto Stegeman op hem af. Hij moet ons gewoon betalen voor al dat werk, klaar uit!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Betalen je geld niet uit en cancelen je op al je sites wanneer je een slechte review over ze schrijf, maar ach, who cares, je wordt toch nooit uitbetaald! Lekker kassa zo voor ze!

Oplichterij

Review over DutchEuro

DutchEuro is van dezelfde eigenaar als ExtraEuro. Uitkijken met deze site, want die stopt al jouw verdiende geld in zijn eigen zakken. Had ik een slechte review geschreven over de site ExtraEuro, heeft de egenaar mijn account gecancelled op Dutch Euro, Muntenmail, Goudscout, GratisDoekoe die ook van hem bleken te zijn. . Nou, had ik daar na al bijna een jaar dagelijks geklikt te hebben slechts het treurige saldo van o.a. 5,13, 7,33 euro en 8,85 , dus die sites was ik toch al liever kwijt dan rijk. Houdt natuurlijk wel in dat deze meneer mij thans zo'n 45,90 euro schuldig is die hij dus zo in zijn eigen zakken steekt! Maar goed, dat hij er maar gelukkig mee mag zijn. Een waarschuwing dus voor al die mensen die lid willen worden van zijn sites, u kunt zich rot klikken op genoemde sites, waarna u dus nooit uw geld krijgt!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
je klikt je helemaal gaar op de site en het levert je niets op! De eigenaar is ook nog een heel onsympathiek en onbeschaafd figuur die denkt hooghartige antwoorden te kunnen geven als je hem wat vraagt en gaat vervolgens dreigen met een zaak als je slechte reviews schrijft over zijn sites!

Hooghartig

Review over ExtraEuro

Meld je niet aan, mensen. Werken met een zelf verzonnen accountscore en scoren je zo laag in dat je straks kan fluiten naar je geld! Vraag je wat, dan krijg je een hooghartig antwoord van de eigenaar, in de trant van 'lezen is moeilijk'. Hadden stiekem hun regels veranderd en dan krijg je zo'n antwoord. Zij zich maar verrijken van jouw eindeloos geklik. Wees gewaarschuwd. trap er niet in!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Hooghartige antwoorden aan leden! Veranderen stiekem de regels!

Oplichterij

Review over Spaar4Cash

Mensen, trap er niet in bij die geldkliksites. Een hoop van die sites verdwijnen vaak stilletjes met het geld van hun leden en is plotseling hun site opgeheven en/of ze hebben stilletjes de regels gewijzigd, waarna je nooit uitbetaald krijgt. Zo had ik eindelijk na maanden eindeloos klikken elke dag 10 euro gespaard bij Cash4ladies. Opeens bleken ze stiekem de regels te hebben veranderd en bleef mijn saldo na dagenlang klikken maar niet omhoog te gaan. Inmiddels had ik ook uitbetaling gevraagd van mijn 10 euro, maar kreeg ik een melding dat mijn accountscore te laag was. Nadat ik ze daarover had aangeschreven kreeg ik het volgende antwoord:
Dat heeft te maken met je accountscore.
De accountscore komt tot stand door middel van de gemeten activiteit. Meer uitleg hierover vind je op cash4ladies. Zowel voor de adverteerders evenals Cash4Ladies is het van belang om de leden welke nauwelijks tot geen activiteit tonen minder te belonen.

Ben je een goed lid dan kun je dus meer verdienen als ooit!
Minimaal verdien je 0,25 cent, dit kan oplopen tot 2,0 cent per klik.

Met vriendelijke groet,
Ilse Janssen

Nota bene, heb ik mij maandenlang dagelijks het eppelep geklikt op die site en dan krijg je zo een antwoord. Hoe durven ze mij dat te berichten, de oplichters!
Stiekem gauw de regels veranderd om het geld van hun leden in eigen zak te stoppen! Ben daarna meteen al die geldkliksites aan het controleren en kwam er achter dat ook Ladymail en Extra Euro diezelfde taktiek erop nahoudt. Dus meteen opgezegd die handel. Ook Spaarbron heeft stiekem haar uitbetalingssaldo verhoogd van 6,50 euro naar 12,50 en als het op uitbetaling aankomt komen ze opeens met de smoes dat er een foutje in je gegevens stond en kun je fluiten naar je geld!

EEN WAARSCHUWING DUS VOOR MENSEN DIE DENKEN EEN CENTJE BIJ TE KUNNEN VERDIENEN, TRAP ER NIET IN, WANT U KLIKT U MAANDENLANG EEN ONGELUK VOOR EEN ARMZALIG TIENTJE EN VERVOLGENS KRIJG JE DAN NOG NIET UITBETAALD OOK! ZORG ERVOOR DAT U ZICH NIET HET HEEN EN WEER WERKT OM ALLEEN MAAR DIE SITES TE VERRIJKEN OVER UW LIJK!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Betalen niet uit. Komen met allerlei smoesjes om jouw geld in eigen zakken te stoppen! Veranderen stiletjes de regels en nog meer van die stiekeme handelingen! Oplichterij!

Niet meer wat het geweest is

Review over Gekkengoud

Was eens een heel goed programma. Wordt echter steeds minder. Memoryspel is plotseling weggehaald, zou weer terugkomen, maar is nu al zo'n 2 maanden uit de lucht. Roze varkentjesspel is teruggebracht van 5 varkentjes naar 3 varkentjes. Kortom, het leuke is er vanaf en het sparen gaat een stuk trager, zijn erg gierig geworden! Vorig jaar was er nog een Sinterklaasspel, dit jaar ook al niet meer. Jammer, maar net als zoveel van die geldkliksites worden ze steeds gieriger!

Sterke punten
Was eens gezellig, nu niet meer en verdient nog nauwelijks

Zwakke punten
wordt steeds gieriger en ongezelliger

wint er wel eens iemand de jackpot?

Review over NuCash

Ik doe al jaren mee met die jackpot, maar nog nooit gewonnen, rara! Je klikt je verder een ongeluk, maar voor je een paar centen hebt! En jij maar je stroom verbruiken om de beheerders rijk te maken!

Sterke punten
Geen!

Zwakke punten
Het duurt een eeuwigheid voor je een paar centen hebt!

Slechte betaling

Review over Qassa

Heb al jaren meegedaan met dat bingo, nooit en te nimmer wat gewonnen. Verder vaak wat besteld via hun site, nooit de beloofde vergoeding daarvoor gekregen. Je klikt je een ongeluk, maar je bent jaren bezig om een paar centen te verdienen. Volgens mij wint er nooit een eerlijke deelnemer die bingo of 1 van die spelletjes. Stoppen volgens mij al het geld in eigen zak en verdienen er flink aan en jij maar je stroom verbruiken aan die onzin. Nooit aan beginnen!

Sterke punten
Heb ze nog niet ontdekt!

Zwakke punten
Veel beloven, weinig geven, doet de gek in vreugde leven!

reacties: