Oplichterij

Mensen, trap er niet in bij die geldkliksites. Een hoop van die sites verdwijnen vaak stilletjes met het geld van hun leden en is plotseling hun site opgeheven en/of ze hebben stilletjes de regels gewijzigd, waarna je nooit uitbetaald krijgt. Zo had ik eindelijk na maanden eindeloos klikken elke dag 10 euro gespaard bij Cash4ladies. Opeens bleken ze stiekem de regels te hebben veranderd en bleef mijn saldo na dagenlang klikken maar niet omhoog te gaan. Inmiddels had ik ook uitbetaling gevraagd van mijn 10 euro, maar kreeg ik een melding dat mijn accountscore te laag was. Nadat ik ze daarover had aangeschreven kreeg ik het volgende antwoord:
Dat heeft te maken met je accountscore.
De accountscore komt tot stand door middel van de gemeten activiteit. Meer uitleg hierover vind je op cash4ladies. Zowel voor de adverteerders evenals Cash4Ladies is het van belang om de leden welke nauwelijks tot geen activiteit tonen minder te belonen.

Ben je een goed lid dan kun je dus meer verdienen als ooit!
Minimaal verdien je 0,25 cent, dit kan oplopen tot 2,0 cent per klik.

Met vriendelijke groet,
Ilse Janssen

Nota bene, heb ik mij maandenlang dagelijks het eppelep geklikt op die site en dan krijg je zo een antwoord. Hoe durven ze mij dat te berichten, de oplichters!
Stiekem gauw de regels veranderd om het geld van hun leden in eigen zak te stoppen! Ben daarna meteen al die geldkliksites aan het controleren en kwam er achter dat ook Ladymail en Extra Euro diezelfde taktiek erop nahoudt. Dus meteen opgezegd die handel. Ook Spaarbron heeft stiekem haar uitbetalingssaldo verhoogd van 6,50 euro naar 12,50 en als het op uitbetaling aankomt komen ze opeens met de smoes dat er een foutje in je gegevens stond en kun je fluiten naar je geld!

EEN WAARSCHUWING DUS VOOR MENSEN DIE DENKEN EEN CENTJE BIJ TE KUNNEN VERDIENEN, TRAP ER NIET IN, WANT U KLIKT U MAANDENLANG EEN ONGELUK VOOR EEN ARMZALIG TIENTJE EN VERVOLGENS KRIJG JE DAN NOG NIET UITBETAALD OOK! ZORG ERVOOR DAT U ZICH NIET HET HEEN EN WEER WERKT OM ALLEEN MAAR DIE SITES TE VERRIJKEN OVER UW LIJK!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Betalen niet uit. Komen met allerlei smoesjes om jouw geld in eigen zakken te stoppen! Veranderen stiletjes de regels en nog meer van die stiekeme handelingen! Oplichterij!

Bezoek Spaar4Cash Reviews over Spaar4Cash

1 reactie

hier en site die ALLE kliksites regelmatig bijhouden: o.a. ook klachten over ladymayl en cash4ladies
spaarprogramma-reviews.nl/

Bezoek Spaar4Cash Reviews over Spaar4Cash

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Spaar4Cash
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden