Voice-Master

Voice-Master Reviews

 • Ik werk intussen al bijna drie jaar voor Voicemaster (met een tussenstop van 4 jaar) en ik ben nog steeds heel tevreden.
  Er is zo goed als altijd werk, een overzichtelijk logboek en heel vriendelijke, hulpvaardige en luisterende moderator. De uitbetaling is maandelijks en die staat altijd op de 3de van de maand op de rekening, zonder fout.
  Als je omwille van ziekte of andere redenen toch niet kan chatten wanneer je dit wel inplande, heb je meerdere manieren om de moderator te bereiken, zodat je dit steeds kunt aangeven.

  Sterke punten
  - Altijd werk
  - Correcte (en mooie) uitbetaling
  - Vlotte communicatie met moderator

  Door Mieke op 23 juni 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • in principe is het een goed bedrijf, betaalt netjes op tijd uit. Hier gaat het om het versturen van smsjes, (max 160 karakter), dus die 15 eurocent wat je per sms krijgt heb je zo verdient. Het is een redelijk drukke chat dus je kan er een leuk zakcentje mee verdienen om je boodschappen iedere week mee te doen zeg maar. Ik vind het alleen een beetje jammer dat het bedrag wat je ervoor krijgt gebaseerd wordt op het respons naar aanleiding van jouw smsjes (dus stel je verstuurt 100 smsjes in een uur tijd en je ontvangt 84 terug dan heb je een respons van 84%, en dan krijg je wel die 15 cent per sms). Anders wordt het minder, dat vind ik wel een beetje jammer. Maar het is wel een betrouwbaar bedrijf dat netjes op tijd uitbetaalt.

  Sterke punten
  betaalt netjes uit
  redelijk druk
  goede klantenservice

  Zwakke punten
  het bedrag wat je per sms krijgt uitbetaald wordt gebasseerd op het respons;

  Door ikke op 15 juli 2014 Reageer (2 reacties)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Voice-Master

Schrijf je eigen review