• Vreemd,
    Onderstaand is van 19 april 2016

    Home Aanmelden Login Adverteren Contact

    Krijg betaald voor lezen van mails tot 1 cent
    Met nu al 5,582 actieve leden
    We hebben al € 37.692,50 uitbetaald
    En veel meer!

    Op 17 juli 2017, hadden ze zie onder zoveel leden

    Home Aanmelden Login Adverteren Contact

    Krijg betaald voor lezen van mails
    Met nu al 1,687 actieve leden
    We hebben al € 37.692,50 uitbetaald
    Cashback gedeelte, klik hier.

    Nu zie ik dat er geen leden vermeld zijn, dus actieve leden hebben ze niet, en er is zie onder zoveel uitbetaald.

    Krijg betaald voor lezen van mails en spellen
    Verdien geld met door mee te doen aan onze linkspellen
    We hebben al meer dan € 35.000 uit

    Hoe kan dit er is € 37.69250 uitbetaald en nu € 35.000
    Dus klopt hier niets van.
    Nu ik weet dat ze niet uitbetalen

    Sterke punten
    Niets

    Zwakke punten
    Heel veel

    Door Mona op 4 februari 2018 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hai allemaal,

    Ik probeer echt gewoon al maanden te solliciteren bij Yops, maar ik word steeds afgewezen. Ik weet eerlijk waar niet wat ik verkeerd doe. Ik ga letterlijk in op alle test vragen, maar toch word ik afgewezen. Wie zou mij eigenlijk weg wijs kunnen maken en of kunnen helpen met de test?

    Door awomandin ne op 24 januari 2018 Reageer (4 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • geen mails meer, als j3 bijna 12,50 bij elkaar hebt gespaard

    Sterke punten
    niet

    Zwakke punten
    geen mails

    Door katja op 23 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb een accountscore van 10, 28 november 15 euro uitbetaling aangevraagd en tot op heden niets ontvangen. Heb hun gemaild en antwoordt is, u moet het geld al hebben. Dus niet, gegevens kloppen. Ik krijg per mail 2 cent dat is ok maar wat heb je eraan als je niet wordt uitbetaald. Dit is nu 3e spaarprogramma waar ik geen centjes krijg, heb er dus niets aan, zonde van tijd en alle spam op je pc.

    Sterke punten
    Krijg 2 cent per mail.

    Zwakke punten
    Accountscore moet inderdaad over 5,5 zijn, maar als je niet wordt uitbetaald heb je er dus niets aan. Ik stop met de spaarprogramma's weg ermee.

    Door Damian op 12 januari 2018 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben zeker wel tevreden over deze chat, ja ze hebben bepaalde regels en als je je daar niet aan houd (gezien ze op rooster werken) staat daar ook wat tegenover. Niet meer dan normaal lijkt me zo. Ze hebben goede tarieven en kan goed verdienen. Ik werk er zelf niet meer omdat ik het qua tijd gewoonweg niet meer kan combineren. Ik raad het zeker aan. Hopen dat ze ooit naar vrije inlog gaan, want dan ga ik zeker terug.

    Sterke punten
    Betaald netjes
    Drukke chat
    goede coaching
    netjes altijd op maandag mijn geld

    Zwakke punten
    Geen vrije inlog

    Door B.M op 29 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Net een betaling gekregen van hun. Lees iedereen hierboven over accountscore maar heb gewoon wat acties meegedaan en uitbetaling netjes gekregen vorige week. Snap de problemen niet helemaal. Die score doe je zelf en staat ook op de site.

    Sterke punten
    Gewoon betaling binnen de termijn gekregen.

    Door Barbara op 27 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Steeds vaker laten ze je 30 minuten lang een enquette invullen, pas na afronding en beoordeling van de vragenlijst krijg je de mededeling "u valt buiten de doelgroep" daarom geen punten maar 10 loten.

    Sterke punten
    Misschien in het verleden, maar al maanden erg onbetrouwbaar

    Zwakke punten
    Niet toekennen van punten na afronden van vragenlijst

    Door Michelle op 22 december 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Een vraag over een vragenlijst stel ik, omdat ik hier niet aan mee wil doen, en via een link Als je niet wilt/kunt deelnemen aan deze vragenlijst, stellen wij het op prijs als je op de volgende link klikt: Ik wil niet meedoen. Nu hoe vaak ik dat niet gedaan heb, bij de ontvangen vragenlijst, toch kom je weer bij de vragen lijst terecht, en om de haverklap moet je dus de cookies accepten, nu volgens mij is 1 keer genoeg. dit geef ik door aan gekkengoud. Antwoordt Bedankt voor je bericht. Via de onderstaande link kun jij je afmelden voor het online panel. gekkengoud.nl/onlinepanel/ Nu, ik wil mij dus niet afmelden voor het online panel, maar gewoon niet aan deze vragen lijsten meedoen, wat ik door geef. Bij hun komt dat dus nu als boze reactie over, en knikkeren ze je gewoon als lid weg. Dag gespaart geld.

    Door Zvotlana op 20 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Door middel van een snel aanmeldingproces al DIRECT dezelfde dag aan het werk kunnen.
    In een fijne omgeving kunnen chatten met een hoog aanbod van berichten.
    Reden om voor DIRECT te kiezen was o.a. de hogere staffel dan gemiddeld.
    Eerlijke betaling op de afgesproken dag, zonder verrassingen.
    Compleet anoniem werken.
    Topadviezen door de online coaches om nog beter te worden.

    Chatten wanneer en hoeveel je zelf wil.
    Hoe langer online, des te meer terugkerende klanten.
    Altijd iemand bereikbaar voor vragen.
    Tot slot zorgt ervaring ervoor dat je steeds meer berichten in een week kan halen en dus ook steeds meer euro's verdient.

    Als aanbeveling voor ieder die als operator in de volwassenen entertainment sector wil gaan werken raad ik je aan om de eerste letters van mijn zinnen achter elkaar te zetten. Zoek contact en begin vandaag nog!

    Sterke punten
    - Goede berichtenstroom
    - Fijne coaches
    - Eerlijke uitbetaling op een vaste dag in de week

    Zwakke punten
    Nog niet ontdekt. Het is heel simpel: hoe meer je werkt, des te meer je verdient.

    Door Direct329 op 16 december 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik twijfelde heel erg voordat ik hier startte of ik nog wel wilde tikken, na heel wat jaren en heel wat bedrijven die heel wat fouten maakten.
    Toch de stap genomen en geen spijt van gehad. Leuke verdiensten, druk genoeg en kansen! Ook een prima stel mensen die eigenlijk altijd aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.
    Nette betaling! (dit gebeurd bij andere grote partijen niet altijd even eerlijk/goed) maar hier nog nooit problemen gehad.
    Motivaties door leuke acties.

    Sterke punten
    - Omgang met operators is gelijkwaardig.
    - Nette verdiensten, juiste betalingen.
    - Eigenlijk altijd bereikbaar voor vragen en/of opmerkingen.
    - Gezellig!

    Zwakke punten
    - Af en toe moet je even ergens op terugkomen en even een herinnering sturen ;)

    Door Direct196 op 16 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Een leuk en gezellig team. Je word goed opgevangen en kan werkelijk met alle vragen bij Eugène en Matthias terecht! Ze helpen je overal mee. Soms moet je ze even helpen herinneren aan dingen maar hier word altijd leuk mee om gegaan. Goed bezig! Ga zo door en ik blijf met plezier werken voor jullie!

    Sterke punten
    Goede hulpvaardigheid. Sterk team. Gezellig. Eerlijk. Je kan werken wanneer je wil. Snelle doorstroom.

    Zwakke punten
    Soms moet je ze even helpen herinneren aan dingen

    Door Direct195 op 16 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik werk hier nu een paar maanden ben zelf overgestapt van een ander bedrijf naar Directthuiswerkchat. Ik wil niets anders meer! Wie wilt dat nou niet, inloggen wanneer je wilt. Je eigen uren bepalen. Coaches die er voor je zijn en je feedback geven wanneer je dat nodig hebt. Voor al je vragen ook gelijk met een antwoord en of oplossing komen. Het werk is zeer flexibel. Je kan er helemaal je eigen draai aan geven. Mits je je natuurlijk houd aan de regels. Wat voorkomen logisch is! Ik werk met veel plezier voor dit bedrijf! Ook komen ze met leuke actie's en bonussen! Een goed salaris en direct willen beginnen, neem dan contact op en binnen no time kan jij beginnen waar en wanneer je maar wilt!

    Sterke punten
    - Goede coaches
    - Goede begeleiding
    - Leuke bonussen
    - Hoeft niet te wachten op berichten
    - Inloggen wanneer je zelf wilt
    - Eigen uren bepalen
    - Betalen op tijd uit
    - Facturen overzichtelijk!

    Zwakke punten
    - Kan niets slechts over dit bedrijf toelichten.

    Door Direct170 op 15 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hele lieve en aardig mensen
    Ze helpen je overal mee
    Ze maken het werk leuk en zorgen dat je ook wil blijven werken

    Sterke punten
    Goeie uitbetaling
    Leuke actie’s
    Leuke mensen die je overal mee willen helpen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Marylou op 15 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Na een sollicitatie verzonden te hebben werd alles snel geregeld zodat ik na de uitleg van de coach direct aan de slag kon.
    Tot op heden ben ik uiterst tevreden over dit professionele bedrijf.
    Als je vragen hebt of opmerkingen kun je altijd bij je coach aankloppen en krijg je daar direct antwoord op.
    Alles verloopt heel soepel en betalingen zijn uiterst correct en punctueel elke week weer mits je de minimum uitbetalingsgrens haalt van €50 maar dat is peanuts.

    Sterke punten
    * Altijd berichten
    * Hoge staffel
    * Correcte en snelle uitbetaling
    * Professioneel bedrijf
    * Goede begeleiding door coaches
    * Leuke acties waardoor je nog meer kunt verdienen

    Zwakke punten
    Hoe goed je ook zoekt, ze zijn niet te vinden!

    Door Direct228 op 15 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Sinds een korte tijd actief voor DirectThuiswerkChat.
    Bevalt me prima, overdag zijn de coaches goed bereikbaar en geven heldere feedback en bruikbare tips en adviezen.

    Betaling conform afspraken en altijd keurig op tijd, dat is toch waar je het voor doet, naast dat het leuk en flexibel werk is.

    Ik heb voor meerdere bedrijven gewerkt, allemaal prima maar hier een hogere staffel en een goede workflow, samen met de coaches en de bedrijfsleiding dus een dikke aanrader.

    Sterke punten
    Goede begeleiding
    Snelle intake/start
    Correcte en tijdige uitbetaling
    Lekker werken

    Zwakke punten
    Hoewel het niet een echt zwak punt is, het is nog steeds werken voor je geld =)

    Door Gideon277 op 15 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Al een paar jaar werk ik al voor dit leuke bedrijf, die enorm betrouwbaar en vriendelijk is. Als ik ergens mee zit, hulp nodig heb, of gewoon even wat meer tijd dan zijn ze er voor mij. Daarom is het een baan die je whenever and whereever kan doen. Dat maakt het juist zo fijn, de flexibiliteit en diversiteit. Je leert veel over jezelf en over anderen, en dat is altijd een groeiende les in het leven.

    Sterke punten
    *Betalen op tijd!
    *Leuke bonussen
    *Goede begeleiding
    *Staan altijd voor je klaar en denken met je mee
    *Goede doorstroming

    Zwakke punten
    — Niet te vinden bij dit bedrijf!

    Door Larissa op 15 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ik werk nu sinds november bij directthuiswerk en het bevalt prima.
    Als er wat is dan kan je altijd kontakt met ze opnemen en ze beantwoorden zeer snel de vragen die je hebt.
    Ik heb het prima naar mijn zin bij dit bedrijf en wil het nog heel lang blijven doen.

    Sterke punten
    - correcte uitbetaling
    - veel werk
    - facturen keurig verzorg
    - behulpzaam

    Zwakke punten
    geen

    Door jessica op 15 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • werk nu een aantal weken voor directthuiswerkchat. Prima begeleiding en altijd iemand die je te woord kan staan. Ok veel werk op welk moment van de dag

    Sterke punten
    veel berichten
    goede communicatie
    stipt uitbetaling

    Zwakke punten
    geen

    Door Patricia op 15 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik werk hier nu ongeveer één maand, en doe dit met plezier! S'avonds in de avond uren maak ik de meeste uren, dit omdat ik overdag nog gewoon werk verricht! Ik zit er zelfs aan te denken me gewone baan op te zeggen en dit fulltime te gaan doen! Het is echt een aanrader voor iedereen! Ik zeg blijf zo door gaan, ook in 2018, want de mensen achter dit bedrijf kun je maar in 1 woord omschrijven! TOPPERS!

    Sterke punten
    Altijd werk
    Inloggen wanneer je zelf wilt
    Altijd ondersteuning
    wekelijkse uitbetaling
    leuke actie's

    Zwakke punten
    Heb ze nog niet ontdenkt

    Door Direct295 op 15 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Een heel fijn bedrijf een fijne opdrachtgever! Altijd werk aanwezig en je word netjes te woord gestaan zonder schreeuwen, maar alles met een lach. Ik raad dit bedrijf zeker aan bij anderen.

    Sterke punten
    Alles

    Zwakke punten
    Niet aanwezig

    Door 5073 op 15 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Super leuk team bij directthuiswerkchat goede hulp mega hoge staffel 2 cent meer dan bij yops en altijd berichten en veel kansen, om door te groeien! En leuk de aanbreng van 1 cent per bericht die de operator aanbrengt die jij hebt doorgestuurd loopt lekker op!!

    Sterke punten
    Betaling
    Veel berichten
    Alles eigenlijk gewoon

    Zwakke punten
    Geen kunnen vinden

    Door Janet op 15 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • I've been doing this for many years and have seen lots of studios come and go. Some promise you the sky only to disappear with your money.

    I'm always cautious, not easy trust someone let alone a studio. But... management of Operating4u has never betrayed my trust. They keep everyone up to date with newsletters and whenever I had questions I could ask them. Even when it's in the middle of the night for them.

    Sterke punten
    Friendly
    Pay on time
    Fun events
    Several platforms/ logins possible

    Zwakke punten
    Pay rate dropped a few months ago

    Door Vick Fontain op 14 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • voyeur het nieuwe dingetje van clubsense
    iedereen denkt dat het voor hen gemaakt is maar vergeet het
    het is om hun eigen zakken te vullen
    na gehoord te hebben van een paar klanten die een beetje de voyeur hadden bekeken en vd ene dame naar de andere klikten, stelden ze vast dat hun belminuten wel heel snel op waren
    wat gebeurt er bij clubsense !!!!!! voor elke klik word er een hele minuut aangerekend en daar dient nou net de voyeur voor
    klant belt in, gaat dan naar de voyeur, wil uit de pag gaan maar er is geen knop, gaat dan effectief op het grote beeld klikken en kan dan pas eruit na totaal 0.45 sec te zijn ingelogd is er 3 x 0.80cent



    ik heb het dan zelf ook eens gedaan en effectief het is waar wat ze zeiden?
    IK BETAALDE 2.40€
    EN IK KREEG WELGETELD 0.33€

    als een klant bv 5x een voyeur aanklikt binnen de minuut dan gaat er 5x 0.80 af
    blijkbaar is dat altijd zo inloggen = 0.80€ iemand aanklikken = 0.80€ elke klik is 0.80€
    niet moeilijk dat we veel klanten seconde rukkers noemen
    dus niet de meiden verdienen eraan maar clubsense besteelt jullie en de klanten
    zij hadden ervoor gemaild maar kregen GEEN reactie
    ik heb dan ook gemaild en ook ik kreeg GEEN rectie
    integendeel ik ben eraf gegooid
    de waarheid kunnen ze niet verdragen daar
    een paar meiden hadden het al laten horen dat altijd dezelfde ih groot beelden staan , ook dat is waar
    als je 3h het hebt opstaan en er maar een enkele het heeft aanstaat dan hoor je minstens elke 2min ih grote scherm te staan, in tegendeel niet 1 keer stond ik erop
    clubsense is een vriendjes site
    ik kan het bewijzen ik had printscreens genomen

    Sterke punten
    als alles goed werkt en je staat niet helemaal vanachter dan kan je wat verdienen als de boel je er niet alle 5sec uitkikkert

    Zwakke punten
    oplichters
    veel technische problemen met 1 antwoord cookies verwijderen
    altijd ligt het aan de meisjes
    na 15j in de it gezeten te hebben weet ik dat het niet aan je cookies ligt

    Door linda op 7 december 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • IK WOU 1000 PUNTEN WAT IK VERDIEND HAD MET HET INVULLEN VAN ENQUTES INWISSELEN EN LATEN STORTEN OP MIJN PAYPALREKENING. ALS JE DAT DOET DAN BLOKKEERD HIJ ALLES EN KUN JE NIET MEER MEE DOEN EN KAN JE FLUITEN NAAR JE CENTEN. MAAR ZOALS IK HIER LEES DOEN ZE DAT IEDERE KEER. PUR OPLICHTING. DIT IS WAT VOOR RADAR EN ZAL ZE EVEN INFORMEREN HOE ZE TE WERK GAAN

    Sterke punten
    OPLICHTING OPLICHTING OPLICHTING OPLICHTING

    Zwakke punten
    ALLES

    Door Hendrie op 7 december 2017 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • I believe that when you want to work for an honest company where staff care for their operators this is THE company to work for.

    Everyone is very kind and always willing to help. Pay is always on time and even though the pay rate has gone down I can still make that bit of extra money to treat my kids and myself!

    I never had any problems receiving the newsletters and because I have 2 accounts, 1 for the normal and 1 for the special messages, I never have to wait long to get messages and when clients start to reply back I just keep on going.

    Just going to keep my fingers crossed that I'm one of the lucky winners this month to get an extra bonus.

    I can strongly recommend working for this company.

    Sterke punten
    Pay is on time
    Multiple accounts
    Friendly staff
    Bonus days/weeks

    Zwakke punten
    None

    Door Brenda op 6 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.