• Vanwege tijdsgebrek ben ik gestopt met het werken via DirectThuiswerkChat. Helaas, want ik werkte er altijd met veel plezier, maar ik kon de tijd gewoon niet meer vinden om actief op de website te zijn.

    Ik heb nog een aantal facturen open staan. De eigenaar vertelde mij doodleuk dat ik kan fluiten naar mijn centen en als ik toch een uitbetaling wil dat ik dan maar moet tikken tot de uitbetalingsgrens van € 50. Een rare reactie bij vertrek. In het begin toen ik er werkte betaalden ze alles uit (€ 2 of € 3, het maakte niet uit).

    Sterke punten
    - Eigenaar met gevoel voor humor

    Zwakke punten
    Bij vertrek kan je fluiten naar je centen, ondanks ontvangen facturen.

    Door Operator op 11 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Kan mij haast de klachten niet voorstellen, werk hier al een aantal jaar voor op 2 chats en dat gaat altijd goed. Vragen worden altijd beantwoord en er wordt netjes met factuur betaald.

    Mensen zeiken toch al snel als ze niet krijgen wat ze willen.

    Doe gewoon je werk, tik je berichten en je kan leuk bijverdienen.

    Sterke punten
    Altijd op tijd betalen, Altijd antwoord, Altijd berichten

    Zwakke punten
    Soms wat lange berichten, logboeken worden niet goed bijgehouden door operators

    Door Operating4u op 9 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik krijg wel de mails klik ik die aan krijg ik een site waar een link zit die ik dan moet aanklikken om bij de advertentie site te komen, het probleem is dat ik niet doorgestuurd wordt naar de advertentie site maar naar home page van doublepoints en mijn vergoeding loop ik nu al een paar weken mis, het blijft op 10,01 staan !
    Ik heb op 26 febr een mail aan hun gestuurd, kreeg wel een ontvangst bevestiging verder bleef het stil, gisteren nogmaals een mail gestuurd en weer het zelfde, ik baal hier enorm van !

    Sterke punten
    nu geen !

    Zwakke punten
    Ze nemen geen contact op

    Door Gerie Ooms op 8 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Staffel ineens ferm gezakt, was hier goed, nu is het zoals bij eender elke andere chat. Boe. Hetzelfde werk doen voor minder geld, is dat wat wij willen? Nee hoor! ;)

    Sterke punten
    was goed, met hogere staffel dan eender andere.

    Zwakke punten
    nu zoals elke ander chat, geen voordelen meer.

    Door Eva op 7 maart 2018 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Na het invullen van meerdere enquêtes 1000 punten bij elkaar verzameld. Deze punten geprobeerd in te wisselen voor een bol.com tegoedbon. Geen tegoedbon en mijn account is verwijderd in verband met schending algemene voorwaarden. Ik heb niks verkeerd gedaan en gezien de ervaringen die ik hier heb gelezen ben ik niet de eerste en waarschijnlijk ook niet de laatste die hierin gestonken is.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    oplichting

    Door Linda op 1 maart 2018 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • aangemeld en gesolliciteerd op verschillende inpak werken, op geen van alle kreeg ik de klus. Erg slecht!!!!

    Door joyce op 27 februari 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ik vindt het erg dat ik niet kan inloggen of eens antwoord krijg;heb al superveel enquêtes ingevuld en nu is het gelijk dat jullie niet bestaan;altijd to many request ;das het enige wat ik te horen krijg ;vanddaag zeker 01H30 bezig geweest aan enquêtes voor jullie;Vraag mij nu tocg af wat er aan de hand is of is dit hier pure klootzakkerij aant worden;met veel groeten luc expeels als er iemand wakker is daar

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    kloteboel

    Door EXPEELS LUC op 27 februari 2018 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik had een vraag gesteld aan coach Teun. '' worden de berichten die ik getypt heb in november ook nog mee gerekend in de berichten die ik nu getypt heb'' Daar werd op gereageerd dat ik maar meer moest gaan werken, dat ik maar normaal werk moest gaan zoeken. Deze ''coach'' die niks anders doet dan afzeiken heeft niet eens om de reden gevraagd dat ik zo lang offline ben geweest. Ik ben zo lang offline geweest omdat, ik een ziekte heb gehad waarbij je heel erg vaak naar het ziekenhuis moest komen. Na dat ik zelf kwaad werd omdat ik me ontzettend onbegrepen voelde heb ik dit ook tegen hun gezegd omdat, ik het niet netjes vind dat er zo maar zo grof en arrogant gereageerd wordt door een zogenaamde coach. Na dat ik over mijn ziekte vertelde ben ik verwijderd van de site en heb ik geen toegang meer tot mijn account. Heel jammer, dat het zo sneu moet lopen met jullie bedrijf!

    Sterke punten
    uit betaald vanaf 50 euro

    Zwakke punten
    * wordt totaal geen begrip getoond voor ziekte
    * coach is brutaal, zeikt je af.

    Door Anoniem. op 27 februari 2018 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Er is iemand die haar twitter account in haar profiel heeft staan.
    Als je daar naartoe gaat kan je goedkoper cammen.
    Ze heeft ook nog een heleboel andere site's om eens te gaan kijken.

    Groetjes

    Sterke punten
    de nieuwe site oogt mooier

    Zwakke punten
    Oneerlijke concurrentie tussen de meisjes.

    Daar sommige meer mogen dan anderen.

    Ik dacht begrepen te hebben dat ze geen privé gegevens mochten doorgeven.

    Door dave op 26 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik werk nu al iets meer dan een jaar bij Yops maar begin nu inderdaad wel de trekjes van Zubar te merken!

    Ik heb geen controle ofzo gekregen maar de inhoud van mails die algemeen worden verstuurd naar alle operators is inderdaad de zelfde toon als Zubar deed verzenden.

    Ook valt mij op dat als je aan het werk bent in de Chat dat je steeds van die balkjes krijgt van Voorbeeld, maak geen dates ( dit word steeds vaker gedaan door operators) Zeg dat je vlakbij de klant woont. ( niet dat de klant hier meer in trapt want het valt ze nu al op dat het te vaak toevallig is dat jij om de hoek woont maar dit niet gewoon aangeeft in jouw profiel) Pokes die constant gaan over een afspraak voor die zelfde avond nog, Klant reageert binnen 5 minuten terug en dan moet je maar weer een smoes verzinnen waarom jij opeens binnen 5 minuten niet meer kan afspreken. ( twee mailtjes en de klant is er klaar mee)

    Ik heb al gemerkt dat mannen al snel aan geven dat ze maar 1 mail sturen als ze reageren op een Poke bericht dat als er geen tijd of adres word vermeld de klant niet blijft mailen. En dat doet de klant ook niet, want de smoesjes hebben ze allemaal al vaker gehoord. Krijg ook al vaak mails als er een Poke word verstuurd met alleen : ( FAKE PROFIEL ) ( Of bellen en anders niet)

    De poke berichten moeten een andere inhoud gaan krijgen want de mannen/klanten trappen er doorgaans niet meer in!

    Ik merk ook veel dat ook operators gewoon een date maken.... ( komt echt heel veel voor) Ik ga dat niet voor hun oplossen, ik meld dat bericht en log uit.

    Ook loggen dat word door andere operators vaak niet gedaan.... Nu is het zo dat de Operator die daar naar komt dat maar even moet gaan loggen.... Nou nee....dacht ik niet..... Ik meld dan ook dat de voorgaande operator niet logt, ik log dan even uit...ik ga een ander zijn of haar troep of fouten niet oplossen.... Daar krijgen wij als operator bij Yops gewoon te slecht voor betaald.

    Sterke punten
    Netjes uitbetaald.
    Factuur netjes binnen
    Geen Kut Coaches.

    Zwakke punten
    -Het begint meer en meer op Zubar te lijken.

    - Je moet nu ook loggen wat jouw collega daarvoor niet heeft gelogt... Dus jij bent daardoor meer tijd kwijt met loggen.

    - Krijgt vanaf 09 cent betaald ( bij andere chats is dat 10 cent)

    - Je kan maar 13 cent op het hoogste Staffel verdienen.

    - Geen avond Bonus

    - Er worden door andere operators veel fouten gemaakt die jij als Operator MOET OPLOSSEN, doe jij dat niet dan kan je inderdaad een klacht krijgen. ( staat allemaal in de schermpje op de chat )

    - Als je te lang met een klant aan het praten bent valt er vaak niks meer te loggen dan krijg je een soort van waarschuwing dat je Logprestaties te laag is en daardoor kan je dus jouw account bij Yops kwijtraken.

    - Als je op 1 (voorbeeld de NC) chat werkt dan zie je dus naast het Suffe Gele balkje ook een Wit balkje met daarin punten die zij graag zien in een bericht. ( erg vervelend want wij zijn immers allemaal volwassenen en geen kleine kinderen meer)

    - De pokes berichten zijn de laatste tijd weer erg gericht op het afspreken in de avond. De klant reageert vaak binnen 5 minuten en wil dus dan die avond afspreken.....Mag dus niet dus jij moet je er weer uitlullen.... Mannen trappen hier natuurlijk niet meer in, want deze Berichten ( pokes) krijgen ze dagelijks binnen van tientallen andere profielen.









    -


    Door Diana op 25 februari 2018 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Voor degene die van plan zijn om zich in te schrijven bij dit panel; doe dat alsjeblieft niet. Ik heb daar vragenlijsten ingevuld tot ik 1000 punten had. Dit heb ik ingewisseld voor een bol.com bon en vervolgens verzilverd. Vervolgens ben ik verder gegaan met het invullen tot ik weer 1000 punten had. Ik wilde deze punten inwisselen voor een tweede bol.com bon, en wat gebeurd er.... juist, je account wordt geblokkeerd door zogenaamde "schending" van het regelement. Dit is gewoon pure oplichterij. Ze proberen eerst vragenlijsten in te laten vullen, en vervolgens ben je al je punten kwijt en is je account geblokkeerd. Daarnaast is het zo dat je weleens een hele vragenlijst invult, en dat je bij de laatste vraag te zien krijgt dat je toch buiten de doelgroep valt.

    Mocht je wel graag geld bij willen verdienen doe het dan bij een ander panel. Waar ik al den tijd bij ingeschreven ben is Euroclix. Dit is in tegenstelling tot Opinieland wel een betrouwbaar en eerlijk panel waarbij je wel krijgt wat je verdient.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oplichting

    Door Joost op 12 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik gebruik Toluna nu al bijna een jaar en ik heb in die tijd 4x 10€ itunes gehad en 2x bol.com 15€.
    Het duurt inderdaad lang maar als je spaart op meerdere sites dan loont wachten altijd.

    Ik heb van de week 100€ gewonnen in de loterij en daar zit ik nu op te wachten.

    Ik snap best dat sommige negatief zijn maar ze scammen niet. Dat weet ik zeker.

    Sterke punten
    Veel enquettes , actieve site

    Zwakke punten
    Traag met bestellingen van bonnen.
    Onduidelijk ook over uitbetalingen loterij.

    Door Roger Carcas op 12 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Vandaag werd er weer geld uitgekeerd op mijn rekening.
    Nu iets langer gespaard dus 70 Euro!

    Sterke punten
    Leuke onderzoeken waar je aan mee kunt doen en ook soms leerzaam!
    En shoppen via Euroclics levert ook clics op!

    Zwakke punten
    Geen

    Door Rvl op 8 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Vreemd,
    Onderstaand is van 19 april 2016

    Home Aanmelden Login Adverteren Contact

    Krijg betaald voor lezen van mails tot 1 cent
    Met nu al 5,582 actieve leden
    We hebben al € 37.692,50 uitbetaald
    En veel meer!

    Op 17 juli 2017, hadden ze zie onder zoveel leden

    Home Aanmelden Login Adverteren Contact

    Krijg betaald voor lezen van mails
    Met nu al 1,687 actieve leden
    We hebben al € 37.692,50 uitbetaald
    Cashback gedeelte, klik hier.

    Nu zie ik dat er geen leden vermeld zijn, dus actieve leden hebben ze niet, en er is zie onder zoveel uitbetaald.

    Krijg betaald voor lezen van mails en spellen
    Verdien geld met door mee te doen aan onze linkspellen
    We hebben al meer dan € 35.000 uit

    Hoe kan dit er is € 37.69250 uitbetaald en nu € 35.000
    Dus klopt hier niets van.
    Nu ik weet dat ze niet uitbetalen

    Sterke punten
    Niets

    Zwakke punten
    Heel veel

    Door Mona op 4 februari 2018 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hai allemaal,

    Ik probeer echt gewoon al maanden te solliciteren bij Yops, maar ik word steeds afgewezen. Ik weet eerlijk waar niet wat ik verkeerd doe. Ik ga letterlijk in op alle test vragen, maar toch word ik afgewezen. Wie zou mij eigenlijk weg wijs kunnen maken en of kunnen helpen met de test?

    Door awomandin ne op 24 januari 2018 Reageer (4 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • geen mails meer, als j3 bijna 12,50 bij elkaar hebt gespaard

    Sterke punten
    niet

    Zwakke punten
    geen mails

    Door katja op 23 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb een accountscore van 10, 28 november 15 euro uitbetaling aangevraagd en tot op heden niets ontvangen. Heb hun gemaild en antwoordt is, u moet het geld al hebben. Dus niet, gegevens kloppen. Ik krijg per mail 2 cent dat is ok maar wat heb je eraan als je niet wordt uitbetaald. Dit is nu 3e spaarprogramma waar ik geen centjes krijg, heb er dus niets aan, zonde van tijd en alle spam op je pc.

    Sterke punten
    Krijg 2 cent per mail.

    Zwakke punten
    Accountscore moet inderdaad over 5,5 zijn, maar als je niet wordt uitbetaald heb je er dus niets aan. Ik stop met de spaarprogramma's weg ermee.

    Door Damian op 12 januari 2018 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben zeker wel tevreden over deze chat, ja ze hebben bepaalde regels en als je je daar niet aan houd (gezien ze op rooster werken) staat daar ook wat tegenover. Niet meer dan normaal lijkt me zo. Ze hebben goede tarieven en kan goed verdienen. Ik werk er zelf niet meer omdat ik het qua tijd gewoonweg niet meer kan combineren. Ik raad het zeker aan. Hopen dat ze ooit naar vrije inlog gaan, want dan ga ik zeker terug.

    Sterke punten
    Betaald netjes
    Drukke chat
    goede coaching
    netjes altijd op maandag mijn geld

    Zwakke punten
    Geen vrije inlog

    Door B.M op 29 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Net een betaling gekregen van hun. Lees iedereen hierboven over accountscore maar heb gewoon wat acties meegedaan en uitbetaling netjes gekregen vorige week. Snap de problemen niet helemaal. Die score doe je zelf en staat ook op de site.

    Sterke punten
    Gewoon betaling binnen de termijn gekregen.

    Door Barbara op 27 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Steeds vaker laten ze je 30 minuten lang een enquette invullen, pas na afronding en beoordeling van de vragenlijst krijg je de mededeling "u valt buiten de doelgroep" daarom geen punten maar 10 loten.

    Sterke punten
    Misschien in het verleden, maar al maanden erg onbetrouwbaar

    Zwakke punten
    Niet toekennen van punten na afronden van vragenlijst

    Door Michelle op 22 december 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Een vraag over een vragenlijst stel ik, omdat ik hier niet aan mee wil doen, en via een link Als je niet wilt/kunt deelnemen aan deze vragenlijst, stellen wij het op prijs als je op de volgende link klikt: Ik wil niet meedoen. Nu hoe vaak ik dat niet gedaan heb, bij de ontvangen vragenlijst, toch kom je weer bij de vragen lijst terecht, en om de haverklap moet je dus de cookies accepten, nu volgens mij is 1 keer genoeg. dit geef ik door aan gekkengoud. Antwoordt Bedankt voor je bericht. Via de onderstaande link kun jij je afmelden voor het online panel. gekkengoud.nl/onlinepanel/ Nu, ik wil mij dus niet afmelden voor het online panel, maar gewoon niet aan deze vragen lijsten meedoen, wat ik door geef. Bij hun komt dat dus nu als boze reactie over, en knikkeren ze je gewoon als lid weg. Dag gespaart geld.

    Door Zvotlana op 20 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Door middel van een snel aanmeldingproces al DIRECT dezelfde dag aan het werk kunnen.
    In een fijne omgeving kunnen chatten met een hoog aanbod van berichten.
    Reden om voor DIRECT te kiezen was o.a. de hogere staffel dan gemiddeld.
    Eerlijke betaling op de afgesproken dag, zonder verrassingen.
    Compleet anoniem werken.
    Topadviezen door de online coaches om nog beter te worden.

    Chatten wanneer en hoeveel je zelf wil.
    Hoe langer online, des te meer terugkerende klanten.
    Altijd iemand bereikbaar voor vragen.
    Tot slot zorgt ervaring ervoor dat je steeds meer berichten in een week kan halen en dus ook steeds meer euro's verdient.

    Als aanbeveling voor ieder die als operator in de volwassenen entertainment sector wil gaan werken raad ik je aan om de eerste letters van mijn zinnen achter elkaar te zetten. Zoek contact en begin vandaag nog!

    Sterke punten
    - Goede berichtenstroom
    - Fijne coaches
    - Eerlijke uitbetaling op een vaste dag in de week

    Zwakke punten
    Nog niet ontdekt. Het is heel simpel: hoe meer je werkt, des te meer je verdient.

    Door Direct329 op 16 december 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik twijfelde heel erg voordat ik hier startte of ik nog wel wilde tikken, na heel wat jaren en heel wat bedrijven die heel wat fouten maakten.
    Toch de stap genomen en geen spijt van gehad. Leuke verdiensten, druk genoeg en kansen! Ook een prima stel mensen die eigenlijk altijd aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.
    Nette betaling! (dit gebeurd bij andere grote partijen niet altijd even eerlijk/goed) maar hier nog nooit problemen gehad.
    Motivaties door leuke acties.

    Sterke punten
    - Omgang met operators is gelijkwaardig.
    - Nette verdiensten, juiste betalingen.
    - Eigenlijk altijd bereikbaar voor vragen en/of opmerkingen.
    - Gezellig!

    Zwakke punten
    - Af en toe moet je even ergens op terugkomen en even een herinnering sturen ;)

    Door Direct196 op 16 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Een leuk en gezellig team. Je word goed opgevangen en kan werkelijk met alle vragen bij Eugène en Matthias terecht! Ze helpen je overal mee. Soms moet je ze even helpen herinneren aan dingen maar hier word altijd leuk mee om gegaan. Goed bezig! Ga zo door en ik blijf met plezier werken voor jullie!

    Sterke punten
    Goede hulpvaardigheid. Sterk team. Gezellig. Eerlijk. Je kan werken wanneer je wil. Snelle doorstroom.

    Zwakke punten
    Soms moet je ze even helpen herinneren aan dingen

    Door Direct195 op 16 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik werk hier nu een paar maanden ben zelf overgestapt van een ander bedrijf naar Directthuiswerkchat. Ik wil niets anders meer! Wie wilt dat nou niet, inloggen wanneer je wilt. Je eigen uren bepalen. Coaches die er voor je zijn en je feedback geven wanneer je dat nodig hebt. Voor al je vragen ook gelijk met een antwoord en of oplossing komen. Het werk is zeer flexibel. Je kan er helemaal je eigen draai aan geven. Mits je je natuurlijk houd aan de regels. Wat voorkomen logisch is! Ik werk met veel plezier voor dit bedrijf! Ook komen ze met leuke actie's en bonussen! Een goed salaris en direct willen beginnen, neem dan contact op en binnen no time kan jij beginnen waar en wanneer je maar wilt!

    Sterke punten
    - Goede coaches
    - Goede begeleiding
    - Leuke bonussen
    - Hoeft niet te wachten op berichten
    - Inloggen wanneer je zelf wilt
    - Eigen uren bepalen
    - Betalen op tijd uit
    - Facturen overzichtelijk!

    Zwakke punten
    - Kan niets slechts over dit bedrijf toelichten.

    Door Direct170 op 15 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.