• Na zorgvuldig meer dan 100 enquetes ingevuld te hebben kon ik uitbetaling aanvragen.
    Dit gedaan, meteen account geblokkeerd wegens schending voorwaarden. Allereerst duurt het een eeuwigheid voordat men reageert op mijn vraag, tenslotte dit antwoord:

    "Tijdens het checken van onze account's is ons opgevallen dat de correctheid en nauwkeurigheid van uw account niet overeenkwam met onze normen en waarden. Hierdoor heeft het systeem uw account automatisch geblokkeerd.

    Als lid van OpinionWorld Nederland mag u namelijk maar één account hebben, alleen vanuit Nederland enquêtes maken en moeten de antwoorden op onze enquêtes accuraat zijn. Ook is het belangrijk dat u de tijd neemt voor onze enquêtes en dat deze bedachtzaam, en naar waarheid worden ingevuld. Wanneer wij onze bedenkingen hebben bij het overtreden van de regels, zijn wij genoodzaakt stappen te ondernemen en helaas account's te blokkeren.

    Wij vatten deze blokkering niet lichtjes op en er kan alleen een blokkering plaatsvinden wanneer uw account grondig is nagelopen.
    Bedankt voor uw begrip."

    Grote onzin!

    Sterke punten
    veel enquetes

    Zwakke punten
    Geen uitbetaling, je wordt gelijk geblokkeerd. Begin er niet aan, zonde van je tijd.

    Door Francois op 7 mei 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Geweldige site, hele fijne coaches die je begeleiden en helpen daar waar nodig. Elke week netjes op tijd je factuur en je geld op je rekening. Site is ook heel makkelijk om mee te werken en het tikt lekker weg in plaats van al die moeilijk opgezette sites. Vrije inlog is natuurlijk echt wel een pluspunt. Al met al een hele fijne en goede ervaring mee. Super!

    Sterke punten
    correctie behandeling, geld netjes op tijd, goede begeleiding, geen moeilijk gedoe

    Zwakke punten
    -

    Door EA Silvrants op 5 mei 2019 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Altijd netjes betalen. Heb je vragen kan je altijd doen.... je word op een goede correcte manier behandeld. Feedback ook altijd netjes. Werk er heel graag!!!!

    Sterke punten
    Netjes op tijd betaald krijgen.
    Geen gezeur van coaches die alleen maar op je nek zitten om niets

    Zwakke punten
    Geen

    Door Ikke op 4 mei 2019 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Een spaarprogramma via Internet maar ze zijn niet altijd eerlijk om jou clixs te vergoeden. Als er een kwestie van grote bedragen zijn, is er altijd iets met partner om deze clixs te krijgen (b.v. Neckermann Reizen). Voordeel van Clix is dat je verdiende clixs alles in geld ontvangt {cashback spaarprogramma}.


    Ik wil jullie er ook bij waarschuwen dat euroclix andere websites betaald om alle negatieve reviews te verwijderen. Dus kijk goed uit en laat je niet uit de tent lokken door de zogenaamde goede reviews. Deze leden worden ingekocht met clix en met geld ze tuinen er zelf ook in zo dom zijn ze.

    Er waren een heleboel negatieve reviews euroclix heeft een heleboel er uit gehaald. Dus ze willen niet negatieve staan het zou moeten heten oplichters programma euroclix.

    Sterke punten
    Bij je slijmen om een goede review te plaatsen door inruil krijgt je misschien wel of geen 150 clix. Het gebeurt meestal dat er een groep mensen worden opgezadeld als ze allemaal een zogenaamde goede review plaatsen dat er mee 3 van de 100 maar de clix krijgen, dus de 100 neppe goede reviews krijgen niks.

    Zwakke punten
    Als je veel clix hebt wordt je bedrogen stelen ze een deel.

    Door molenaar op 1 mei 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Slechte ervaring met myclics. Je krijgt lekker veel emails van ze, dus sparen gaat redelijk snel, zeker wanneer je ook aankopen doet. Met alleen klikken zonder kopen gaat niet alleen de beloning per email omlaag (op zich wel redelijk), maar ook gaat je accountscore omlaag, zodat je niets uitbetaald krijgt. Helaas lijkt het onmogelijk om je accountscore weer te verhogen, zelfs met goedgekeurde aankopen. De helpdesk draait overal omheen maar weigert directe vragen te beantwoorden. Riekt naar oplichterij...

    Sterke punten
    Veel emails; werkt goed als je ook veel via deze site koopt

    Zwakke punten
    Aankopen worden wel goedgekeurd maar accountscore gaat niet omhoog, waardoor je niet uitbetaald wordt.

    Door Nicky op 25 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ze zijn niet te vertrouwen! Alleen maar kritiek leveren! In hun ogen kan je niets goed doen! En je word opeens geblokkeerd en dan mag je niet meer chatten!!
    Zijn DIEVEN!!!! Krijg nog geld van ze!! Reageren nergens op! Geen Skype, geen mail, helemaal niets!
    Die Marcel die je normaal te woord staat is een heel sneu typetje! Oplichters en DOE HET NIET om je aan te melden! Tenzij je voor NIETS wil werken en hun zakken vult i.p.v. je eigen zakken!!

    Sterke punten
    GEEN
    OPLICHTERS

    Zwakke punten
    ALLES
    Valse beloftes
    Dieven
    Betalen je niet / te laat / te weinig
    Reageren niet op mail / chat


    Door Wendy op 25 april 2019 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • helaas, vandaag mijn lidmaatschap beëindigt, altijd zat ik euroclix te verdedigen, maar nu heb ik het zelf mogen ondervinden, kijk de flauwekul van dat de uitbetalingen niet kwamen van de winkels legt aan MIJN computer hoor , niet verder vertellen, cookie s cache, geschiedenis, telang wachten ??? allemaal de schuld van mij en niet van euroclix, dus weg centjes, maar euroclix wel vangen, toen ook vinden.nl van 18 clix per dag naar 5 ging was het mij duidelijk deze site ga ik mijden de wehkamp site de beslist.nl site, site block had het er maar druk mee,de advertenties over lekkend maandverband ?? boeiend...Maar euroclix heeft het deze maand voor elkaar gekregen MAART 204 klikjes ? normaal altijd goed voor Ca 1400 clixs maar nee hoor 204 klikjes ? vragenlijsten waar je pas na de halve lijst werd uitgekieperd, niet omdat het vol was maar omdat je plots niet tot de doelgroep behoorde, gillen toch...dat ze dan ook de vergoedingen zijn gaan verlagen voor de enquetes was eigenlijk al asociaal want ze vangen wel de 100% alleen de mensen die het voor hen moeten verdienen, krijgen minder minder en minder, 204 klikjes ze mogen naar de hartstichting euroclix , en het gelul dat vinden.nl tot de creme de la creme van de zoekmachine s behoort ?? yep voor wehkamp .... wat een rust deze week GEEN vinden.nl gebruikt, ad block er nog op, want je weet maar nooit, wat er nog blijft hangen bij die gasten. De grote verandering begon toen er geen Sabrina meer was maar wel ene Natalie /Nadine ? standaard brieven netjes verzocht o een normaal antwoord hoppa standaard briefje, nou ben er klaar mee hoop velen met mij, internetten is weer leuk geworden zonder vinden.nl, haha die zit achtersite block... wens U allen een fijne avond, ik heb het zeker....

    Kijk ook uit reviews worden ingekocht op anderen websites. door de medewerkers van euroclix.

    Sterke punten
    Mooie website

    Zwakke punten
    De clix in waarden

    Door Van Jh Han op 22 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Doe al jaren mee. Ruim 600 euro verdiend. Is leuk om te doen. Uitbetaling, reacties op vragen zeer goed en efficiënt.

    Sterke punten
    Uitbetaling en service.

    Zwakke punten
    Soms erg 'rustige periodes.

    Door Ria vliex op 15 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Toluna belazert je. Je verdient punten. Als je ze na 16 maanden niet gebruikt heb neemt Toluna ze weer terug. Je kan meedoen met een beperkt aantal enquêtes om punten te verdienen. Zodoende kan je nooit in aanmerking komen voor de grote beloningen. Ja, wel voor slippers die ze je nooit of na maanden toe sturen.

    Sterke punten
    Ze blijven mail sturen

    Zwakke punten
    Communicatie is zeer slecht.
    Op elke klacht bijvoorbeeld krijg je een standaard reactie van Team Toluna.
    Ze pikken je beloningen af.
    Afspraken komen ze niet na.
    Ze minachten hun deelnemers

    Door IJsbrand op 14 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vermijden. Ik heb allerlei aankopen gedaan, waar je punten zou krijgen. Blijkt dat je als klant apart, handmatig clix moet gaan claimen, en dan ook nog eens apart per aankoop ver achteraf informatie op te vragen voor iedere aankoop waar je clix op zou krijgen. Kunnen ze prima aflezen aan de creditcard (en aan de inkomsten die jullie op de lead pakken), net zoals gewoon bij bijv. American Express. Het claimen van clix kunnen jullie gewoon automatiseren maar wordt niet gedaan om mensen niks uit te hoeven betalen.

    Door Herman op 10 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Verdiende clix worden niet toegewezen
    Al meerdere malen worden clix niet toegekend terwijl ik wel iets heb aangekocht via de site Euroclix. Nu weer problemen om clix te ontvangen voor mijn bestellingen bij KPN en Conrad. Ze willen meer informatie ontvangen, deze heb ik ook gemaild. Vervolgens krijg ik een mail dat ik geen reactie heb gegeven, terwijl ik dat wel heb gedaan. Twee aparte mails, op de 2 claims.
    Echt belachelijk! Lijkt wel of ze expres geen clix toekennen. Het kost me steeds een hoop tijd om de niet toegewezen clix te claimen. Geen idee of dit door euroclix komt, of door het bedrijf waar ik de aankoop heb gedaan. Graag ontvang ik de clix waar ik recht op heb.

    Door Babette op 10 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Helaas wat betreft is deze site onbetrouwbaar het probleem is ze keren wel uit en na 3 keer en 4e dan weer niet uit. Ze gooien je meteen op de BAN. Ik heb bewijzen dat ze inderdaad aan oplichterij praktijken doen. Als je salaris gaat groeien dan gooien ze een ban op je accountant.


    Je ziet ook die honden bedelen om 150 clix. Ik laat mij de mond niet snoeren door euroclix.


    Ze proberen ook anderen websites beheerders om te kopen om negatieve reviews te laten verwijderen vaak door een geld bedrag toe te wijzen. Maar vaak lukt het hun niet om die negatieve reviews te laten weg halen, want daar schrikken ze enorme van.

    Sterke punten
    Je flink laten in naaien door de wisselkoers.

    Leden worden omgekocht met 150 clix om goede reviews neer te zetten.

    Zwakke punten
    Als je de clix moet krijgen dan keren ze het wel eerst uit en dan nemen ze het weer van je terug.

    Door Cornelis op 5 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Kijk, het is hier een heel gedoe van 'Carlos en Petra slecht' en 'Coach Harold slecht'. Ik heb lastige vragen gehad wat betreft mijn uitbetaling (woon in Bulgarije en de betaling duurde wat langer), op het moment wanneer ik de support op skype aansprak heb ik een heel gedetailleerd antwoord ontvangen van Carlos, screenshot erbij en een halve dag later ook mijn geld ontvangen, dus paniek langs mijn kant voor niets. Zeer vriendelijke zelfs grappige support. Vroeg ook aan coach Harold wanneer ik betaald zou worden, hij vond het nodig me een hartaanval te bezorgen door te zeggen 'volgens mij krijg je niets', bleek een 1 april mop te zijn. Kijk, dit is een coach en support die je nodig hebt, het zijn ommes ook geen robotten aan de andere kant, ze hebben ook hun dagelijkse stress en andere dingen aan hun hoofd, het komt er op aan hoe je ze aanschrijft, en als ze stressig zijn, doe net zoals jij behandeld zou willen worden - vraag het later of doe niet nog olie bovenop het vuur. Coach Harold is soms druk maar als die tijd heeft kan je gewoon de vraag van de klant doorgeven en hij bereid je een mooie tekst voor, simpel toch?

    Sterke punten
    - betaling netjes op tijd (eigen schuld dikke bult dat ik in het buitenland leef en dat het iets langer duurt dan wanneer je in NL zou wonen)
    - coaching is fking handig
    - geen gezeik over smileys, xxx, woord liefje (wat bij sommige operators een doorn in het oog is)
    - support grotendeels 24/7 te bereiken
    - op 1 van hun chats heb je de mogelijkheid om de sexuele interesses te zien van de klanten, wat heel handig is om het gesprek op gang te houden of van onderwerp te switchen als de klant lastig doet

    Zwakke punten
    - Harold, als je dit leest, je hebt me bijna een hartaanval bezorgt met jouw 1 april grap
    - niets

    Door Stefan op 2 april 2019 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De reviews die hier geschreven worden kan ik me wel in vinden. Ideaal werkzaamheden om thuis te doen. Als je bepaalde vragen hebt staan de coaches voor je klaar en alles verloopt vrijwel altijd soepel.

    Ik doe dit nu ongeveer 4 maanden en heb het erg naar mijn zin. De omgeving waarin je werkt, werkt naar behoren en is gewoon fijn om mee te werken. Ook is het fijn om te weten dat je elke week op tijd je betaling ontvangt, dit vind plaats op de Maandagen.

    Ik kan dus eigenlijk niet anders dan een echte aanbeveling plaatsen. Als het aan mij ligt gaan er nog heel wat maanden, zo niet jaren volgen hier!

    Groet
    Alexander

    Sterke punten
    Vrijwel alles.

    Zwakke punten
    Tot op heden nog geen zwakke punten kunnen ontdekken.

    Door Alexander op 1 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Nederlanders die in het buitenland wonen zijn niet welkom.
    Buitenlanders die in Nederland wonen zijn wel welkom.
    Je ziet deze trend wel vaker en helaas zet het zich zelf in online werk voor, best ironisch want als Nederlanders in Nederland zouden wonen dan hadden ze net zo goed een echte baan kunnen nemen. Dus dit is de beste optie voor Nederlanders in het buitenland, maar deze chat denkt daar anders over met alle gevolgen van dien (waarschijnlijk slechte operators met slechte grammatica en hooguit een mbo opleiding)

    Sterke punten
    Solidair met slechte operators zolang ze maar in Nederland wonen

    Zwakke punten
    Ze willen geen Nederlanders op de chat.
    Middelmatige staffel

    Door Marco op 19 maart 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Goedenavond,
    Ik heb inmiddels 4 jaar gewerkt voor deze site. Toen werd Alex ontslagen en plotseling kwam Lynn weer opdagen en dan had je ook een Shanna als Coach. Nu heb je een Eef jonge meid geloof ik. Mensen het was met de tijd van Alex wel lekker werken, maar nu? Ik zou niemand aanraadden om voor deze site te werken met deze Coachen. Je word om de halve klap op skype lastige gevallen tijdens het werken. Het is super irritant. Mensen die goede reviews schrijven zullen waarschijnlijk mensen zijn die van de site zelf zijn.

    Sterke punten
    Betalen wel goed uit!

    Zwakke punten
    Geen rust op skype!

    Door Lies op 12 maart 2019 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik werk nu 3 jaar voor deze mensen en het zijn geweldige werkgevers die met hart en ziel alles er aan doen om het zo goed mogelijk te laten verlopen. De coaches zijn perfect en als je vragen hebt of andere dingen ze staan dag en nacht voor je klaar! Natuurlijk heb je op iedere werkplek rotte appels en die worden er dan ook gelijk uit gehaald, na een aantal waarschuwingen. Dit heb je bij iedere werkgever! En als zij dan hun beklag doen via een site als deze is dan weer erg jammer.
    Ik wil deze coaches Eef en Lynn daarom ook een hele dikke pluim geven voor wat ze doen want alles loopt al lange tijd perfect en dat is niet in al die 3 jaar zo geweest!
    Het is de motivatie die je er zelf insteekt dan pas kun je zeggen ik heb mijn best gedaan!

    Sterke punten
    Altijd werk
    Snel en makkelijk verdiend
    Goede verdiensten
    Leuke coaches die dag en nacht voor je klaar staan
    Altijd op tijd betalingen binnen

    Zwakke punten
    Niet voor deze site of coaches! Wel voor diegene die er een zootje van maken en hun collega's met de rotzooi opzadelen.

    Door peter op 11 maart 2019 Reageer (4 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Jeetje wat een gefrustreerde mensen zitten er op deze site! Ik werk al jaren voor hun en kan jullie vertellen dat dit waarschijnlijk mensen zijn die zelf de pet er naar gegooid hebben. Je wordt niet zomaar ontslagen, je krijgt niet zomaar een boete. Als je kwaliteit levert is er niks aan de hand. Dus misschien zegt dit wel wat over de andere? En om dan zo te gaan schelden? Durven jullie de coaches niet zelf aan te spreken? Best zielig. Ik raad Contentmods zeker wel aan want de coaches helpen je waar het nodig is. Mensen die hier met K en hoer lopen te roepen zijn gewoon gefrustreerd. Pas maar op dat je straks niet bij andere banen dit doet, dat kost je ook ontslag! Best zielig!

    Sterke punten
    * Betalen altijd op tijd uit
    * Genoeg werk
    * Super coaches!

    Zwakke punten
    * Zielige mensen die hier een review schrijven omdat ze ontslag hebben gekregen. (Je krijgt niet zomaar ontslag)

    Door Iemand op 11 maart 2019 Reageer (6 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • als je wilt beginnen moet je ook je pinpas opsturen.
    Wat word daarmee gedaan?
    Ik werk al 10 jaar op lijnen maar dit werd mij nooit gevraagd.
    Ik wil beginnen maar ik vraag mij toch af of ik dit wel wil versturen.
    Hebben jullie ook een pinpas copie opgestuurd?

    Door ans op 7 maart 2019 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ik wilde solliciteren maar ik krijg de mail terug
    zodoende dat ik het op deze manier doe

    Zwakke punten

    Door Lucie Marell op 6 maart 2019 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben nu sinds een aantal weken werkzaam bij ModOps, en het is de beste chat waar ik ooit heb gewerkt, zeker qua uitbetaling. Geen enkele chat betaald meer. Als je al 501 berichten hebt getikt zit je al op 17 cent per berichtje, en je krijgt nog eens 1 cent extra in de weekenden en de late avonden. Echt top, kan niet anders zeggen, dat krijg je echt nergens! Ik ben ook zeer tevreden met de coaches, zij behandelen jou echt heel goed, zijn heel spontaan en behulpzaam. Je krijgt ook veel updates via de email, en die schrijven ze op een hele leuke manier, waardoor je nog meer zin hebt om te werken. Ik vind het echt geweldig bij ModOps, en beveel deze chat zeer zeker aan!

    Sterke punten
    Goede coaching, lekker spontaan. Je voelt je echt welkom in hun chat, en de allerhoogste uitbetaling.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Marielle op 4 maart 2019 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben nu ongeveer een jaar aan het werk bij Modops.

    Heel leuk werk met leuke verdiensten.
    Hoe meer je werkt, hoe meer je verdiend per bericht.

    Elke week wordt er uitbetaald, mits genoeg berichten.

    In de avonden is er altijd genoeg te doen en de ''coaches'' zijn altijd prima bereikbaar via de mail.

    Een aanrader!

    Door Miranda op 1 maart 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik kwam een willekeurige vacature van OpinieLand tegen waarin stond tussen €2000 en €8000 per maand verdienen (wat me al sterk leek). Dus ik dacht ik ga voor de grap is even onderzoeken hoeveel hiervan waar is. Account aangemaakt en wat vragenlijsten ingevuld. Per enquête geeft OpinieLand zelf een geschatte tijd hoelang je ermee bezig bent en hoeveel punten je hiervoor krijgt. Na een paar testen heb ik even berekend wat iemand gemiddeld verdiend (door de cijfers van OpinieLand zelf te gebruiken). Gemiddeld verdien je zo een €0,017 cent per minuut (dus net geen 2 cent), wat een uurloon van €1,02 zou betekenen. Dit zou betekenen dat je voor een FULLTIME werkweek €40,80 zou krijgen en per maand minder dan €200 verdiend (voor FULLTIME!). Het is triest en grappig tegelijkertijd hoe tragisch laag deze verdiensten liggen, dus verspil je tijd hier niet aan...

    Sterke punten
    Goede reclame (maar wel onwaar uiteraard)

    Zwakke punten
    Leugens en extreem lage beloningen.

    Door Skip op 1 maart 2019 Reageer (6 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik snap ook de slechte recensies niet. Heb al 2x een bol.com bon via email ontvangen. Bon meteen in de app van bol.com gezet en hij is gewoon geldig

    Door Martin op 26 februari 2019 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • wilde meer dan 1000 punten inwisselen voor een bol.com tegoedbon van 10 euro, wordt mijn account plots geblokkeerd.

    Sterke punten
    goede enquetes

    Zwakke punten
    geen respons wanneer ik vraag naar mijn bol.com punten

    Door Ben op 20 februari 2019 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.