Euroclix Review: prima

 • Ik doe nu een aantal jaren meer met Euroclix.
  Meedoen aan onderzoeken levert extra punten op en na een onderzoek krijg je de mogelijkheid het onderzoek kort te beoordelen.
  Door enkel op de advertenties te klikken duurt het erg lang voordat je veel punten hebt, maar het kost ook telkens maar 1 klikje.
  Via Euroclix iets aanschaffen levert extra clix op en het is simpel te volgen of je de extra clix ook krijgt. Lukt het niet dan is 1 mailtje voldoende om de mensen bij Euroclix het te laten uitzoeken, is bij mij 2x gebeurd en prima opgelost.

  Ik heb 2x een klacht ingediend, 1x over de onderzoeken die toen echt over de helft werden afgebroken met de mededeling dat ik niet tot de doelgroep behoorde, en 1x over grote onderzoeken die zonder reden werden afgebroken op een percentage van 80 procent.
  Dat is keurig opgelost, tegenwoordig staat op de site dat er vooraf enkele vragen worden gesteld om te bepalen of je tot de doelgroep behoort en de geschatte tijd wordt dat het onderzoek duurt wordt vermeld.

  Uitbetalen gaat vlot.
  Ik raadt het iedereen aan.
  Wat wel opvalt is dat je in het begin vaker aan onderzoeken kunt meedoen dan wanneer je profiel verder is geoptimaliseerd.
  Maar geen onderzoek kost ook geen tijd.

  Sterke punten
  duidelijke voorwaarden, duidelijke site, goede communicatie, vlotte betaling.

  Zwakke punten
  lang bezig om wat bij elkaar te sparen maar het werkt wel progressief.

  Door Jan5 op 30 maart 2015

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Euroclix Reviews over Euroclix

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Euroclix
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden