MediumChat

Mediumchat behoort tot een van de nieuwste Nederlandse contactwebsites. dit bedrijf biedt sinds 2014 haar diensten aan geïnteresseerden en is opgericht om onder andere verbetering te brengen en een betere versie te zijn van soortgelijke websites. Op deze site worden zaken als betrouwbaarheid, transparantie, discretie en professionaliteit hoog in het vaandel gehouden. Deze site heeft onder andere als missie om het grootste, leukste en gemakkelijkste platform te kunnen zijn voor paranormale contacten. Er wordt daarom ook dagelijks eraan gewerkt om deze missie te kunnen bewerkstelligen. De feedback van gebruikers en consulenten wordt steeds gebruikt om de site te verbeteren en te verder te professionaliseren. Het is voor de beheerders van deze site belangrijk, dat gebruikers een goed gevoel hebben en plezierige ervaringen kunnen delen over deze site. De consulenten van deze site worden dan ook met zorg gescreend alvorens ze zichtbaar worden gemaakt op de website. Na elke gesprek wordt er ook feedback gevraagd van de consulenten. Veel personen kiezen ervoor om te chatten met een van de consulenten van Mediumchat. Het chatten brengt namelijk heel wat voordelen met zich mee. Een chat is namelijk eenvoudig, laagdrempelig, en minder eng dan wanneer men telefonisch een gesprek moet voeren. Daarnaast hoeft men ook geen rekening te houden met onterechte kosten welke achteraf worden opgestuurd. Het chatten biedt personen ook de mogelijkheid om rustig na te kunnen denken over de formulering van vragen. Dit wordt dan ook als zeer positief dan wel plezierig ervaren door gebruikers van deze site. Gebruikers hebben de mogelijkheid om in de chatomgeving van deze site foto's up te loaden. Deze foto's kunnen door de consulent gebruikt worden om zich nog beter te kunnen concentreren op de vragen van de gebruikers en op die manier de beste oplossingen te bieden dan wel antwoorden te kunnen geven.

MediumChat Reviews

  Lief en goed

  Mijn ervaringen met mediumchat zijn juist wel goed. Ik kreeg te horen dat er een kans kwam met de man die ik leuk vond, maar dat was dan een kans. Die man is ook gekomen maar toen hij kwam heb ik het zelf eigenlijk niet zo goed gedaan. Daar kunnen de mediums dan ook niets aan doen als ik dat doe. Dat zie ik nu en dat wilde ik toen niet inzien. Ook zijn ze altijd super lief voor me als ik het moeilijk heb en het is ook wel heel fijn dat iemand je steunt want soms was ik zelf ook echt niet aardig tegen ze omdat ik zo boos en verdrietig was en altijd ben ik met veel geduld te woord gestaan. Dan dacht ik dat ze geen gelijk hadden omdat het me niet snel genoeg ging en werd ik boos en later bleken ze toch gelijk te hebben. Dus ik zal niet meer te vroeg oordelen want uiteindelijk hadden sommige echt gelijk en dan is het ook zonde als je dan niet meer terug durft te komen omdat ik zelf lelijk tegen ze had gedaan. Dat heb ik nu namelijk want nu durf ik niet meer terug te gaan en eigenlijk hadden ze gelijk en waren ze heel lief. Dus beetje stom nu maar is niet anders.

  Sterke punten
  Eigenlijk waren ze wel goed met hun voorspelling achteraf gezien.

  Zwakke punten
  Veel in gesprek, lang wachten.

  Zuivere Mediums

  Ik ga hier toch even op reageren, Ik werk zelf op medium chat, nee er worden geen gesprekken gedeeld kan niet, iedereen werkt voor zich zelf en kennen elkaar niet! Er worden hele negatieve reviews hier neergezet, en dat vind ik onterecht. Alle klanten die ik heb gesproken daar had ik het bij het rechte eind! stuk voor stuk. Als ik een huis van de persoon die ik op de chat heb in detail beschrijf, en die persoon zegt, alles wat je zegt klopt tot aan de spinnenweb aan toe, is dat dan bedrog? Nee dat is juist helderziend voelen en weten. Als ik tegen iemand zeg die vraagt wanneer komt er contact die die persoon waarvan ik al twee jaar niet van heb gehoord en ik zeg 20 oktober laat in de avond belt hij jij, en die persoon komt mij een dag later vertellen 20 oktober om 23.44 heeft hij gebeld na 2 jaar. Is geen toeval. iemand zei wanneer krijg ik een huis ben nog niet actief bezig maar toch de vraag ik zei "volgende week vrijdag wordt je gebeld of je de woensdag er op kunt tekenen" En ja ze kwam terug je had gelijk
  Als ik zeg dat bij mij nog alles is uitgekomen, klanten dit komen vertellen. Vind het zo jammer deze nativiteit en zeer onterecht. Omdat mensen elkaar niets meer gunnen, en ja het kan wel eens zijn dat je in de tijd even iets verkeerd zit n weekje of zo, maar er is nog niets geweest wat niet uit is gekomen bij mij, alles tot heden en ben niet de enige waar dat het geval is.

  zo dat moest ik even kwijt

  Grootste oplichters ooit

  Mediumchat is de ergste manier van misleiding. Mensen hoop geven en ook dwingen een relatie te verbreken omdat hij volgens een van de mediums niks is. Zo heb je daar Denise werken met donkerblond haar(er zijn er twee vandaar) zij heeft een fake foto in haar profiel en zegt al jaren dat het maar een man gaat worden voor mij, intussen 2 jaar verder en hij heeft nu een vriendin🥶. Leugens die ze vertellen worden steeds gekker om mensen hun geld af te nemen. Als je een slechte review plaats zullen zij dat nooit plaatsen dit zeggen ze ook. Amy bos stuurt je dan een boze mail. Ga nooit op deze site ze zijn niet echt!

  Sterke punten
  Liegen en misleiden

  Zwakke punten
  Alles

  Slecht

  Angelique doet het oh zo geweldig 😝 snap niet dat iedereen met haar wegloopt. Al haar voorspellingen richting mij zijn niet uitgekomen. Als ik haar erop aanspreek en zegt dat ze mensen valse hoop geeft zegt ze alleen ‘is dat zo’? Ja dat is zo Angelique en de rest. Ik ben er nu ook achter gekomen dat het zware bullshit is en spijt dat ik heb dat ik er zoveel geld in gestoken heb. Maar zeker veel wijzer 😇
  BTW slechte recensies worden nooit gepubliceerd dus alleen de beste recensies komen op hun site, logisch dat ze een hoog cijfer scoren.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel

  Oplichters

  Ik kwam jaren op mediumchat een beetje doordat ik in een depressie zat en paniekaanvallen had was ik maar gaan inloggen uit zwakte. Steeds kwam ik weer bij dezelfde persoon terecht die zogenaamd zo druk was, want ze stond continu op in gesprek. Zware bullshit na uren zat ze nog steeds in gesprek en de gesprekken waren niet opgelopen. Na ander half jaar met Denisse gesproken te hebben,vertelde ze mij steeds dat ik moest wachten op die bewuste persoon want die vond mij leuk en alleen met hem zou ik verder gaan. Deze man moest uiteindelijk niks van mij hebben en is nu lekker met een andere dame verder gegaan. Ook zo met Angel, ik zei dat ik een jaar een relatie heb en dat wij het leuk hebben en of wij nog kinderen krijgen etc. Ze zei gelijk je moet deze man dumpen wordt niks. Ik zei hoezo? Het gaat juist heel goed hij is heel lief voor mij en wij hebben veel plezier. Daarop zei ze nou ik zeg ook alleen maar wat ik doorkrijg van boven dus dumpen. Hele rare gesprekken en houden je onnodig in de wacht steeds na een vraag. Zo gaan je credits sneller op en dan heb je natuurljk nog geen antwoord dus ga je weer opwaarderen. Al die jaren hebben zij mij alleen onzin verteld. Naast Denise en angel is maureen ook een die altijd negatief is over alle mannen, zelfs als je er een verzint weet ze er iets negatiefs over te vertellen�. Skip deze site, ik heb mn les geleerd na jaren opgelicht te zijn en veel geld verloren te hebben. Snap niet dat deze site mag bestaan, misschien een keer het programma boos erop afsturen.

  Sterke punten
  Goed in liegen en misleiden

  Zwakke punten
  Alles

  Hun profiel foto is nep !!!!

  Als je denkt dat je exact met de medium praat zoals op zijn of haar profiel. Dan heb je het mis. Het zijn fake profielen. Ik had het zo gehad met een medium = viel door de mand door te zeggen, ik zag juist dat je met mijn collega in gespek was daarmee ze je niet begreep. Dus je praat al niet constant met één en de zelfde persoon die gelijk op zijn profiel staat. Iedereen leest het gesprek dat je typt. Ik vind het schandalig dat zoiets mag bestaan! Mensen zo t zak in zetten. Begin er niet aan wat het is zo nep !!!!

  Sterke punten
  Geen enkele = goed in liegen en je aan het lijntje houden. En vooral meedraaien met de wind zodat je toch in gesprek blijft.

  Zwakke punten
  Arrogant!!! Onbetrouwbaar!!! Als dat hun job is, al liegend rijk worden !!! Schaam jullie diep.

  Dikke boelshit

  Waarom kan de politie hier niks aan doen !

  Wat is dat nu eigenlijk. Mijn vriendin heeft bewust zelfmoord gepleegd; ik heb zelf een account aangemaakt voor medium Johannes dit toch te melden ! Eerst heel medelevend en oh mijn god schreef hij.... het klopt niet en het zijn arrogante mensen! Als je hun wijst op hun fouten, krijg je plots een tegen bericht dat van geen kanten meer loopt. En je ontvangt dan een bericht maar toch staat het bolleke op groen! Mij gade niet wijsmaken dat da de personen zijn op foto! Bestaan ze wel ? Ik vind het echt afschuwelijk en dat zoiets mag bestaan! Mensen blut maken want zuiver is het toch niet ze. .. Natuurlijk altijd de zelfde persoon stuurt diene medium Johannes ; denkt gij nu echt dat ik stom ben. Als je de zelfde persoon zou zijn , zou ik niet 100x het zelfde moeten sturen. Echt zo fake allemaal en dan het Nederlands, zo vertaald dat de zinsbouw niet eens klopt. Haal deze site weg! En aub mensen blijf eraf! Want het is een ellende waar je in terecht komt! Geloof het niet want ze maken je wijs wat ze maar willen, en de persoon in zwakte loopt er met zijn ogen zo in .. want je denkt dat ze u begrijpen maar maar toch...... het is 1 grote leugen.
  Allez, pakt nu ....
  Mijn vriendin heeft bewust zelfmoord gepleegd, eerst denk je oké hij begrijpt het! Dan paar berichten verder, ik zie een mooie toekomst voor jullie beide! Serieus?!
  Aub aub!!!! Doe iets aan al deze klachten!
  Ik vind dit erg en zeer schandalig!

  Sterke punten
  Je aan het lijntje houden

  Zwakke punten
  Vetaling in Google

  Nep

  Op deze site zitten zoveel fake mensen, ze gokken maar wat en 9 van de 10 keer klopt er totaal helemaal niets van!!! Weten je credits op een professionele manier af te nemen door bullshit te verkondigen en je aan de praat te houden... dus mensen weet waar je aan begint want na afloop van een (Reading) moet je die persoon beoordelen, enkelt zie je je slechte beoordeling nooit terug op de site. En krijg je enkelt een bericht terug van oh jammer!!!!! Dus pomp geen geld erin, want je wordt zwaar in de zeik genomen!

  Sterke punten
  Je geld afnemen

  Zwakke punten
  Geen mediums

  Fake!

  Allemaal bullshit volgens mij sturen ze ook gesprekken naar elkaar om zo geloofwaardiger over te komen. Sommige typen heel langzaam en zeggen vervolgens dat ze niks kunnen voelen en niks voor jou kunnen betekenen. Je credits zijn dus voor niks verspilt. Als je dit met Amy bos communiceert, komt ze met een hele domme vergelijk zoals “je koopt toch ook niet een boek om het daarna terug te brengen omdat het niet naar je verwachting is?” Man man man wat een vergelijking. Je krijgt geen credits en ook je geld niet terug! Negatieve beoordelingen worden niet geplaatst, ze doen alsof ze het nooit hebben ontvangen of ineens zit er iemand anders Ipv Amy zelf🥴. Veel gesproken onder anderen Dave! Ik zou zooo gelukkig worden met mijn ex die een narcistische psychopaat bleek te zijn. Ik zei nog dat hij pathologische loog en vreemdging. Volgens Dave zo deze man veranderen en niks voelen bij de anderen vrouwen. Ik zou alsnog eindigen met hem😂😂 (inmiddels een jaar uit elkaar) Ook bleek hij een viezerik te zijn die op jonge meiden viel icl mijn dochter van 18. Ooh dat zou allemaal veranderen! 1 woord vieze mensen daar die zelfs geestelijke mishandeling en vreemdgangers jou doen geloven te veranderen. Ook praten ze naar je mond. Ook zet Dave en nog andere goede mediums zichzelf een hele dag of avond op in gesprek zonder dat de gesprekken oplopen. mensen die wel tevreden zijn, zijn meestal mensen die alleen een goed gesprek nodig hadden en niet zo zeer kijken of een voorspelling uitkomt. Een woord OPLICHTERS!!!!!

  Sterke punten
  Ja, goed in oplichten!

  Zwakke punten
  Alles!

  Slecht en veel onzin

  Al een tijd op MC en heb veel verschillende mediums gesproken.
  Volgens mij heeft 80% van de consulenten daar niet eens een gave, maar lullen maar wat raak en vooral met je mee.
  Zijn er zelfs bij die compleet ongevoelig zijn, totaal niet sociaal of over enig inlevingsvermogen beschikken en kwetsende dingen zeggen.
  Sommige geven zelfs aan iedereen hetzelfde advies, dat lees ik in de reviews.
  Als een toekomstvoorspelling niet uitkomt wordt er omheen gedraaid en een mooi verhaaltje van gemaakt. "Het is de tijd nog niet, er zijn opeens andere keuzes gemaakt, of het komt nog wel maar er is wat vertraging opgelopen"
  Zet je een wat minder positieve review, wordt niet eens geplaatst.
  Meld je iets over een consulent, wordt niets mee gedaan, want "iedereen is verschillend of de consulent had zijn/haar dag misschien niet".
  Ook kunnen ze voorgaande chats terug lezen en daar wordt handig op in gehaakt.
  Bij mij is nog niets uitgekomen, je wordt aan het lijntje gehouden met als enige doel zoveel mogelijk aan je te verdienen.
  Noem mij naïef maar vind het een grote aanfluiting met veel onzin.
  Luister vooral naar je eigen gevoel en intuïtie.

  hartstikke nep

  Ik heb met verschillende mediums gesproken. 1 waarin ik veel vertrouwen had was Ferry, heel wat geld aan uitgegeven. Leek heel wat maar achteraf hartstikke nep! Hij heeft mensenkennis en geen gave. Probeert geld van je af te nemen terwijl je in een klote situatie zit. Negatieve reviews worden niet geplaatst, alleen de positieve. Niet betrouwbaar. Als je naar een medium wil, ga naar een echte.

  Sterke punten
  ze zijn fantasistich in liegen

  Zwakke punten
  teveel om op te noemen

  Slecht

  Zeer slecht zoveel geld aan besteed o.a. de beste vaak bezette mediums daar gesproken. Voor een voorbeeld te noemen Dave altijd positief en zegt steeds t zelfde ze kunnen de vorige gesprekken nalezen als.je ze eens hebt gesproken om de geloofwaardigheid te waarborgen. Niks maar ook echt niks komt uit! Als je er wat van zegt ligt het ineens aan je eigen keuze's ja ja!!

  Ze zetten zich vaak ook op in gesprek dat het lijkt of ze vaak in gesprek zijn en gewild.
  Echt oplichterij en de revieuws hoe positief ook soms wordt je eigen revieuw er niet bij gezet als je de waarheid zegt. Het klopt van geen kanten en maken misbruik van mensen hun situatie en wanhoop. Diep triest! Begin er niet aan

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Revieuws worden geselecteerd dus niet transparant

  Consulten die voorspellingen doen die niet uitkomen

  Consulenten die zich zelf steeds in gesprek zetten, zodat het lijkt dat ze onbereikbaar zijn om een mailconsult aan te vragen

  Top consulenten

  Ik heb met meerderen contact. Mijn favorieten zijn Mina, Sabine, Ruby Dave en Allard. Zij geven vaak dezelfde informatie. Ze voelen snel in, typen snel, hebben compassie en zijn eerlijk. Ben heel blij met deze site, stelt me steeds weer gerust.

  Sterke punten
  Oprecht
  Goede mediums
  Betrouwbaar
  Consistent

  zeer tevreden medium

  ik ben zeer tevreden van dit medium, ze geven me heldere en eerlijke antwoorden.

  Sterke punten
  Zeer goede consulenten met eerlijke antwoorden.

  Zwakke punten
  Geen zwakke punten.

  Ellie

  Ik heb een hele fijne ervaring met mediumchat! Ik heb regelmatig contact met Ellie! Zei helpt mij altijd liefdevol! Ze heeft het altijd bij het rechte eind! Zeer de moeite waard om met Ellie te chatten!

  Mediumchat werkt geweldig!

  Mediumchat is uit een idee ontstaan. De website is dus in een hele korte tijd uit het niets uit de grond gestampt. De site werkt zeer overzichtelijk en is gebruikersvriendelijk. er komen steeds weer nieuwe toepassingen zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om foto's toe te voegen. Dus er is met veel passie en kennis van zaken gewerkt.

  Wij als consulenten kunnen zelf bepalen, op welke dag- of nachttijd we willen werken. Wij hebben alleen een computer of tablet nodig. Voor mij als zelfstandige is het fantastisch, om met zo flexibele werktijden te kunnen werken.

  Sterke punten
  gebruikersvriendelijk, overzichtelijk, flexibele werktijden

  Zwakke punten
  De site is nog in de groei en heeft daardaar ook zwakpunten. Maar juist omdat het in de groei is worden dit weer sterke punten. Deze worden direkt omgezet.

Bezoek MediumChat

Schrijf je eigen review