MediumChat

Mediumchat behoort tot een van de nieuwste Nederlandse contactwebsites. dit bedrijf biedt sinds 2014 haar diensten aan geïnteresseerden en is opgericht om onder andere verbetering te brengen en een betere versie te zijn van soortgelijke websites. Op deze site worden zaken als betrouwbaarheid, transparantie, discretie en professionaliteit hoog in het vaandel gehouden. Deze site heeft onder andere als missie om het grootste, leukste en gemakkelijkste platform te kunnen zijn voor paranormale contacten. Er wordt daarom ook dagelijks eraan gewerkt om deze missie te kunnen bewerkstelligen. De feedback van gebruikers en consulenten wordt steeds gebruikt om de site te verbeteren en te verder te professionaliseren. Het is voor de beheerders van deze site belangrijk, dat gebruikers een goed gevoel hebben en plezierige ervaringen kunnen delen over deze site. De consulenten van deze site worden dan ook met zorg gescreend alvorens ze zichtbaar worden gemaakt op de website. Na elke gesprek wordt er ook feedback gevraagd van de consulenten. Veel personen kiezen ervoor om te chatten met een van de consulenten van Mediumchat. Het chatten brengt namelijk heel wat voordelen met zich mee. Een chat is namelijk eenvoudig, laagdrempelig, en minder eng dan wanneer men telefonisch een gesprek moet voeren. Daarnaast hoeft men ook geen rekening te houden met onterechte kosten welke achteraf worden opgestuurd. Het chatten biedt personen ook de mogelijkheid om rustig na te kunnen denken over de formulering van vragen. Dit wordt dan ook als zeer positief dan wel plezierig ervaren door gebruikers van deze site. Gebruikers hebben de mogelijkheid om in de chatomgeving van deze site foto's up te loaden. Deze foto's kunnen door de consulent gebruikt worden om zich nog beter te kunnen concentreren op de vragen van de gebruikers en op die manier de beste oplossingen te bieden dan wel antwoorden te kunnen geven.MediumChat Reviews

  Fake!

  Allemaal bullshit volgens mij sturen ze ook gesprekken naar elkaar om zo geloofwaardiger over te komen. Sommige typen heel langzaam en zeggen vervolgens dat ze niks kunnen voelen en niks voor jou kunnen betekenen. Je credits zijn dus voor niks verspilt. Als je dit met Amy bos communiceert, komt ze met een hele domme vergelijk zoals “je koopt toch ook niet een boek om het daarna terug te brengen omdat het niet naar je verwachting is?” Man man man wat een vergelijking. Je krijgt geen credits en ook je geld niet terug! Negatieve beoordelingen worden niet geplaatst, ze doen alsof ze het nooit hebben ontvangen of ineens zit er iemand anders Ipv Amy zelf🥴. Veel gesproken onder anderen Dave! Ik zou zooo gelukkig worden met mijn ex die een narcistische psychopaat bleek te zijn. Ik zei nog dat hij pathologische loog en vreemdging. Volgens Dave zo deze man veranderen en niks voelen bij de anderen vrouwen. Ik zou alsnog eindigen met hem😂😂 (inmiddels een jaar uit elkaar) Ook bleek hij een viezerik te zijn die op jonge meiden viel icl mijn dochter van 18. Ooh dat zou allemaal veranderen! 1 woord vieze mensen daar die zelfs geestelijke mishandeling en vreemdgangers jou doen geloven te veranderen. Ook praten ze naar je mond. Ook zet Dave en nog andere goede mediums zichzelf een hele dag of avond op in gesprek zonder dat de gesprekken oplopen. mensen die wel tevreden zijn, zijn meestal mensen die alleen een goed gesprek nodig hadden en niet zo zeer kijken of een voorspelling uitkomt. Een woord OPLICHTERS!!!!!

  Sterke punten
  Ja, goed in oplichten!

  Zwakke punten
  Alles!

  Slecht en veel onzin

  Al een tijd op MC en heb veel verschillende mediums gesproken. Volgens mij heeft 80% van de consulenten daar niet eens een gave, maar lullen maar wat raak en vooral met je mee. Zijn er zelfs bij die compleet ongevoelig zijn, totaal niet sociaal of over enig inlevingsvermogen beschikken en kwetsende dingen zeggen. Sommige geven zelfs aan iedereen hetzelfde advies, dat lees ik in de reviews. Als een toekomstvoorspelling niet uitkomt wordt er omheen gedraaid en een mooi verhaaltje van gemaakt. "Het is de tijd nog niet, er zijn opeens andere keuzes gemaakt, of het komt nog wel maar er is wat vertraging opgelopen" Zet je een wat minder positieve review, wordt niet eens geplaatst. Meld je iets over een consulent, wordt niets mee gedaan, want "iedereen is verschillend of de consulent had zijn/haar dag misschien niet". Ook kunnen ze voorgaande chats terug lezen en daar wordt handig op in gehaakt. Bij mij is nog niets uitgekomen, je wordt aan het lijntje gehouden met als enige doel zoveel mogelijk aan je te verdienen. Noem mij naïef maar vind het een grote aanfluiting met veel onzin. Luister vooral naar je eigen gevoel en intuïtie.

  hartstikke nep

  Ik heb met verschillende mediums gesproken. 1 waarin ik veel vertrouwen had was Ferry, heel wat geld aan uitgegeven. Leek heel wat maar achteraf hartstikke nep! Hij heeft mensenkennis en geen gave. Probeert geld van je af te nemen terwijl je in een klote situatie zit. Negatieve reviews worden niet geplaatst, alleen de positieve. Niet betrouwbaar. Als je naar een medium wil, ga naar een echte.

  Sterke punten
  ze zijn fantasistich in liegen

  Zwakke punten
  teveel om op te noemen

  Slecht

  Zeer slecht zoveel geld aan besteed o.a. de beste vaak bezette mediums daar gesproken. Voor een voorbeeld te noemen Dave altijd positief en zegt steeds t zelfde ze kunnen de vorige gesprekken nalezen als.je ze eens hebt gesproken om de geloofwaardigheid te waarborgen. Niks maar ook echt niks komt uit! Als je er wat van zegt ligt het ineens aan je eigen keuze's ja ja!! Ze zetten zich vaak ook op in gesprek dat het lijkt of ze vaak in gesprek zijn en gewild. Echt oplichterij en de revieuws hoe positief ook soms wordt je eigen revieuw er niet bij gezet als je de waarheid zegt. Het klopt van geen kanten en maken misbruik van mensen hun situatie en wanhoop. Diep triest! Begin er niet aan

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Revieuws worden geselecteerd dus niet transparant Consulten die voorspellingen doen die niet uitkomen Consulenten die zich zelf steeds in gesprek zetten, zodat het lijkt dat ze onbereikbaar zijn om een mailconsult aan te vragen

  Top consulenten

  Ik heb met meerderen contact. Mijn favorieten zijn Mina, Sabine, Ruby Dave en Allard. Zij geven vaak dezelfde informatie. Ze voelen snel in, typen snel, hebben compassie en zijn eerlijk. Ben heel blij met deze site, stelt me steeds weer gerust.

  Sterke punten
  Oprecht Goede mediums Betrouwbaar Consistent

  zeer tevreden medium

  ik ben zeer tevreden van dit medium, ze geven me heldere en eerlijke antwoorden.

  Sterke punten
  Zeer goede consulenten met eerlijke antwoorden.

  Zwakke punten
  Geen zwakke punten.

  Ellie

  Ik heb een hele fijne ervaring met mediumchat! Ik heb regelmatig contact met Ellie! Zei helpt mij altijd liefdevol! Ze heeft het altijd bij het rechte eind! Zeer de moeite waard om met Ellie te chatten!

  Mediumchat werkt geweldig!

  Mediumchat is uit een idee ontstaan. De website is dus in een hele korte tijd uit het niets uit de grond gestampt. De site werkt zeer overzichtelijk en is gebruikersvriendelijk. er komen steeds weer nieuwe toepassingen zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om foto's toe te voegen. Dus er is met veel passie en kennis van zaken gewerkt. Wij als consulenten kunnen zelf bepalen, op welke dag- of nachttijd we willen werken. Wij hebben alleen een computer of tablet nodig. Voor mij als zelfstandige is het fantastisch, om met zo flexibele werktijden te kunnen werken.

  Sterke punten
  gebruikersvriendelijk, overzichtelijk, flexibele werktijden

  Zwakke punten
  De site is nog in de groei en heeft daardaar ook zwakpunten. Maar juist omdat het in de groei is worden dit weer sterke punten. Deze worden direkt omgezet.

Bezoek MediumChat

Schrijf je eigen review