MediumChat

Mediumchat behoort tot een van de nieuwste Nederlandse contactwebsites. dit bedrijf biedt sinds 2014 haar diensten aan geïnteresseerden en is opgericht om onder andere verbetering te brengen en een betere versie te zijn van soortgelijke websites. Op deze site worden zaken als betrouwbaarheid, transparantie, discretie en professionaliteit hoog in het vaandel gehouden. Deze site heeft onder andere als missie om het grootste, leukste en gemakkelijkste platform te kunnen zijn voor paranormale contacten. Er wordt daarom ook dagelijks eraan gewerkt om deze missie te kunnen bewerkstelligen. De feedback van gebruikers en consulenten wordt steeds gebruikt om de site te verbeteren en te verder te professionaliseren. Het is voor de beheerders van deze site belangrijk, dat gebruikers een goed gevoel hebben en plezierige ervaringen kunnen delen over deze site. De consulenten van deze site worden dan ook met zorg gescreend alvorens ze zichtbaar worden gemaakt op de website. Na elke gesprek wordt er ook feedback gevraagd van de consulenten. Veel personen kiezen ervoor om te chatten met een van de consulenten van Mediumchat. Het chatten brengt namelijk heel wat voordelen met zich mee. Een chat is namelijk eenvoudig, laagdrempelig, en minder eng dan wanneer men telefonisch een gesprek moet voeren. Daarnaast hoeft men ook geen rekening te houden met onterechte kosten welke achteraf worden opgestuurd. Het chatten biedt personen ook de mogelijkheid om rustig na te kunnen denken over de formulering van vragen. Dit wordt dan ook als zeer positief dan wel plezierig ervaren door gebruikers van deze site. Gebruikers hebben de mogelijkheid om in de chatomgeving van deze site foto's up te loaden. Deze foto's kunnen door de consulent gebruikt worden om zich nog beter te kunnen concentreren op de vragen van de gebruikers en op die manier de beste oplossingen te bieden dan wel antwoorden te kunnen geven.

MediumChat Reviews

  Mediumchat werkt geweldig!

  Mediumchat is uit een idee ontstaan. De website is dus in een hele korte tijd uit het niets uit de grond gestampt. De site werkt zeer overzichtelijk en is gebruikersvriendelijk. er komen steeds weer nieuwe toepassingen zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om foto's toe te voegen. Dus er is met veel passie en kennis van zaken gewerkt.

  Wij als consulenten kunnen zelf bepalen, op welke dag- of nachttijd we willen werken. Wij hebben alleen een computer of tablet nodig. Voor mij als zelfstandige is het fantastisch, om met zo flexibele werktijden te kunnen werken.

  Sterke punten
  gebruikersvriendelijk, overzichtelijk, flexibele werktijden

  Zwakke punten
  De site is nog in de groei en heeft daardaar ook zwakpunten. Maar juist omdat het in de groei is worden dit weer sterke punten. Deze worden direkt omgezet.

Bezoek MediumChat

Schrijf je eigen review