ZinnGeld.nl heeft zich vanaf 2002 weten op te werken als een van de meest toonaangevende spaarprogramma's van Nederland en Belgie. Gebruikers hebben op deze site de mogelijkheid om gratis op verschillende manieren online geld te verdienen. Daarnaast krijgen zij ook kortingen op een groot aantal interessante producten van aanbieders. Een ieder vanaf 16 jaar en woonachtig in Nederland en of Belgie mag zich gratis aanmelden op deze site om een zakcentje te kunnen verdienen. Ongeveer drie keer per dag ontvangen gebruikers een e- mail. Hierop kan men onder andere klikken en doorlezen om in aanmerking te komen voor Zinns. Gebruikers hebben de mogelijkheid om zich geheel gratis in te schrijven op deze site. Als dan hiervoor krijgt men 10 euro aan cadeaubonnen. Daarnaat kan men elke dag geld verdienen met het lezen van e- mails. Vanaf 0,50 eurocent spaartegoed kunnen gebruikers al cadeaubonnen laten uitkeren en spaartegoed vanaf 15 euro kan men laten overmaken op zijn of haar bankrekening. Per pc en per ip- adres is alleen aanmelding toegestaan. Indien men tot de ontdekking komt, dat er meerdere accounts op 1 ip- adres gebruikt worden, dan zullen die accounts verwijderd worden. Werk

Inschrijven

Geinteresseerden kunnen zich eenvoudig en snel aanmelden op de website van Zin in Geld. Dit kan men doen door op de home page van de site te klikken op "aanmelden". Vervolgens komt er een aanmeldformulier tevoorschijn, waar men enkele persoonsgegevens moet invullen. Men moet onder andere de voornaam, achternaam, e- mail adres en wachtwoord ingeven op dit formulier. Na akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden wordt het account van de gebruiker aangemaakt. Elke gebruiker mag slechts een account hebben op deze site. Bij de aanmelding kunnen gebruikers zelf aangeven of ze dagelijks ongeveer 3 e- mails wensen te ontvangen ter promotie van de adverteerders. Gebruikers ontvangen bijna altijd Zinns bij het klikken op dergelijke e- mails.


Kosten

Geinteresseerden kunnen zich geheel gratis aanmelden op deze site. Er zijn geen bijkomende kosten verbonden aan het Zinn lidmaatschap.


Zinns Sparen

Gebruikers hebben de mogelijkheid om Zinns te sparen. Dit kunnen zij doen door bijvoorbeeld in te gaan op aanbiedingen van aanbieders, het beantwoorden van quizvragen op de website, door nieuwe gebruikers aan te brengen en door te klikken op commerciele e- mails en deze ook daadwerkelijk te lezen. Op de website en of een commerciele e- mail wordt duidelijk aangegeven hoeveel Zinns een gebruiker kan verdienen met een bepaalde Actie. Verdiende Zinns worden uiterlijk acht weken na deelgenomen te hebben aan een actie, bijgeschreven op het account van de gebruiker, tenzij men zich niet heeft gehouden aan alle voorwaarden van de desbetreffende actie. De deelname van de gebruiker aan een bepaalde actie moet namelijk goedgekeurd worden door de aanbieder van de actie.


Nieuwe leden aanbrengen

Gebruikers hebben de mogelijkheid om Zinns te verdienen door nieuwe leden c.q. gebruikers aan te brengen. Men kan dit doen door de persoonlijke referral link te sturen naar de andere persoon, welke men wenst aan te brengen. Alleen als deze persoon, de nieuwe gebruiker, ingaat op de uitnodiging en klikt op de referral link, komt de gebruiker in aanmerking voor Zinns. Op de website website wordt steeds aangegeven hoeveel Zinns een gebruiker kan verdienen voor het aanbrengen van nieuwe leden.


Mailings

De gebruiker heeft ook de mogelijkheid om Zinns te verdienen door het lezen van commerciele e- mails. Bij de aanmelding heeft de gebruiker in de meeste gevallen toestemming gegeven aan ZinnGeld om dergelijke e- mails te sturen. Alleen door op deze e- mails te klikken en ze ook daadwerkelijk door te nemen, komen gebruikers in aanmerking voor Zinns. Er is een link in de e- mail opgenomen waarop gebruikers kunnen klikken. Op die manier komt men dan in aanmerking voor de Zinns. De meeste e- mail hebben een geldigheidsduur van 14 dagen na verzending door Zin in Geld.


Contact gegevens

Voor vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur contact opnemen met de Helpdesk van deze site. Voor vragen met betrekking tot de uitbetaling van Zinns kan men mailen naar [email protected] Voor overige vragen en of opmerkingen kan men mailen naar [email protected] Voor vragen om te adverteren op deze site, kan men een e- mail sturen naar [email protected] Correspondentie-adres: Four People BV t.a.v. ZinnGeld.nl Herengracht 221 1016 BG Amsterdam Telefoonnummer: 020-4863919


Reviews over ZinnGeld

  • Wat een slechte organisatie. Ben je eindelijk bij de 25 euro wil je hem laten uitbetalen kan het niet want ...... echt allerlei rare redenen. Wat een slechte organisatie..
    Zou er niet aan beginnen..
    moet 1 ster doen maar ze verdienen er 0

    Sterke punten
    niet

    Zwakke punten
    genoeg

    Door As op 23 juli 2019 Reageer
  • Al heel lang spaar ik zinns bij ZinnGeld. Het gaat heel langzaam, en sinds ik het doe hebben ze de voorwaarden al 2x aangepast ten nadele van de spaarder - uitbetalingsgrens verhoogd en AccountScore ingesteld. Nu kom ik dan eindelijk bij die grens ... en wat gebeurt er .... mijn account is geblokkeerd. Er staat : uw account is geblokkeerd, klik hier voor meer informatie. Als daar dan klik ... komt er te staan : te veel loginpogingen, probeer het later nog eens. op de site kun je niets meer zien, geen contactgegevens, niet in de Algemene Voorwaarden kijken ...dan komt er te staan : account geblokkeerd. Ik ben er nu echt klaar mee, en schrijf me uit. Mijn gespaarde zinns zijn nu weg, en eigenlijk ga ik er vanuit dat dit bedrijf zo werkt ... mensen jaren mails sturen zodat zij betaald krijgen door de adverteerders...en zorgen dat ze niet uit hoeven te betalen.

    Sterke punten
    Geen enkele

    Door Mariëlle op 22 juli 2019 Reageer
  • Sinds het ontstaan van Zinngeld al lid en heb in al die eeuwen slechts een maal een uitbetaling aangevraagd te weten eind vorig jaar en na lange wachttijd gewoon ontvangen.
    Echter zijn ze van mening dat alleen debieltjes die via hun links aankopen doen nog in aanmerking komen voor punten, eerst werd je 'lees' vergoeding gehalveerd, en vandaag kwam ik erachter dat ik niet meer krijg voor het lezen en alleen nog maar punten scoor bij een dure aankoop via hun link!

    Ik zou zeggen, sla Zinngeld over, tenzij je geld teveel hebt en graag meer geld uitgeeft om bijna niets te verdienen!

    Sterke punten
    Wegjagen van leden!

    Zwakke punten
    Stelen van leden, zeer lange wachttijd voor uitbetaling, en schijt hebben aan leden, want je klikt wordt doorgestuurd Zinngeld krijgt zijn vergoeding van het bedrijf en jij helemaal niets!

    Door Paul op 7 december 2018 Reageer (1 reactie)
  • Ze betalen pas uit bij een bepaalde (ondoorzichtige) accountscore. Die kun je alleen verhogen door dingen te kopen, maar dat gaat niet als je in het buitenland woont en ik ben onlangs ge-emigreerd. Ik heb erover gemaild, maar ze hebben me gewoon zonder commentaar uit de 'club' gegooid. Saldo? Ook weg! Stelletje klantONvriendelijke oplichters.

    Sterke punten
    Helemaal niets meer

    Zwakke punten
    Het hele systeem en hun klantenservice.

    Door Astrid op 5 juli 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zoals al uit eerder geplaatste reviews blijkt is zinns totaal oninteressant geworden. Het was al niet veel maar nu heb je echt wel wat beters te doen. Minimum omhoog en nog een kwart van de zinns is gewoon zonde van je tijd.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Zie review

    Door Mab op 12 mei 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Toen ik jaren geleden begon met zinngeld ging het weliswaar wat langzaam maar kreeg toch af en toe het gespaarde bedrag bij elkaar en uitbetaald. Heel lang is het geweest dat je bij 11,50 uitbetaald kon krijgen. Nu heb ik inmiddels 9,- gespaard en ineens besluiten ze dat ik in plaats van 1 cent per gelezen bericht nog maar een kwart cent (!!!!!)krijg.. uhm..? Maar nu blijken ook de uitbetaaltarieven verhoogd, pas bij 25,- krijg je uitbetaald, wat dus nog langer gaat duren. En mocht je dat halen, let dan op je accountstatus, als die te laag is, krijg je alsnog niks.... Je accountstatus kun je alleen maar verhogen door regelmatig iets te kopen via zinngeld en door je regelmatig in te schrijven op nieuwsbrieven en dergelijke (waar je na een aantal jaar ondertussen ook al alle bedrijven zo ongeveer in je mailbox krijgt omdat je je al had ingeschreven) Ik zit ook bij een andere site en die is stukken beter, de reden waarom ik al nooit via zinngeld iets kocht was al omdat zij een hogere vergoeding geven. Sowieso geven ze ook al hogere vergoedingen voor het lezen van de mails en kun je al laten uitbetalen bij een tientje. Echt waar niet bij zinngeld gaan, het slaat nu echt helemaal nergens meer op!! Waarschijnlijk is het bedrijf overgenomen door oplichters want ooit waren ze best ok, maar nu echt niet meer!!!

    Sterke punten
    Uhm... uhm..... oh ja, soms mag je iets uittesten, maar dan moet je wel punten inleveren, en op = op. Ik durf niet te zeggen of dit ook werkt en of je wat krijgt of gewoon je punten kwijt bent, maar voordat ik mijn account ga opheffen wil ik het nog wel uitproberen. Als je echt een dingetje krijgt wat je mag ‘uittesten’ dan krijg je tenminste nog iets terug voor je punten.

    Zwakke punten
    Lage vergoedingen
    Een accountscore die altijd te laag blijft waardoor je niet uitbetaald krijgt
    Lijkt erg op oplichterij
    Jij leest alle mails maar krijgt er nooit iets voor terug.
    Je vergoedingen worden steeds lager naarmate je gespaarde bedrag hoger aan het worden is.

    Door Carolien op 5 mei 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ze hebben weer wat nieuws bij ZinnGeld. De AccountScore.

    Kort gezegt komt het erop neer dat je voor de emails waar je zinns 10 voor kreeg nu nog maar 2,5 zinns krijgt tenzij je voldoende aankopen doet en aanmeld voor voldoende nieuwsbrieven.
    Ook kun je pas een uitbetaling doen nadat je AccountScore voldoende hoog is, dus ZinnGeld is niet meer gratis, je MOET geld uitgeven om een uitbetaling te kunnen krijgen en de verdienste per e-mail is nog slechts 0,25 eurocent voor een email wanneer je geen hogere beloning koopt.

    Dat met een uitbetalingsgrens van 25 euro maakt dat je er rond de 18 jaar over zou doen om met alleen e-mails in de buurt van de 25 euro te komen. Ik zat op 8,85 na ongeveer anderhalf jaar.

    Dan zeg je dat je wellicht toch wel ergens aankopen doet, dus waarom dan niet via ZinnGeld? Dat antwoord is heel erg simpel, de beloning is vrijwel nihil bij ZinnGeld, doe de zelfde aankoop via Euroclix en je krijgt veel meer. Dus waarom zou je de hogere beloning van EuroClix laten liggen om tijdelijk een iets minder lage beloning voor die enkele e-mail van ZinnGeld te krijgen?

    Ik zat op een derde van de uitbetalingsgrens, maar voor een dusdanig lage beloning per e-mail met daarnaast ook veel te veel e-mails zonder beloning ga ik de spam niet accepteren. Mijn account opgezegd, jammer van die €8,85 die ik gespaard had maar dit gaat hem niet worden.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oplichters, nadat ik voor bijna 9 euro gespaard heb de beloning met 75% reduceren, terwijl ik door moet sparen tot 25 euro voor een uitbetaling.
    Verplicht geld uitgeven voordat een uitbetaling aangevraagd kan worden. (minimale accountscore van 5,5)

    Door Jonathan op 3 mei 2018 Reageer (7 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • jaren lang gespaard .
    meerdere keren uitlaten betalen
    en nu kan ik niet meer inloggen om meer te laten uitbetalen .
    ik vint dit zwendel

    dave

    17-08-2017

    Sterke punten
    kan redelijk snel sparen .

    Zwakke punten
    slecht of niet uitbetalen .

    Door dave op 17 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Je moet jaren sparen voor 15 euro, en als je dan een uitbetaling aanvraagd wordt je account geblokkeerd wegens zogenaamde fraude. Op de vraag om tekst en uitleg krijg je geen antwoord. OPLICHTERS!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oplichters!

    Door Koko op 29 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zinngeld begonnen met 5 euro
    Zomaar ineens naar 15 euro
    Lang moeten klikken voor 15 euro en nu betalen ze niet uit en blokkerende site zodat je niet meer kunt inloggen

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    NIET UITBETALEN

    Door Annemie op 22 maart 2014 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Afmelden

    Sterke punten
    Alleen maar zwakke punten , moeilijk af te melden

    Zwakke punten
    Af melden2

    Door TLenselink op 27 januari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Door ingrid op 7 september 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • zinngeld is niet betrouwbaar heb betaling aangevraagd niet betaald gehad en kan ook niet meer inloggen dit is de grootste oplichterij die er bestaat

    Door rian broosus op 28 februari 2011 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij Zinngeld ben ik al jaren lid en een paar jaar geleden had ik hem ook afgeraden, maar nu is het een van de betere spaarprogramma's. Zelf ben ik lid bij meer dan 50 van dit soort sites, en je zult niet direct bakken vol geld verdienen maar zo af en toe 5 euro ontvangen van deze site is niet gek. Op dit moment al 7x uitbetaald door hen. Alleen Moneymiljonair of Euroclix is beter, maar altijd nog beter dan vele andere spaarprogramma's die op het net staan. Misschien niet direct geschikt voor mensen met een goed betaalde baan, maar wel voor alle andere mensen die het niet breed hebben en af en toe iets extra's kunnen gebruiken.

    Ik kan deze site echt aanbevelen.

    reactie op anne: Om te zorgen dat je mailbox niet volloopt kun je ook een apart mailadres nemen. (bv hotmail)

    Sterke punten
    Je verdiend goed (in vergelijking met soortgelijke programma's) bij Zinngeld.
    Betrouwbare site.
    Betalen altijd uit.
    Kost weinig tijd

    Zwakke punten
    Wat weinig andere activiteiten (spellen, linkspellen) om mee te verdienen.
    Soms 15 seconden wachten totdat je een vergoeding in je saldo krijgt.

    Door Dick op 12 januari 2011 Reageer (6 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Schreeuwende kleuren met een te hoog kermis effect. Er is nauwelijks informatie, er wordt gebruik gemaakt van bekende namen van andere bedrijven zonder dat je kunt controleren of er daadwerkelijk samenwerking met deze bedrijven is.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Je wordt gevraagd de algemene voorwaarden te accepteren...deze staan echter niet op de site!

    Door Karen op 21 oktober 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • hoe loopt je mail-box vol

    Zwakke punten
    welk e-mail adres ik ook probeer, het lukt mij niet om mij af te melden

    Door anne op 20 oktober 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek ZinnGeld

Schrijf je eigen review over ZinnGeld