Reviews van deze auteur

Van lyrisch naar teleurgesteld

Review over Euroclix

Sinds twee maanden ben ik lid van Euroclix en vanaf het eerste moment ben ik zeer lyrisch geweest over deze site. Tot het moment dat ik besloot om anderen te gaan vertellen over deze site. Als ik tevreden ben over iets deel ik dit graag met anderen en doe ik er alles om mensen in mijn netwerk er van te overtuigen om het ook te doen. Euroclix had een mooi systeem om mij te belonen voor het aanmelden van nieuwe leden.Om deze reden heb ik in eerste instantie mijn eigen vriendin aangemeld bij Euroclix en niet veel later ook mijn moeder. Op deze manier kon ik testen of dit systeem ook daadwerkelijk écht werkt of dat het een goedkope manier is om leden te werven zonder daar moeite voor te doen. Als de test zou slagen zou ik uiteraard mijn netwerk gaan gebruiken om meerdere mensen aan te melden, ten eerste omdat dit goed voor mij is (immers zegt Euroclix dat ze mij hiervoor zullen belonen) en ten tweede omdat ik de site de extra leden dan ook echt gun.

Euroclix geeft aan dat ik voor elk aangemeld lid 150 clix krijg en dat ik 10% aan Clix krijg van de Clix die de door mij aangebrachte leden verdienen. Groot was dan ook mijn verbazing toen ik op 1 mei 33 Clix kreeg, terwijl mijn vriendin op dat moment al ruim 1.000 Clix had verdiend! Bovendien had ik de aanmeldbonus van haar nog niet ontvangen. Naar aanleiding hiervan heb ik contact opgenomen met Euroclix om te vragen wat de situatie is en zij gaven aan dat mijn vriendin zich niet via mij aangemeld zou hebben. Dit is uiteraard de grootst mogelijke onzin, aangezien mijn vriendin gebruik heeft gemaakt van de link die ik haar persoonlijk heb toegestuurd en ik op het moment van aanmelden naast haar zat.

Inmiddels heb ik enkele keren per mail contact gehad met Euroclix, maar helaas blijft deze boevenbende volhouden dat mijn vriendin zich niet via mij heeft aangemeld. Een fout kan niet gemaakt zijn volgens Euroclix, aangezien alles zogenaamd waterdicht zou zijn en de aanmelding van mijn moeder wel goed is gegaan. Mijn moeder heeft op dit moment pas ongeveer 350 Clix verdiend, terwijl mijn vriendin al ruim 1500 Clix heeft verdiend. Is het toeval dat de aanmelding die de meeste Clix heeft verdiend volgens Euroclix fout is gegaan? Dacht het niet... Is het systeem van Euroclix echt zo waterdicht als ze zeggen? Ik dacht het niet, aangezien ik eerder Clix heb toegewezen gekregen van een aankoop die ik nooit gedaan heb. Waar dus iemand anders deze niet heeft ontvangen.

Helaas blijft Euroclix dus volhouden dat wij iets fout hebben gedaan bij het aanmelden. Hierdoor heeft Euroclix mij al ruim 300 Clix door mijn neus geboord. And still counting!

Waar ik dus lange tijd lyrisch was over Euroclix en mijn netwerk wou inzetten om vele leden aan te brengen, ben ik nu dus zeer teleurgesteld over deze oplichters. Ik wacht het laatste bericht nog af van Euroclix, maar aangezien ik geen positief antwoord verwacht, zal ik mijn netwerk enkel gebruiken om Euroclix in een slecht daglicht te zetten. Uiteraard zal ik ook overal waar mogelijk deze klacht neerzetten om mensen te waarschuwen en zal ik ook social media gebruiken om mijn onvrede te uiten.

Euroclix is niet alleen een lid kwijt, maar ook een ambassadeur voor het leven!

Sterke punten
De onderzoeken zijn leuk om te doen en je kan snel redelijk veel Clix verdienen. Of je die ooit uitbetaald krijgt is echter de vraag...

Zwakke punten
Het lijkt er helaas op dat het oplichters zijn.

reacties: