Reviews van deze auteur

TOP

Review over Operating4u

Ik ben heel blij dat ik er achter ben gekomen dat dit bestaat en ik vind het jammer dat het zo lang heeft geduurd, ik had het veel eerder willen weten. Ik vind het lekker werken, kan het doen wanneer ik wil. Ik kan stoppen na 10 berichten maar ook door gaan als ik lekker ga. Ik neem vaak mijn laptop mee naar de coffeeshop en zit daar dan met vrienden gewoon te chillen en dan kan ik ondertussen ook werken. koop ik iets van 2 euro daar, verwerk ik gelijk even 20 berichtjes en dan heb ik het weer terug verdiend. Ik ben net uitbetaald, een dag voordat het moest, dus dat zit ook goed. 1 keer een mailtje gekregen over dingen die ik nog niet goed deed, maar dat heb ik nu aangepast en nu gaat het helemaal goed. Mij is alleen niet verteld over die bonussen en heb nu al mensen verteld hier over die het ook zijn gaan doen dus jammer dat ik daar dan geen geld voor krijg.

Sterke punten
heel flexibel werk, leuk werk, als je houdt van schrijven en fantasie is dit echt top want je kan allemaal dingen erbij verzinnen wat er allemaal met jou aan de hand is, verdient goed vind ik, ik doe het bijna nooit en verdien makkelijk die 50 per week dus handig bijbaantje waar je je niet voor hoeft in te spannen,

Zwakke punten
wordt bruto uitbetaald dus je moet geld opzijleggen en niet uitgeven want je moet het bij de belasting aangeven, schuldgevoel soms bij hele lieve mannetjes die echt verliefd op je zijn en zeggen dat ze al enorm veel geld aan je hebben uitgegeven, dat is wel altijd even slikken en vind ik echt het grootste nadeel van dit werk.

reacties: