• Olivia

    Review over 5 euro mail.com

    Vuljezakken, behoort bij 5 euromail en 8euromail

    Vuljezakken, nu ik weet niet waar dit op slaat, ik weet wel dat ze hun eigen zakken vullen. Ook staan ze niet vermeld bij de Kamer van Koophandel, omdat deze website niet bij ze bekend is. Een vraag heb ik gesteld, maar antwoord krijg je niet
    Wij hanteren GEEN ACTIVITEITS EISEN EN/OF ACCOUNTSCORE! dat staat op de website, nu als je niets doet ,bv. niet op de mails klik, dan wordt je er uitgeknikkerd, want ze sturen dus dreigmails dat ze dit dus gaan doen, nu ik heb er ondertussen 8 gekregen met deze mededeling.
    Rhuntjes is de naam van een beheerder van deze website, die punten krijgt, als je op mails klikt zonder punten/ centen vermelding, dus er staat niets, zijn naam staat meestal rechts boven in de aangeklikte mail, voor wie je de punten hebt gegeven. dit weet ik omdat ik een mail kreeg met zijn naam.
    Geld hebben ze niet, dat beweren ze dus kan je erg lang wachten op de uitbetaling, ik dus vanaf november 2015. Wel hebben ze geld voor de klikwedstrijd en het linkspel dus hoe kan dat.
    Dus zijn het verschrikkelijke oplichters

    Sterke punten
    Totaal niets

    Zwakke punten
    Oplichters zijn het betalen gewoon niet uit, omdat ze zogenaamd geen geld hebben.

    22 juni 2016

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Jana

    Review over MyClics

    Uitbetaling

    Een uitbetaling vraag ik aan, omdat ik 12,50 heb. Nee wat gebeurd er, de uitbetaling krijg ik niet, omdat mijn accountscore 3.4 is. Met andere worden, ze verplichten je om via hun website, bij de aangesloten bedrijven dingen te kopen, nu volgens mij maak ik dat zelf uit. en op de website staat niet vermeld, dat je als je een lage score heb, dan niet uitbetaald wordt.

    Sterke punten
    Niets

    Zwakke punten
    Heel veel

    8 maart 2016

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Jana

    Review over 5 euro mail.com

    Uitbetaling

    Op 28 december 2015 heb ik een betaling aangevraagd, en tot heden niet ontvangen.
    Eerder heb ik een mail verstuurd, met de vraag wanneer ik mijn uitbetaling ontvang, nu ik heb er geen antwoordt op gekregen, nee een mail met, dat het opgelost is, wat dus niet zo is. Ga je te vaak vragen wanneer je de uitbetaling ontvang, dan wordt je er uitgeknikkerd, of je krijg een mail, dat er personen zijn die te vaak vragen om de uitbetaling, dan moet je akkoord aanvinken zodat ze weten dat je het gelezen heb en dat je niet moet zeuren.
    Dus kijk uit, ga niets doen op deze website .Ook niet op 8euromail,nl, of vuljezakken.nl, want dat is ook van Christianne en Richard
    U bent gewaarschuwd.

    Sterke punten
    Helemaal niets

    Zwakke punten
    Heel veel, het zijn oplichters

    4 februari 2016

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Petra

    Review over Betaalde Mails

    En maar klikken, maar bij de huidige saldo komt niets

    Al vrij lang ben ik lid bij deze betaalde mails site, maar nu ben ik al meer dan een jaar bezig om mijn saldo bij elkaar te klikken, dit is toch belachelijk dat het zo lang duurt

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Genoeg

    5 oktober 2015

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • petra

    Review over iPay

    iPay waardeloos

    iPay was eerst een goede site, totdat er opeens naar de accountscore wordt gekeken, en eerst kreeg je 1,00 coins, nu is het 0,005 coins, dus kan je sparen voor de uitbetaling eideloos, omdat dit voorheen niet zo was

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    heel wat

    24 juli 2015

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Olivia

    Review over JouwClix

    JouwClic is waardeloos

    Al vrij lang ben ik lid, maar wat de afgelopen tijd gebeurd, heb ik nog niet mee gemaakt. Je krijgt geen mails, je krijgt geen kliks op de Bannerkliks - 24 Uur
    Klikfans - 24 Uur, een vraag heb ik gesteld al een week terug, waarom dit niet gebeurd, nu antwoord heb ik nog steeds niet ontvangen. Een klein bedrag heb ik gespaard, als dit doorgaat, ben je volgend jaar nog bezig om aan het bedrag te komen zodat dat uitbetaald kan worden.

    Sterke punten
    Niets

    Zwakke punten
    Genoeg

    24 juli 2015

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.