OpinieLand is een wereldwijde community, die deelneemt aan online marktonderzoek. Door zich aan te sluiten bij Opinieland, wordt men in feite een deel van de internationale gemeenschap, die deelneemt aan online marktonderzoek. Overal in de wereld zijn er dergelijke organisaties, die mensen uitnodigen om deel te nemen aan soortgelijke online marktonderzoeken. Op basis hiervan kan ook een vergelijking gemaakt worden tussen de verschillende landen. De organisaties voor online marktonderzoeken zijn eigendom van Survey Sampling International, LLC.

Bij OpinieLand is het mogelijk om gemakkelijk te cashen!

Kan jij wel een extraatje gebruiken door op ieder gewenst moment van de dag jouw eerlijke mening te geven en zo fantastische beloningen te ontvangen met snelle en makkelijke online enquêtes.

Meld je gratis aan!

Ontvang van Opinieland online enquêtes. Zodra wij weer opzoek zijn naar jouw mening ontvang je van ons een e-mail. Als je beslist om mee te doen ontvang je na deelname je beloning.

Beloning voor iedere deelname!

Voor iedere deelname krijg je een beloning. Heb je genoeg verdiend? Dan kan je jouw opgebouwde punten omzetten in beloningen voor de grootste merken en er leuke dingen mee doen.

Door jarenlange ervaring heeft men met behulp van de personen, die de online vragenlijsten invullen, inzicht gekregen in hoe mensen hun mening delen in betaalde online enquêtes om op die manier producten en diensten te verbeteren. Er wordt samengewerkt met marktonderzoeksbureaus om online onderzoek te doen voor kleine en grote merken over de gehele wereld. Daarnaast is er ook een samenwerking met fabrikanten van producten, die dagelijks gebruikt worden door consumenten. Dat geldt ook voor organisaties, die dagelijks hun diensten bieden aan de samenleving. Door zich aan te melden op de website van OpinieLand en door het delen van een mening over een bepaalde product of dienst, helpen leden producten en diensten van organisaties en bedrijven verbeteren. Deze organisaties en bedrijven passen hun producten en diensten meestal aan de behoefte van de consument. Daarnaast verdienen leden ook geld met het invullen van de online vragenlijsten. Men kan namelijk geld en punten verdienen voor het invullen van de online vragenlijsten. Verder doet men ook nog mee aan de driemaandelijkse prijstrekkingen van Opinieland waarbij men 2000 euro kan winnen. Leden hebben ook de mogelijkheid om gratis een donatie te doen aan geselecteerde goede doelen. Geinteresseerden kunnen heel simpel lid worden van OpinieLand. Om lid te worden, moet men zijn of haar gegevens invullen op de startpagina van deze site. Vervolgens wordt er een uitnodiging per e- mail gestuurd naar het opgegeven e- mail adres met een link naar het inschrijfformulier. Hiermee kan men de aanmelding bevestigen. Alleen personen, die woonachtig zijn in Nederland, kunnen lid worden van OpinieLand en ook daadwerkelijk vragenlijsten invullen.

Inschrijven

Geinteresseerden kunnen zich heel simpel inschrijven op de website van OpinieLand. Op de homepage kan men zich eenvoudig aanmelden met een Facebook account of men kan het registratie formulier invullen. Op het registratieformulier moet men onder andere aangeven of men man of vrouw is, voornaam, achternaam en het e- mail adres. Na de aanmelding wordt er een link gestuurd naar het opgegeven e- mail adres om de inschrijving te bevestigen c.q. het account te activeren. Hierna kan men aan de slag door een mening te geven in de online vragenlijsten. Middels deze online enquêtes kan men betaald invloed uitoefenen op bepaalde producten en diensten welke dagelijks gebruikt worden. Ieder kwartaal maakt men dan kans op €2.000, spaar punten die inwisselbaar zijn voor geld en cadeaubonnen. Daarnaast kan men ook nog gratis een goed doel ondersteunen.


Beloning

Iedere maand maken leden van deze site kans op het winnen van een geldprijs van €2.000. Voor elke onderzoek waar men aan mee doet, verdient men een lot. Daarnaast ontvangt men punten voor het volledig invullen van enquêtes. Deze punten kan men sparen en inwisselen voor geld via paypal of voor cadeaubonnen van merken als iTunes, bol.com, Zalando, VVV en nog vele andere. Gebruikers kunnen vanaf 1000 punten gebruik maken van de inwissel mogelijkheid. Daarnaast kunnen leden ook gratis een goed doel ondersteunen.


Welke vragen?

Veel leden vragen zich niet alleen af welke vragen zij kunnen verwachten, maar ook van waar de vragen afkomstig zijn. Het zijn meestal de bedrijven, overheden, openbare instellingen en soortgelijke organisaties, die geïnteresseerd zijn in de meningen en gedragingen van de mensen, die ook daadwerkelijk gebruik maken van hun diensten en producten. Op die manier kunnen zij hun producten en diensten verbeteren en afstemmen op de behoefte van de gebruikers.


Frequentie opsturen vragenlijsten

Leden kunnen regelmatig vragenlijsten via e- mail verwachten. Echter kan niet precies worden aangegeven wie of wanneer leden een uitnodiging van OpinieLand kunnen verwachten om een vragenlijst in te vullen. De vragenlijsten zijn aangepast en gebaseerd op de onderzoeksdoelen van elke individuele klant. Afhankelijk van het profiel van de leden, kan men vaker of juist minder vaak gevraagd worden om vragenlijsten in te vullen. Aan leden wordt daarom gevraagd om hun profiel zo up to date als mogelijk te houden.


Artikelen over OpinieLand

Het geven van je mening is geld waard bij Opinieland

Een ieder wilt wel eens zonder al te veel moeite geld verdienen. Extra geld komt namelijk altijd goed van pas. Studenten, mensen die werkloos zijn, tieners of ouders kunnen altijd een extraatje gebruiken. Het verdienen van extra geld kan tegenwoordig bij Opinieland. Door mee te doen aan diverse internetenquêtes kunnen gebruikers heel wat extraatjes verdienen. Dit maakt online geld verdienen ... [...]

OpinieLand Reviews

  Opinieland werkt wel!

  Ik vond deze website en ben meteen begonnen. De eerste 800 punten zijn heel makkelijk te halen doordat er veel enquetes beschikbaar zijn, maar daarna komen de enquetes langzamer binnen. Ongeveer 2 per dag.

  Sterke punten
  Makkelijk verdienen
  Makkelijk ontvangen in geld

  Zwakke punten
  Weinig enquetes per dag

  Zeer betrouwbaar!

  Eindelijk een website gevonden dat echt betrouwbaar is en snel uitbetaalt.
  ik heb in een maand 1025 punten gespaard en dat veranderd in 10,25 euro voor op paypal.

  Het is niet veel maar elk tientje is iets!

  Sterke punten
  Betrouwbaar, snel uitbetaalt

  Zwakke punten
  weinige vragenlijsten per dag

  Werkt goed!

  Ik heb deze reviews eerst gelezen voordat ik de site ging bezoeken.
  Ik ging het toch uitproberen. Na 3 dagen had ik 7.50 verdiend niet heel erg lucratief maar ik werd wel betaald. En daar gaat het om.
  Soms duurde het wel lang voordat ze een nieuwe onderzoek voor je hadden.
  Maar dat kon nog wel.

  Groetjes,
  Matthijs Koelewijn

  Sterke punten
  Werkt

  Zwakke punten
  Niet lucratief
  Lange wachttijd

  Verrassend goed

  Na alle negatieve reacties hier moet ik het toch opnemen voor opinieland.

  Het kan zijn dat ik geluk heb, maar ik snap niet hoe iedereen zo negatief kan zijn, ik heb nu voor de 3e week op rij €10-€11 euro op m'n PayPal gestort gekregen door simpelweg af en toe wat enquêtes in te vullen.

  €10,- per week komt toch neer op een mooie €520,- per jaar.

  Ik ben dus tegen alle verwachtingen in positief over opinieland! Het geld is vaak binnen 5 minuten gestort op mijn PayPal rekening.

  Alleen de enquêtes beginnen heel saai te worden.. maarja dat ligt aan mijzelf.


  Gr,

  sjoerd

  Sterke punten
  Redelijke vergoeding per enquête
  Geld snel gestort

  Zwakke punten
  Soms lang geen enquete

  Positief

  Ik ben pas lid geworden van Opinieland. (maand geleden)
  Daarnaast heb ik ook naar de "reviews" gekeken van jullie.
  En ik snap niet hoe zoveel mensen er negatief over denken.
  Ik heb meerdere sites geprobeerd als Qassa en Euroclix daar had je echt gewoon duizenden punten nodig voordat je kon inwisselen! ben er snel mee gekapt.
  Opinieland is in vergelijkbaar met die andere sites een stuk sneller als het gaat om het minimale uitbetaling.
  ben in de eerste maand al in totaal €20,- uitbetaald aan enquêtes.
  Wat je vooral moet doen met zulke websites is de site in de gaten houden en niet je email.
  Want ze sturen je regelmatig of soms email.. maar dat zijn er meestal niet zoveel + soms gebeurd het ook dat je niet bij de doelgroep hoort wat heel vervelend kunt zijn.

  **dus voor die gene die pas lid zijn ..houdt de website in de gaten en vooral de "start een onderzoek" button.

  Sterke punten
  - Snel uitbetaald.
  - Leuke enquetes
  - Gebruik van Paypal vind ik prettig

  Zwakke punten
  - Hoort niet altijd tot een bepaald doelgroep.
  - Houdt de website zelf in de gaten voor meer enquetes

Bezoek OpinieLand

Schrijf een review