Reviews van deze auteur

Deze website werkt NIET

Review over OpinieLand

Hallo iedereen.
Ik heb nu inmiddels al 2 weken lang elke middag een aantal onderzoekjes gedaan.
Dat is punt 1, het duur vervelend lang om punten te krijgen.
Als je geld wilt verdienen kun je beter bij een AH werken of iets, daar verdien je 10x zo snel, nee sorry oneindig keer zoveel.

Waarom?
Ik heb nu dus 2 weken elke middag een aantal onderzoekjes gedaan.
Op een gegeven moment kom je op het moment dat 800 punten hebt.
Meer dan 800 punten is NIET mogelijk.
Je kan nog steeds onderzoeken doen maar op het moment dat normaal een bedankje zou komen krijg je iets te zien in de richten: "Sorry, deze vragenlijst was toch niet voor u bestemd".

Kortom, de eigenaar van "Opinieland" krijgt het geld wel binnen van de bedrijven die onderzoeken maken. Maar zelf valt hier niks te verdienen.

Hoe het zit bij de andere reviews hier?
Ik weet niet of deze nep zijn, of deze review uberhaubt op de website komt te staan of dat vroeger wel cadeaubonnen werden beloont. Maar nu, bijna maart 2016, valt hier NIKS te verdienen.
Ik kan ook Opinieland niet contacteren omdat er nergens een email, telefoon of wat dan ook staat aangegeven.

Ik hoop dat ik met deze waarschuwing mensen kan waarschuwen dat ze beter hun tijd kunnen steken in echte hobbies of banen.

~ Jochum

Sterke punten
Als je een passie hebt voor gratis vragenlijsten invullen, is dit fantastisch voor jou!

Zwakke punten
Er word gelogen tegen de leden over cadeaubonnen.
Contacteren niet mogelijk.
Veel tijd voor niks.

reacties:

Review: Deze website werkt NIET

Ik heb deze reactie geschreven, ik kan hem helaas niet meer verwijderen. Inderdaad na een paar dagen kon ik ineens wel weer punten ontvangen. Wil je hiermee geld overmaken naar PayPal dan moet je een speciaal PayPal account hebben waar in ieder geval een bankkaart en alles aan is gekoppelt. Meer informatie staat ook op de website. Ik heb een heel simpel PayPal account en heb dus gewoon een cadeaubon aangevraagd. Binnen een week heb ik een VVV kaart ontvangen. Ik denk dat het gewoon een bug in het systeem was. Enige nadeel bijft, het duurt behoorlijk lang. Een normaal bijbaantje verdien vele malen sneller.