Ben je al geruime tijd thuis of ben je toe aan een nieuwe baan? Kan je de ideale baan maar niet vinden? Met TopJob kan men succesvol de ideale baan vinden. TopJob bestaat namelijk uit vijf modules met vijf sub thema' s. Elke thema bestaat uit een coachingsvideo en een video opdracht. Er zijn in totaal 50 video's die helpen om de perfecte baan te vinden. Daarnaast krijgen gebruikers van deze site ook nog eens een werkboek en PDF documenten met interessante tools. Deze site is namelijk een online videocoachingsprogramma waarmee gebruikers in 25 dagen leren hoe ze hun ideale baan kunnen vinden. Deze site bestaat verder ook uit 25 opdrachten en tools waarmee men leert om zichzelf te ontdekken. Er zijn in totaal 25 video's met theoretische informatie en 25 video's met opdrachten. Gebruikers kunnen dit programma 24 uur per dag en 7 dagen per week benaderen. De 50 video's kan men verder onbeperkt bekijken. Dit programma helpt personen om beter, sterker, geïnspireerder, gemotiveerder, flexibeler, met meer zelfvertrouwen, met meer creativiteit, toewijding, energie en geloof op zoek te gaan naar zijn of haar ideale baan. Wil je dus een baan in de marketingwereld, als administratieve kracht of in een andere branche? Gebruik de tips en tops van TopJob om jouw ideale baan te vinden. Het voordeel van TopJob is dat het e- programma gebruikers helpt om de ideale baan te vinden waar men gelukkig van wordt. Men krijgt concrete tips om te solliciteren en men raakt geïnspireerd om de mindset te verbeteren. Daarnaast bespaart men veel geld met deze site . Ben je dus op zoek naar een ideale baan en kun je die maar niet vinden? Schaf snel en eenvoudig TopJob aan en vindt vandaag nog jouw ideale baan. Op de site van TopJob zijn er ook een aantal inspirerende en interessante verhalen van personen, die u voor zijn gegaan.

TopJob Reviews

  Heeft niks met thuiswerk te maken

  De training van Topjob heeft niks met thuiswerk te maken en hoort hier niet thuis. Ik denk dat een werkloze die normaal en eerlijk thuiswerk zoekt, niets zal vinden om aan het werk te komen. Echte, eerlijke en normale thuiswerkwebsites bestaan niet. Als je vooruit moet betalen voor thuiswerk dan is het oplichting.

  Sterke punten
  Weet ik niet,

  Zwakke punten
  Heeft niks met thuiswerk te maken. Waarschijnlijk alleen geschikt voor mensen die bij een van de bedrijven werkt die gebruik maakt van Topjob en hogerop wilt komen. Je werkgever betaald de training, die hoef je niet zelf te betalen.

Bezoek TopJob

Schrijf je eigen review