ChatOperator.nl - 18 Reviews

Last updated: 2 januari 2017
ChatOperator.nl Logo

36.8% aanbevolen, 18 Reviews

  1. ChatOperator.nl
  2. Algemeen
  3. Wat kan men verwachten?
  4. Betaling
  5. Sollicitatie
  6. ChatOperator.nl Reviews
  7. Schrijf ook een review over ChatOperator.nl

ChatOperator.nl

Heb je een grote fantasie, ben je ruimdenkend en creatief? Dan is deze bijbaan als chat operator misschien wel iets voor jou!

Bij ons beantwoord je (vaak erotische) berichten van mannen, namens vrouwelijke profielen. Het doel hierbij is uiteraard om de mannen, die betalen voor de berichten die ze sturen , te antwoorden en hiermee een langdurige conversatie op te bouwen. Hierbij blijf jij, als operator, volledig buiten het 'zicht'. Je werkt alleen namens de profielen waarmee je antwoordt, dus je komt zelf niet in beeld. Je vindt bij ons de hoogste uitbetalingen. Daarnaast krijg je een extra bonus in het weekend (1 ct. per bericht extra), in de avonden na 20.00 uur (1 ct. extra) en de beste staffels die je kunt vinden!

Update: Nu de hoogste staffels! Verdien tot 18 ct per bericht!

ChatOperator.nl Details

Hits: 7505

URL: http://chatoperator.nl/

Categorieën: Chat Operators

Reviews: 18

Algemeen

Chatoperator.nl is een jong en groeiend bedrijf die o.a. enkele grote toonaangevende websites onder haar beheer heeft. Hiervoor is dit bedrijf steeds op zoek naar goede thuiswerkers. Mensen die bij chatoperator.nl werken kunnen rekenen op een stabiele basis voor het vergaren van een inkomen vanuit huis. Daarnaast zijn er goede trainers, die thuiswerkers kunnen begeleiden om op die manier zichzelf en de resultaten te optimaliseren.

Wat kan men verwachten?

Thuiswerkers krijgen een eigen persoonlijke coach. Hiervoor moet men over een Skype en e- mail account beschikken om in contact te zijn met de coach. Bij een positieve ontwikkeling kan men inloggen wanneer en hoeveel men wilt, zonder een bepaalde werkrooster. De thuiswerker moet minimaal 250 berichten per week verwerken. Chatoperator.nl zorgt ervoor dat er altijd veel berichten te verwerken zijn. De thuiswerker moet over de creativiteit beschikken om klanten terug te laten komen. Het gaat in deze om een zeer betrouwbaar bedrijf en dat wordt ook verwacht van de thuiswerkers. De thuiswerkers moeten woonachtig zijn in Nederland of Belgie en over een Nederlandse of Belgische bankrekening beschikken.

Betaling

Per verwerkt bericht krijgt een thuiswerker 10 tot 17 ct uitbetaald. Het is van belang dat men voldoet aan de kwaliteitseisen en de instructies van de coach blijft volgen. Thuiswerkers worden wekelijks per factuur uitbetaald. Men moet echter zelf de inkomsten aangeven bij de belastingdienst en daarvoor belasting afdragen indien nodig. Uitbetaling vind alleen plaats bij een saldo van €50,- of meer. Indien dit niet wordt gehaald schuift het bedrag door naar de volgende week. Uitbetaling op basis van een creditfactuur, verdiensten kunnen bij de belastingdienst als "inkomsten uit overige werkzaamheden" worden opgegeven. Thuiswerkers zijn niet in dienst als werknemer van het bedrijf, maar werken op freelancebasis.

Sollicitatie

Op basis van de geschiktheid en beschikbaarheid worden sollicitaties bij dit bedrijf geselecteerd. Chatoperator.nl werkt ernaar om alle sollicitaties binnen 48 uur te behandelen. De registratie bij dit bedrijf is geheel gratis. Alleen personen uit Nederland en Belgie worden aangenomen. Personen uit Suriname kunnen contact opnemen met het bedrijf via info@chatoperator.nl voor mogelijkheden.


ChatOperator.nl reviews (18):

ChatOperator.nl - Niet aan beginnen!

0

Review:
Niet aan beginnen heb overal gewerkt en overal hetzelfde.. Minimaal berichten 250 red je het niet dag geld! Ben nu werkzaam voor directthuiswerkchat geen minimale aantallen altijd betaald ongeacht je bedrag van factuur!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Niet betalen als je onder de 50 zit

Chatopertj beveelt ChatOperator.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatOperator.nl - Wat een topjaar!

0

Review:
Ik werk nu al een hele tijd voor ChatOperator en ik moet zeggen dat dit afgelopen jaar mijn beste jaar tot nu toe is geweest. Waar de vorige coaches vooral hun best deden met niets doen, zijn de huidige coaches vooral bezig met te zorgen dat er altijd werk is. Geen mensen meer die soms wel twee weken lang op een bericht terug moeten wachten, en geen geklep in een skype groep, waar meer getikt werd als op het werk. Steven heeft er ook zeker voor gezorgd dat ik het afgelopen jaar heb kunnen groeien, de doorgroeimogelijkheden zijn ruim, het is maar wat je er zelf van maakt natuurlijk. Ik hoop dat 2017 voor mij weer net zo'n goed jaar word, en natuurlijk hoop ik ook dat ik meerdere collega's heb, die net zo positief zijn!

Sterke punten:
-Aandacht
-Nemen de tijd voor je
-Doorgroeimogelijkheden
-Vrijwel altijd wat te doen

Renate beveelt ChatOperator.nl aan bij vrienden/bekenden

ChatOperator.nl - Oplichters lichten op.

2

Review:
Dit soort sites houden de minder slimme mannen voor de gek door ze te doen denken dat ze met een lekkerwijf aan het praten zijn.
Pure oplichterij dus.

Als je zoiets wenst als jou werkgever ga er dan niet vanuit dat je met normale mensen te maken heb.
Allemaal lossers die te lui zijn om te werken.

Tevens niet te lui hun personeel ook te tillen.

Dus aan al die klootjes die toch voor dit werk hebben gekozen, houd op met jullie geklaag.
Jullie zijn precies het zelfde.
Karma pakt je altijd weer terug.

Sterke punten:
Goed in het leegtrekken van bankrekeningen.

Zwakke punten:
Te lui om echt werk te vinden.

Ted Bundy beveelt ChatOperator.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatOperator.nl - Wat is er gebeurd?

1

Review:
Eerder heb ik al voor chatoperator gewerkt, maar nadat de boxen leeg begonnen te raken toch besloten te vertrekken. Een paar weken terug opnieuw een sollicitatie gestuurd en tot op heden geen reactie.

Toen ik voor het eerst solliciteerde had ik binnen 2 uur al een reactie!
Ben erg benieuwd wat er achter de schermen allemaal gebeurd is.

Oud-Operat beveelt ChatOperator.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatOperator.nl - onzin

0

Review:
Ik heb in het verleden voor dit bedrijf gewerkt, zonder problemen, totdat de coach raar begon te doen en erg persoonlijk werd in discussies.
Ik kreeg plotseling een email van dit bedrijf, met daarin het verhaal dat ze op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Vervolgens heb ik opnieuw gesolliciteerd, helaas nemen ze niet eens de moeite om netjes een afwijzing te sturen. Stuur dan ook geen mail uit, en verwijder mij uit jullie bestand pff

Sterke punten:
geen idee

Zwakke punten:
geen reactie.

pris beveelt ChatOperator.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatOperator.nl - Karma is a Bitch!

2

Review:
Ik heb een hele tijd voor CO gewerkt en het was er leuk, toen er nog een baas was die menselijk was en een coach waar je altijd op kon bouwen. Sinds die er niet meer zijn, is het niet leuk werken meer. Constant lege boxen en slechte begeleiding, wat voor mij een reden is geweest om er te stoppen.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Ze liegen alles bij elkaar, komen afspraken niet na, en heel veel lege boxen.

Bitch! beveelt ChatOperator.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatOperator.nl - Liegende werkgever!

5

Review:
Ja waar zal ik deze keer eens beginnen? Misschien is het wel een goed idee om alles zo neer te zetten zoals het in mijn hoofd zit? Maar laat ik duidelijk zijn met te zeggen dat deze review deze keer niet wordt weggehaald op verzoek van jou MARI want je maakt alleen maar valse beloftes om iemand te paaien!

Twee weken geleden melde ik netjes dat ik er even niet zou zijn ivm ziekte, vandaag kan ik dus weer eens niet in mijn account om dingen na te kijken, weer op blok, Steven zegt het is niet gemeld maar daar heb ik dus wel duidelijk het bewijs van!

Daarbij wordt er behoorlijk gemanipuleerd, en gelogen, krijg ik nog steeds het geld van HEEL veel profielen en niet alleen bij mij doen ze moeilijk! Natuurlijk heeft Mari liever dat ik dit soort dingen niet zeg, en profielen die verdwijnen dat is heel normaal in zijn ogen, ook kwam ik met grote regelmaat profielen tegen die gestolen zijn van andere sites, en ook dat is normaal gebeurd overal zegt Mari. Maar wel tegen mij zeggen dat mijn profielen UNIEK moeten zijn?

Spreek je ze aan, dan is er niks aan de hand en wordt er gezegd dat er van een mug een olifant wordt gemaakt is het niet Steven? En de gene die de boel vanaf het begin genaaid heeft, houd nog steeds haar mond en zegt dat ik haar niet accepteer op Skype! Nou LYNN het is omgekeerd, maar jij bent een hele goede leugenaar en dwarsligger toch?

Maar goed het gemanipuleer, het gelieg, het gedraai, en het bedrog is afgelopen, ik wil niet meer werken voor een bedrijf als Chatoperator, alle referenties op hun eigen site hoe fijn het wel niet is om voor hun te werken, zijn door chatoperator zelf geplaatst! Het is heel erg jammer dat dit bedrijf alles wat goed is slecht behandeld en zelfs de laan uit stuurt!

En Mari je kan nu wel gaan roepen, dat je dit bericht gaat laten verwijderen om dat de beheerder van thuiswerkervaringen een vriend van je is, maar dat laat dan wel duidelijk zien, dat je bang bent voor de waarheid is het niet?

Want hoe kan er eerst gezegd worden dat er geen ziekmelding van mij is, en dan even later wordt er dit gezegd in Sype:

[13:03:14] Steven Chatoperator: Het werkt voor jou net zo als voor anderen, Anne. Als je dat niet kan respecteren, dan wensen wij je veel succes.
[13:04:03] Steven Chatoperator: Als jij weet wanneer je beter bent, dan zet ik je dan weer op actief, geen enkel punt
[13:05:02] Steven Chatoperator: Als jij er geen zin meer in hebt, zoals je laat doorschemeren, dan scheiden onze wegen hier, ook prima.
[13:05:05] Steven Chatoperator: Je zegt het maar.

( ze wisten niet eens dat ik ziek was want daar was volgens hun geen melding van? )


Wie liegt hier nu? En dit is trouwens een duidelijke Mari reactie en niet een van Steven!


Maar goed Mari je hoort beslist nog van me!


Sterke punten:
Liegen en bedriegen! Operators als nummers behandelen!

Zwakke punten:
Alles!

Anne beveelt ChatOperator.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatOperator.nl - Goede ervaring!!!

0

Review:
Nog maar kort aan de gang hier maar wat een welkom thuis gevoel krijg je hier.
Goede begeleiding, fijne coaches die altijd bereikbaar zijn en ook echt naar je luisteren. Duidelijk systeem, leuke collega's. En stipt met uitbetalen.

Eerst gewerkt via Club Erotica Chat / PNT Thuiswerk wat plots stopte, iedereen kon opzouten, niets geen hulp geen antwoorden meer op je vragen. Een week nadat ze iedereen gemeld hebben dat het stopte is er alweer een doorstart gemaakt maar je moet verplicht tussen bepaalde tijden werken en iedere dag komen opdagen anders hoeft het niet!!

Sterke punten:
alles

Zwakke punten:
niets

Anoniempje beveelt ChatOperator.nl aan bij vrienden/bekenden

ChatOperator.nl - Pure oplichting

0

Review:
Helaas niet al te best, slechte verdiensten. Die 18 cent is pure misleiding!

Verder coaches vaak niet beschikbaar, en hele trage reacties, soms duurt het dagen voordat je iets hoort

Sterke punten:
Wekelijkse uitbetaling, maar ja dat hebben alle operatorbedrijven

Zwakke punten:
Misleiding, slechte bereikbaarheid coaches, trage (of geen!) reacties op mails

Lisan beveelt ChatOperator.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatOperator.nl - Wantrouwen

0

Review:
Vergeet niet dat je met mensen in zee gaat die de boel besodemieteren.
Sta er dus ook niet raar van te kijken als je weinig tot niks verdiend.

Je heb nooit te maken met een groot bedrijf waar iedereen een stapel
diploma's op zak heeft.
Alleen maar mannetjes die het buiten hun pc niet redden.
Zie je ook maar aan de gemakzucht hoe vele van deze sites zijn gemaakt.

Zelfde idee als de GPT " bedrijven " .
Iedere boere ... kan een GPT site kopen en beheren.
Zo ook met deze branche.

Ik raad niemand aan met dit soort lui in zee te gaan.
Je meld je aan als mede oplichter.

Sterke punten:
Goed denk werk om op deze manier mensen te duperen.
Zag laatst dat er nog veel rondlopen die niet weten dat dit fake is.
Go for it.

Zwakke punten:
Als ze geen pc hebben blijft er niks van ze over.
Zwak IQ, en krijgen vanwege de stress savonds niet meer omhoog.

Harry beveelt ChatOperator.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over ChatOperator.nl

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou ChatOperator.nl aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou ChatOperator.nl aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek ChatOperator.nl


Home » Chat Operators » ChatOperator.nl