ChatOperator.nl - 23 Reviews

Last updated: 19 mei 2018
ChatOperator.nl Logo

30.4% aanbevolen, 23 Reviews

  1. ChatOperator.nl
  2. Algemeen
  3. Wat kan men verwachten?
  4. Betaling
  5. Sollicitatie
  6. ChatOperator.nl Reviews
  7. Schrijf ook een review over ChatOperator.nl

Niet tevreden over ChatOperator.nl? Probeer dan eens ContentMods.

ChatOperator.nl

Heb je een grote fantasie, ben je ruimdenkend en creatief? Dan is deze bijbaan als chat operator misschien wel iets voor jou!

Bij ons beantwoord je (vaak erotische) berichten van mannen, namens vrouwelijke profielen. Het doel hierbij is uiteraard om de mannen, die betalen voor de berichten die ze sturen , te antwoorden en hiermee een langdurige conversatie op te bouwen. Hierbij blijf jij, als operator, volledig buiten het 'zicht'. Je werkt alleen namens de profielen waarmee je antwoordt, dus je komt zelf niet in beeld. Je vindt bij ons de hoogste uitbetalingen. Daarnaast krijg je een extra bonus in het weekend (1 ct. per bericht extra), in de avonden na 20.00 uur (1 ct. extra) en de beste staffels die je kunt vinden!

Update: Nu de hoogste staffels! Verdien tot 18 ct per bericht!

ChatOperator.nl Details

Hits: 11815

URL: http://chatoperator.nl/

Categorieën: Chat Operators

Reviews: 23

Algemeen

Chatoperator.nl is een jong en groeiend bedrijf die o.a. enkele grote toonaangevende websites onder haar beheer heeft. Hiervoor is dit bedrijf steeds op zoek naar goede thuiswerkers. Mensen die bij chatoperator.nl werken kunnen rekenen op een stabiele basis voor het vergaren van een inkomen vanuit huis. Daarnaast zijn er goede trainers, die thuiswerkers kunnen begeleiden om op die manier zichzelf en de resultaten te optimaliseren.

Wat kan men verwachten?

Thuiswerkers krijgen een eigen persoonlijke coach. Hiervoor moet men over een Skype en e- mail account beschikken om in contact te zijn met de coach. Bij een positieve ontwikkeling kan men inloggen wanneer en hoeveel men wilt, zonder een bepaalde werkrooster. De thuiswerker moet minimaal 250 berichten per week verwerken. Chatoperator.nl zorgt ervoor dat er altijd veel berichten te verwerken zijn. De thuiswerker moet over de creativiteit beschikken om klanten terug te laten komen. Het gaat in deze om een zeer betrouwbaar bedrijf en dat wordt ook verwacht van de thuiswerkers. De thuiswerkers moeten woonachtig zijn in Nederland of Belgie en over een Nederlandse of Belgische bankrekening beschikken.

Betaling

Per verwerkt bericht krijgt een thuiswerker 10 tot 17 ct uitbetaald. Het is van belang dat men voldoet aan de kwaliteitseisen en de instructies van de coach blijft volgen. Thuiswerkers worden wekelijks per factuur uitbetaald. Men moet echter zelf de inkomsten aangeven bij de belastingdienst en daarvoor belasting afdragen indien nodig.

Uitbetaling vind alleen plaats bij een saldo van €50,- of meer. Indien dit niet wordt gehaald schuift het bedrag door naar de volgende week.

Uitbetaling op basis van een creditfactuur, verdiensten kunnen bij de belastingdienst als "inkomsten uit overige werkzaamheden" worden opgegeven. Thuiswerkers zijn niet in dienst als werknemer van het bedrijf, maar werken op freelancebasis.

Sollicitatie

Op basis van de geschiktheid en beschikbaarheid worden sollicitaties bij dit bedrijf geselecteerd. Chatoperator.nl werkt ernaar om alle sollicitaties binnen 48 uur te behandelen. De registratie bij dit bedrijf is geheel gratis. Alleen personen uit Nederland en Belgie worden aangenomen. Personen uit Suriname kunnen contact opnemen met het bedrijf via [email protected] voor mogelijkheden.


ChatOperator.nl reviews (23):

ChatOperator.nl - sollicitatie

3

Review:
Ik ben nog schoolgaande en zou graag willen tikken in mijn vrije tijd. Ik werkte in het verleden als chatoperator maar wegens de slechte betaling was ik helemaal gestopt. Ik zou graag opnieuw willen beginnen en kan elke dag 3-4 uren of zelfs meer werken.

Sterke punten:
1 Kan elke dag werken
2 goede internet verbinding
3 Goed werkende laptop

Zwakke punten:
Heb geen zwakke punten om dit werk te doen

ChatOperator.nl - nooit aan beginnen

1

Review:
Wat een achterlijk shit bedrijf zeg. Sturen ze je letterlijk bijna elke dag een bericht of je wilt solliciteren omdat blijkbaar geen hond bij ze wil werken en vervolgens zeggen dat je ''antwoorden te kort zijn'' een standaard onpersoonlijk bericht. En of je opnieuw je sollicitatie wil indienen. Alsof ik tijd heb om mijzelf voor jullie te gaan bewijzen. De volgende dag gelijk aangenomen bij een andere chat en gelijk aan het werk. Doe geen moeite voor deze bullshit en solliciteer bij een andere chat!

nancy beveelt ChatOperator.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatOperator.nl - Internet oplichting

1

Review:
De activiteiten van deze bende zijn puur crimineel. Het is vergelijkbaar als iemand bestelen met een babbeltruc op straat, alleen is hier een bedrijfsactiviteit. Ik begrijp niet dat 'thuiswerkers' hier aan meewerken. Je steelt ook gewoon van de zwakkeren alsof je steelt van oude mensen die zich niet kunnen verdedigen. Walgelijk.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Criminele activiteiten, internetoplichting

Dikke Harr beveelt ChatOperator.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatOperator.nl - Slecht in reageren

1

Review:
Ik heb me hier aangemeld en werd aangenomen, eerste keer een training ingepland, stond online maar was de tijd vergeten en tien minuten te laat, hier stuurde ik dus snel een sorry bericht maar kreeg pas een uur later een bericht dat de training al begonnen was en ik maar een afspraak in moest plannen voor een week later. Vroeg hoe lastig het kon zijn aangezien ik al ervaring had als chatoperator in het verleden, kreeg kortaf een mededeling dat ik volgende week op een werkdag om twee uur aanwezig moest zijn. Helaas werk ik gewoon fulltime en doe ik dit ernaast om te sparen voor een wereldreis, dus ik ben overdag gewoon aan het werk. Hierop werd helemaal niet meer gereageerd. Ik ben nog nooit ergens zo onpersoonlijk behandeld. Een maand later nog eens aangesproken op Skype, we kunnen wel een training inplannen. Ik reageer gelijk maar krijg wederom geen reactie meer. Na het vertellen dat ik het niet zo betrouwbaar vind en misschien maar opzoek moet naar een andere chatoperator gelijk de mededeling dat mijn gegevens verwijderd zijn en verder ook geen reactie meer. Ik krijg hier zelf een heel naar gevoel van, ik weet niet wat zich allemaal achter de schermen afspeelt maar was heel gemotiveerd. Knap om iemand dan zo af te stoten omdat het misschien even niet in je straatje past?

Sterke punten:
geen idee

Zwakke punten:
ZEER trage en of helemaal geen reactie

Sam beveelt ChatOperator.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatOperator.nl - Kippenhok tafarelen

3

Review:
Wat een aanfluiting was dit bedrijf zeg, om maar niet te spreken over die hoofd coach hier, Veronica of zoiets? Die denkt dat ze god in Frankrijk is en een hoop slap kletst met haar loop hondjes achter zich aan die alleen maar ja en amen knikken en alles van haar zo geweldig vinden.

Erg jammer want volgens mij is het zonder haar prima te doen daar. Er werd altijd netjes betaald dus dat is wel een pluspunt.

Sterke punten:
Op tijd betaald

Zwakke punten:
Kippenhok op Skype
Coach die het hoog in de bol heeft zitten

Op209 beveelt ChatOperator.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatOperator.nl - Niet aan beginnen!

0

Review:
Niet aan beginnen heb overal gewerkt en overal hetzelfde.. Minimaal berichten 250 red je het niet dag geld! Ben nu werkzaam voor directthuiswerkchat geen minimale aantallen altijd betaald ongeacht je bedrag van factuur!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Niet betalen als je onder de 50 zit

Chatopertj beveelt ChatOperator.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatOperator.nl - Wat een topjaar!

0

Review:
Ik werk nu al een hele tijd voor ChatOperator en ik moet zeggen dat dit afgelopen jaar mijn beste jaar tot nu toe is geweest. Waar de vorige coaches vooral hun best deden met niets doen, zijn de huidige coaches vooral bezig met te zorgen dat er altijd werk is. Geen mensen meer die soms wel twee weken lang op een bericht terug moeten wachten, en geen geklep in een skype groep, waar meer getikt werd als op het werk. Steven heeft er ook zeker voor gezorgd dat ik het afgelopen jaar heb kunnen groeien, de doorgroeimogelijkheden zijn ruim, het is maar wat je er zelf van maakt natuurlijk. Ik hoop dat 2017 voor mij weer net zo'n goed jaar word, en natuurlijk hoop ik ook dat ik meerdere collega's heb, die net zo positief zijn!

Sterke punten:
-Aandacht
-Nemen de tijd voor je
-Doorgroeimogelijkheden
-Vrijwel altijd wat te doen

Renate beveelt ChatOperator.nl aan bij vrienden/bekenden

ChatOperator.nl - Oplichters lichten op.

3

Review:
Dit soort sites houden de minder slimme mannen voor de gek door ze te doen denken dat ze met een lekkerwijf aan het praten zijn.
Pure oplichterij dus.

Als je zoiets wenst als jou werkgever ga er dan niet vanuit dat je met normale mensen te maken heb.
Allemaal lossers die te lui zijn om te werken.

Tevens niet te lui hun personeel ook te tillen.

Dus aan al die klootjes die toch voor dit werk hebben gekozen, houd op met jullie geklaag.
Jullie zijn precies het zelfde.
Karma pakt je altijd weer terug.

Sterke punten:
Goed in het leegtrekken van bankrekeningen.

Zwakke punten:
Te lui om echt werk te vinden.

Ted Bundy beveelt ChatOperator.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatOperator.nl - Wat is er gebeurd?

1

Review:
Eerder heb ik al voor chatoperator gewerkt, maar nadat de boxen leeg begonnen te raken toch besloten te vertrekken. Een paar weken terug opnieuw een sollicitatie gestuurd en tot op heden geen reactie.

Toen ik voor het eerst solliciteerde had ik binnen 2 uur al een reactie!
Ben erg benieuwd wat er achter de schermen allemaal gebeurd is.

Oud-Operat beveelt ChatOperator.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatOperator.nl - onzin

0

Review:
Ik heb in het verleden voor dit bedrijf gewerkt, zonder problemen, totdat de coach raar begon te doen en erg persoonlijk werd in discussies.
Ik kreeg plotseling een email van dit bedrijf, met daarin het verhaal dat ze op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Vervolgens heb ik opnieuw gesolliciteerd, helaas nemen ze niet eens de moeite om netjes een afwijzing te sturen. Stuur dan ook geen mail uit, en verwijder mij uit jullie bestand pff

Sterke punten:
geen idee

Zwakke punten:
geen reactie.

pris beveelt ChatOperator.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over ChatOperator.nl

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou ChatOperator.nl aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou ChatOperator.nl aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek ChatOperator.nl


Home » Chat Operators » ChatOperator.nl