ChatOperator.nl Review: Liegende werkgever!

 • Ja waar zal ik deze keer eens beginnen? Misschien is het wel een goed idee om alles zo neer te zetten zoals het in mijn hoofd zit? Maar laat ik duidelijk zijn met te zeggen dat deze review deze keer niet wordt weggehaald op verzoek van jou MARI want je maakt alleen maar valse beloftes om iemand te paaien!

  Twee weken geleden melde ik netjes dat ik er even niet zou zijn ivm ziekte, vandaag kan ik dus weer eens niet in mijn account om dingen na te kijken, weer op blok, Steven zegt het is niet gemeld maar daar heb ik dus wel duidelijk het bewijs van!

  Daarbij wordt er behoorlijk gemanipuleerd, en gelogen, krijg ik nog steeds het geld van HEEL veel profielen en niet alleen bij mij doen ze moeilijk! Natuurlijk heeft Mari liever dat ik dit soort dingen niet zeg, en profielen die verdwijnen dat is heel normaal in zijn ogen, ook kwam ik met grote regelmaat profielen tegen die gestolen zijn van andere sites, en ook dat is normaal gebeurd overal zegt Mari. Maar wel tegen mij zeggen dat mijn profielen UNIEK moeten zijn?

  Spreek je ze aan, dan is er niks aan de hand en wordt er gezegd dat er van een mug een olifant wordt gemaakt is het niet Steven? En de gene die de boel vanaf het begin genaaid heeft, houd nog steeds haar mond en zegt dat ik haar niet accepteer op Skype! Nou LYNN het is omgekeerd, maar jij bent een hele goede leugenaar en dwarsligger toch?

  Maar goed het gemanipuleer, het gelieg, het gedraai, en het bedrog is afgelopen, ik wil niet meer werken voor een bedrijf als Chatoperator, alle referenties op hun eigen site hoe fijn het wel niet is om voor hun te werken, zijn door chatoperator zelf geplaatst! Het is heel erg jammer dat dit bedrijf alles wat goed is slecht behandeld en zelfs de laan uit stuurt!

  En Mari je kan nu wel gaan roepen, dat je dit bericht gaat laten verwijderen om dat de beheerder van thuiswerkervaringen een vriend van je is, maar dat laat dan wel duidelijk zien, dat je bang bent voor de waarheid is het niet?

  Want hoe kan er eerst gezegd worden dat er geen ziekmelding van mij is, en dan even later wordt er dit gezegd in Sype:

  [13:03:14] Steven Chatoperator: Het werkt voor jou net zo als voor anderen, Anne. Als je dat niet kan respecteren, dan wensen wij je veel succes.
  [13:04:03] Steven Chatoperator: Als jij weet wanneer je beter bent, dan zet ik je dan weer op actief, geen enkel punt
  [13:05:02] Steven Chatoperator: Als jij er geen zin meer in hebt, zoals je laat doorschemeren, dan scheiden onze wegen hier, ook prima.
  [13:05:05] Steven Chatoperator: Je zegt het maar.

  ( ze wisten niet eens dat ik ziek was want daar was volgens hun geen melding van? )


  Wie liegt hier nu? En dit is trouwens een duidelijke Mari reactie en niet een van Steven!


  Maar goed Mari je hoort beslist nog van me!


  Sterke punten
  Liegen en bedriegen! Operators als nummers behandelen!

  Zwakke punten
  Alles!

  Door Anne op 30 november 2015

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek ChatOperator.nl Reviews over ChatOperator.nl

reacties

 • Dat is pure flauwekul Anne, want ik heb het zelf op de operatorlijst genoteerd, dus het staat er wel degelijk.
  Aangezien ik toch al beschuldigd wordt van dingen kopieren, kan ik het ook net zo goed doen, dus hierbij de kopie van wat ik op de operatorlijst heb gezet:
  12-11: Heeft slecht nieuws gehad over uitstrijkje. Moet voor kijkoperatie, ligt er dus eventjes uit

  Zo heb ik het persoonlijk in de lijst genoteerd. Maar aangezien ik daar voor leugenaar wordt uitgemaakt, denken e waarschijnlijk dat dit ook een leugen is

  Door Veronica op 30 november 2015
 • Ja Veroon dat weet jij en dat weet ook ik, maar alles wat wij zeggen en de andere operators is gelogen.. Hij zoekt het zich maar uit, maar mijn geld ga ik krijgen al moet ik er een advocaat gaan bijhalen. Ben klaar met de oplichtpraktijken van MARI!

  Door Anne op 30 november 2015
 • Ik had van jou al eerder een review gezien en vond t al zo vreemd dat ie ineens verdwenen was. En als ik de reactie ie die er is gegeven, dan lijkt het me dat ze daar een vuil spelletje spelen. Ben zo blij dat ik na jou vorige review niet heb gesolliciteerd daar. Voor zulke mensen wil ik niet werken.

  Door Lily op 30 november 2015
 • Fijn dat je wat met mijn review hebt gedaan Lily, nee je kan inderdaad beter voor een ander bedrijf werken, want werken voor chatoperator is geen pretje, en Mari is alleen maar aardig als hij wat gedaan moet hebben. Anders ben je gewoon een van de vele nummers voor hem.

  Door Anne op 30 november 2015
 • Dit bevestigt voor mij dat mijn gevoel goed was, toen Veronica op non actief was gezet, ik kreeg daar een heel akelig gevoel van en besloot om zolang zij niet terug zou zijn, ik niet meer voor CO zou gaan tikken. Anne, ben blij van je te horen en mijn skype is nog steeds hetzelfde, dat geldt uiteraard ook voor jou, Veronica, kunnen we daar verder contact houden. Groetjes en fijne zondag! Mary

  Door Mary op 31 januari 2016

Bezoek ChatOperator.nl Reviews over ChatOperator.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ChatOperator.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden