• kers

    Review over OperatorGezocht

    Lage uitbetaling

    " Dus als u 285 berichten per dag verwerkt verdiend u 304,95 per week! "


    285 berichten.... voor 304 euro...
    Terwijl ik op niet erotische websites 2 eurocent per WOORD krijg.

    Je moet wel goed gek en wanhopig zijn wil je hier voor gaan werken.

    31 januari 2014

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Melissa

    Review over ZelfVoorHetZeggen.nl

    Prima site

    Werk nu al best een tijdje voor zvhz en ben prima tevreden.
    Het webcammen loopt op zvhz voor mij niet lekker, dus ik bel alleen.

    Dat kan ik dan weer makkelijk combineren met het cammen op wivesfromhome en islive. Als fulltime beller / cammen heb ik niks te klagen.

    Sterke punten
    goede bel website

    Zwakke punten
    niet voldoende inkomen binnen te halen met webcammen dus moet naar grotere cam sites uitwijken.

    27 juli 2013

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • webcam meisj

    Review over IsLive.nl

    Dik tevreden

    Ik ben WEL dik tevreden over islive.

    Nooit storing, snelle helpdesk en MEGA DRUK.

    Door alle publiciteit met oh oh barbie en spuite en slikken is het drukker geworden dan dat is zeker zo in de zomer maanden lekker meegenomen.

    Tja en maar 18ct voor je show? Je hoeft voor 18ct geen show te geven.
    Dat bepaal je zelf.

    Voor 18 ct laat ik ook niks zien en klets ik alleen.
    Als er minimaal 5 man in de chat zit, of iemand kiest beeldbellen of VIP dan laat ik pas iets zien.

    En daar draai ik echt prima mee hoor. Verdien op islive meer dan op CS, Zelf voort zeggen of op xmodels.

    Charmante screenshots zijn wel echt een must.
    Dus zorg dat je een screenshot maakt die mannen je chat in trekt en ze nieuwsgierig maakt.

    Sterke punten
    nooit storing
    druk
    vriendelijk en snel personeel
    veel verdiensten door altijd drukke chat

    6 juni 2013

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • xxxxjes

    Review over IsLive.nl

    HELEMAAL TOP!

    Ik ben helemaal blij met Islive.

    Tijdens het cammen zet ik mijn geluid uit zodat mannen die mij willen horen kunnen bellen. Dan verdien je dus geen 18 cent per minuut maar 42ct per minuut.
    Wat dus meer is dan je ergens anders verdiend. Plus nog 18ct extra voor elke extra bezoeker.

    Nu met de nieuwe chat kan elke klant VIP chatten en verdien minimaal je 72 cent per minuut. Plus 18 ct extra per minuut voor elke extra klant.

    Ook is het hartstikke druk en heb ik de laatste tijd gemiddeld 6 klanten in mijn chat.

    Islive betaald dus MEER dan andere platforms maar je moet dan wel even je hersenen gebruiken en je geluid uitzetten zodat mannen willen beeldBELLEN wat dus meer oplevert, een goede screenshot nemen zodat je veel klanten in je chat tegelijk hebt en als ze verzoekjes hebben zeggen dat je dat alleen in VIP chat doet.

    ZO verdien je ze op islive! Als je dan ook nog eens op 2 sites tegelijk werkt dan heb je helemaal een lekker inkomen.

    Verder nooit storing, altijd nette professionele emails terug als er wat is en het word direct opgelost. Helemaal top.

    Sterke punten
    Nooit storing
    Erg druk
    Goede verdiensten als je eventjes logisch nadenkt
    Goede website om te splitcammen

    Zwakke punten
    Geen

    12 april 2013

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Cam girl

    Review over Call Me Darling

    NEP

    Call me darling is overduidelijk nep.
    Je kunt als je thuis bent in de cam / bel wereld duidelijk zien voor welke platforms je ECHT werkt en Call me darling verdient er aan om hun modellen daar aan door te "verkopen".

    Niet doen en dus gewoon bij de platforms direct aan melden.

    29 november 2012

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • cammodel

    Review over ZelfVoorHetZeggen.nl

    Erg jammer

    Erg jammer dat de dubbele verdiensten weg gehaalt zijn.
    Ik vind 40 cent per minuut niet genoeg om te cammen.

    Dat is ook de reden dat ik niet voor clubsense en islive werk en nu waarschijnlijk ook ga stoppen bij zelfvoorhetzeggen.
    Ik als cam model ben een luxe uitgave en mijn persoonlijke erotische liveshow is dus ook wel heel wat meer waard dan 40 cent per minuut.

    Erg jammer, ik werkte altijd voor 3 platforms maar nu blijven er dus nog maar 2 over met verdiensten die bij mijn geleverde dienst passen.

    Sterke punten
    Erg net platform

    Zwakke punten
    Jammer van de verdiensten

    5 juli 2012

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Annelie

    Review over ZelfVoorHetZeggen.nl

    Geen gehoor bij aanmeldingen

    Erg jammer ik heb me nu inmiddels al 7 keer aangemeld bij zelfvoorhetzeggen maar ik krijg nooit gehoor op mijn aanmeldingen.

    De scan van mijn id is zeer duidelijk en compleet, gegevens kloppen.

    Erg nare gedachte dat ik nu niet weet wat er met mijn persoonlijke gegevens gedaan worden, er staat ook geen email of telefoon nummer op de website waar je contact mee kunt opnemen.

    Dus nu maar afwachten ...

    29 juni 2012

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • merel

    Review over ZelfVoorHetZeggen.nl

    Mwah

    Heb het een aantal maanden geprobeert en het is voor een student bijvoorbeeld leuk om wat extra stap geld te verdienen maar ik als moeder kan er echt niet van leven. Jammer wat tis best een leuke website.

    Ze hebben ook de mogelijkheid om via xmodels te cammen maar dat raad ik iedereen af.. heb daar begin 2011 voor gewerkt maar nooit uitbetaald gekregen tot ik meerdere keren heb gedreigt heb stappen te ondernemen toen wisten ze niet hoe snel ze het geld moesten overmaken.
    Ook ben ik volgens het personeel van xmodels "niets meer dan een webcam sletje". Nee, xmodels bedankt.

    Sterke punten
    Werkende software
    meer mogelijkheden

    Zwakke punten
    niet druk genoeg om van te kunnen leven
    partners met xmodelsen dat zijn oplichters en ontzettend grof personeel.

    22 juni 2012

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.