NEP

Call me darling is overduidelijk nep.
Je kunt als je thuis bent in de cam / bel wereld duidelijk zien voor welke platforms je ECHT werkt en Call me darling verdient er aan om hun modellen daar aan door te "verkopen".

Niet doen en dus gewoon bij de platforms direct aan melden.

Bezoek Call Me Darling Reviews over Call Me Darling

13 reacties

Waar haalt CAM Girl deze bewering vandaan? Er wordt helemaal niks 'doorverkocht', snap overigens niet eens wat ze bedoelt met deze ongenuanceerde opmerking.

Je ziet niet dat op de cam pagina zowel de modellen en logo's van Islivecammodels.com gebruikt worden? Hoover maar eens op de website, krijg je ook de echte links met promo codes van andere websites te zien.

Op de banner links bij webcam pagina.. "call me darling geeft gratis minuten weg" maar de link is van ISLIVE dat kun je ook duidelijk in de link zien als je de muis er op zet.

Het sms nummer is van een sms chat provider welke vaak naar nep profielen leid.

Filmpjes op de website? Wederom van het islive promotie programma.

Call me darling ontvangt geld voor elk model wat zich via hen aanmeld bij islivecammodel.com en krijgt geld voor elke bezoeker die via hun link bij islive camt.

Je verdient er geen cent minder om dan wanneer je direct inschrijft bij islivecammodel.com MAAR waarom zou je een ander geld laten verdienen waar JIJ voor werkt?!

camgirl, dank je voor de informatie. Fijn dat je het goed voor hebt met je collega's.
Maar het maakt mij eigenlijk niet zoveel uit hoe ze het doen. Het is een net opgezet bedrijf, dat voor nu dan samenwerkt met Islive. Geen probleem toch. Dat doen wel meer bedrijven volgens mij. En ik wil om te beginnen eens voor ze gaan bellen, dan heb ik dus niks met Islive te maken maar gewoon met Callmedarling en het contact wat ik tot nog toe met ze heb gehad was heel prettig en heel open. Ik heb dus totaal niet het gevoel dat ze iets bewust "verzwijgen". Ik ga het dus zeker bij ze proberen.

Volgens mij wordt er ook aangegeven dat het cammen vooralsnog via Islive gaat, dus wordt er niets verzwegen.Zvhz is ook begonnen met cammen via Xmodels voor ze zelf een camplatform openden.
Je zult als beginner eerst winst moeten maken voor je kunt investeren tenzij je een flinke sponsor hebt.
Ik vind het nogal kort door de bocht om gelijk met beschuldigingen te komen, zeker als geen inside information hebt.

call me darling...
het webdesign is een dtandaard template wat heel veel websites gebruiken,
ze maken gebruik van islive en promoten alleen islive materiaal,
de website zit vol met scriptie fouten,
geen informatie over de verdiensten


Nee doe maar niet.
Dit riekt naar onprofessionaliteit en pure islive comissie promotie.

Dame zonder naam... ik vind het jammer dat je eerst als camgirl je mening geeft en nu weer anoniem. We weten het nu wel. Ze gebruiken de site van Islive voor het camgedeelte. Zo vreemd is dat niet. Meer nieuwe sites draaien eerst hun camgedeelte op een grote site mee. So what? En een standaardtemplate? So what? Is dat een ramp? Ga je daardoor meer of minder verdienen? Nope.. dus wederom, so what? En scriptiefouten? Eh, mij niet opgevallen, maar ik ben dan ook een computerblonTje.. en het zal me ook een worst wezen, als ik maar wat ga verdienen. En daar doen wat scriptiefouten in een site niks aan af hoor.. dus.. ook hier weer.. So what? Waarom ben je er zo op gebrand een nieuwe site af te kraken, heb je zelf aandelen in een andere site ofzo? ;-))))
We weten nu hoe jij erover denkt. Laat andere mensen nu gewoon zelf kijken wat ze willen. En over de verdiensten? Die krijg je direct te horen als je gewoon even contact met ze, Callmedarling, opneemt. Dus ook daar is niks geheims aan. Maak er dus niet iets van wat het niet is. Peace ;)))

@ camgirl de anonieme dame
Er zijn zoveel websites die doorlinken naar grotere sites, wat maakt het uit of is het gewoon zuur omdat je concurrentie ziet?

Ik heb mijn naam er bij gezet maar die is dus weg gehaald...
Ik ben dus cam girl..

Het gaat mij niet om de concurentie het gaat er mij om dat dit soort bedrijven over onze rug geld verdienen.

Wanneer je direct via islive lid word verdien je 18 cent per minuut
wanneer je via hun lid word van islive verdien je het zelfde maar voor elke minuut die jij werkt verdienen hun ook geld.

Dat laat je toch niet toe?

De scriptie fouten vind ik niet erg professioneel en daarom heb ik dus ook mijn twijfels aan de intenties over dit nieuwe "platform".
Ik zie namelijk alleen maar links naar andere diensten en websites en een standaard template wat betekend dat het webdesign / platform niet door een prof gedaan is.

Dat wil niet zeggen dat ze niet vriendelijk zullen zijn, daar heb ik geen twijfels over.

Maar het lijkt me duidelijk waar deze website op uit is net zoals alle andere duizenden studio's.

En daar ga je al de fout in camgirl... je verdient dus wel meer dan die 18 cent als je gaat cammen via Callmedarling. Dus.. ik zou eerst maar eens zorgen dat je de echte feiten kent voor je hier gaat schrijven over iets waar je dus duidelijk niet het juiste van weet. Jammer, want nogmaals, ik geloof echt dat je intenties goed zijn.

Klik eens op sms contact dan:

Om alle profielen te bekijken, klik op Send me LOVE.

Als ik daar inderdaad op klik kom ik op een profiel website uit, onderaan deze website vind ik het volgende.

Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Ingeschreven bij KvK Amsterdam onder nummer: 55472273

Als je googlet kun je zien dat de website in het bezit is van redmessage(puntnl) en vind je dit

Wat bieden wij?
Binnen 10 minuten aan de slag
Geen opstart- en maandelijkse kosten
Gratis 25 chat profielen
Ook verdienen door e-mails te beantwoorden met dezelfde profielen

Na wat verder zoeken kun je je op de website van redmessage aanmelding als promotor. Je verdient dus geld met reclame maken van sms websites met nep profielen. Ook zoeken ze MANNEN en vrouwen die erotische smsjes willen beantwoorden, je moet wel doen alsof je een hete vrouw bent.

Sorry, maar nepper kan het toch niet meer..

Deze website is 1 grote advertentie met als doel om geld binnen te harken met aanmeldingen / kliks en comissies.

Dus.. je kan je belijk niet krijgen over het bel/camgedeelte.. en nu ga je het smsgedeelte, dat op geen enkele website veel voorstelt qua inkomsten, onder de loep nemen? Ik ga een beetje denken dat je zelf een website hebt en bang bent voor concurentie ofzo. Laat mensen toch zelf beslissen en geef een nieuwe website een kans. Als je dat niet wilt, ook goed. Ik oordeel pas als ik een maandje of 2 zelf met eigen ogen heb meegemaakt hoe goed of minder goed deze site is. Ik vind jouw reactie echt zwaar overtrokken.. Alles moet ergens beginnen.. en als het jou niks lijkt, helemaal goed, maar ik snap alleen niet waarom je zo zwaar over de rooie gaat van een site waar je verder niks mee te maken hoeft te hebben.

en oja.. zodat je daar ook weer van op de hoogte bent.. de smsjes die via die site gaan, beantwoord ik zelf. Net zoals ik dat op elke andere erotische site waar ik werk voor doe. Dus niks mensen die dat voor me doen.. gewoon ikzelf.. En dat zal vast ook voor al de andere beldames gelden.
De foto waar ik op sta op de site van Callme, dat ben ik ook zelf. En verder.. alle profielen op een erotische site zijn nooit helemaal waarheidsgetrouw, dat zal dat van jou waar jij als camgirl onder zit ook niet helemaal zijn. Ook vrouwen die voor een erotische lijn werken hechten aan hun privacy... ;-)

Beldel ik bedoel niet dat de profielen fictief zijn als in dames die een andere naam / leeftijd opgeven.

Deze profielen site heeft advertenties waar ze mannen en vrouwen zoeken die zich voor willen doen als vrouw om fake smsjes te beantwoorden.

Dat is wat anders.

Maar goed, ik stop er mee.

Ik heb jullie in elk geval gewaarschuwd voor deze vreemde website, of jullie er wat mee doen moeten jullie zelf weten.

Als ik zelf een platform had zou ik het óf te druk hebben met werken aan mijn eigen platform óf elke maand lekker op vakantie kunnen van die centen.
Dus ga daar maar niet vanuit, ik ben gewoon een cam dame en heb een hekel aan studio's en tussenpartijen die geld verdienen over onze rug.

Dat is gewoon niet eerlijk, we krijgen al niet veel betaald voor het werk wat we doenl

Bezoek Call Me Darling Reviews over Call Me Darling

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Call Me Darling
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden