Ben je single, eenzaam of heb je behoefte aan contact met andere personen? Wil je graag flirten aan de telefoon of graag erotisch getinte en of seksuele gesprekken voeren met iemand, maar niemand is beschikbaar? Dan is men op de site van Call me Darling op het juiste adres. Deze site biedt personen de mogelijkheid om met dames, heren, gays en shemales te bellen, smsen. mailen en webcammen. Dit kan op elk moment van de dag en 7 dagen in de week. Zodra men een geil moment heeft of zodra men alleen is en men behoefte heeft aan contact met andere personen, kan men terecht bij Call me Darling. Men heeft de mogelijkheid om via deze site geheel live te chatten met leuke dames. Men kan dus 24 uur per dag en 7 dagen in de week live webcammen met dames, heren, gays en shemales. Op deze site zien men alle profielen van dames, heren en shemales. Elke profiel is voorzien van een foto, extra informatie en een boxnummer. Call me Darling is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar om te bellen, webcammen, SMSen en mailen met de Dame, Gay of Shemale van jouw keuze, mits aanwezig. Deze site is ook steeds op zoek naar dames en heren, die het leuk vinden om te werken aan de sekstelefoonlijn. Men heeft de mogelijkheid om 24 uur per dag en 7 dagen in een week een aardig bedragje te verdienen. Bij Call me Darling is men zijn of haar eigen baas. Men bepaalt zelf de werktijden en men kan op elk moment gebruik maken van de website van Call me Darling om te bellen, sms’en en/of te webcammen. Voor webcammen en sms’en heeft men namelijk een computer nodig. Indien men alleen van plan is om te bellen, dan moet men over een vaste telefoonlijn beschikken. Vacaturebank

Call Me Darling Reviews

 • Ik heb me sinds pas aangemeld bij Callme en ik kan er dus nog niet zoveel over zeggen. Behalve dan dat het contact wat ik heb gehad heel prettig en open was. En daardoor durf ik de gok te wagen om voor ze te gaan beginnen. En ik werk al jaren in de "bel/camwereld" dus naief kan je me niet noemen. Ik sta wel open voor iets nieuws. En over een paar weken zal ik hier zeker laten horen hoe het me vergaan is bij Callmedarling. Maar je moet iets eerst een kans geven voor je kan oordelen lijkt me.

  Sterke punten
  Nieuw bedrijf, frisse start
  Fijn contact
  Open

  Door Beldel op 30 november 2012 Reageer (19 reacties)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • NEP

  Call me darling is overduidelijk nep.
  Je kunt als je thuis bent in de cam / bel wereld duidelijk zien voor welke platforms je ECHT werkt en Call me darling verdient er aan om hun modellen daar aan door te "verkopen".

  Niet doen en dus gewoon bij de platforms direct aan melden.

  Door Cam girl op 29 november 2012 Reageer (13 reacties)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik werk sinds kort bij callmedarling en het bevalt mij prima !
  Snelle afhandeling, je hoeft nooit lang te wachten op antwoord als je vragen hebt.
  Alles ziet er goed en netjes uit op de website, duidelijk ook, ik heb er veel vertrouwen in !

  Zwakke punten
  Moet deze nog gaan ondervinden. tot op heden perfect!

  Door Sabrina op 27 november 2012 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Werken wanneer je wilt, leuk verdienen. Goede en snelle helpdesk. Vlotte betaling.

  Sterke punten
  Werken wanneer je wilt.
  Leuk verdienen.
  Goede en snelle helpdesk.
  Vlotte betaling.

  Zwakke punten
  Niet echt een zwak punt: net begonnen, dus het loopt nog niet echt hard, maar vertrouwen dat het goed gaat lopen.

  Door Marielle op 27 november 2012 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Call Me Darling

Schrijf je eigen review