jammer

jammer dat er geen contact mogelijkheden op de site staan.
Heb daarom via hier een contact persoon van zvhz gevonden maar na 6 emails nog nooit een reactie gehad.

Ben denk ik niet gewild als model bij zelfvoorhetzeggen.

Zwakke punten
geen contact mogelijkheden op de site wat erg merkwaardig is

Geen reactie op mails met vragen over een aanmelding.

Bezoek ZelfVoorHetZeggen.nl Reviews over ZelfVoorHetZeggen.nl

11 reacties

Beste Camster,

Dat is heel erg vreemd, het enige e-mail adres wat hier vermeld staat is die van mij .. [email protected] het moet wel erg raar lopen wanneer ik 6 mailtjes mis.
Maar goed het is vervelend dat je het gevoel hebt dat we niet juist met je aanmelding omgaan. Ons telefoon nummer is 078-8432381. Neem contact op we zijn er van ma-vr tussen 10:00 en 16:00 om alle vragen te beantwoorden.

Dennis

Dat is precies het email adres wat ik gemaild heb betreft werken vanuit het buitenland.

Ik ga dus ook niet een Nederlands telefoon nummer bellen, want ik vind het erg jammer dat berichten via hier wel beantwoord worden maar al mijn 6 emails over het hoofd gezien zijn.

Waarom beantwoorden jullie de emails niet gewoon in plaats van hier de berichten te beantwoorden over het niet reageren op emails?
Ik lees zowel hier als op andere websites dat jullie niet op emails reageren...

Beste Camster,
Het kan dan zijn dat je mail niet door mijn spam filter is gekomen? Als dat zo is dan nogmaals mijn oprechte excuses.

We beantwoorden graag alle vragen zowel per e-mail, bericht via zelfvoorhetzeggen.nl en dus ook gewoon hier.

Om de vraag dan direct te beantwoorden omdat ik begrijp dat je vanuit het buitenland liever niet wil bellen: Helaas kan je bij ons niet vanuit het buitenland werken wanneer je geen officiële Nederlandse verblijfplaats hebt.

Dennis

Ik wil ook bellen vanaf het buitenland.

Ik heb een betaald Skype nummer waardoor ik gewoon telefoon gesprekken vanuit Nederland kan ontvangen op vast een Nederlands nummer.

Mijn vraag was juist hoe het zat met de belasting, ik las namelijk dat jullie inkomsten opgeven bij de belasting waar ik natuurlijk niets aan heb.
Ik ben immers niet belastingplichting in Nederland maar hier.

Beste Camster,

"Ik ben immers niet belastingplichtig in Nederland maar hier"

Dan kan je helaas niet voor ons werken.

De reden dat je een vaste "officiële" verblijfplaats moet hebben om voor ons te werken heeft dan ook zoals je al dacht alles te maken met de belastingdienst. Dat is helaas ons beleid.

Erg jammer voor ons. Volgens mij kan het wel bij IsLive, zij hebben nu www.belislive.nl en misschien ook bij Club Sense? alhoewel ik van de laatste minder zeker ben.

Ik hoop je zo iig verder te helpen en je vraag volledig beantwoord te hebben?

Succes,

Dennis

Ik snap niet waarom het niet mogelijk is om voor jullie te werken.

Jullie betalen modellen in Nederland bruto uit en betalen mij ook bruto uit.
Er verandert niets, het enige wat verandert is dat ik niet belasting plichtig ben in Nederland en jullie bij de belastingdienst dus geen opgave hoeven geven van mijn inkomsten.

Ik heb hier over contact opgenomen met de Nederlandse belastingdienst en ook zij zeggen dat het geen probleem is om vanuit Nederland inkomen te generen als ik in het buitenland woon en daar mijn belasting betaal en er voor mijn "werkgever" dus helemaal niets verandert of anders is dan een "werknemer" uit Nederland.

Beste Camster,

"het enige wat verandert is dat ik niet belasting plichtig ben in Nederland en jullie bij de belastingdienst dus geen opgave hoeven geven van mijn inkomsten"

Niet in Nederland, maar wel bij de belastingdienst waar jij je aangiften moet doen.

"als ik in het buitenland woon en daar mijn belasting betaal"

En als je dit niet doet hebben wij de verantwoordelijkheid naar ofwel de Nederlandse fiscus ofwel die in het land waar jij werkzaam bent.

Het is erg vervelend voor je dat we door ons beleid hierover je niet kunnen helpen. We weten hier in Nederland exact hoe we het met de fiscus moeten doen maar hebben geen kaas gegeten van alle andere landen om ons heen en willen ons derhalve geen risico's op de hals halen.

Ik snap dat het niet is waar je op had gerekend, toch hoop dat je ons beleid daarin respecteert?

Dennis

Mag ik dan vragen waarom dat het 11 a 12 weken geleden voor mij als woonachtige in het buitenland geen probleem was om mij aan te melden bij zelfvoorhetzeggen?

Ik heb mij toen succesvol aangemeld maar afgemeld ivm persoonlijke redenen nu wil ik weer voor jullie werken maar kan ik me ineens niet meer aanmelden omdat ik niet in Nederland woon.

Ik vind het erg vreemd dat ik mij 11 a 12 weken geleden probleem loos kon aanmelden op een buitenlands adres en aan het werk kon en nu ik alsnog aan het werk kan staat het beleid dit ineens niet meer toe.

Beste Camster,

Als dat zo is snap ik eigenlijk niet zo goed waarom je een probleem had met ons te vinden. Immers op de welkom brief die je dan hebt gekregen waar je pas etc inzit heb je een telefoonnummer en mail adres gekregen voor vragen. Daarnaast een email van ons met bevestiging van je klantnummer en pincode en gegevens van een van onze dames waarmee je contact kan opnemen en ook nog een telefoontje voor verdere uitleg. Zo niet, dan ben je NIET succesvol aangemeld.

Het beleid dat wij voeren hoef ik niet verder te verdedigen. Dat je een account hebt aangemaakt vanuit het buitenland lijkt mij ook bijzonder immers kan je op het aanmeldingsformulier niet voor een ander land kiezen je moet dan dus wel met ons in contact zijn getreden? Als dat dan het geval was had je geen ander verhaal gehoord dan ik je nu vertel.

Ik ben van mening dat ik beleeft, begripvol, helder en duidelijk ben geweest over dit onderwerp daarnaast heb ik je vraag uitvoerig beantwoord. Ik zal dus verder geen reacties meer zetten in deze review.

Veel succes met het vinden van een passend bedrijf waar je wel kan werken,

Dennis

Zoals ik in mijn vorige bericht heb gezet ben ik wegens prive omstandigheden gestopt en heb ik dus ook geen gegevens bewaard van een bedrijf waar ik toen immers niet voor werkte.

Er is toen inderdaad contact geweest, het telefoon nummer werd gecontroleerd en het was geen probleem om vanuit het buitenland voor jullie te werken.
Ook het buitenlandse adres was geen probleem, ik heb toen met een dame bij jullie contact gehad.

Ik heb zelfs een betaling van jullie ontvangen dus ik ben wel succesvol aangemeld geweest.

Erg jammer dat er wederom weer niet op email word gereageerd zoals hier en op andere fora al vermeld is door jullie.
Netjes opgelost door hier nu te antwoorden maar er word dus met 2 maatstaven gemeten en het eerder WEL mogelijk was.

Heel erg vreemd allemaal.

haha Camster, wat een negatief zeikwijf ben jij zeg. Je verhaal klopt van geen kant! Je valt lekker door de mand met je stomme gelul. En Denis blijft maar netjes en beleefd terug antwoorden. Ik zou als klant echt niet met jou willen cammen, bellen of wat dan ook!

Bezoek ZelfVoorHetZeggen.nl Reviews over ZelfVoorHetZeggen.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ZelfVoorHetZeggen.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden