OperatorGezocht - Fijne werkgever

OperatorGezocht - Fijne werkgever

Met deze werkzaamheden kun je makkelijk meer dan 1000 euro per maand verdienen! Het is dan ook zeker een geschikte bijbaan voor studenten en huismoeders. Je hoeft er de deur nog niet eens voor uit! OperatorGezocht is een betrouwbare partij gebleken, ik heb nog nooit een probleem met de betalingen gehad! Het is duidelijk wat er van je verwacht wordt, en je maakt zelfs kans op leuke prijzen. De verdiensten per bericht liggen dan ook op niveau, je krijgt nergens meer.

Bezoek OperatorGezocht Reviews over OperatorGezocht

6 reacties

Het klinkt leuk. Maar wat moet je allemaal doen om een berichtje terug te kunnen sturen?
- Moet je eerst hele lappen tekst terug lezen van oude berichten die door de man en collega's zijn geschreven?
- Moet je nog veel gegevens in het profiel aanvullen?
- Hoeveel tekst moet je terug schrijven? Een tekst ter grootte van een sms-je of ter grootte van een e-mail?

Kortom: Hoe lang ben je als operator bezig voordat je een berichtje twv € 0,11 bruto terug kunt sturen? Daar zou ik graag eerst wat meer informatie over willen. Zou je die ervaring hier willen delen Annemiek?

Je moet vrij lange berichten sturen voor 11 cent. Minimaal 20 woorden.
Sommige websites vragen 50 woorden voor 11 cent.

kun je beter met je benen wijd gaan zitten bij islive. verdient nog meer.

Belbabe, je moet zeker het eea. doen voordat je een bericht kunt sturen! Berichten zijn vanaf de 75 tekens, maar gemiddeld zit je op het niveau van een sms bericht(omdat je niet altijd uit kunt met een kort berichtje). Persoonlijk had ik vooral in mijn eerste week moeite met het bedenken van de inhoud van de berichten. Gelukkig zijn mannen niet heel creatief en komt vaak hetzelfde voorbij, uiteindelijk zit met normale inspanning op iets meer dan 115 berichten per uur. Maar van wat ik hoor van enkele collega's kan het nog veel sneller, dat lukt mij echter niet.

Dank je voor je antwoord Annemiek!

Ik vind het erg knap dat je 115 berichten per uur kunt sturen. Ben je niet veel tijd kwijt met het teruglezen van oude gesprekshistorie en het aanvullen van de profielgegevens?

Ooit heb ik ergens gewerkt als chat-operator.
Ik moest de laatste 10 mails teruglezen en het profiel van de heer + dame aanvullen als er iets was gemaild wat van belang was. Vervolgens moest ik nog een mailtje van minimaal 6 regels tekst terugsturen. Ik was serieus wel 3 minuten verder voordat ik eens eens berichtje van € 0,10 bruto had verstuurd. Regelmatig kreeg ik waarschuwende mails van dat bedrijf over andere dames die wel eens iets waren vergeten in te vullen in het profiel. Of die werd verweten iets te vragen wat al eens eerder was gevraagd in de gesprekshistorie. Die dames vlogen er dan uit. Om alles correct en naar wens in te vullen en te beantwoorden moest ik er zoveel tijd aan besteden dat ik maar 20 berichten per uur kon versturen wat mij het "riante" salaris opleverde van € 2,00 bruto per uur! Vandaar dat ik graag wil weten wat er allemaal gedaan moet worden. 75 tekens vind ik persoonlijk niet veel hoor!

Hallo iedereen, ik kan me vinden in de mening van Annemiek! Zelf haal ik wel net wat minder berichten per uur, denk dat het er ongeveer 90 zijn maar het kan inderdaad ook sneller. En nee, je hoeft niet alles terug te lezen hoor Belbabe en gegevens staan ook ingevuld in de profielen! Dus toch wel een beter salaris dan 2 euro per uur.
Groetjes!

Hey Gerard, dank je wel voor je reactie hier! Dat klinkt in ieder geval heel hoopgevend!

Bezoek OperatorGezocht Reviews over OperatorGezocht

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over OperatorGezocht
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden