Reviews van deze auteur

OperatorGezocht - Fijne werkgever

Review over OperatorGezocht

Met deze werkzaamheden kun je makkelijk meer dan 1000 euro per maand verdienen! Het is dan ook zeker een geschikte bijbaan voor studenten en huismoeders. Je hoeft er de deur nog niet eens voor uit! OperatorGezocht is een betrouwbare partij gebleken, ik heb nog nooit een probleem met de betalingen gehad! Het is duidelijk wat er van je verwacht wordt, en je maakt zelfs kans op leuke prijzen. De verdiensten per bericht liggen dan ook op niveau, je krijgt nergens meer.

reacties:

Review: OperatorGezocht - Fijne werkgever

Belbabe, je moet zeker het eea. doen voordat je een bericht kunt sturen! Berichten zijn vanaf de 75 tekens, maar gemiddeld zit je op het niveau van een sms bericht(omdat je niet altijd uit kunt met een kort berichtje). Persoonlijk had ik vooral in mijn eerste week moeite met het bedenken van de inhoud van de berichten. Gelukkig zijn mannen niet heel creatief en komt vaak hetzelfde voorbij, uiteindelijk zit met normale inspanning op iets meer dan 115 berichten per uur. Maar van wat ik hoor van enkele collega's kan het nog veel sneller, dat lukt mij echter niet.

Review: Lage uitbetaling

Met deze werkzaamheden kun je makkelijk meer dan 1000 euro per maand verdienen! Het is dan ook zeker een geschikte bijbaan voor studenten en huismoeders. Je hoeft er de deur nog niet eens voor uit!
OperatorGezocht is een betrouwbare partij gebleken, ik heb nog nooit een probleem met de betalingen gehad! Het is duidelijk wat er van je verwacht wordt, en je maakt zelfs kans op leuke prijzen.
De verdiensten per bericht liggen dan ook op niveau, je krijgt nergens meer.