Reviews van deze auteur

Leuk en relaxed werken

Review over ChatForce

Hallo. Wij van Chatforce zijn nog op zoek naar een paar goede, ervaren operators die ons team willen komen versterken. Het is bij ons relaxed werken. Geen A4tjes vol met regels wat wel en niet mag, vrije inlog, geen verplichte aantallen halen per week en er wordt met onze operators omgegaan als mens en niet als nummer. Je hoeft bij ons ook geen ellenlange berichten te tikken en de staffels gaan snel omhoog.
Het enige wat we vragen is dat er goede kwaliteit berichten worden verstuurd en dat je inzet toont.
Zoek je dus nog een bedrijf, waar je als mens behandeld word en waar genoeg werk is, vul dan het sollicitatieformulier in op onze site.

Sterke punten
Elke week uitbetaald vanaf 50 euro. Geen ellenlange berichten hoeven te tikken. Goede begeleiding. Extraatjes voor operators die zich ook echt inzetten. Je wordt behandeld als mens en niet als nummer. Genoeg berichten om te verwerken.

Zwakke punten
Die zullen er vast wel zijn, alleen weet ik ze niet te noemen.

reacties:

Review: Leuk en relaxed werken

Je wordt een beetje zielig intussen Dirk. Je bent zelf een enorm zwak punt inmiddels. Niet over dingen praten waar je geen verstand van hebt.

Review: Leuk en relaxed werken

Je wordt echt steeds sneuer Dirk. Zielig hoor dat je niets anders te doen hebt dan de hele dag op deze site te kijken. Ga toch lekker leven, dan doe je wat nuttigs.

Review: Leuk en relaxed werken

Waarom zou ik inhoudelijk moeten reageren op iets wat niet inhoudelijk is. Kap hier nu maar mee Dirk, ga lekker op een dating site zitten. Dan scoor je misschien nog. Hier niet meer in ieder geval want ik ga niet meer op je onzin in. Get a life Dirk

Review: Super chat

En wij zijn blij met jou Kelly

Review: Hele fijne chat

Fijn dat je het zo naar je zin hebt Jolanda. We hebben een leuk team zo

Review: Super leuk bedrijf

Ik hoefde er weinig voor te doen Sonja. Je hebt het gewoon in je vingers. Het lijkt wel alsof je dit werk al jaren doet. We zijn blij met je

Review: Eindelijk gevonden wat ik zocht

We zijn met jou ook blij Claudio. Ik moet vaak lachen om de humor in je berichten.Keep up the good work