Geld verdienen met het Online Spaarprogramma voor Nederlandse en Belgische leden Vacature

Daludida Reviews

 • na het gedonder met 2 anders site's ben ik eens gaan kijken/zoeken wie wie is van daludida is er NIKS te vinden wie de eigenaar is of een KvK nr op mijn vraag aan daludida wie de eigenaar is heb ik na 3 weken nog GEEN antwoord gekregen dus heb MIJN account opgezegd was niet van plan om ook daar voor niks te klikken/lezen

  Sterke punten
  verstoppen

  Zwakke punten
  niet de vraag beantwoorden

  Door C.Derks op 13 februari 2014 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Een slechte beurd om NIET uit te betalen.
  Heb e.e.a. getweet.

  Door koopmans op 3 februari 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Al die tijd heb je gespaard, gaat ook maar met een kwart cent per keer en dan ineens heb je je tientje bij elkaar! Wat blijkt nu? Ik vraag mijn verdiende tientje uit en krijg het bericht dat ik succesvol ben uitgeschreven!
  Daarover heb ik direct gemaild, maar ze bleven volhouden dat ik nog steeds een account had en niet was uitgeschreven. Ze hebben ook Chazala onder hun beheer en daar heb ik ook een account, maar nog maar 2,96 gespaard, dus daar had ik nooit een uitbetaling van kunnen vragen.
  In elk geval na een en ander met elkaar gemaild te hebben, moest ik maar weer opnieuw proberen in te loggen. Dat lukte dus niet, maar de beheerder vond het allemaal wel goed en heeft het er verder bij laten zitten. Toen ik er een artikel over schreef werd hij woedend, maar vooralsnog, geen geld en weg account!  In bovenstaand artikel staan de laatste mailings, vreemd genoeg staat er bij voorbaat al bij, dat het probleem is opgelost, dan moet ik de vraag nog stellen! Dus een zeer onbetrouwbare site!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Ze betalen niet uit en luisteren niet naar je verhaal. Wanneer je ze aanspreekt, dan zijn ze niet behulpzaam en willen ze het probleem niet oplossen!

  Door stieny kreme op 3 februari 2014 Reageer (3 reacties)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Daludida

Schrijf je eigen review over Daludida