Reviews van deze auteur

Nucash reageerd niet op je tickets

Review over NuCash

Ik kwam een week geleden erachter dat er 10 cent van mijn account was verdwenen. Ik heb daarna gelijk contact met ze geprobeerd op te nemen, maar na 2 tickets heb ik nog steeds geen reactie? Het is nu bijjna 3 dagen verder en ze reageren nog steeds niet. De contact met Nucash is gewoon belabberd geworden. Vroeger reageerden ze altijd netjes, en nu opeens niet meer, erg vreemd. Ik vind het nog steeds een goede site vverder, maar niet reageren, en dan nog is 10 cent van mijn account te verwijderen zonder wat te zeggen, vind ik gewoon onbeschoft.

Sterke punten
verder goede spaarsite

Zwakke punten
reageren niet altijd op tickets

Geen vergoeding bij enqeutes

Review over Betaalde Mails

Ik ben zelf ook lid van betaalde mails. In het begin gaven ze wel een vergoeding voor enqeutes, na een tijdje niet meer opeens, heb al 2 keer een mail naar hun gestuurd, maar ook krijg ik er geen antwoord op. Volgens mij zullen ze ook niet eens uit betalen, vind het gewoon oplichterij, niet lid van worden!

Sterke punten
niet

Zwakke punten
Geen vergoeding meer bij enqeutes, en reageren niet op contact emails.

reacties:

Review: oplichters zijn het

Euroclix is absoluut geen oplicht site. Ze betalen snel en altijd uit, en voor de enqeutes wordt ik altijd netjes uitbetaald als ik ze volledig invul, en dus ook voor de roken enquetes. Vindt wel dat je Euroclix onterecht beschuldigd.







niet meer in de doelgroe