Reviews van deze auteur

Onbeschoft

Review over NuCash

Zoals ik ook al melde hadden ze eerst mi geblokkeerd om reacties te plaatsen in hun chat. nw tickets werden niet beantwoord, en later hebben ze mijn verdiende tot dan opgebouwde saldo van € 5,00 op mijn rekening gestort.
Zonder ook maar één of andere uitleg, de eigenaars van dit spaarprogramma zijn in mijn ogen gewoon asociaal.

Onbeschoft

Review over NuCash

Na div reacties op de site, en het aan maken van tickets waarin ik al een paar dagen vroeg waarom ik was geblokkeerd voor de chat, en over het feit dat de nieuw gestarte bonus mails nou niet echt lekker lopen ( zie vele klachten in de chat van andere leden) hebben de heren vandaag 26-10-2012 mij de toegang om op nucash te sparen ontnomen en mijn account geblokkeerd, zonder mij hiervan even een berichtje te sturen.
zo goed Nucash dus om met haar leden die hun mening geven op de site.
Ook in het verleden dat ik een mening gaf over de te betaling van belasting die je verplicht bent op te geven, waren ze al niet blij, en vertelde zelfs grove leugens en ontkende zelfs dat zij beloofd hadden hier uitgebreid op hun site op terug te komen.
natuurlijk hebben de heren deze info van de site gehaald, maar is nog altijd terug te vinden op het sociaal media, ook ik heb deze bewijzen nog.
Kortom leden dienen hun mond te houden, en mogen zeker hun mening niet ventileren op hun site.

Sterke punten
Eigenlijk niets meer, met uitzondering van de snelle uitbetaling als je na een hele lange tijd de uitbetalingsgrens heb bereikt, maar dan ben je wel een dik half jaar ouder hoor.

Zwakke punten
De nieuwe gestarte bonusmails, het vervallen van de betaalde kliks, en de manier/kans om de jackpot te winnen.

reacties: