EuroClix is een gratis dienst die via email en bezoek op de EuroClix-website persoonlijke en praktische informatie verstrekt over onderwerpen waar jij ge�nteresseerd in bent. Aanbieders zijn gerenommeerde bedrijven als Dell Computers, Telegraaf, eBay, Wereld Natuur Fonds, Neckermann, Ohra, Bonprix, Marktplaats, ANWB, American Express, Nederlandse Rode Kruis, Algemeen Dagblad, et cetera. EuroClix is tegelijkertijd een spaarprogramma op Internet. Je verdient je Clix op verschillende manieren. Vervolgens wissel je ze in voor euro's op EuroClix.nl. Het gespaarde bedrag ontvang je binnen vijf werkdagen op het door jouw opgegeven bank- of gironummer. EuroClix is het enige spaarprogramma in Nederland waarmee je je Clix kunt inwisselen voor euro's. Ook kun je op verschillende manieren deze Clix verdienen en hoef je, in tegenstelling tot andere spaarprogramma's, geen producten te kopen om de Clix te verdienen.

Algemeen

EuroClix is een gratis dienst, die via e- mail en bezoek op de EuroClix- website persoonlijk en praktische informatie verstrekt over diverse onderwerpen waar gebruikers naar geïnteresseerd zijn. De aanbieders zijn diverse gerenommeerde Nederlandse bedrijven.


Punten verdienen

Bij EuroClix kunnen leden op verschillende manieren punten (Clix) verdienen. Men kan ervoor kiezen om: - Wel/niet te worden uitgenodigd (per email) voor deelname aan onderzoek; - Wel/niet commerciële mail te ontvangen en daarmee punten (Clix) te sparen; - Wel/niet via de EuroClix links op de website te shoppen van meer dan 1.750 aanbieders en daarmee punten (Clix) te sparen; - Wel/niet de gratis EuroClix MasterCard aan te schaffen en punten te sparen bij elke aankoop via deze creditcard; Afhankelijk van het profiel welke gebruikers kiezen, worden ze vaak of soms helemaal niet via e- mail benadert door EuroClix.


Clix punten verdienen

Wanneer leden hebben deelgenomen aan een actie, dan zullen de Clix punten in het saldo-overzicht worden geplaatst. De snelheid waarmee dat gebeurt, verschilt per aanbieder. In sommige gevallen worden de punten binnen een dag bijgeschreven en weer in andere gevallen kan het drie (3) maanden duren. Deze periode is sterk afhankelijk van de snelheid waarmee aanbieders transacties keuren.


Ik zie geen Clix

Wanneer leden deelnemen aan een actie, dan worden de Clix bijgeschreven in het saldo overzicht, nadat de aanbieder de transactie heeft goedgekeurd. Aan leden wordt gevraagd om wat geduld te betrachten als ze de transactie niet direct terug zien in hun saldo overzicht. Zodra men inlogt op de EuroClix website en in het linker menu naar saldo-overzicht gaat, ziet men het saldo-overzicht van één maand. Aan de hand van de dropdown-menu’s kan men de gewenste weergave aanpassen. Zo kunnen leden beter controleren of de transactie er bij staat. Indien men aan een actie heeft deelgenomen, worden de Clix punten uiterlijk binnen drie maanden bijgeschreven in het saldo overzicht. Deze periode hebben sommige aanbieders nodig om transacties te keuren.


Verschil beschikbare en gereserveerde Clix punten

Wanneer men heeft deelgenomen aan een actie, dan zullen de Clix (punten) in eerste instantie als gereserveerd worden geplaatst in het claim- overzicht. Wanneer deze punten daadwerkelijk worden goedgekeurd en toegekend door de aanbieder, dan wordt het zichtbaar in het saldo overzicht. Deze toegekende Clix zijn beschikbare Clix en kunnen uiteindelijk worden ingewisseld.


Artikelen over Euroclix

Voor- en nadelen van NuCash

Er zijn een aantal online spaarprogramma’s te vinden op het internet. Deze programma’s behoren tot een van de manieren om realistisch online geld te verdienen. Een van deze programma’s is NuCash. Dit programma is niet zo lang op de markt, maar heeft [...]

Enquêtes van Toluna kunnen ook mooie beloningen opleveren

Veel personen willen van huis uit werken of een extraatje online verdienen, maar weten in de meeste gevallen niet altijd wat de mogelijkheden zijn. Vaak genoeg komt men zogenaamde sites tegen, die thuiswerk bieden, maar wanneer het erop aankomt moeten de mensen ook ze [...]

Geld verdienen bij EuroClix

Thuiswerk is ontzettend populair. Iedereen staat wel te springen om op een eenvoudige en relaxte manier vanuit huis geld te verdienen. Echter is het vinden van zulke functies moeilijker dan je in eerste instantie zou denken. Om jou op weg te helpen, vertellen wij jou in dit artikel over het bedri [...]

Thuiswerk tips

Thuiswerk is razend populair. Wie wil nou niet vanuit huis geld verdienen op een relaxte en simpele manier. Helaas is het vinden van thuiswerk lastiger dan je denkt. Om jou op weg te helpen, geven wij in dit artikel handige tips om sneller aan thuiswerk te komen. Daarnaast geven wij tips om thuis [...]

Euroclix Reviews

  • Naar mijn mening is Euroclix een prima site om wat extra geld te verdienen. Je moet echter niet verwachten dat je binnen een maand al die 10,- euro kan laten overmaken, want je doet er zeker 3x zo lang over. Uitbetaling gaat echter snel en is gemakkelijk. Je krijgt ongeveer 6 mailtjes per week en 1 enquête per maand. Met de enquêtes verdien je het meest, maar die krijg je niet vaak, en als je ze krijgt dan moet je nog maar afwachten of jij in de geschikte doelgroep zit. Het zou dus fijn zijn als er meer enquêtes kwamen maar verder ben ik tevreden over Euroclix.

    Sterke punten
    - snelle uitbetaling
    - veel mogelijkheden om clix te verdienen
    - duidelijke site
    - snelle reactie op klachten en/of claims

    Zwakke punten
    - weinig enquêtes
    - zou wel iets meer clix mogen voor het klikken op mailtjes
    - weinig speciale acties

    Door Kippie op 13 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op een leuke, betrekkelijk makkelijke manier een extraatje sparen.

    Sterke punten
    Je wordt goed op de hoogte gehouden van je saldo en dat is over het algemeen betrouwbaar.

    Zwakke punten
    Duurt lang voor je iets gespaard hebt wat uit te betalen valt.

    Door Anja op 13 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik zit al een tijdje bij Euroclix. Ik klik gewoon braaf op de mails en vul de online onderzoeken in. Vooral met dat laatste gaat het dan wel snel met Clix verdienen. Onlangs heb ik de 10.000 Clix (= 150 euro) bereikt (na bijna 4 jaar sparen) en heb dit laten uitbetalen. Het gaat niet snel, maar ik vind het een mooi systeem.

    Sterke punten
    Een spaarsysteem waarbij je vrij weinig hoeft te doen, maar wel geld spaart.

    Zwakke punten
    Heb 1x iets bij Natuurmonumenten besteld via Euroclix en heb daar nooit Clix van ontvangen.

    Door Merel op 11 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ben er al jaren lid! Ze zijn heel erg betrouwbaar!

    Sterke punten
    Ze betalen heel snel uit!

    Zwakke punten
    Duurt lang voordat de aangebrachte leden worden goedgekeurd.

    Door Ozzie op 3 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een van de eerste en nog steeds betrouwbaar spaarprogramma. Door de staffels die zij hanteren kunnen de clix in waarde stijgen tot 170% van hun eigenlijke oorsprong, 1 clix is dan niet 1 cent waard maar 1,7 cent.

    Uitbetaling is ook supersnel. Zo heb ik op 14-5-2013 (na 17:00) een uitbetaling aangevraagd van 20.000 Clix en ervan uitgaande dat dit dus pas een dag later gezien is, stond het geld 17-5-2013 al op mijn rekening. Dank Euroclix voor deze supersnelle betaling, die €325 komt goed van pas.

    Sterke punten
    -sinds 1999 al actief online
    -snelle uitbetaling
    -diverse verdien mogelijkheden (enquête, klikken emails, online aankopen, en meer…)
    -nog nooit een vergoeding niet gehad (kan soms wel lang duren (+maand), maar het komt!)
    -mijn nummer 1

    Zwakke punten
    Er staan op verscheidene plaatsen op de site nog steeds een koers van 1 clix = 1,3 cent. Ook de bedragen in emails, bijvoorbeeld “verdien TOT €13 (1.000 Clix)” is dus foutief, dit moet “TOT €10” zijn, dit geld ook voor de bedragen genoemd in de webshops “lijst met gecontracteerde aanbieders”.
    De koers is al jaren 1 op 1 (1 clix = 1 cent). Waarom zij dit nalaten zo te laten vraag ik mij af, want het kan argwaan of misleiding opwekken terwijl het gewoon een goed en betrouwbaar spaarprogramma is en dus onterecht.

    Het zou mooi zijn als de (vergoeding)bedragen die overal genoemd worden gekoppeld worden aan je Clix saldo. M.a.w. Heb je <1999 clix dan staan de bedragen als 1 op 1, maar heb je >2000 maar <4999 dan worden de bedragen automatisch omgerekend met een factor 25, dus 1 clix is 1,25 cent. Etc naarmate je hoger komt in de staffels.

    Afschaffing van de toolbar vind ik super jammer, die was echt super handig! Snap niet dat ze die gedeactiveerd hebben. Wat is er handiger dan als je bijv. op bol.com aan het zoeken bent en de toolbar springt aan en verteld jou wat je allemaal bij bol.com kunt verdienen. Het systeem met die favorieten werkt lang niet zo effectief (zelf gebruik ik het niet, vind het helemaal niet handig) en is omslachtig. Als je dit leest Euroclix, graag de toolbar activeren, ik vond dit 1 van de beste innovaties!

    Door Patrick op 18 mei 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Prima site betaald snel uit

    Sterke punten
    Alleen maar sterke punten!

    Zwakke punten
    Geen een

    Door Tr op 16 mei 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Leuke site met veel voordelen. Duidelijk en snel antwoord als je een vraag hebt.
    Ik had aardig snel een tientje bij elkaar en laten uitbetalen. 8 mei ingediend en de 14e mei al op de bank. Weekend zat er tussen.

    Sterke punten
    Snelle uitbetaling

    Zwakke punten
    Geen

    Door Maria op 14 mei 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ben al lid sinds 2009 en laat regelmatig 1000 clix uitbetalen, heb het geld meestal binnen 5 werkdagen op m'n rekening. Ook de wijze waarop de klantenservice met vragen omgaat is zeer positief, heb niet vaak de klantenservice moeten aanspreken maar de keer dat het nodig was, online onderzoek die bleef hangen, werdt ik snel en goed geholpen, kreeg de clix gewoon bijgeschreven terwijl ik het onderzoek niet kon afronden. Ook erg fijn is het dat je extra clix kan verdienen met aankopen bij verschillende site's of door online onderzoeken in te vullen.
    Ben voorlopig nog niet van plan om te stoppen met euroclix.

    Sterke punten
    snelle uitbetaling

    Zwakke punten
    geen

    Door NJ Lousberg op 14 mei 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vorig jaar (2012) al eens 10000 clix laten uitbetalen,
    Dit geld stond erg rap op mijn rekening. Alleen was de ondersteuning voor mijn mobiele telefoon (Sony Ericsson XPERIA) ver te zoeken ...(software voor deze telefoon die het mogelijk moet maken om extra clix te verdienen als ik deze telefoon gebruik werkt niet...)... Maar via het web werkt het verder prima.

    Sterke punten
    Dat het meestal werkt... (onderzoeken werken soms net,maar dit zijn externe partijen)...

    Als je support nodig hebt,reageren ze snel.Even online een ticket aanmaken..

    Zwakke punten
    Dat er de laatste tijd niet veel onderzoeken/email zijn om clix mee te verdienen. Waren er meer in het verleden.

    Door Herman Bos op 6 mei 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • dit is de tweede keer dat ik een uitbetaling aanvraag de eerste keer was 50 euro's en nu heb ik 325 euro's verdiend prima toch om zo een extra zakcentje bij te verdienen.

    Sterke punten
    site betaald snel uit had het geld binnen in 7 dagen

    Zwakke punten
    niets

    Door Anke op 6 mei 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik kwam er onlangs achter dat ik via euroclix een autoverzekering had afgesloten bij independ.nl.

    Nou dat heb ik dus nooit niet gedaan, heb geen auto!!

    maar wat nu??

    Sterke punten
    niks meer

    Zwakke punten
    zie mijn text

    Door jolanda op 26 april 2013 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • een aanrader voor iedereen, heb geld uit laten betalen, na enkele dagen stond het al op m,n rekening.
    alleen jammer dat er zo weinig onderzoeken komen, kreeg te lezen dat ik iets had gewijzigd, maar heb niets verandert.
    hopelijk komen er weer eens onderzoeken, eerlijk is eerlijk dat clixt toch mooi door.
    algemeen gezien ben ik er tevreden over.

    Sterke punten
    snelle uitbetaling

    Zwakke punten
    te weinig enquetes

    Door nel op 3 april 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ben al wel een flinke tijd bezig geweest, maar heb nu binnen 4 dagen € 150.00 uitbetaald gekregen.
    De ene week gaat het sneller dan de andere.
    Heb veel extra clix gekregen met wisselen van verzekering en mobiel abonnement, scheelt enorm.
    Mijn bestellingen bij bijv. bol.com of postorderbedrijven leveren niet zoveel extra op helaas.
    Onderzoeken willen ook wel snel gaan, hoewel soms de opbrengst niet helemaal in verhouding staat met de tijd die je er in steekt.
    Tip: aanmelden voor mailclix. Hier krijg je 2 clix wanneer je de mail ontvangt. Helaas komen deze niet eens wekelijks binnen.

    Sterke punten
    makkelijk geld verdienen, kost vrijwel geen tijd, uitbetaling verrassend snel.

    Zwakke punten
    soms lijkt het alsof ik "vergeten" ben, heb ik maar zo enkele dagen geen bericht.

    Door Jolanda op 1 maart 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het heeft een tijdje geduurt, Maar de 150 euro werd snel op de rekening gestort. Er mogen wel wat meer acties loskomen, Want het gaat niet erg snel momenteel. Tip klik ook af en toe op de panelclix linkk om mee te doen aan de beschikbare onderzoeken... Dit kan ook een manier zijn om sneller clix te verdienen.

    Sterke punten
    Op een simpele manier geld verdienen.

    Zwakke punten
    Dat er op dit moment lijkt alsof er niet zo veel acties bechikbaar komen.

    Door Johan Bos op 27 februari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben nu al een paar maanden bij Euroclix en ik heb nog geen zwakke punten kunnen ontdekken. Ik ben tot nu toe heel tevreden, behalve dan het bedrag dat je voor het klikken op een mail ontvangt, die zou naar mijn mening namelijk best iets hoger mogen.

    Sterke punten
    Veel aanbiedingen, verdiende clix worden snel bijgeschreven op je saldo, contact is snel en duidelijk

    Zwakke punten
    Tot nu toe geen

    Door Mss. op 27 februari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • fijne site
    supersnel met uitbetalen (meestal binnen 2 weken)
    je krijgt altijd een bevestiging van je aangevraagde uitbetaling en ook weer eentje als het verwerkt is ,wat een service!

    Sterke punten
    elke dag mails
    vlot uitbetalen
    enquêtes vind ik ook wel leuk(gaat het sparen wat sneller)

    Zwakke punten
    misschien wat meer enquêtes?

    Door fenna op 26 februari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Je moet er wat tijd in stoppen, onderzoeken, klikken op mailtjes, etc, maar dan kan je er best wat aan over houden.
    Heb 2x een betaling laten doen: 1x 70 euro en 1x 325 euro

    Sterke punten
    Redelijke opbrengst

    Zwakke punten
    Verhouding tussen lengte onderzoeken en te verkrijgen punten wisselt sterk

    Door Raymond op 25 februari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik doe al een tijd mee aan Euroclix. Tot ik vorige week ineens de melding kreeg dat ik niet kon deelnemen aan een onderzoek omdat "is gebleken dat u uw persoonsgegevens heeft gewijzigd die voor EuroClix onlogisch zijn".

    Ik heb helemaal niets veranderd. Zonde van mijn tijd deze flauwekul. Ik ben er meteen mee gekapt. Direct ook een onaardige mail ontvangen van de kennelijk aan Euroclix gelieerde betaalsite Money Miljonair. Omdat ik niet meer aan Euroclix meedoe en er ook geen mails meer van wil ontvangen, dreigt Money Miljonair mijn account bij hen op te heffen.
    Echt klantvriendelijk! En laat maar zitten, ik heb zelf beide accounts opgeheven. Dag gespaarde centjes!

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Zomaar geweigerd om vage en mij onbekende reden.
    Helaas heel veel tijd in gestoken en nu gewoon opgespaarde saldo kwijt...

    Door amy op 6 februari 2013 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben nu enige tijd lid van euroclix. Ik dacht : Kom, laat ik het eens uitproberen. Laat me eens uitbetalen door euroclix.
    Het uitbetalingsproces heb ik daarna doorlopen. Dit was vrij eenvoudig. Ik kreeg een bestigingsmail. En ik had het aangevraagde bedrag binnen 3 dagen al op mijn rekening staan.
    Super euroclix
    Ik ga zeker door-clixen.

    Sterke punten
    Snelle uitbetaling.
    Van allerlei leuke kortingen.
    Enquetes

    Zwakke punten
    Kan ik zo snel niet bedenken.
    Misschien te weinig enquetes.

    Door Moontje op 5 februari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • de vlotte uitbetaling van euroclix is wel een vermelding waart.nelia

    Sterke punten
    directe uitbetaling geen gezeur eenmalig opgeven van persoonlijke gegevens en gegarandeerd pravici.

    Zwakke punten
    dat er gedacht wordt voor de doelgroepen ,maar mensen van 77 draaien heus nog wel mee.

    Door nelia op 3 februari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik doe al weer een heel tijdje mee met euroclix. Het is erg leuk om aan allerlei onderzoeken mee te doen. Daar word je ook nog eens goed voor beloond. Naast onderzoeken kun je ook mailtjes klikken waar je ook nog eens clix voor krijgt. Die clix kun je bij een minimum van 1000 clix omwisselen voor geld.
    Ze betalen altijd heel snel uit. Een hele betrouwbare organisatie.

    Sterke punten
    veel onderzoeken en snelle uitbetaling

    Zwakke punten
    geen

    Door willeke op 28 januari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik doe aan nog twee dergelijke programma's mee en ik vind Euroclix het beste. Het sparen gaat snel, vooral als je "vinden"als zoekoptie neemt in plaats van Google.
    negatief: Bij enquêtes kan ik haast geen punten meer verdienen, terwijl dat juist extra punten oplevert. Ik behoor niet tot de doel groep of het maximum aantal deelnemers is al bereikt

    Sterke punten
    duidelijk overzichtelijke site waar de deelnemende internetshops gemakkelijk te vinden zijn
    Uitbetaling gaat correct.

    Zwakke punten
    je hebt zelf weinig invloed op het aantal mails dat je toegestuurd krijgt of de enquetes waaraan je deel kunt nemen

    Door Eelkje w op 28 januari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Al lange tijd doe ik mee met Euroclix en ik vindt het echt een geweldig bedrijf. Open, professioneel en klantgericht. Je krijgt bij dit bedrijf het gevoel dat het om jou gaat.

    Euro's verdienen gaat erg eenvoudig.
    In eerste instantie was ik een beetje bang dat ik spam mail zou krijgen na het invullen van een enquette, maar tot nu toe is dat uitgebleven.

    Alleen daarom al een aanrader!!

    Sterke punten
    Eenvoudig geld verdienen, betrouwbaar, klantgericht.

    Zwakke punten
    Ik zou het niet weten, van mij mogen ze nog meer euroclix mail sturen.

    Door Johan. op 14 januari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik vind het zelf nogal een bedrag, 10.000 clix uit laten betalen. Dat is 150 euro in 4 maanden, mailtjes klikken en enquêtes invullen. Vooral de enquêtes zijn heel erg leuk. Online shoppen doe ik altijd via euroclix, ik heb webwinkels ontdekt waar ik nog nooit van had gehoord.
    Het is crisis, maar door euroclix besparen we echt geld.
    Ik kan het echt iedereen aanraden.

    Sterke punten
    makkelijk geld verdienen én besparen !
    Uitbetaling staat binnen 3 dagen op je bankrekening.

    Door Anna Bos op 10 januari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik doe al enige tijd mee met euroclix, je spaart makkelijk en als je goed oplet spaar je ook snel.
    De uitbetaling is ook altijd goed en snel geregeld, een aanrader voor de nieuwe spaarders.

    Sterke punten
    Snel sparen
    Snelle uitbetaling

    Door Johan op 7 januari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Euroclix

Schrijf je eigen review over Euroclix