EuroClix is een gratis dienst die via email en bezoek op de EuroClix-website persoonlijke en praktische informatie verstrekt over onderwerpen waar jij geïnteresseerd in bent. Aanbieders zijn gerenommeerde bedrijven als Dell Computers, Telegraaf, eBay, Wereld Natuur Fonds, Neckermann, Ohra, Bonprix, Marktplaats, ANWB, American Express, Nederlandse Rode Kruis, Algemeen Dagblad, et cetera. EuroClix is tegelijkertijd een spaarprogramma op Internet. Je verdient je Clix op verschillende manieren. Vervolgens wissel je ze in voor euro's op EuroClix.nl. Het gespaarde bedrag ontvang je binnen vijf werkdagen op het door jouw opgegeven bank- of gironummer. EuroClix is het enige spaarprogramma in Nederland waarmee je je Clix kunt inwisselen voor euro's. Ook kun je op verschillende manieren deze Clix verdienen en hoef je, in tegenstelling tot andere spaarprogramma's, geen producten te kopen om de Clix te verdienen.

Algemeen

EuroClix is een gratis dienst, die via e- mail en bezoek op de EuroClix- website persoonlijk en praktische informatie verstrekt over diverse onderwerpen waar gebruikers naar genteresseerd zijn. De aanbieders zijn diverse gerenommeerde Nederlandse bedrijven.


Punten verdienen

Bij EuroClix kunnen leden op verschillende manieren punten (Clix) verdienen. Men kan ervoor kiezen om: - Wel/niet te worden uitgenodigd (per email) voor deelname aan onderzoek; - Wel/niet commercile mail te ontvangen en daarmee punten (Clix) te sparen; - Wel/niet via de EuroClix links op de website te shoppen van meer dan 1.750 aanbieders en daarmee punten (Clix) te sparen; - Wel/niet de gratis EuroClix MasterCard aan te schaffen en punten te sparen bij elke aankoop via deze creditcard; Afhankelijk van het profiel welke gebruikers kiezen, worden ze vaak of soms helemaal niet via e- mail benadert door EuroClix.


Clix punten verdienen

Wanneer leden hebben deelgenomen aan een actie, dan zullen de Clix punten in het saldo-overzicht worden geplaatst. De snelheid waarmee dat gebeurt, verschilt per aanbieder. In sommige gevallen worden de punten binnen een dag bijgeschreven en weer in andere gevallen kan het drie (3) maanden duren. Deze periode is sterk afhankelijk van de snelheid waarmee aanbieders transacties keuren.


Ik zie geen Clix

Wanneer leden deelnemen aan een actie, dan worden de Clix bijgeschreven in het saldo overzicht, nadat de aanbieder de transactie heeft goedgekeurd. Aan leden wordt gevraagd om wat geduld te betrachten als ze de transactie niet direct terug zien in hun saldo overzicht. Zodra men inlogt op de EuroClix website en in het linker menu naar saldo-overzicht gaat, ziet men het saldo-overzicht van n maand. Aan de hand van de dropdown-menus kan men de gewenste weergave aanpassen. Zo kunnen leden beter controleren of de transactie er bij staat. Indien men aan een actie heeft deelgenomen, worden de Clix punten uiterlijk binnen drie maanden bijgeschreven in het saldo overzicht. Deze periode hebben sommige aanbieders nodig om transacties te keuren.


Verschil beschikbare en gereserveerde Clix punten

Wanneer men heeft deelgenomen aan een actie, dan zullen de Clix (punten) in eerste instantie als gereserveerd worden geplaatst in het claim- overzicht. Wanneer deze punten daadwerkelijk worden goedgekeurd en toegekend door de aanbieder, dan wordt het zichtbaar in het saldo overzicht. Deze toegekende Clix zijn beschikbare Clix en kunnen uiteindelijk worden ingewisseld.


Artikelen over Euroclix

Voor- en nadelen van NuCash

Er zijn een aantal online spaarprogramma’s te vinden op het internet. Deze programma’s behoren tot een van de manieren om realistisch online geld te verdienen. Een van deze programma’s is NuCash. Dit programma is niet zo lang op de markt, maar heeft [...]

Enqutes van Toluna kunnen ook mooie beloningen opleveren

Veel personen willen van huis uit werken of een extraatje online verdienen, maar weten in de meeste gevallen niet altijd wat de mogelijkheden zijn. Vaak genoeg komt men zogenaamde sites tegen, die thuiswerk bieden, maar wanneer het erop aankomt moeten de mensen ook ze [...]

Geld verdienen bij EuroClix

Thuiswerk is ontzettend populair. Iedereen staat wel te springen om op een eenvoudige en relaxte manier vanuit huis geld te verdienen. Echter is het vinden van zulke functies moeilijker dan je in eerste instantie zou denken. Om jou op weg te helpen, vertellen wij jou in dit artikel over het bedri [...]

Thuiswerk tips

Thuiswerk is razend populair. Wie wil nou niet vanuit huis geld verdienen op een relaxte en simpele manier. Helaas is het vinden van thuiswerk lastiger dan je denkt. Om jou op weg te helpen, geven wij in dit artikel handige tips om sneller aan thuiswerk te komen. Daarnaast geven wij tips om thuis [...]

Euroclix Reviews

  • Een verzekering afgesloten via euroclix en zou daarvoor extra clix krijgen,maar niets van dat!! Het systeem zou niet goed hebben gefunctioneerd bij euroclix dus moet ik maar de polis opsturen die hun nodig hebben voor de derde partij!? Na contact met de verzekering gaven die aan dat Euroclix contact kon opnemen met hun contactpersoon ,maar niets van dat..ook na vele email doorsturen met bewijs krijg ik geen clix als ik de polis niet opstuur die hun nodig hebben voor de derde partij.Als het alleen aan het systeem had gelegen heb ik genoeg bewezen dat de verzekering daadwerkelijk is afgesloten,maar euroclix en/of de derde partij wil gewoon papierwerk zien wat hun helemaal niets aangaat!! Ik heb de verzekering via euroclix afgesloten en behoren hun te zorgen dat ik mijn beloofde clix krijg,maar nee..er omheen draaien doen ze en zeuren om de polis! Had ik dat geweten had ik via een ander spaarsysteem de verzekering kunnen afsluiten! Ze kunnen om additionele gegevens vragen bij een claim,daarmee bedoelen ze dus het liefst de hele boekhouding.Misleiding is het en dus nooit via euroclix iets afsluiten,want ze zullen waarschijnlijk altijd om een polis ed vragen,want er is echt niks mis met hun systeem,wel met hun omgang met vaste klanten.

    Sterke punten
    ?

    Zwakke punten
    Misleiding en leveren niet naar afspraak.

    Door Rainha op 10 oktober 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • waarom aanvaarden ze mijn rekeningnummer niet ik ben van belgie gaat dat dan niet?

    Sterke punten
    weet ik nog niet ben juist begonnen

    Zwakke punten
    weet nog niet

    Door iris popelie op 25 juli 2018 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben erg tevreden over EuroClix, ik had er 2000 gespaard en ik heb ze op woensdag 24 mei laten uitbetalen, op 29 mei stond het al op mijn bankrekening. Ik ben er blij mee !

    Sterke punten
    snel

    Zwakke punten
    geen

    Door Esther Brans op 30 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik vind het super leuk ,vooral een vragen lijst in vullen .Bestel vaak produkten via euroclix doe al jaren mee en het bevalt prima

    Sterke punten
    Als je regelmatig op euroclix komt dan kun je leuk sparen
    snelle uitbetaling
    Verschillende manieren om punten te verzamelen

    Zwakke punten
    Zou het niet weten

    Door b dijkema op 14 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Doordat ik een hele beroemde pagina heb.
    Is het voor mij een hele grote voordeel om te zorgen dat mensen via mijn LINK zich aanmelden, maar nadat ik veder heb gelezen staat er dat ik de verdiende clix(150 per lid) pas een maand later verdien na een bevestiging ofzo.Maar wat nou als een aantal leden niks meer met euroclix doen? Krijg ik wel de verdiende clix of gaan die weg.
    Hoop dat ik een antwoord krijg. Anders is het voor niks.
    Groetjes,,

    Sterke punten
    Net nieuwe op Euroclix en al complimenten voor jullie.

    Zwakke punten
    Weet niet of je echt wat krijgt uitbetaald en of jullie wel betrouwbaar zijn.
    Meer advertenties onderzoekjes Etc om clix te kunnen verdienen.

    Door Henk op 21 november 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het is een leuke site om op een diverse manier clix te verdienen met veel verschillende spaarmogelijkheden. Ik heb al diverse kleine aankopen gedaan en dan is het mooi meegenomen, alleen grote aankopen is geen aanrader.

    Sterke punten
    afwisselend en veelzijdig spaarprogramma

    Zwakke punten
    Bij grote aankopen krijg je geen clix toegekend, niet helemaal eerlijk en dus behoorlijk jammer.
    Onlangs een grote bestelling bij Groupon gedaan van 1500 euro, maar er werden geen clix uitbetaald. Ik had contact met Euroclix opgenomen. Ze geven wel toe dat het allemaal klopt, maar doen er vervolgens verder helemaal niets mee. Niet zo hl netjes dus.

    Door Tine68 op 3 april 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik doe nu een aantal jaren meer met Euroclix.
    Meedoen aan onderzoeken levert extra punten op en na een onderzoek krijg je de mogelijkheid het onderzoek kort te beoordelen.
    Door enkel op de advertenties te klikken duurt het erg lang voordat je veel punten hebt, maar het kost ook telkens maar 1 klikje.
    Via Euroclix iets aanschaffen levert extra clix op en het is simpel te volgen of je de extra clix ook krijgt. Lukt het niet dan is 1 mailtje voldoende om de mensen bij Euroclix het te laten uitzoeken, is bij mij 2x gebeurd en prima opgelost.

    Ik heb 2x een klacht ingediend, 1x over de onderzoeken die toen echt over de helft werden afgebroken met de mededeling dat ik niet tot de doelgroep behoorde, en 1x over grote onderzoeken die zonder reden werden afgebroken op een percentage van 80 procent.
    Dat is keurig opgelost, tegenwoordig staat op de site dat er vooraf enkele vragen worden gesteld om te bepalen of je tot de doelgroep behoort en de geschatte tijd wordt dat het onderzoek duurt wordt vermeld.

    Uitbetalen gaat vlot.
    Ik raadt het iedereen aan.
    Wat wel opvalt is dat je in het begin vaker aan onderzoeken kunt meedoen dan wanneer je profiel verder is geoptimaliseerd.
    Maar geen onderzoek kost ook geen tijd.

    Sterke punten
    duidelijke voorwaarden, duidelijke site, goede communicatie, vlotte betaling.

    Zwakke punten
    lang bezig om wat bij elkaar te sparen maar het werkt wel progressief.

    Door Jan5 op 30 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben al jaren lid van Euroclix en heb meestal kleine transacties. Hier nog nooit problemen mee gehad. Een paar maanden geleden tickets van KLM via euroclix gekocht. Dit was een groot bedrag dus dacht mijn saldo een mooie boost te geven. Na een paar maanden nog niets gehoord, dus maar een claim gestuurd. Na een week of 5 wachten eindelijk een reactie van Euroclix. Ik zou via coupons.com naar KLM zijn gegaan. Nog nooit van deze site gehoord. Dit blijkt een site te zijn waar je kortingsbonnen van Amerikaanse winkels kunt printen.
    Meerdere keren aangegeven dat ik die site niet ken en ook nooit daar ben geweest. Gevraagd of ze het bewijs konden mailen, zodat ik het kon checken.
    Geen enkele reactie. Niet van KLM, niet van Euroclix. Een bedrijf als KLM zal niet van die 20 euro wakker liggen, Euroclix vertrouw ik nu een stuk minder

    Sterke punten
    Leuk voor de kleine deals

    Zwakke punten
    Vermijd dit bedrijf bij grote aankopen. Ze zijn onbetrouwbaar en kunnen geen bewijs overleggen bij afwijzen claim

    Door Michel op 29 december 2014 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Binnen 2 dagen had ik mijn met klikken verdiende euro's al op de rekening staan. Lekker snel, Euroclix!

    Door Wim op 17 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik vindt euroclix prettig werken. vooral door het invullen van enquettes kan je redelijk snel sparen.

    Sterke punten
    enqutes invullen.

    Zwakke punten
    te weinig mails met klikmogelijkheden. Ook vergeten ze uitnodigingen voor enquettes toe te sturen, waar ik toch wel voor in aanmerking kom. Verbeter punt.

    Door margreet op 30 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Leuke kortingen, snelle uitbetaling (al na 2 dagen had ik mijn 70 euro op mijn rekening staan!) En genoeg enqûetes en mails zodat als je het wil je relatief snel clix's kunt verdienen en als je geen zin of tijd hebt om te klikken heb je alleen je zelf ermee omdat je dan minder verdient maar verder zit je dus nergens aan vast!

    Zwakke punten
    Enige zwakke punt dat dit kan bedenken: Vol stromen van je mailbox als je een paar dagen niet kunt reageren (misschien kunnen ze hier een optie voor maken dat jezelf tijdelijk kunt uitsluiten van mails)

    Door Volders op 21 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Inmiddels 4 maanden lid en zit al op een uitbetaling van € 70,-. Ik zeg aanmelden! Als je meedoet vooral de onderzoeken invullen! Deze staan soms op de site maar niet in je mail. Dus bekijk de website veel!

    Aanmelden kan via de volgende link:

    euroclix[punt]nl/index?SRef=LYZ86veiiPd8n3FG (je krijgt dan gelijk € 1,95 van Euroclix! Dus dat is een mooi begin! Wel even [punt] veranderen in . )!

    Sterke punten
    - Snel punten verdienen
    - Gebruikersvriendelijk
    - Snelle betaling

    Zwakke punten
    - Mails klikken levert niet snel punten op

    Door Robin op 4 december 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een op en top betrouwbaar spaarprogramma, zeer snelle uitbetaling met van tevoren een bericht dat de betaling is verwerkt, grote klasse!!

    Sterke punten
    Alles is even sterk, meer dan tevreden!!

    Zwakke punten
    Geen

    Door AH op 25 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ben er al jaren lid! Ze zijn heel erg betrouwbaar!

    Sterke punten
    Ze betalen heel snel uit!

    Zwakke punten
    Duurt lang voordat de aangebrachte leden worden goedgekeurd.

    Door Ozzie op 3 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ook ik krijg bijna geen mails meer en ben nog 30 cent van een uitbetaling verwijdert.
    Ik heb geinformeerd waarom er zo weinig mails binnenkomen en krijg als antwoord dat ze alleen nog kwaliteits mails versturen ,dit om kwaliteit van de mails te waarborgen.
    Groeten Frans

    Door Frans Peulen op 13 september 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben jarenlang een tevreden lid geweest, maar de laatste tijd kreeg ik maar 1 of 2 mailtjes per week. Dat is dus nog geen 1 euro per jaar. Daarom heb ik me laten uitbetalen en ben gestopt. Ik ga niet zitten wachten, totdat de echte ellende begint, zoals ik dat nu bij P4M meemaak. Me suf klikken en uiteindelijk geen geld krijgen. Het gaat bij de meeste GPT's niet zo best. Je kunt maar beter op tijd weg zijn.

    Sterke punten
    Betaalt wel uit

    Zwakke punten
    Te weinig verdiensten, de laatste tijd

    Door Gerda op 11 augustus 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Er komen heel weinig mails van euroclix binnen. Nog niet 1 x per week. Hoe kan dit?

    Door Widdershove op 12 juli 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • hmm ik ben nu bijna een jaar lid via euroclix.
    ik heb nog nooit klachten gehad en heb bijna 70?
    nu ben ik deze review site tegengekomen en baren sommige dingen me echt wel zorgen.
    ik was van plan om door te sparen tot je een bedrag van 200 of 300 euro te laten overschrijven dan lijkt het tenminste nog of je een beetje gewonnen hebt
    maar nu ik lees dat er sommige 10.000 clix na de knoppen zijn zou ik dit zeer lullig en bezeken voelen gezien de tijd die je erin stopt
    ik hoop dat andere dit lezen en mij tips en aanradingen kunnen doen
    maar nu ben ik tog wel heel erg aant denken om vanaf 5000 clix te gaan proberen uit te keren

    Sterke punten
    zie review n.v.t.

    Zwakke punten
    zie review n.v.t

    Door terry op 27 juni 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Weet iemand hoe het kan dat ik al 8000 clix heb in 1 dag en kan ik deze gewoon gelijk uit laten betalen?

    Door sam op 31 mei 2012 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Kijk maar naar de titel,

    en dat door het invullen van al die enquêtes, hahahahaha

    NOOIT MEER

    een tip voor mensen die geld willen verdienen, struin marktplaats af naar "leuke" en goedkope dingen, koop ze.
    Vervolgens het artikel aantrekkelijker verkopen...........met winst!

    Het is geen vetpot, maar makkelijke 100,- euro per maand zit er wel in!

    Leon

    Door Leon op 30 augustus 2011 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Euroclix is een goede site om snel iets extra bij elkaar te klikken.
    Wat ik wel een minpunt vind, is dat de inwisselkoersen niet meer kloppen.
    Voorheen was 1 clix ? 0,01 waard en nu staat er steeds in de mailtjes 10 clix (?0,13) maar als ik wil inwisselen staan nog steeds die inwisselkoersen niet goed.
    Ik heb er al 2 keer een mailtje over gestuurd maar er is nog steeds niets aan verandert.
    Gevolg is dat ik maar moet blijven wachten met laten uitbetalen tot ze het aangepast hebben, wat waarschijnlijk nog wel even gaat duren.

    Sterke punten
    Snel sparen met mails lezen

    Zwakke punten
    Aanpassingen op de website gaan enorm langzaam waardoor je dus minder uitbetaald krijgt dan wat je verdient.

    Door Daan op 26 april 2011 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op zich heb ik goede ervaringen met deze dienst. Alleen zijn er heel veel onderzoeken (bijna alle) die er van uit gaan dat men een telefoon nummer heeft.

    Ik leef al jaren zonder telefoon (Ja die mensen bestaan nog!) en de onderzoeken zijn alleen maar af te ronden als je een telefoon nummer invult.

    (ook is er niets terug te vinden op de euroclix website over wat je dan kunt doen!?)

    Door Herman Bos op 6 november 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik wil graag weten wie EuroClix programma op de markt brengt, dan weet ik tot wie ik mij kan melden om 'op te zeggen'.
    De nieuwsbrief is absoluut SPAM en na 10 x zgn. uitschrijven in de nieuwsbrief zelf geloof ik er niet meer in, ik wil er vanaf maar hoe?????

    Door Silvère van op 14 juni 2010 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ook ik ben al jaren lid van deze site en heb nog nooit problemen gehad met een uitbetaling, altijd netjes binnen een paar dagen binnen.

    Sterke punten
    snelle uitbetaling
    hoe langer je je clix laat staan hoe meer ze waard worden

    Zwakke punten
    geen

    Door petra op 30 april 2010 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Niet zeuren! Ik ben al heel lang lid van Euroclix en heb nog nooit problemen gehad. wat betreft de uitbetaling kan ik zeggen dat zij zeer correct zijn.Uiteraard heb je niet in een heel korte tijd een groot bedrag gespaard, maar bij welke site/programma is dit wel zo.!Je weet van te voren waar je aan begint, dus niet achteraf klagen dat het lang duurt voordat je een leuk bedrag bij elkaar hebt gespaard. Succes en ga zo door Euroclix!

    Sterke punten
    Goede uitbetaling

    Zwakke punten
    geen

    Door Anneke op 26 april 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Euroclix

Schrijf je eigen review over Euroclix