Is het echt mogelijk om geld te verdienen met Euroclix?

Is het echt mogelijk om geld te verdienen met Euroclix?

26 februari 2017

 

Veel mensen vragen zich af of het echt mogelijk is om geld te verdienen met Euroclix. Anderen vragen zich ook af hoeveel ze kunnen verdienen met zo een spaarprogramma. Met Euroclix kunnen leden op verschillende manieren ‘clix’ verdienen. Dit kan door het ontvangen en lezen van e- mails. Men moet daarbij op een link onderaan de e- mail klikken. Daarnaast krijgt men ook dagelijks reclame e-mails. Door ook hier te klikken op de link onderaan de e- mail, kan men ‘clix’ verdienen. Per e- mail kunnen leden ongeveer 0,01 eurocent verdienen. Het lijkt misschien aan de lage kant, maar er zijn ook andere leuke manieren om makkelijk meer geld te verdienen. De verdiende clix kunnen uiteindelijk omgezet worden in geld en uitbetaald worden op een opgegeven bankrekening nummer. 

Meer geld verdienen met Euroclix 

Naast het ontvangen en lezen van e- mails, kunnen leden ook op andere manieren meer geld verdienen met Euroclix. De eerste manier is om ook daadwerkelijk in te gaan op een aanbieding welke men via de e- mails binnen krijgt. Als men bijvoorbeeld een e- mail krijgt van Hema, en men moet toevallig zo nodig iets van Hema kopen, dan kan men ingaan op zo een e- mail. Men kan dan onderaan de e- mail van Euroclix klikken op de link. Hierdoor komt de gebruiker op gegeven moment op de website van Hema. Op deze website kan de gebruiker dan zijn of haar inkopen doen en op die manier weer geld ontvangen in de Euroclix account. 

Gebruikers kunnen ook geld verdienen door nieuwe leden te interesseren in EuroClix en ook daadwerkelijk aan te brengen. Per aangebrachte lid verdient een gebruiker 1,95 euro. Indien men 100 leden per maand aanbrengt, wordt dat al gauw ongeveer 200 euro per maand en in een jaar 2000 euro. Het enige wat men moet doen, is nieuwe leden aanbrengen voor Euroclix. 

Ook met het invullen van enquêtes, het meedoen met loterijen, wedden op diverse sportwedstrijden kunnen gebruikers heel wat geld verdienen. Dit zijn ook de leukste en snelste manieren op wat extra geld te verdienen op Euroclix. Op zo een manier kunnen gebruikers niet alleen honderden, maar zelfs duizenden euro’s per maand verdienen. Alle clix die men verdient op deze site, kan men gewoon uitbetaald krijgen op een opgegeven bankrekening nummer. 

Aanmelden 

Geinteresseerden kunnen zich geheel gratis en vrijblijvend inschrijven op de site van Euroclix. Het enige wat geïnteresseerden moeten doen, is op de startpagina van de website, waar het invulformulier met als kopje staat ‘meedoen is gratis en vrijblijvend’, hun voornaam, e-mail adres, wachtwoord en geslacht ingeven en akkoord gaan met de algemene voorwaarden. Hierna kan men geheel gratis en zonder al te veel moeite clix verdienen. Gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken over verborgen kosten en of onaangename verassingen. 


Bezoek Euroclix

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden