Geld verdienen bij EuroClix

Geld verdienen bij EuroClix

16 februari 2017

Thuiswerk is ontzettend populair. Iedereen staat wel te springen om op een eenvoudige en relaxte manier vanuit huis geld te verdienen. Echter is het vinden van zulke functies moeilijker dan je in eerste instantie zou denken. Om jou op weg te helpen, vertellen wij jou in dit artikel over het bedrijf EuroClix. Daarnaast geven wij vier handige tips om sneller aan thuiswerk te komen. Lees dus snel verder!

Het beste spaarprogramma van Nederland

EuroClix is hét Nederlandse spaarprogramma met de meeste leden. Het is het enige spaarprogramma in Nederland waarmee je punten, genaamd Clix, kunt inwisselen voor geld. Je kan op verschillende manieren deze Clix punten verdienen en in tegenstelling tot andere spaarprogramma's, is het niet vereist om eerst producten te kopen om de Clix punten te verdienen. Het is mogelijk om bijvoorbeeld Clix punten te verdienen door websites te bezoeken van bedrijven en e-mails te openen. EuroClix is een gratis dienst die via e-mailberichten en bezoek op de EuroClix-website persoonlijke en praktische informatie verstrekt over onderwerpen waar jij wellicht geïnteresseerd in bent. Aanbieders zijn gerenommeerde bedrijven als Dell Computers, Telegraaf, eBay, Wereld Natuur Fonds, Neckermann, Ohra, Bonprix, Marktplaats, ANWB, American Express, Nederlandse Rode Kruis, Algemeen Dagblad, enzovoort.

Bij EuroClix kunnen leden op verschillende manieren Clix punten verdienen. Men kan ervoor kiezen om: 

  • Door wel of niet te worden uitgenodigd (via de e-mail) voor deelname aan een onderzoek; 
  • Door wel of niet commerciële e-mails te ontvangen en daarmee Clix punten te sparen; 
  • Door wel of niet via de EuroClix links op de website te shoppen van meer dan 1.750 aanbieders en daarmee Clix punten te sparen; 
  • Door wel of niet de gratis EuroClix MasterCard aan te schaffen en punten te sparen bij elke aankoop via deze creditcard; 

Afhankelijk van het profiel welke gebruikers EuroClix kiezen, worden ze vaak benaderd via de e-mail door EuroClix. Op basis van je gekozen profiel kan het ook voorkomen dat je weinig of juist helemaal niet via e-mail wordt benadert door EuroClix. Het is dan wellicht verstandig om even van profiel te wisselen.

Hoe meer Clix punten, des te hoger de inwisselkoers

Bij EuroClix wordt loyaliteit écht beloond. Hoe meer Clix punten er worden gespaard door gebruikers, des te hoger de koers is wanneer je jouw Clix punten besluit in te wisselen. De Clix punten die je spaart, kun je inwisselen voor geld (euro’s). Als nieuw lid ontvang je bij je aanmelding meteen met leuke startpremie van 150 Clix punten. 150 Clix punten staat gelijk aan een bedrag van € 1,95.

EuroClix is dus een spaarprogramma op het internet. Je hebt de mogelijkheid om op verschillende manieren Clix punten te verdienen. Vervolgens kun je deze punten inwisselen ze voor geld (euro's) op de website EuroClix.nl. Het bedrag wat je hebt gespaard, ontvang je binnen vijf werkdagen op het door jouw opgegeven bank- of gironummer.

Clix punten verdienen 

Wanneer gebruikers van EuroClix hebben deelgenomen aan een actie, dan zullen de Clix punten in het overzicht worden geplaatst. In dit overzicht wordt het totale gespaarde saldo aangegeven. Bij elke aanbieder verschilt de snelheid waarop dat gebeurd. In sommige gevallen worden de Clix punten binnen een dag bijgeschreven en weer in andere gevallen kan het  soms wel drie maanden duren voordat de punten staan bijgeschreven. 

De snelheid waarop de punten worden bijgeschreven is sterk afhankelijk van de snelheid waarmee de aanbieders de transacties goedkeuren. Wanneer gebruikers deelnemen aan een actie, dan worden de Clix punten bijgeschreven in het saldo overzicht, nadat de aanbieder de transactie heeft goedgekeurd. Aan gebruikers wordt gevraagd om wat geduld te hebben als de transactie niet meteen terug te zien is in hun saldo overzicht. 

EuroClix saldo overzicht 

Zodra je inlogt op de website van EuroClix kun je via het menu aan de linkerzijde naar het saldo overzicht gaan. Hier krijg je een overzicht te zien van een maand. Aan de hand van de dropdown-menu’s kun je de gewenste weergave aanpassen. Op deze manier kun je beter controleren of de transactie bijgeschreven staat of niet. Als je deel hebt genomen aan een actie, moet je er rekening mee houden dat de Clix punten binnen uiterlijk drie maanden worden bijgeschreven in het saldo overzicht. Het kan dus enige tijd duren voordat je deze punten ontvangt. 

Gereserveerde en beschikbare Clix punten

Wanneer gebruikers hebben deelgenomen aan een actie, dan zullen de Clix punten in eerste instantie als gereserveerd worden weergeven in het claim overzicht. Wanneer deze Clix punten daadwerkelijk worden goedgekeurd en toegekend door de aanbieder, dan worden deze punten zichtbaar in het saldo overzicht. Deze goedgekeurde Clix punten zijn beschikbare punten en deze kunnen uiteindelijk worden ingewisseld voor geld.

Handige tips om thuiswerk te vinden

Betaal nooit voor thuiswerk

Tegenwoordig zijn er veel online bedrijven te vinden die informatiepakketten aanbieden met zogenaamde belangrijke informatie over thuiswerk. Deze bedrijven geven je het idee dat je niet zal slagen om thuiswerk te vinden zonder de informatie die zij aanbieden. Trap hier alsjeblieft niet in. Het domste wat je kunt doen is geld betalen om te kunnen werken. Betaal ook niks voor bijvoorbeeld een plaatsing op een wachtlijst voor vacatures. Dat is gewoon onzin en oplichting. Meestal hoor je na betaling niks meer van zulke aanbieders. Thuiswerk vacatures zijn net zoals andere vacatures gewoon online te vinden en daar zijn geen kosten aan verbonden.

Let altijd goed op bij het inschrijven

Zoals zojuist vermeld, moet je nooit geld betalen voor thuiswerk. Daarnaast is het tevens verstandig om altijd goed op te letten als je ergens je e-mailadres, telefoonnummer of andere persoonlijke informatie achterlaat. Er zijn veel onbetrouwbare bedrijven actief die graag persoonlijke gegevens willen ontvreemden voor illegale praktijken. 

Vraag jezelf de volgende punten af voordat je ergens jouw persoonlijke gegevens achterlaat:

  • Ziet de website er professioneel uit?
  • Is er mogelijkheid om contact op te nemen met het bedrijf via een contactformulier, helpdesk, en/of telefoonnummer? Zo ja, wordt er snel gereageerd?
  • Wordt vermeld wie of wat verantwoordelijk is voor de website zoals een bedrijfsnaam, KvK nummer, enzovoort?
  • Zijn er ervaringen op internet over de website/het bedrijf te vinden? Zo ja, wat wordt door anderen gezegd?

Vanzelfsprekend zijn nog veel meer dingen waarop je kunt letten. De bovenstaande punten zijn wel het belangrijkst.

Thuiswerk geen primair inkomen 

Veel mensen maken de fout door te denken dat zij iedere week, de hele week thuis kunnen werken. Zoals eerder vermeld is thuiswerk ontzettend populair en daarom zijn er weinig vacatures en banen beschikbaar. Het is daarom zeker verstandig om naast thuiswerk nog andere mogelijkheden te hebben. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je parttime in loondienst gaat werken en dat combineert met parttime thuiswerken. Op deze manier profiteer je optimaal van de vrijheid die thuiswerken te bieden heeft. 

Het is natuurlijk is slim om een paar dagen van de week thuis te moeten wachten op de volgende opdracht, terwijl je geld kan blijven verdienen. Vind je het interessant om te lezen over diverse manieren waarop je geld kan verdienen, en lees je graag online als offline? Bezoek dan eens de website Verdienjegek.nl. Daar vind je wel meer dan 64 gratis methodes om geld te verdienen. Daarnaast kun je ook nog eens kijken op de website Snelgeldverdienen.be om te lezen over hoe je geld kan verdienen.

Thuiswerk komt in vele soorten en maten

Ben je opzoek naar thuiswerk? Dan heb je veel om uit te kiezen. Wanneer bereid bent om allerlei soort werk aan te nemen, zal je eerder slagen om thuiswerk te vinden. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit: administratief thuiswerk, sorteerwerk, vouwwerk, inpakwerk, plakwerk, montagewerk en nog veel meer.

Er zitten grote voordelen aan het openstaan voor alle soort werk. Je hebt namelijk meer kans een thuiswerk baan te krijgen. Daarnaast blijft het werk leuk en gevarieerd. Stel je eens voor dat je iedere dag spullen moet inpakken. Voor een korte periode zal dat wellicht leuk zijn, maar na enige tijd word je er waarschijnlijk helemaal gestoord van. Wanneer je elke week een andere taak hebt die je moet uitvoeren, verveel minder snel en blijf het werk leuk om te doen. Tevens blijft op deze wijze je productiviteit hoog en op deze manier verdien je uiteindelijk meer meer geld.


Bezoek Euroclix

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden