EuroClix is een gratis dienst die via email en bezoek op de EuroClix-website persoonlijke en praktische informatie verstrekt over onderwerpen waar jij geïnteresseerd in bent.

Aanbieders zijn gerenommeerde bedrijven als Dell Computers, Telegraaf, eBay, Wereld Natuur Fonds, Neckermann, Ohra, Bonprix, Marktplaats, ANWB, American Express, Nederlandse Rode Kruis, Algemeen Dagblad, et cetera.

Het Online Spaarprogramma: Hoe kun je Clix (geld) verdienen bij EuroClix?

EuroClix is tegelijkertijd een spaarprogramma op Internet. Je verdient je Clix op verschillende manieren. Vervolgens wissel je ze in voor euro's op EuroClix.nl. Het gespaarde bedrag ontvang je binnen vijf werkdagen op het door jouw opgegeven bank- of gironummer. EuroClix is het enige spaarprogramma in Nederland waarmee je je Clix kunt inwisselen voor euro's.

Ook kun je op verschillende manieren deze Clix verdienen en hoef je, in tegenstelling tot andere spaarprogramma's, geen producten te kopen om de Clix te verdienen.

Aanmeldbonus€ 1,50 (150 Clix)
Startdatum1999
EigenaariFlavours BV
Aantal leden500.000 (Europa)

Algemeen

EuroClix is een gratis dienst, die via e- mail en bezoek op de EuroClix- website persoonlijk en praktische informatie verstrekt over diverse onderwerpen waar gebruikers naar geïnteresseerd zijn. De aanbieders zijn diverse gerenommeerde Nederlandse bedrijven.


Punten verdienen

Bij EuroClix kunnen leden op verschillende manieren punten (Clix) verdienen. Men kan ervoor kiezen om: - Wel/niet te worden uitgenodigd (per email) voor deelname aan onderzoek; - Wel/niet commerciële mail te ontvangen en daarmee punten (Clix) te sparen; - Wel/niet via de EuroClix links op de website te shoppen van meer dan 1.750 aanbieders en daarmee punten (Clix) te sparen; - Wel/niet de gratis EuroClix MasterCard aan te schaffen en punten te sparen bij elke aankoop via deze creditcard; Afhankelijk van het profiel welke gebruikers kiezen, worden ze vaak of soms helemaal niet via e- mail benadert door EuroClix.


Clix punten verdienen

Wanneer leden hebben deelgenomen aan een actie, dan zullen de Clix punten in het saldo-overzicht worden geplaatst. De snelheid waarmee dat gebeurt, verschilt per aanbieder. In sommige gevallen worden de punten binnen een dag bijgeschreven en weer in andere gevallen kan het drie (3) maanden duren. Deze periode is sterk afhankelijk van de snelheid waarmee aanbieders transacties keuren.


Ik zie geen Clix

Wanneer leden deelnemen aan een actie, dan worden de Clix bijgeschreven in het saldo overzicht, nadat de aanbieder de transactie heeft goedgekeurd. Aan leden wordt gevraagd om wat geduld te betrachten als ze de transactie niet direct terug zien in hun saldo overzicht. Zodra men inlogt op de EuroClix website en in het linker menu naar saldo-overzicht gaat, ziet men het saldo-overzicht van één maand. Aan de hand van de dropdown-menu’s kan men de gewenste weergave aanpassen. Zo kunnen leden beter controleren of de transactie er bij staat. Indien men aan een actie heeft deelgenomen, worden de Clix punten uiterlijk binnen drie maanden bijgeschreven in het saldo overzicht. Deze periode hebben sommige aanbieders nodig om transacties te keuren.


Verschil beschikbare en gereserveerde Clix punten

Wanneer men heeft deelgenomen aan een actie, dan zullen de Clix (punten) in eerste instantie als gereserveerd worden geplaatst in het claim- overzicht. Wanneer deze punten daadwerkelijk worden goedgekeurd en toegekend door de aanbieder, dan wordt het zichtbaar in het saldo overzicht. Deze toegekende Clix zijn beschikbare Clix en kunnen uiteindelijk worden ingewisseld.


Artikelen over Euroclix

Is het echt mogelijk om geld te verdienen met Euroclix?

  Veel mensen vragen zich af of het echt mogelijk is om geld te verdienen met Euroclix. Anderen vragen zich ook af hoeveel ze kunnen verdienen met zo een spaarprogramma. Met Euroclix kunnen leden op verschillende manieren ‘clix’ verdienen. Dit kan door het ontvangen en lezen van e- mails. Men moet daarbij op een link onderaan de e- mail klikken. Daarnaast krijgt men ook dagelijks ... [...]

Geld verdienen bij EuroClix

Thuiswerk is ontzettend populair. Iedereen staat wel te springen om op een eenvoudige en relaxte manier vanuit huis geld te verdienen. Echter is het vinden van zulke functies moeilijker dan je in eerste instantie zou denken. Om jou op weg te helpen, vertellen wij jou in dit artikel over het bedrijf EuroClix. Daarnaast geven wij vier handige tips om sneller aan thuiswerk te komen. Lees dus snel ver ... [...]

Thuiswerk tips

Thuiswerk is razend populair. Wie wil nou niet vanuit huis geld verdienen op een relaxte en simpele manier. Helaas is het vinden van thuiswerk lastiger dan je denkt. Om jou op weg te helpen, geven wij in dit artikel handige tips om sneller aan thuiswerk te komen. Daarnaast geven wij tips om thuiswerken makkelijk te maken. Tip 1: Betaal niet voor thuiswerk Het stomste dat je kan doen is betal ... [...]

Euroclix Reviews

  Euroclix betaalt snel uit

  Vandaag heb ik mijn eerste uitbetaling mogen ontvangen van Euroclix. Ik ben er erg blij mee! Het sparen gaat goed en de uitbetaling was ook supersnel geregeld. Helemaal super!

  Sterke punten
  Sparen gaat snel.
  Uitbetalen gaat snel.
  Leuke enquêtes.
  Diverse leuke manieren om mee te doen.

  Zwakke punten
  Geen.

  over euroclix

  Hartstikke leuke en mooie en goede spaarprogramma!

  Ik vind het leuk om mee te mogen doen en dat je dan ook nog prijzen kunt winnen van bepaalde bedrijven die op de site staan en zelf van Euroclix ook!

  Die loterij vind ik ook wel leuk ;-)

  verder de groetjes en tot weer eens.......

  Sterke punten
  Dat ze er altijd voor je zijn als het mis gaat met iets

  verder dat je dan veel kunt winnen en mee doen aan allerlei acties enzo

  En het ontwerp vind ik ook mooi ik vind de kleuren op de site van Euroclix prachtig !

  Zwakke punten
  mmmmmmm ...........?

  Ik zou het niet weten.........

  Dat bestaat volgens mij niet.........

  Wie lang doorgaat, heeft wat.

  Het duurt heel lang voor je eindelijk je welverdiende euro's kan laten uitbetalen. Maar de weg er naar toe vind ik heel erg leuk. Diverse onderzoeken, cashback krijgen als je online aankopen doet. Ik vind het ideaal. Wat ik wel een minpunt vind, is dat ze bij alle enquêtes scherpe richtlijnen hebben voor de doelgroep waar ze naar opzoek zijn. Je denkt dan bijvoorbeeld dat je kan deelnemen, en dan heb je al 15 vragen gedaan, maar dan val je toch "buiten de doelgroep". Verder vind ik het een top thuiswerkfunctie.

  Sterke punten
  -Het is zeker leuk om te doen
  -Ik merk dat naar de mening van Euroclix community daadwerkelijk wordt geluisterd.

  Zwakke punten
  -Zeer specifieke doelgroepen voor enquêtes

  Euroclix,de beste die er is

  zéér veel webwinkels met voldoende vergoeding, prima klantenservice, altijd persoonlijke reactie en hulp. uitbetaling dik in orde.voldoende actie aanbiedingen, vergoeding ruimhartig, uitbetaling ca 3 a 4 dagen , clix s vergoeding oplopend , momenteel weinig enquetes . al met al zéér betrouwbaar en klantvriendelijk, aanrader ( euroclix is geen site die je vraagt om geld om een level te klimmen of van blauw naar welke kleur dan ook te gaan,) euroclix is transparant, betrouwbaar, en betaald zeer snel uit, problemen? vragen ? mail ze even, gegarandeerd nog dezelfde dag antwoord van een van de meiden. ik heb anderen weggedaan en blijf euroclix trouw. omdat ze eerlijk en oprecht zijn

  Sterke punten
  klantenservice, aanbiedingen, actie `s vergoedingen, véél webwinkels met veel clix`s

  Zwakke punten
  ik ken ze niet

  beste keus, beste site

  prima en zeer fatsoenlijke site, altijd een behulpzame klantenservice, nooit problemen, altijd nette vergoedingen, ook zeer coulant als een bedrijf te laat terugmeldt van je aankoop., wees eerlijk en open in de vragenlijsten, en je wordt rijkelijk beloond voor je eerlijkheid. in 4 à 5 jaar dat ik er ben, ken ik alleen maar tevreden zijn, het mooiste is dat je vergoeding oploopt van 1 cent naar 1,7 ct per clix. dan gaat het écht hard zeker als je de vragenlijsten naar waarheid invult. AANRADER

  Sterke punten
  PRIMA KLANTENSERVICE, goede vergoeding, veel webwinkels met hoge korting. en veel clix `s , activeer dagelijks even je lot en win clix `s. best leuk en spannend .. euroclix AANRADER

  Zwakke punten
  GEEN

  steengoed

  ik ben al een paar jaar gebruiker van Euroclix,als er iets mis gaat bijv met een enquete wordt dit direct opgelost ,ik spaar meestal door totdat ik 5000 clix heb gespaard ,en als dan de betaling binnenkomt ,is dit voor de betaling van de kosten van internet
  Euroclix Bedankt.

  Sterke punten
  snelheid in alles.

  Zwakke punten
  weet ik niet te noemen

  Euroclix Snelle uitbetaler

  Euroclix betaald in 4 werkdagen uit.
  Een fijne side om te sparen
  Veel verdien mogelijkheden

  Sterke punten
  Vlugge uitbetaling
  Spaarmogelijkheden

  Zwakke punten
  1 mail per dag

  super

  Ik ben al jaren lid van euroclix en spaar zo een aardig bedrag bij elkaar ik ben niet in staat om geld opzij te zetten dus is dit op deze manier een mooie uitkomst en de hoge rente helemaal top bedankt

  Sterke punten
  Snel sparen vlotte uitbetaling

  Zwakke punten
  Geen

  100% tevreden

  Spaar al jarenlang Euroclix en met volle tevredenheid.
  Immer correcte afspraken, die tot nog toe te allen tijde stipt zijn nagekomen.

  euroclix is toppie

  1 van mijn eerste site,s om een zakcentje te verdienen. vond dat spannend. inmiddels al jaren een tevreden lid en honderden euro,s verdiend. als je doorspaart worden je clix meer waard. uitbetalingen staan na een paar dagen al op je bankrekening. enquetes worden goed betaald en er word altijd netjes en snel gereageerd op vragen.

  Sterke punten
  goede beloning, snelle uitbetaling.

  Zwakke punten
  een paar keer flink wat clix kwijtgeraakt bij ,vinden.nl,

  uitbetaling

  op 2 december2015 een uitbetaling aangevraagd, op 4 december 2015 al op de giro-rekening, dit is wel heel snel.Aan te bevelen voor de rest van nederland

  Sterke punten
  snel sparen en uitbetaling

  Zwakke punten
  geen

  gewoon een perfecte spaarsite

  ben al jaren lid van euroclix en kan geen enkel punt bedenken waarop deze site een minpunt heeft

  Sterke punten
  snel sparen
  snelle uitbetaling
  fijne klantensevice

  Zwakke punten
  geen

  Leuk spaarpotje

  Ik vind Euroclix een van de betere spaarprogramma's. Als je elke dag even inlogt en kijkt of er enquetes beschikbaar zijn, kun je een leuk bedrag bij elkaar sparen in relatief korte tijd. Ik heb in 3 maanden 37,50 euro bij elkaar gespaard met vooral enquetes, want klikken op mailtjes levert niet veel op. Er staan gewoon heel redelijke vergoedingen tegen over het invullen van een enquete, beter dan bij andere spaarprogramma's. Overall zeer tevreden.

  Sterke punten
  Veel verdienen met enquetes invullen.

  Zwakke punten
  Weinig voor klikken op mailtjes en als je halverwege een enquete bent en alsnog uitgeloot wordt, krijg je geen (kleine) vergoeding.

  Niet ontevreden, maar pas op met Vinden.nl

  Met Euroclix heb ik in ruim 1,5 jaar iets meer dan 300 euro uitgekeerd gekregen (omgerekend zo'n 16,50 per maand), voornamelijk door het meedoen aan enquetes, het klikken van mails en zo nu en dan via aanbieders. Vaak vergeet ik gebruik te maken van de aanbiederslink, ik had er dus veel meer uit kunnen halen, maar ik probeer hier wel op te letten. De klantenservice reageert meestal snel en altijd vriendelijk op vragen. De uitbetaling volgt gauw (binnen 3 werkdagen), wat ik zeer prettig vind. Waar ik niet zo blij mee ben is het feit dat ze regelmatig geen Clix toekennen als je niet tot de doelgroep behoort, maar wel tijd hebt geïnvesteerd in het beantwoorden van verschillende vragen van de betreffende enquete. Een ander minpunt is dat Vinden.nl tot een exclusieve, belangrijke partner van Euroclix behoort. Omdat ik Vinden.nl tevens een prettige zoekmachine vond, had ik deze als startpagina ingesteld. Zo dacht ik twee vliegen in één klap te slaan. Door de instelling als homepage werd helaas geconcludeerd dat mijn gebruik 'onnatuurlijk' was waardoor mijn account op Vinden.nl tot grote verbazing geblokkeerd werd en al mijn gespaarde Clix via deze website vervielen. Je zou zeggen dat je een beloning verwachtte, maar in plaats daarvan volgde een straf. De klantenservice gemaild, maar ze konden hier niets mee. Hierdoor maak ik pertinent geen gebruik meer van Vinden.nl. Via andere websites gaat het meestal wel goed zonder dat je er achteraan hoeft te gaan. Op deze zwakke punten na vind ik Euroclix wel oké.

  Sterke punten
  Snelle uitbetaling, vriendelijke klantenservice, goede bedragen

  Zwakke punten
  Vinden.nl, geen Clix na investering enquetes

  Leuk spaarprogramma

  Ben al sinds 2000 trouw lid van euroclix en maak er elke dag gebruik van, onerzoeken (val helaas wel erg vaak buiten de doelgroep), lotteryclix, en aankopen via euroclix bij bijvoorbeeld bol.com werkt allemaal prima.

  Echter wat ik een dik minpunt vindt, vroeger verdiende je 10 clix met het lezen van een email al snel werd dit 5 clix en later 1 clix. Nu krijg je echter helemaal niets meer voor emails. Dat vindt ik een slechte zaak, zo is het ook niet interessant meer om de mails te openen, en zo verdwijnen ze bij mij direct in de prullenbak. GEMISTE KANS EUROCLIX!!

  Sterke punten
  Leuk spaarprogramma

  Zwakke punten
  Er worden steeds minder clix uitgekeerd (bijv via lezen emails).

  Top-site

  De beste en snelste site om punten te verdienen met klikken op de thema's, onderzoeken en aankopen in de vele web-shops, betrouwbaar, eerlijk en nogmaals: SUPERSNEL ! Ik ben in het verleden lid geweest van vele andere site's maar daar word je minimaal beloon, vaak heb je pas na een jaar 10 Euro verdiend en daarna kan het nog weken tot zelfs maanden duren voordat het geld op je bankrekening staat, ik heb me bij allen uitgeschreven, alleen EuroClix komt er bij nog in.

  Sterke punten
  Eerlijke beloning voor de onderzoeken, aankopen in de vele webshops en het klikken op de thema's. Er is wel iedere dag een of meerdere onderzoeken beschikbaar waardoor je snel tot een uitbetaling komt. Ik doe al mijn online aankopen via EuroClix en een paar dagen later krijg je melding dat de vergoeding is bijgeschreven. De site is ook super-overzichtelijk. EuroClix in een woord: SUPER !!!

  Zwakke punten
  Geen.

  top spaar programma

  Goede site en supersnelle uitbetaling.
  Maandag betaling gedaan en vrijdag stond het al op de rekening.
  Je moet het niet alleen van de mailtjes hebben wat dat zijn er niet zo veel.
  De onderzoeken daar verdien je de meeste punten mee.

  Sterke punten
  Snelle uitbetaling
  Als er problemen zijn worden ze altijd keurig en snel opgelost.

  Zwakke punten
  Geen

  Veelzijdige deelname

  Leuke organisatie. Via de enquêtes kan ik mijn mening over veel zaken kwijt en wordt leuk beloond daarvoor. Verder koop ik met regelmaat iets via de bij hen aangesloten bedrijven als BOL.COM. Ook dat levert clix op. Doe al paar jaar mee en heb ook al diverse andere mensen getipt om mee te doen. Alle uitbetalingen liepen voorspoedig en correct. Aanrader!

  Sterke punten
  Goede afwisseling in enquete-onderwerpen en snelle , correcte uitbetaling. Betrouwbaar.

  Zwakke punten
  Je moet wel erg snel reageren anders zijn de enquêtes gesloten voor deelname.

  Uitbetaling

  Zeer snelle uitbetalling mogen ontvangen, Euroclix is een van de betere site

  Sterke punten
  Snelle uitbetaling

  Zwakke punten
  geen

  betrouwbaar eerlijk

  Euroclix is een zeer goede site, betrouwbaar doen wat ze aangeven , betalingen staan binnen vier dagen op je rekening. zeer goede service. Met vragen krijg je direct antwoord. Zeer aan te bevelen. Al mijn online aankopen doe ik via EUROCLIX. EEN AANRADER

  Sterke punten
  service

  Zwakke punten
  geen

  Best werkende online spaarprogramma

  Dit is veruit het best werkende online spaarprogramma!
  Ik krijg regelmatig emails (toch zeker 1 per dag) en kan ook bijna elke week wel aan een enquete meedoen.
  Ook gebruik ik de zoekprogramma's via vinden.nl waardoor ik ook clix verdien.
  Ik maak maak weinig gebruik van aankopen bij bedrijven via de site van Euroclix.
  Net als bij alle online spaarprogramma's is het een kwestie van geduld hebben maar bij Euroclix heb ik toch elke 2 a 3 maanden 25 euro gespaard! Elke keer als ik bij de 25euro ben laat ik dit uitbetalen en dat gaat heel snel, binnen 2 a 3 werkdagen staat het op mijn rekening. Ik heb 1 keer gewacht tot ik aan de 50euro zat maar ik had het idee dat ik toen op een gegeven moment minder mails om te klikken kreeg, maar dat kan ook m'n eigen idee zijn omdat je graag die 50 wil halen.
  Aanrader!

  Sterke punten
  Zeer snelle uitbetaling.
  Regelmatig mails en enquetes. Vooral enquetes leveren veel punten op.
  Extra punten door via vinden.nl door te klikken naar de gebruikelijke zoekmachines.

  Zwakke punten
  Voor je idee gaat het soms erg langzaam maar voor spaarprogramma's moet je geduld hebben. Heb je dit niet, begin er gewoon niet aan.

  Niet alleen het leukste, maar ook het beste

  ik ben al veel jaren lid van Euroclix en heb al leuke bedragen uitbetaald gekregen! Wat is er eenvoudiger? Je leest emails, klikt op links, vult enquettes in en als je toch iets aanschaft via Internet, doe je dat via deze site. Slapend rijk worden, ziul je niet, maar een leuk extra zakcentje kan toch iedereen gebruiken?
  Ik ben van veel gelijksoortige programma's lid, maar Euroclix steekt er met kop en schouders bovenuit. Echt top!

  Sterke punten
  Regelmatige toezending van emails en enquettes en zeer vlotte uitbetaling. Zeer betrouwbaar!

  Zwakke punten
  uhhhhh... ik weet niet of die er wel zijn...

  leukste spaarprogramma

  Leuk spaarprogramma
  ik heb gemiddeld elke maand ongeveer tussen 1000 en 1400 clix

  Mischien een tip voor mensen die niet zovaak een uitnodiging voor een onderzoek krijgen:

  Kijk ook regelmatig bij je
  panelclix

  Het gebeurt mij vaak dat als je er op kijkt er een onderzoek(je) is.
  Soms is er ook geen onderzoek,
  maar dan kijk ik 10 minuten later weer en dan is er wel 1

  Ook de gratis deelname aan loteryclix levert elke week wel wat op en de 10% die je van de door jou aangemelde leden krijgt is ook leuk.

  Sterke punten
  Leukste spaarprogramma

  Snelle inwisseling

  Hoe meer je spaart hoe hoger de inwisselkoers

  Zwakke punten
  Heb ik nog niet gevonden

  Aan te raden

  Alhoewel het niet erg snel gaat (maar laten we eerlijk zijn, dat is ook niet de bedoeling van de dienst) heb ik toch aardig wat geld verdient. Ik heb 50e bij elkaar gespaard, na inwisseling stond het binnen een week op mijn rekening. Ik heb nooit gebruik gemaakt van de lotterij etc., alleen op mails geklikt en af en toe een survey gedaan. ik durf niet te zeggen hoe lang ik er precies over heb gedaan maar zeker wel meer dan een jaar. Dit vind ik niet erg aangezien het niet echt veel moeite is iedere keer op de mails te klikken

  Sterke punten
  - geld wordt snel ingewisseld
  - goede service

  Zwakke punten
  - punten sparen gaat neit erg snel

  5000 Clixs gewonnen

  Ik moest eerst mijn saldo controleren voor ik het geloofde, maar het was echt waar. Voor het 100% completeren van mijn profiel op de PanelClixs pagina heb ik een prijs gewonnen van 5000 Clixs.
  Je denkt dat zoiets je nooit overkomt, maar het gebeurd daadwerkelijk.

  EuroClix bedankt. Fantastische site.

  Sterke punten
  Overzichtelijke pagina
  Meerdere spaarmogelijkheden
  Snelle uitbetaling


Bezoek Euroclix

Schrijf een review