EuroClix is een gratis dienst die via email en bezoek op de EuroClix-website persoonlijke en praktische informatie verstrekt over onderwerpen waar jij ge�nteresseerd in bent. Aanbieders zijn gerenommeerde bedrijven als Dell Computers, Telegraaf, eBay, Wereld Natuur Fonds, Neckermann, Ohra, Bonprix, Marktplaats, ANWB, American Express, Nederlandse Rode Kruis, Algemeen Dagblad, et cetera. EuroClix is tegelijkertijd een spaarprogramma op Internet. Je verdient je Clix op verschillende manieren. Vervolgens wissel je ze in voor euro's op EuroClix.nl. Het gespaarde bedrag ontvang je binnen vijf werkdagen op het door jouw opgegeven bank- of gironummer. EuroClix is het enige spaarprogramma in Nederland waarmee je je Clix kunt inwisselen voor euro's. Ook kun je op verschillende manieren deze Clix verdienen en hoef je, in tegenstelling tot andere spaarprogramma's, geen producten te kopen om de Clix te verdienen.


Algemeen

EuroClix is een gratis dienst, die via e- mail en bezoek op de EuroClix- website persoonlijk en praktische informatie verstrekt over diverse onderwerpen waar gebruikers naar genteresseerd zijn. De aanbieders zijn diverse gerenommeerde Nederlandse bedrijven.


Punten verdienen

Bij EuroClix kunnen leden op verschillende manieren punten (Clix) verdienen. Men kan ervoor kiezen om: - Wel/niet te worden uitgenodigd (per email) voor deelname aan onderzoek; - Wel/niet commercile mail te ontvangen en daarmee punten (Clix) te sparen; - Wel/niet via de EuroClix links op de website te shoppen van meer dan 1.750 aanbieders en daarmee punten (Clix) te sparen; - Wel/niet de gratis EuroClix MasterCard aan te schaffen en punten te sparen bij elke aankoop via deze creditcard; Afhankelijk van het profiel welke gebruikers kiezen, worden ze vaak of soms helemaal niet via e- mail benadert door EuroClix.


Clix punten verdienen

Wanneer leden hebben deelgenomen aan een actie, dan zullen de Clix punten in het saldo-overzicht worden geplaatst. De snelheid waarmee dat gebeurt, verschilt per aanbieder. In sommige gevallen worden de punten binnen een dag bijgeschreven en weer in andere gevallen kan het drie (3) maanden duren. Deze periode is sterk afhankelijk van de snelheid waarmee aanbieders transacties keuren.


Ik zie geen Clix

Wanneer leden deelnemen aan een actie, dan worden de Clix bijgeschreven in het saldo overzicht, nadat de aanbieder de transactie heeft goedgekeurd. Aan leden wordt gevraagd om wat geduld te betrachten als ze de transactie niet direct terug zien in hun saldo overzicht. Zodra men inlogt op de EuroClix website en in het linker menu naar saldo-overzicht gaat, ziet men het saldo-overzicht van n maand. Aan de hand van de dropdown-menus kan men de gewenste weergave aanpassen. Zo kunnen leden beter controleren of de transactie er bij staat. Indien men aan een actie heeft deelgenomen, worden de Clix punten uiterlijk binnen drie maanden bijgeschreven in het saldo overzicht. Deze periode hebben sommige aanbieders nodig om transacties te keuren.


Verschil beschikbare en gereserveerde Clix punten

Wanneer men heeft deelgenomen aan een actie, dan zullen de Clix (punten) in eerste instantie als gereserveerd worden geplaatst in het claim- overzicht. Wanneer deze punten daadwerkelijk worden goedgekeurd en toegekend door de aanbieder, dan wordt het zichtbaar in het saldo overzicht. Deze toegekende Clix zijn beschikbare Clix en kunnen uiteindelijk worden ingewisseld.


Artikelen over Euroclix

Is het echt mogelijk om geld te verdienen met Euroclix?

  Veel mensen vragen zich af of het echt mogelijk is om geld te verdienen met Euroclix. Anderen vragen zich ook af hoeveel ze kunnen verdienen met zo een spaarprogramma. Met Euroclix kunnen leden op verschillende manieren ‘clix’ verdienen. Dit kan door het ontvangen en lezen van e- [...]

Geld verdienen bij EuroClix

Thuiswerk is ontzettend populair. Iedereen staat wel te springen om op een eenvoudige en relaxte manier vanuit huis geld te verdienen. Echter is het vinden van zulke functies moeilijker dan je in eerste instantie zou denken. Om jou op weg te helpen, vertellen wij jou in dit artikel over het bedrijf [...]

Thuiswerk tips

Thuiswerk is razend populair. Wie wil nou niet vanuit huis geld verdienen op een relaxte en simpele manier. Helaas is het vinden van thuiswerk lastiger dan je denkt. Om jou op weg te helpen, geven wij in dit artikel handige tips om sneller aan thuiswerk te komen. Daarnaast geven wij tips om thuiswer [...]

Euroclix Reviews

 • Door de jaren heen al aardig wat keren geld laten uitkeren en dat werkt altijd prima. Marktonderzoeken soms wel 'stukje op weg' en dan de melding dat je niet voldoet aan de eisen, maar over het algemeen prima. Ook bij een vraag komt altijd een reactie. Als je ergens iets besteld hebt en vergeten hebt 'Verdien clix' aan te klikken of als je tussentijds even andere dingen bent gaan doen en het EC teken niet meer groen is: helaas pindakaas. Dus wel opletten. Maar absoluut tevreden over de verdiensten.

  Sterke punten
  Uitkering in geld.

  Zwakke punten
  Soms al een deel van een onderzoek ingevuld hebben en dan vervolgens nog niet geschikt zijn, dus dan zonde van de tijd.

  Door Rian op 8 mei 2019 Reageer (2 reacties)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Doe al jaren mee. Ruim 600 euro verdiend. Is leuk om te doen. Uitbetaling, reacties op vragen zeer goed en efficiënt.

  Sterke punten
  Uitbetaling en service.

  Zwakke punten
  Soms erg 'rustige periodes.

  Door Ria vliex op 15 april 2019 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Euroclix is een leuke manier om wat extra zakgeld te verdienen, en als je regelmatig meedoet aan onderzoeken gaat het best snel, en ze betalen lekker snel uit als je een betaling heb aangevraagd, top!!

  Sterke punten
  Snelle uitbetaling

  Zwakke punten
  Iets te weinig betaalde emails

  Door Petronella op 25 oktober 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ben ruim 5 jaar lid en ontdek steeds meer mogelijkheden om clix te sparen en dan gaat het best snel. Vandaag mn 4e inwissel transactie ontvangen en dat is een leuk bedrag!! Hoe langer je door spaart hoe hoger de waarde van je clix wordt. Bijvoorbeeld 1000 clix is €10 maar 5000 clix is €70 en 10000 clix €150........ leuk toch?

  Sterke punten
  veel mogelijkheden om te sparen, goede en snelle (re)actie van klantenservice

  Zwakke punten
  soms langere tijd voordat clix toegewezen worden

  Door Peter op 25 oktober 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik gebruik EuroClix ongeveer een jaar en ik ben zeer tevreden met deze site. Wanneer je regelmatig via EuroClix online winkelt of met enquêtes meedoet kan je aantal verdiende clix snel oplopen, ik heb bij elkaar al ongeveer 200 euro kunnen laten uitbetalen.

  Sterke punten
  snel clix verdienen

  Zwakke punten
  geen

  Door Renata Blank op 16 augustus 2018 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik vind Euroclix een heel leuk spaarprogramma. Ieder jaar zo rond de vakantie heb ik meestal genoeg gespaard/bij elkaar geklikt dat ik 150 euro kan laten uitbetalen. Een leuk zakcentje extra op vakantie.

  Sterke punten
  Sparen kan heel snel gaan als je vaak mee mag doen aan enquêtes.

  Zwakke punten
  Ik word best vaak uitgesloten voor enquêtes wat heel jammer is als je al best veel vragen hebt beantwoord.

  Door Janet op 6 augustus 2018 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik ben al jaren erg tevreden met Euroclix. Ik heb in totaal al over de 500 euro uitbetaald gekregen. En dat de mensen zeggen over dat je leden moet werven is echt niet waar. Deze site is echt heel erg betrouwbaar en je verdient er echt lekker. En binnen een paar dagen staat je geld al op je rekening terwijl het bij sommige sites die ik heb zelfs een maand op moet wachten. Ik raad jullie gewoon deze site aan als je op een betrouwbare goede manier een extra centje wil verdienen.

  Sterke punten
  Betrouwbaar, betaald snel en goed. Ze vernieuwen ook steeds wel eens met wat nieuws zoals nu met een leuke loterij.

  Zwakke punten
  Geen

  Door Nancy op 4 juli 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Is een zeer goede partner qua marktonderzoe, dan wel advertenties. gespaarde punten kun je vanaf 1000 laten uitbetalen in geld. Het geld staat veelal 2 dagen na aanvraag op je bankrekening.

  Sterke punten
  Snelheid uitbetaling.

  Zwakke punten
  Je kunt niet altijd aan een onderzoek deelnemen.

  Door Leo op 17 mei 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Vandaag werd er weer geld uitgekeerd op mijn rekening. Nu iets langer gespaard dus 70 Euro!

  Sterke punten
  Leuke onderzoeken waar je aan mee kunt doen en ook soms leerzaam! En shoppen via Euroclics levert ook clics op!

  Zwakke punten
  Geen

  Door Rvl op 8 februari 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Dit is een hele leuke site leuk ook geld te verdienen en snel met uitbetalen

  Sterke punten
  snelle uitbetaling

  Zwakke punten
  geen

  Door Ria Geevers op 31 augustus 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • waaow vandaag 70 euro gestort gekregen kan ik mooi gebruiken me nicht gaat trouwen dus een mooie jurk van gekocht euroclix vind ik de beste spaarsite

  Sterke punten
  snel betrouwbaar geweldig

  Zwakke punten
  geen

  Door joke op 11 juni 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Net een uitbetaling van 5000 kliks gehad, dus 70 euro. Vorige week vrijdag uitbetaald, dus razendsnel. Dit heb ik bij elkaar verdiend in ruim een jaar tijd, wat snel gaat als je je aankopen via Euroclix doet. Afgelopen jaar wel wat clix moeten claimen. Sommige helaas afgewezen. Vakantie-reizen- deze boekingen telden eerst wel mee, nu niet meer... Het aantal mailtjes dat je krijgt is wel erg weinig in vergelijking met enkele jaren geleden. Enquetes invullen tikt behoorlijk snel aan. Regelmatig online kijken of je wat kan invullen.

  Sterke punten
  Snelle uitbetaling, extra percentage als je het aantal clix opspaart.

  Zwakke punten
  Weinig mailtjes om te klikken.

  Door Ingrid op 8 mei 2017 Reageer (2 reacties)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Volgens mij de snelste manier om via e-mails, enquêtes en op andere manieren geld te verdienen.

  Door Gert op 20 april 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik ben 28 november begonnen met euroclix. Ik ben getipt door een collega. Ik vind het een onwijs leuk tijdverdrijf. Ik vind de vragenlijsten leuk. De euroclix assistent werkt super. Ik heb al aardig wat verdiend.

  Sterke punten
  Snelle uitbetaling. Helpdesk Die betrouwbaar is. Leuk ook de clix assistent. Interresante onderzoeken.

  Zwakke punten
  Geen

  Door Maaike van o op 9 januari 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Euroclix beveel ik van harte aan. Snelle uitbetaling, met de zoekmachine kun je elke maand veel clkix verdienen en regelmatig onderzoeken waar je ook veel clix kunt verdienen

  Sterke punten
  regelmatig onderzoeken met veel clix, clix verdienen met vinden.nl

  Zwakke punten
  weinig mail met clix

  Door Fred van Een op 9 januari 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Altijd snell met uitbetaling

  Sterke punten
  Snel bij elkaar gespaard

  Zwakke punten
  geen

  Door Kevin op 2 januari 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Snel verdiend, vooral het zoeken op Vinden.nl....toch elke dag iets van 15 eurocent.

  Sterke punten
  Vinden.nl

  Zwakke punten
  De dagelijkse mailtjes, zijn er inderdaad maar 1 of hoogstens 2 dagelijks. Enquetes zijn, indien voorradig ook de moeite waard! Al met al de moeite waard om lid te zijn!

  Door RJ op 18 november 2016 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik ben over het algemeen erg tevreden over euroclix, ik heb 1x 1.000 clix ingewisseld, en ik kreeg gewoon uitbetaald. Voor zover ik weet is euroclix gewoon een goede site. Ik heb wel 1 probleem: ik heb in mijn instellingen alle mogelijke manieren aangevinkt om zo veel mogelijk emails te krijgen, helaas krijg ik maar 1 mail per week/ 2 weken, daarnaast val ik ook de helft van de keer buiten de doelgroep, hierdoor gaat het clix sparen vrij langzaam. Ik hoop zsm een antwoord te krijgen met daarin een tip om meer emails te ontvangen, voor de rest raad ik dit spaarprogramma sterk aan!

  Sterke punten
  Legit Leuke vragenlijsten Mooie layout

  Zwakke punten
  Weinig emails Ik val vaak buiten de doelgroep

  Door Anoniem op 14 november 2016 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • voor mijn een kleine leuke tijdverdrijf ,voor onze kleindochter straks een leuk spaarpot

  Door trijn op 13 oktober 2016 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Vandaag heb ik mijn eerste uitbetaling mogen ontvangen van Euroclix. Ik ben er erg blij mee! Het sparen gaat goed en de uitbetaling was ook supersnel geregeld. Helemaal super!

  Sterke punten
  Sparen gaat snel. Uitbetalen gaat snel. Leuke enquêtes. Diverse leuke manieren om mee te doen.

  Zwakke punten
  Geen.

  Door Regina op 23 augustus 2016 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Hartstikke leuke en mooie en goede spaarprogramma! Ik vind het leuk om mee te mogen doen en dat je dan ook nog prijzen kunt winnen van bepaalde bedrijven die op de site staan en zelf van Euroclix ook! Die loterij vind ik ook wel leuk ;-) verder de groetjes en tot weer eens.......

  Sterke punten
  Dat ze er altijd voor je zijn als het mis gaat met iets verder dat je dan veel kunt winnen en mee doen aan allerlei acties enzo En het ontwerp vind ik ook mooi ik vind de kleuren op de site van Euroclix prachtig !

  Zwakke punten
  mmmmmmm ...........? Ik zou het niet weten......... Dat bestaat volgens mij niet.........

  Door a a vd brom op 15 augustus 2016 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Het duurt heel lang voor je eindelijk je welverdiende euro's kan laten uitbetalen. Maar de weg er naar toe vind ik heel erg leuk. Diverse onderzoeken, cashback krijgen als je online aankopen doet. Ik vind het ideaal. Wat ik wel een minpunt vind, is dat ze bij alle enquêtes scherpe richtlijnen hebben voor de doelgroep waar ze naar opzoek zijn. Je denkt dan bijvoorbeeld dat je kan deelnemen, en dan heb je al 15 vragen gedaan, maar dan val je toch "buiten de doelgroep". Verder vind ik het een top thuiswerkfunctie.

  Sterke punten
  -Het is zeker leuk om te doen -Ik merk dat naar de mening van Euroclix community daadwerkelijk wordt geluisterd.

  Zwakke punten
  -Zeer specifieke doelgroepen voor enquêtes

  Door Tim Schipper op 2 juni 2016 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • zéér veel webwinkels met voldoende vergoeding, prima klantenservice, altijd persoonlijke reactie en hulp. uitbetaling dik in orde.voldoende actie aanbiedingen, vergoeding ruimhartig, uitbetaling ca 3 a 4 dagen , clix s vergoeding oplopend , momenteel weinig enquetes . al met al zéér betrouwbaar en klantvriendelijk, aanrader ( euroclix is geen site die je vraagt om geld om een level te klimmen of van blauw naar welke kleur dan ook te gaan,) euroclix is transparant, betrouwbaar, en betaald zeer snel uit, problemen? vragen ? mail ze even, gegarandeerd nog dezelfde dag antwoord van een van de meiden. ik heb anderen weggedaan en blijf euroclix trouw. omdat ze eerlijk en oprecht zijn

  Sterke punten
  klantenservice, aanbiedingen, actie `s vergoedingen, véél webwinkels met veel clix`s

  Zwakke punten
  ik ken ze niet

  Door eclipse op 30 maart 2016 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • prima en zeer fatsoenlijke site, altijd een behulpzame klantenservice, nooit problemen, altijd nette vergoedingen, ook zeer coulant als een bedrijf te laat terugmeldt van je aankoop., wees eerlijk en open in de vragenlijsten, en je wordt rijkelijk beloond voor je eerlijkheid. in 4 à 5 jaar dat ik er ben, ken ik alleen maar tevreden zijn, het mooiste is dat je vergoeding oploopt van 1 cent naar 1,7 ct per clix. dan gaat het écht hard zeker als je de vragenlijsten naar waarheid invult. AANRADER

  Sterke punten
  PRIMA KLANTENSERVICE, goede vergoeding, veel webwinkels met hoge korting. en veel clix `s , activeer dagelijks even je lot en win clix `s. best leuk en spannend .. euroclix AANRADER

  Zwakke punten
  GEEN

  Door han van mour op 10 maart 2016 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • ik ben al een paar jaar gebruiker van Euroclix,als er iets mis gaat bijv met een enquete wordt dit direct opgelost ,ik spaar meestal door totdat ik 5000 clix heb gespaard ,en als dan de betaling binnenkomt ,is dit voor de betaling van de kosten van internet Euroclix Bedankt.

  Sterke punten
  snelheid in alles.

  Zwakke punten
  weet ik niet te noemen

  Door Marry Boer op 9 maart 2016 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.Bezoek Euroclix

Schrijf je eigen review