EuroClix is een gratis dienst die via email en bezoek op de EuroClix-website persoonlijke en praktische informatie verstrekt over onderwerpen waar jij geïnteresseerd in bent. Aanbieders zijn gerenommeerde bedrijven als Dell Computers, Telegraaf, eBay, Wereld Natuur Fonds, Neckermann, Ohra, Bonprix, Marktplaats, ANWB, American Express, Nederlandse Rode Kruis, Algemeen Dagblad, et cetera. EuroClix is tegelijkertijd een spaarprogramma op Internet. Je verdient je Clix op verschillende manieren. Vervolgens wissel je ze in voor euro's op EuroClix.nl. Het gespaarde bedrag ontvang je binnen vijf werkdagen op het door jouw opgegeven bank- of gironummer. EuroClix is het enige spaarprogramma in Nederland waarmee je je Clix kunt inwisselen voor euro's. Ook kun je op verschillende manieren deze Clix verdienen en hoef je, in tegenstelling tot andere spaarprogramma's, geen producten te kopen om de Clix te verdienen.

Algemeen

EuroClix is een gratis dienst, die via e- mail en bezoek op de EuroClix- website persoonlijk en praktische informatie verstrekt over diverse onderwerpen waar gebruikers naar genteresseerd zijn. De aanbieders zijn diverse gerenommeerde Nederlandse bedrijven.


Punten verdienen

Bij EuroClix kunnen leden op verschillende manieren punten (Clix) verdienen. Men kan ervoor kiezen om: - Wel/niet te worden uitgenodigd (per email) voor deelname aan onderzoek; - Wel/niet commercile mail te ontvangen en daarmee punten (Clix) te sparen; - Wel/niet via de EuroClix links op de website te shoppen van meer dan 1.750 aanbieders en daarmee punten (Clix) te sparen; - Wel/niet de gratis EuroClix MasterCard aan te schaffen en punten te sparen bij elke aankoop via deze creditcard; Afhankelijk van het profiel welke gebruikers kiezen, worden ze vaak of soms helemaal niet via e- mail benadert door EuroClix.


Clix punten verdienen

Wanneer leden hebben deelgenomen aan een actie, dan zullen de Clix punten in het saldo-overzicht worden geplaatst. De snelheid waarmee dat gebeurt, verschilt per aanbieder. In sommige gevallen worden de punten binnen een dag bijgeschreven en weer in andere gevallen kan het drie (3) maanden duren. Deze periode is sterk afhankelijk van de snelheid waarmee aanbieders transacties keuren.


Ik zie geen Clix

Wanneer leden deelnemen aan een actie, dan worden de Clix bijgeschreven in het saldo overzicht, nadat de aanbieder de transactie heeft goedgekeurd. Aan leden wordt gevraagd om wat geduld te betrachten als ze de transactie niet direct terug zien in hun saldo overzicht. Zodra men inlogt op de EuroClix website en in het linker menu naar saldo-overzicht gaat, ziet men het saldo-overzicht van n maand. Aan de hand van de dropdown-menus kan men de gewenste weergave aanpassen. Zo kunnen leden beter controleren of de transactie er bij staat. Indien men aan een actie heeft deelgenomen, worden de Clix punten uiterlijk binnen drie maanden bijgeschreven in het saldo overzicht. Deze periode hebben sommige aanbieders nodig om transacties te keuren.


Verschil beschikbare en gereserveerde Clix punten

Wanneer men heeft deelgenomen aan een actie, dan zullen de Clix (punten) in eerste instantie als gereserveerd worden geplaatst in het claim- overzicht. Wanneer deze punten daadwerkelijk worden goedgekeurd en toegekend door de aanbieder, dan wordt het zichtbaar in het saldo overzicht. Deze toegekende Clix zijn beschikbare Clix en kunnen uiteindelijk worden ingewisseld.


Artikelen over Euroclix

Voor- en nadelen van NuCash

Er zijn een aantal online spaarprogramma’s te vinden op het internet. Deze programma’s behoren tot een van de manieren om realistisch online geld te verdienen. Een van deze programma’s is NuCash. Dit programma is niet zo lang op de markt, maar heeft [...]

Enqutes van Toluna kunnen ook mooie beloningen opleveren

Veel personen willen van huis uit werken of een extraatje online verdienen, maar weten in de meeste gevallen niet altijd wat de mogelijkheden zijn. Vaak genoeg komt men zogenaamde sites tegen, die thuiswerk bieden, maar wanneer het erop aankomt moeten de mensen ook ze [...]

Geld verdienen bij EuroClix

Thuiswerk is ontzettend populair. Iedereen staat wel te springen om op een eenvoudige en relaxte manier vanuit huis geld te verdienen. Echter is het vinden van zulke functies moeilijker dan je in eerste instantie zou denken. Om jou op weg te helpen, vertellen wij jou in dit artikel over het bedri [...]

Thuiswerk tips

Thuiswerk is razend populair. Wie wil nou niet vanuit huis geld verdienen op een relaxte en simpele manier. Helaas is het vinden van thuiswerk lastiger dan je denkt. Om jou op weg te helpen, geven wij in dit artikel handige tips om sneller aan thuiswerk te komen. Daarnaast geven wij tips om thuis [...]

Euroclix Reviews

  • Ook ik ben weken lid. In het begin idd veel onderzoeken. Maar naarmate de tijd helemaal geen onderzoeken meer. Nu ben ik eindelijk aan me 1000 clix maar nu ken ik oppeens niet meer inloggen terwijl ik automatisch staat ingelogd dat vind ik wel vreemd

    Kijken jullie ook uit met de website met de fake positieve reviews van opiness puntje nl. Deze site wordt ook door euroclix betaald en om de negatieve reviews te laten verwijderen.

    Sterke punten
    Ze betalen andere websites door alle slechte reviews te weg halen, want euroclix krijgt geld van bedrijven.

    Zwakke punten
    Het is puin hoop bij euroclix met valse hoop met hoge wissel koers.

    Door Erik op 23 mei 2019 Reageer
  • Een spaarprogramma via Internet maar ze zijn niet altijd eerlijk om jou clixs te vergoeden. Als er een kwestie van grote bedragen zijn, is er altijd iets met partner om deze clixs te krijgen (b.v. Neckermann Reizen). Voordeel van Clix is dat je verdiende clixs alles in geld ontvangt {cashback spaarprogramma}.


    Ik wil jullie er ook bij waarschuwen dat euroclix andere websites betaald om alle negatieve reviews te verwijderen. Dus kijk goed uit en laat je niet uit de tent lokken door de zogenaamde goede reviews. Deze leden worden ingekocht met clix en met geld ze tuinen er zelf ook in zo dom zijn ze.

    Er waren een heleboel negatieve reviews euroclix heeft een heleboel er uit gehaald. Dus ze willen niet negatieve staan het zou moeten heten oplichters programma euroclix.

    Sterke punten
    Bij je slijmen om een goede review te plaatsen door inruil krijgt je misschien wel of geen 150 clix. Het gebeurt meestal dat er een groep mensen worden opgezadeld als ze allemaal een zogenaamde goede review plaatsen dat er mee 3 van de 100 maar de clix krijgen, dus de 100 neppe goede reviews krijgen niks.

    Zwakke punten
    Als je veel clix hebt wordt je bedrogen stelen ze een deel.

    Door molenaar op 1 mei 2019 Reageer
  • helaas, vandaag mijn lidmaatschap beëindigt, altijd zat ik euroclix te verdedigen, maar nu heb ik het zelf mogen ondervinden, kijk de flauwekul van dat de uitbetalingen niet kwamen van de winkels legt aan MIJN computer hoor , niet verder vertellen, cookie s cache, geschiedenis, telang wachten ??? allemaal de schuld van mij en niet van euroclix, dus weg centjes, maar euroclix wel vangen, toen ook vinden.nl van 18 clix per dag naar 5 ging was het mij duidelijk deze site ga ik mijden de wehkamp site de beslist.nl site, site block had het er maar druk mee,de advertenties over lekkend maandverband ?? boeiend...Maar euroclix heeft het deze maand voor elkaar gekregen MAART 204 klikjes ? normaal altijd goed voor Ca 1400 clixs maar nee hoor 204 klikjes ? vragenlijsten waar je pas na de halve lijst werd uitgekieperd, niet omdat het vol was maar omdat je plots niet tot de doelgroep behoorde, gillen toch...dat ze dan ook de vergoedingen zijn gaan verlagen voor de enquetes was eigenlijk al asociaal want ze vangen wel de 100% alleen de mensen die het voor hen moeten verdienen, krijgen minder minder en minder, 204 klikjes ze mogen naar de hartstichting euroclix , en het gelul dat vinden.nl tot de creme de la creme van de zoekmachine s behoort ?? yep voor wehkamp .... wat een rust deze week GEEN vinden.nl gebruikt, ad block er nog op, want je weet maar nooit, wat er nog blijft hangen bij die gasten. De grote verandering begon toen er geen Sabrina meer was maar wel ene Natalie /Nadine ? standaard brieven netjes verzocht o een normaal antwoord hoppa standaard briefje, nou ben er klaar mee hoop velen met mij, internetten is weer leuk geworden zonder vinden.nl, haha die zit achtersite block... wens U allen een fijne avond, ik heb het zeker....

    Kijk ook uit reviews worden ingekocht op anderen websites. door de medewerkers van euroclix.

    Sterke punten
    Mooie website

    Zwakke punten
    De clix in waarden

    Door Van Jh Han op 22 april 2019 Reageer

  • Vermijden. Ik heb allerlei aankopen gedaan, waar je punten zou krijgen. Blijkt dat je als klant apart, handmatig clix moet gaan claimen, en dan ook nog eens apart per aankoop ver achteraf informatie op te vragen voor iedere aankoop waar je clix op zou krijgen. Kunnen ze prima aflezen aan de creditcard (en aan de inkomsten die jullie op de lead pakken), net zoals gewoon bij bijv. American Express. Het claimen van clix kunnen jullie gewoon automatiseren maar wordt niet gedaan om mensen niks uit te hoeven betalen.

    Door Herman op 10 april 2019 Reageer
  • Verdiende clix worden niet toegewezen
    Al meerdere malen worden clix niet toegekend terwijl ik wel iets heb aangekocht via de site Euroclix. Nu weer problemen om clix te ontvangen voor mijn bestellingen bij KPN en Conrad. Ze willen meer informatie ontvangen, deze heb ik ook gemaild. Vervolgens krijg ik een mail dat ik geen reactie heb gegeven, terwijl ik dat wel heb gedaan. Twee aparte mails, op de 2 claims.
    Echt belachelijk! Lijkt wel of ze expres geen clix toekennen. Het kost me steeds een hoop tijd om de niet toegewezen clix te claimen. Geen idee of dit door euroclix komt, of door het bedrijf waar ik de aankoop heb gedaan. Graag ontvang ik de clix waar ik recht op heb.

    Door Babette op 10 april 2019 Reageer
  • Helaas wat betreft is deze site onbetrouwbaar het probleem is ze keren wel uit en na 3 keer en 4e dan weer niet uit. Ze gooien je meteen op de BAN. Ik heb bewijzen dat ze inderdaad aan oplichterij praktijken doen. Als je salaris gaat groeien dan gooien ze een ban op je accountant.


    Je ziet ook die honden bedelen om 150 clix. Ik laat mij de mond niet snoeren door euroclix.


    Ze proberen ook anderen websites beheerders om te kopen om negatieve reviews te laten verwijderen vaak door een geld bedrag toe te wijzen. Maar vaak lukt het hun niet om die negatieve reviews te laten weg halen, want daar schrikken ze enorme van.

    Sterke punten
    Je flink laten in naaien door de wisselkoers.

    Leden worden omgekocht met 150 clix om goede reviews neer te zetten.

    Zwakke punten
    Als je de clix moet krijgen dan keren ze het wel eerst uit en dan nemen ze het weer van je terug.

    Door Cornelis op 5 april 2019 Reageer
  • Ik doe al een geruime tijd mee met Euroclix, heb ook al een paar keer een uitbetaling kunnen doen.
    Echter krijg ik vandaag ineens een mail waarin staat dat ik ( grootschalig nog wel ) gefraudeerd zou hebben en ze daarom mijn account beëindigen en mijn gespaarde clix laten vervallen.
    Ik heb nooit gefraudeerd en wat ik zou hebben gedaan wordt ook niet genoemd, men wijst naar de algemene voorwaarden en vinden daarom dat ze recht hebben mijn account te beëindigen en mijn clix af te pakken.

    Pas dus op met Euroclix!

    Zwakke punten
    Kunnen zomaar je account beindigen en dan ben je AL JE GESPAARDE CLIX KWIJT.

    Door Johan op 13 februari 2019 Reageer (3 reacties)
  • Een tijdje euroclix gedaan maar het gaat zo tergend langzaam als je een leuk bedrag wil verdienen. Ik heb nu een ander online verdienmodel ontdekt wat veel en veel sneller gaat, en waarbij je zelfs kan doorgroeien naar een passief inkomen van 2000 tot 2500 euro per maand. En ja mensen het klinkt te mooi om waar te zijn maar het is echt waar. Het enige wat je ervoor moet doen is iedere dag 10 advertenties kijken, 5 minuten werk per dag. Wil je daar meer info over dan mag je mij contacten.

    Sterke punten
    Niks

    Zwakke punten
    Teveel om op te noemen

    Door Lettie Zimmerman op 16 december 2018 Reageer (2 reacties)
  • Het probleem is na het keren van een grote bedrag gooien ze je gelijk op een BAN!


    Een groot gedrocht is Euroclix. Ik zal zeggen waarom dat zo is.

    Je kan niet een onbeperkt aantal mensen uitnodigen. ( fictief of niet-fictief zou er niet toe mogen doen )

    Ik ben 2x uitbetaald ( toen leek alles nog goed te gaan ) en dat staat ook netjes op mijn rekening.

    Zojuist kreeg ik de volgende mail:

    Het beveiligingssysteem van EuroClix heeft ons gewezen op 'verdachte' (mogelijk frauduleuze) activiteiten via uw account. Het blijkt dat er een aantal ongeldige leden via uw account zijn aangebracht. Deze leden zijn inmiddels geroyeerd.

    Met vriendelijke groet,

    EuroClix Ledenservice

    Dat wil dus zeggen dat ik al mijn gespaarde Euroclix-punten ( na mijn 2 uitbetalingen ) kwijt ben. Ik had er zo'n 60.000.

    60.000 euroclix = 1020,-

    niets van dat alles

    Ik ben van plan om Euroclix voor de rechter te dagen of iig ze het zo moeilijk mogelijk te maken. Dit kan absoluut niet. Corrupt zooitje dat het is.

    Voor mensen die zich willen aanmelden bij Euroclix, niet doen.

    PS. Euroclix betaald websites om negatieve reviews te verwijderen om een hoge rating te scoren, wat dus daad werkelijkheid helemaal niet werkt.

    En elke mailtje mailtje of mailtjes die jij klikt krijgt euroclix ook voor betaald, dus jij werkt voor euroclix en hun krijgen een grote bedrag voor de reclame mailtjes. Dus dat is wat jullie allemaal niet weten!

    Sterke punten
    Je bannen als het tot een grote bedrag komt

    Zwakke punten
    Je hoort nooit van en pas na 1 week oplichters zijn het!

    Door jaline op 26 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



  • Ik was al een paar werken lid en na uitbetaling van 150,- euro hebben ze een ban op mijn accountant gezet. En alle leden kunnen opeens niet meer inloggen.


    Ze vragen naar je ID kaart en naar je bank pas en later krijgt je pas na 1 week een e-mail. Beste mensen doe niet mee en en het klikken van mailtjes kost tijd.

    Oplichters zijn het allemaal beste mensen geef je echte adres niet op prijs en jou rekening nummer. En ze kunnen misbruik ervan maken.

    De betaling hebt ik wel gehad, maar mijn advies is begin niet aan de deze site!!!! Er zijn andere sites waar je beter kunt verdienen.

    Sterke punten
    De site lijkt aantrekkelijke.

    Zwakke punten
    Ze gooien na een uit betaling een ban wanneer het tot leden werven moet aankomen durven ze niet direct de credits op je accountant te storten. DUS WEES GEWAARSCHUWD!

    Door ano op 24 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Laat ik als eerste noemen dat Euroclix altijd netjes uitbetaalt. Het concept is altijd geweest clix opbouwen met het klikken op e-mails. Echter, de laatste tijd lijkt dit concept helemaal op de schop te zijn gegaan. Voor vele e-mails die je binnenkrijgt verdien je zo nu en dan GEEN clix. Ik kreeg laatst 3 e-mails achter elkaar binnen en voor geen enkele e-mail kreeg ik clix. Euroclix heeft mij uitgelegd dat je alleen clix krijgt als dat ook in de kleine lettertjes vermeld is. De overige e-mails zijn "informatief" en worden niet beloond.

    Ik vraag mij af hoeveel leden dit doorhebben en ik vermoed een soort misleiding. Slechts weinigen controleren hun saldo opbouw na het klikken op e-mails. Ik roep ieder lid op om te kijken na iedere klik of er daadwerkelijk clix worden bijgeschreven. Op het moment dat jij geen clix krijgt, krijgt het bedrijf waarschijnlijk wel inkomsten uit jouw klik.

    Het staat mij zelfs zo tegen dat ik overweeg mijn lidmaatschap op termijn op te gaan zeggen.

    Sterke punten
    Helpdesk reageert snel
    Altijd vlotte uitbetaling

    Zwakke punten
    Misleidend, omdat voor veel e-mails geen clix meer verdiend worden terwijl leden wellicht in de veronderstelling zijn wel clix te verdienen.

    Soms na 20 vragen uit een vragenlijst gegooid te worden met de mededeling dat je niet tot de doelgroep behoort. Er is wel tijd en energie besteedt om deze vragen in te vullen.

    Er komen steeds minder e-mails en onderzoeken binnen. En bij de e-mails die je binnenkrijgt verdien je vaak GEEN clix.

    Door Anoniem op 27 december 2016 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Doe elke maand mee met Staatsloterij en koop dan 10 x 1/5e staatslot. Dat betekent recht op 10 x 6 clix.

    Forget it, Euroclix is NIET in staat, en zelfs na 2 jaar nog niet, om dat in een keer goed te doen. Dan krijg ik 1 x dan 2x dan 3 x en iedere keer moet ik weer een mail sturen om te krijgen waar ik RECHT op heb. Het enige dat je hoort is dat ze toegekend zijn maar dat is ( deels ) niet zo en als je wat hardere taal gebruikt dan zeggen die kindjes van Euroclix: als u zo reageert antwoorden wij niet meer. Je moet dus op je knieën gaan liggen voor dat spul. Ik noem het nog geen oplichters maar verschrikkelijk zielige en domme meisjes. Ook is hun systeem van uitbetaling onrechtvaardig.

    Sterke punten
    heel weinig

    Zwakke punten
    toekennen clix, uitbetaling systeem, geen fatsoen, denken dat ze onze lieve heer op aarde zijn.

    Moeten eens een goede IT expert aantrekken om een dusdanig simpel probleem op te lossen

    Door Wim Kuit op 19 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het bezoeken van deze hele concept en om er aan deel te nemen, zal moeten zijn om geld te verdienen denk ik dan....Dat is mijn intentie....

    Hoezo online aankopen doen om te verdienen???

    Ik wil niks kopen. Ik heb geen geld om te uitgeven, moet eerst mijn bank proberen te vullen, toch??

    Allemaal oplichters man!! Al die online gedoe!!

    Sterke punten
    Zie ik niet.....

    Zwakke punten
    Alleen maar.

    Door aankopen? op 4 september 2016 Reageer (4 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben al sinds 2011 bij EuroClix en heb inmiddels 6 uitbetalingen ontvangen. Geen problemen, geen lange wachttijd. Omdat ik bij een andere organisatie pro-
    blemen kreeg met betalingen n.a.v. aankopen bij webshops probeerde ik het bij Euroclix Ze hebben een ClixAssistent die er volgens de beschrijving voor zorgt dat een aankooptransactie correct wordt geregistreerd zodat er clixen geboekt kunnen worden. De applicatie is simpel te installeren in Firefox. Gedurende de hele transactie gaf de ClixAssistent 'groen licht'. Na een paar dagen geen click in mijn account. Per mail gevraagd hoe dat zat. Antwoord: Helaas kunnen wij geen clix in ons systeem vinden. Helaas kunnen wij zonder die clix niets onderzoeken en zullen dus niet uitbetalen. Meteen beantwoord: gedurende de hele transactie gaf de ClixAssistent 'groen licht' en zou mijn transactie conform de beschrijving van de werking van de ClixAssistent geregistreerd moeten zijn
    Antwoord wederom: helaas wij kunnen niets onderzoeken omdat er geen regi-
    stratie van Uw transactie is. Wel zijn wij bereid om a.d.v. een mail warain de verkoper de transactie bevestigd contact op te nemen teneinde alsnog compen-
    satie te verkrijgen. Meteen de betreffende mail doorgestuurd. Antwoord: helaas geeft de door U doorgestuurde mail onvoldoende informatie waarmee wij eventueel aan de slag kunnen gaan. Onbegrijpelijk, in die mail staan alle gege-
    vens over mijn aankoop en dat is niet voldoende? Daar valt dus niets mee te beginnen. Ik heb ze nog een mail-op-poten gestuurd maar dat zal vermoedelijk niets meer opleveren.

    Sterke punten
    EuroClix is alleen betrouwbaar als men alleen mails leest en meedoet aan enquetes.

    Zwakke punten
    Bij aankopen via webshops is EuroClix beslist onbetrouwbaar!!

    Door L. C. Kip op 3 juli 2016 Reageer (8 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Euroclix was een leuk spaarprogramma.
    Maar het laatste jaar is euroclix enorm hard achteruit aan het gaan.
    Snelle communicatie met de klantenservice maar problemen worden niet opgelost.
    Site wegens onderhoud dit jaar al 2 x 3 dagen onbereikbaar.
    Uitbetaling van de clix die je verdiend hebt gaat ook al niet heel snel meer.
    Ben niet echt tevreden meer over euroclix.

    (er zijn betere spaarprogramma's om via zogenaamde spammail geld te verdienen)

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Wordt steeds slechter.

    Door Joris op 21 januari 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Leuke site die snel uitbetaald maar pas op!!
    Nu staat er nog op de site dat je 4 clix per uitgegeven 10 euro ontvangt maar dit gaat per 1 september omlaag naar 1 clix per uitgegeven 5 euro.
    Eurclix weigert om dit voor dit tijd aan te passen dus heel erg misleidend

    Update:

    Na een mail gestuurd te hebben dat ik dit ging plaatsen hebben ze bij Euroclix eieren voor hun geld gekozen en hebben de tekst aangepast, je moet er nog wel naar zoeken en als eerste tekst overeind gehouden dat je 4 euroclix per uitgegeven 10 euro ontvangt dus nog steeds misleidend.

    Sterke punten
    snelle uitbetaling

    Zwakke punten
    leugenachtige communicatie

    Door Daan op 9 juli 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sinds twee maanden ben ik lid van Euroclix en vanaf het eerste moment ben ik zeer lyrisch geweest over deze site. Tot het moment dat ik besloot om anderen te gaan vertellen over deze site. Als ik tevreden ben over iets deel ik dit graag met anderen en doe ik er alles om mensen in mijn netwerk er van te overtuigen om het ook te doen. Euroclix had een mooi systeem om mij te belonen voor het aanmelden van nieuwe leden.Om deze reden heb ik in eerste instantie mijn eigen vriendin aangemeld bij Euroclix en niet veel later ook mijn moeder. Op deze manier kon ik testen of dit systeem ook daadwerkelijk écht werkt of dat het een goedkope manier is om leden te werven zonder daar moeite voor te doen. Als de test zou slagen zou ik uiteraard mijn netwerk gaan gebruiken om meerdere mensen aan te melden, ten eerste omdat dit goed voor mij is (immers zegt Euroclix dat ze mij hiervoor zullen belonen) en ten tweede omdat ik de site de extra leden dan ook echt gun.

    Euroclix geeft aan dat ik voor elk aangemeld lid 150 clix krijg en dat ik 10% aan Clix krijg van de Clix die de door mij aangebrachte leden verdienen. Groot was dan ook mijn verbazing toen ik op 1 mei 33 Clix kreeg, terwijl mijn vriendin op dat moment al ruim 1.000 Clix had verdiend! Bovendien had ik de aanmeldbonus van haar nog niet ontvangen. Naar aanleiding hiervan heb ik contact opgenomen met Euroclix om te vragen wat de situatie is en zij gaven aan dat mijn vriendin zich niet via mij aangemeld zou hebben. Dit is uiteraard de grootst mogelijke onzin, aangezien mijn vriendin gebruik heeft gemaakt van de link die ik haar persoonlijk heb toegestuurd en ik op het moment van aanmelden naast haar zat.

    Inmiddels heb ik enkele keren per mail contact gehad met Euroclix, maar helaas blijft deze boevenbende volhouden dat mijn vriendin zich niet via mij heeft aangemeld. Een fout kan niet gemaakt zijn volgens Euroclix, aangezien alles zogenaamd waterdicht zou zijn en de aanmelding van mijn moeder wel goed is gegaan. Mijn moeder heeft op dit moment pas ongeveer 350 Clix verdiend, terwijl mijn vriendin al ruim 1500 Clix heeft verdiend. Is het toeval dat de aanmelding die de meeste Clix heeft verdiend volgens Euroclix fout is gegaan? Dacht het niet... Is het systeem van Euroclix echt zo waterdicht als ze zeggen? Ik dacht het niet, aangezien ik eerder Clix heb toegewezen gekregen van een aankoop die ik nooit gedaan heb. Waar dus iemand anders deze niet heeft ontvangen.

    Helaas blijft Euroclix dus volhouden dat wij iets fout hebben gedaan bij het aanmelden. Hierdoor heeft Euroclix mij al ruim 300 Clix door mijn neus geboord. And still counting!

    Waar ik dus lange tijd lyrisch was over Euroclix en mijn netwerk wou inzetten om vele leden aan te brengen, ben ik nu dus zeer teleurgesteld over deze oplichters. Ik wacht het laatste bericht nog af van Euroclix, maar aangezien ik geen positief antwoord verwacht, zal ik mijn netwerk enkel gebruiken om Euroclix in een slecht daglicht te zetten. Uiteraard zal ik ook overal waar mogelijk deze klacht neerzetten om mensen te waarschuwen en zal ik ook social media gebruiken om mijn onvrede te uiten.

    Euroclix is niet alleen een lid kwijt, maar ook een ambassadeur voor het leven!

    Sterke punten
    De onderzoeken zijn leuk om te doen en je kan snel redelijk veel Clix verdienen. Of je die ooit uitbetaald krijgt is echter de vraag...

    Zwakke punten
    Het lijkt er helaas op dat het oplichters zijn.

    Door Nico op 17 mei 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Leuke site hoor, met waarschijnlijk de beste bedoelingen, maar ik denk dat dit zijn beste tijd wel gehad heeft.
    In het begin krijg je nog wel een aantal enquêtes waar je aan mee kan doen, maar daarna is het constant hetzelfde: "Helaas val je buiten de doelgroep van dit onderzoek"
    90% van de onderzoeken... Maakt ook niet uit wat je vooraf invult hoe je situatie is.

    Wil je hier niet teveel aandacht aan besteden? Prima site.
    Wil je dagelijks/4x in de week wat doen? Kijk astjeblieft naar een andere site oid.

    Sterke punten
    Site doet zijn best

    Zwakke punten
    Je kan niet doen waarvoor je je hebt aangemeld

    Door Roy op 14 april 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben zwaar teleurgesteld in euroclix. Ik heb 2 jaar zitten sparen tot een mooi bedrag van 400 euro. en op een dag word ik er uit gegooid heb ik helemaal niets uitgekeerd gekregen. Mijn aangemelde vrienden waren ook zonder pardon verwijderd. Die zijn ook boos natuurlijk! Ik heb toen een mail gestuurd en daarin beschuldigen ze me van fraude. Omdat ze zoiets vermoeden in hun systeem. Dus ben alles kwijt ook mijn account. Slaat helemaal nergens op, ik heb geen fraude gepleegd. Ze kunnen me ook niet eens vertellen wat ik dan gedaan zou moeten hebben. Ze zeggen alleen dat ze al langere tijd dit vermoed hadden.

    Zou eigenlijk een rechtzaak mijk moeten aanspannen tegen ze en dat ze alsnog mijn eerlijk verdiende geld naar me uitkeren.

    Sterke punten
    Geen! ik heb nooit wat uitgekeerd gekregen omdat ik daar de kans niet toe kreeg.

    Zwakke punten
    Ze gooien je er zomaar uit als je een aardig bedrag gespaard hebt, dus kijk uit!

    Door jennifer op 27 januari 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als je niets via internet koopt ben je tijden bezig om een saldo bij elkaar te krijgen.
    Als je meedoet aan onderzoeken is er van de door hen beloofde privacy weinig tot niets te merken.

    Sterke punten
    Geen uitschieters, gewoon een site zoals zovelen die hun geld verdienen als je via hen koopt bij hun adverteerders

    Zwakke punten
    Slechte communicatie met leden, zeer weinig clix mails per maand, als je mazzel hebt ca 10.
    Eigenlijk kom je alleen verder als je goederen aanschaft van hun adverteerders en dan gebeurt het nog regelmatig dat je de clixen niet krijgt.

    Door Hendrik op 4 november 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik kwam er onlangs achter dat ik via euroclix een autoverzekering had afgesloten bij independ.nl.

    Nou dat heb ik dus nooit niet gedaan, heb geen auto!!

    maar wat nu??

    Sterke punten
    niks meer

    Zwakke punten
    zie mijn text

    Door jolanda op 26 april 2013 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik doe al een tijd mee aan Euroclix. Tot ik vorige week ineens de melding kreeg dat ik niet kon deelnemen aan een onderzoek omdat "is gebleken dat u uw persoonsgegevens heeft gewijzigd die voor EuroClix onlogisch zijn".

    Ik heb helemaal niets veranderd. Zonde van mijn tijd deze flauwekul. Ik ben er meteen mee gekapt. Direct ook een onaardige mail ontvangen van de kennelijk aan Euroclix gelieerde betaalsite Money Miljonair. Omdat ik niet meer aan Euroclix meedoe en er ook geen mails meer van wil ontvangen, dreigt Money Miljonair mijn account bij hen op te heffen.
    Echt klantvriendelijk! En laat maar zitten, ik heb zelf beide accounts opgeheven. Dag gespaarde centjes!

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Zomaar geweigerd om vage en mij onbekende reden.
    Helaas heel veel tijd in gestoken en nu gewoon opgespaarde saldo kwijt...

    Door amy op 6 februari 2013 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In eerste instantie vond ik het best wel een leuk programma. Als je eenmaal een tijdje bezig bent ga je merken dat je voor steeds minder enquetes daadwerkelijk betaald word. In een maand had ik 15! enquetes in de wacht staan om uitbetaald te worden. Na een maand kun je die claimen. Vervolgens kreeg ik de vraag of ik de codes van die enquetes maar even op wilde sturen. Alsof ik er een complete administratie op na houd.! Toch heb ik die allemaal kunnen achterhalen en wat denk je? Alles werd gewoon doodleuk afgekeurd omdat ik ze zogenaamd niet volledig ingevuld heb.

    Ik vind dit zaakje stinken en dit was niet de eerste keer dat ze me dit flikten. Een maand eerder ging het precies zo. Uren van mijn tijd heb ik hieraan besteed en ik krijg er niks voor terug.

    Sowieso krijg je voor enquetes over roken niks uitgekeerd.

    Is er geen instantie die deze site uit de lucht kan halen?

    Sterke punten
    Ziet er profesioneel uit, zijn ze niet!

    Zwakke punten
    - slechte verdiensten
    - betalen je punten niet uit
    - na klachten poeieren ze je af met smoesjes
    - reageren pas na minimaal een week
    - weinig enquetes
    - moet overal achteraan gaan
    - betalen enquetes betreffende de tabaksindustrie per definitie niet uit!

    Door Ruben op 6 september 2012 Reageer (7 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik heb nu al een aantal keren gehad dat er tijdens een online-enquette halverwegen wordt gezegt, let op dan ben ik op 80 % , sorry maar er zijn al genoeg deelname, u komt niet meer in aanmerking. dan hebben ze dus al alle info die ze wilden hebben en kappen het op deze manier af. geen 150 clix en een dik 15 min. naar de klote door het invullen.
    Sorry hoor maar dat kun je van te voren ook aangeven als er al genoeg zijn.

    zouden ze mij nu ook uitschrijven???? omdat ik een klacht heb!!!

    Door gerda op 20 augustus 2012 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • na vele jaren lid te zijn geweest, met plezier, vul ik nu een klacht in. Plotseling schrijven ze je uit na een klacht te hebben geschreven omdat je na het invullen van een enquette, na zeker30 antwoorden te hebben gegeven, je zo antwoord; u past niet in deze groep of u bent te oud.
    Het is een pure discriminatie wat ze invoeren en ze belazeren je waar je bij staat.Of je krijgt je clix niet.
    Het is zeker opgevallen dat ze nu heel weinig enquettes geven en dan gooien ze je eruit. Pas op want als de belasting erachter komt en je heb veel gespaard staan ze aan je deur. De klacht gaat ook door naar de ombudsman en consumentenbond.

    Sterke punten
    discriminatie

    Door ingrid op 11 augustus 2012 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Euroclix

Schrijf je eigen review over Euroclix