EuroClix is een gratis dienst die via email en bezoek op de EuroClix-website persoonlijke en praktische informatie verstrekt over onderwerpen waar jij geïnteresseerd in bent.

Aanbieders zijn gerenommeerde bedrijven als Dell Computers, Telegraaf, eBay, Wereld Natuur Fonds, Neckermann, Ohra, Bonprix, Marktplaats, ANWB, American Express, Nederlandse Rode Kruis, Algemeen Dagblad, et cetera.

Het Online Spaarprogramma: Hoe kun je Clix (geld) verdienen bij EuroClix?

EuroClix is tegelijkertijd een spaarprogramma op Internet. Je verdient je Clix op verschillende manieren. Vervolgens wissel je ze in voor euro's op EuroClix.nl. Het gespaarde bedrag ontvang je binnen vijf werkdagen op het door jouw opgegeven bank- of gironummer. EuroClix is het enige spaarprogramma in Nederland waarmee je je Clix kunt inwisselen voor euro's.

Ook kun je op verschillende manieren deze Clix verdienen en hoef je, in tegenstelling tot andere spaarprogramma's, geen producten te kopen om de Clix te verdienen.

Aanmeldbonus€ 1,50 (150 Clix)
Startdatum1999
EigenaariFlavours BV
Aantal leden500.000 (Europa)

Algemeen

EuroClix is een gratis dienst, die via e- mail en bezoek op de EuroClix- website persoonlijk en praktische informatie verstrekt over diverse onderwerpen waar gebruikers naar geïnteresseerd zijn. De aanbieders zijn diverse gerenommeerde Nederlandse bedrijven.


Punten verdienen

Bij EuroClix kunnen leden op verschillende manieren punten (Clix) verdienen. Men kan ervoor kiezen om: - Wel/niet te worden uitgenodigd (per email) voor deelname aan onderzoek; - Wel/niet commerciële mail te ontvangen en daarmee punten (Clix) te sparen; - Wel/niet via de EuroClix links op de website te shoppen van meer dan 1.750 aanbieders en daarmee punten (Clix) te sparen; - Wel/niet de gratis EuroClix MasterCard aan te schaffen en punten te sparen bij elke aankoop via deze creditcard; Afhankelijk van het profiel welke gebruikers kiezen, worden ze vaak of soms helemaal niet via e- mail benadert door EuroClix.


Clix punten verdienen

Wanneer leden hebben deelgenomen aan een actie, dan zullen de Clix punten in het saldo-overzicht worden geplaatst. De snelheid waarmee dat gebeurt, verschilt per aanbieder. In sommige gevallen worden de punten binnen een dag bijgeschreven en weer in andere gevallen kan het drie (3) maanden duren. Deze periode is sterk afhankelijk van de snelheid waarmee aanbieders transacties keuren.


Ik zie geen Clix

Wanneer leden deelnemen aan een actie, dan worden de Clix bijgeschreven in het saldo overzicht, nadat de aanbieder de transactie heeft goedgekeurd. Aan leden wordt gevraagd om wat geduld te betrachten als ze de transactie niet direct terug zien in hun saldo overzicht. Zodra men inlogt op de EuroClix website en in het linker menu naar saldo-overzicht gaat, ziet men het saldo-overzicht van één maand. Aan de hand van de dropdown-menu’s kan men de gewenste weergave aanpassen. Zo kunnen leden beter controleren of de transactie er bij staat. Indien men aan een actie heeft deelgenomen, worden de Clix punten uiterlijk binnen drie maanden bijgeschreven in het saldo overzicht. Deze periode hebben sommige aanbieders nodig om transacties te keuren.


Verschil beschikbare en gereserveerde Clix punten

Wanneer men heeft deelgenomen aan een actie, dan zullen de Clix (punten) in eerste instantie als gereserveerd worden geplaatst in het claim- overzicht. Wanneer deze punten daadwerkelijk worden goedgekeurd en toegekend door de aanbieder, dan wordt het zichtbaar in het saldo overzicht. Deze toegekende Clix zijn beschikbare Clix en kunnen uiteindelijk worden ingewisseld.


Artikelen over Euroclix

Is het echt mogelijk om geld te verdienen met Euroclix?

  Veel mensen vragen zich af of het echt mogelijk is om geld te verdienen met Euroclix. Anderen vragen zich ook af hoeveel ze kunnen verdienen met zo een spaarprogramma. Met Euroclix kunnen leden op verschillende manieren ‘clix’ verdienen. Dit kan door het ontvangen en lezen van e- mails. Men moet daarbij op een link onderaan de e- mail klikken. Daarnaast krijgt men ook dagelijks ... [...]

Geld verdienen bij EuroClix

Thuiswerk is ontzettend populair. Iedereen staat wel te springen om op een eenvoudige en relaxte manier vanuit huis geld te verdienen. Echter is het vinden van zulke functies moeilijker dan je in eerste instantie zou denken. Om jou op weg te helpen, vertellen wij jou in dit artikel over het bedrijf EuroClix. Daarnaast geven wij vier handige tips om sneller aan thuiswerk te komen. Lees dus snel ver ... [...]

Thuiswerk tips

Thuiswerk is razend populair. Wie wil nou niet vanuit huis geld verdienen op een relaxte en simpele manier. Helaas is het vinden van thuiswerk lastiger dan je denkt. Om jou op weg te helpen, geven wij in dit artikel handige tips om sneller aan thuiswerk te komen. Daarnaast geven wij tips om thuiswerken makkelijk te maken. Tip 1: Betaal niet voor thuiswerk Het stomste dat je kan doen is betal ... [...]

Euroclix Reviews

  EuroClix niet betrouwbaar.

  Ik ben al sinds 2011 bij EuroClix en heb inmiddels 6 uitbetalingen ontvangen. Geen problemen, geen lange wachttijd. Omdat ik bij een andere organisatie pro-
  blemen kreeg met betalingen n.a.v. aankopen bij webshops probeerde ik het bij Euroclix Ze hebben een ClixAssistent die er volgens de beschrijving voor zorgt dat een aankooptransactie correct wordt geregistreerd zodat er clixen geboekt kunnen worden. De applicatie is simpel te installeren in Firefox. Gedurende de hele transactie gaf de ClixAssistent 'groen licht'. Na een paar dagen geen click in mijn account. Per mail gevraagd hoe dat zat. Antwoord: Helaas :) kunnen wij geen clix in ons systeem vinden. Helaas :) kunnen wij zonder die clix niets onderzoeken en zullen dus niet uitbetalen. Meteen beantwoord: gedurende de hele transactie gaf de ClixAssistent 'groen licht' en zou mijn transactie conform de beschrijving van de werking van de ClixAssistent geregistreerd moeten zijn
  Antwoord wederom: helaas :) wij kunnen niets onderzoeken omdat er geen regi-
  stratie van Uw transactie is. Wel zijn wij bereid om a.d.v. een mail warain de verkoper de transactie bevestigd contact op te nemen teneinde alsnog compen-
  satie te verkrijgen. Meteen de betreffende mail doorgestuurd. Antwoord: helaas :) geeft de door U doorgestuurde mail onvoldoende informatie waarmee wij eventueel aan de slag kunnen gaan. Onbegrijpelijk, in die mail staan alle gege-
  vens over mijn aankoop en dat is niet voldoende? Daar valt dus niets mee te beginnen. Ik heb ze nog een mail-op-poten gestuurd maar dat zal vermoedelijk niets meer opleveren.

  Sterke punten
  EuroClix is alleen betrouwbaar als men alleen mails leest en meedoet aan enquetes.

  Zwakke punten
  Bij aankopen via webshops is EuroClix beslist onbetrouwbaar!!

  Ben niet echt tevreden meer.

  Euroclix was een leuk spaarprogramma.
  Maar het laatste jaar is euroclix enorm hard achteruit aan het gaan.
  Snelle communicatie met de klantenservice maar problemen worden niet opgelost.
  Site wegens onderhoud dit jaar al 2 x 3 dagen onbereikbaar.
  Uitbetaling van de clix die je verdiend hebt gaat ook al niet heel snel meer.
  Ben niet echt tevreden meer over euroclix.

  (er zijn betere spaarprogramma's om via zogenaamde spammail geld te verdienen)

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Wordt steeds slechter.

  Pas op!! clixvergoeding op Mastercard gaat omlaag

  Leuke site die snel uitbetaald maar pas op!!
  Nu staat er nog op de site dat je 4 clix per uitgegeven 10 euro ontvangt maar dit gaat per 1 september omlaag naar 1 clix per uitgegeven 5 euro.
  Eurclix weigert om dit voor dit tijd aan te passen dus heel erg misleidend

  Update:

  Na een mail gestuurd te hebben dat ik dit ging plaatsen hebben ze bij Euroclix eieren voor hun geld gekozen en hebben de tekst aangepast, je moet er nog wel naar zoeken en als eerste tekst overeind gehouden dat je 4 euroclix per uitgegeven 10 euro ontvangt dus nog steeds misleidend.

  Sterke punten
  snelle uitbetaling

  Zwakke punten
  leugenachtige communicatie

  Van lyrisch naar teleurgesteld

  Sinds twee maanden ben ik lid van Euroclix en vanaf het eerste moment ben ik zeer lyrisch geweest over deze site. Tot het moment dat ik besloot om anderen te gaan vertellen over deze site. Als ik tevreden ben over iets deel ik dit graag met anderen en doe ik er alles om mensen in mijn netwerk er van te overtuigen om het ook te doen. Euroclix had een mooi systeem om mij te belonen voor het aanmelden van nieuwe leden.Om deze reden heb ik in eerste instantie mijn eigen vriendin aangemeld bij Euroclix en niet veel later ook mijn moeder. Op deze manier kon ik testen of dit systeem ook daadwerkelijk écht werkt of dat het een goedkope manier is om leden te werven zonder daar moeite voor te doen. Als de test zou slagen zou ik uiteraard mijn netwerk gaan gebruiken om meerdere mensen aan te melden, ten eerste omdat dit goed voor mij is (immers zegt Euroclix dat ze mij hiervoor zullen belonen) en ten tweede omdat ik de site de extra leden dan ook echt gun.

  Euroclix geeft aan dat ik voor elk aangemeld lid 150 clix krijg en dat ik 10% aan Clix krijg van de Clix die de door mij aangebrachte leden verdienen. Groot was dan ook mijn verbazing toen ik op 1 mei 33 Clix kreeg, terwijl mijn vriendin op dat moment al ruim 1.000 Clix had verdiend! Bovendien had ik de aanmeldbonus van haar nog niet ontvangen. Naar aanleiding hiervan heb ik contact opgenomen met Euroclix om te vragen wat de situatie is en zij gaven aan dat mijn vriendin zich niet via mij aangemeld zou hebben. Dit is uiteraard de grootst mogelijke onzin, aangezien mijn vriendin gebruik heeft gemaakt van de link die ik haar persoonlijk heb toegestuurd en ik op het moment van aanmelden naast haar zat.

  Inmiddels heb ik enkele keren per mail contact gehad met Euroclix, maar helaas blijft deze boevenbende volhouden dat mijn vriendin zich niet via mij heeft aangemeld. Een fout kan niet gemaakt zijn volgens Euroclix, aangezien alles zogenaamd waterdicht zou zijn en de aanmelding van mijn moeder wel goed is gegaan. Mijn moeder heeft op dit moment pas ongeveer 350 Clix verdiend, terwijl mijn vriendin al ruim 1500 Clix heeft verdiend. Is het toeval dat de aanmelding die de meeste Clix heeft verdiend volgens Euroclix fout is gegaan? Dacht het niet... Is het systeem van Euroclix echt zo waterdicht als ze zeggen? Ik dacht het niet, aangezien ik eerder Clix heb toegewezen gekregen van een aankoop die ik nooit gedaan heb. Waar dus iemand anders deze niet heeft ontvangen.

  Helaas blijft Euroclix dus volhouden dat wij iets fout hebben gedaan bij het aanmelden. Hierdoor heeft Euroclix mij al ruim 300 Clix door mijn neus geboord. And still counting!

  Waar ik dus lange tijd lyrisch was over Euroclix en mijn netwerk wou inzetten om vele leden aan te brengen, ben ik nu dus zeer teleurgesteld over deze oplichters. Ik wacht het laatste bericht nog af van Euroclix, maar aangezien ik geen positief antwoord verwacht, zal ik mijn netwerk enkel gebruiken om Euroclix in een slecht daglicht te zetten. Uiteraard zal ik ook overal waar mogelijk deze klacht neerzetten om mensen te waarschuwen en zal ik ook social media gebruiken om mijn onvrede te uiten.

  Euroclix is niet alleen een lid kwijt, maar ook een ambassadeur voor het leven!

  Sterke punten
  De onderzoeken zijn leuk om te doen en je kan snel redelijk veel Clix verdienen. Of je die ooit uitbetaald krijgt is echter de vraag...

  Zwakke punten
  Het lijkt er helaas op dat het oplichters zijn.

  Triest

  Leuke site hoor, met waarschijnlijk de beste bedoelingen, maar ik denk dat dit zijn beste tijd wel gehad heeft.
  In het begin krijg je nog wel een aantal enquêtes waar je aan mee kan doen, maar daarna is het constant hetzelfde: "Helaas val je buiten de doelgroep van dit onderzoek"
  90% van de onderzoeken... Maakt ook niet uit wat je vooraf invult hoe je situatie is.

  Wil je hier niet teveel aandacht aan besteden? Prima site.
  Wil je dagelijks/4x in de week wat doen? Kijk astjeblieft naar een andere site oid.

  Sterke punten
  Site doet zijn best

  Zwakke punten
  Je kan niet doen waarvoor je je hebt aangemeld

  Euroclix Sucks

  Ik ben zwaar teleurgesteld in euroclix. Ik heb 2 jaar zitten sparen tot een mooi bedrag van 400 euro. en op een dag word ik er uit gegooid heb ik helemaal niets uitgekeerd gekregen. Mijn aangemelde vrienden waren ook zonder pardon verwijderd. Die zijn ook boos natuurlijk! Ik heb toen een mail gestuurd en daarin beschuldigen ze me van fraude. Omdat ze zoiets vermoeden in hun systeem. Dus ben alles kwijt ook mijn account. Slaat helemaal nergens op, ik heb geen fraude gepleegd. Ze kunnen me ook niet eens vertellen wat ik dan gedaan zou moeten hebben. Ze zeggen alleen dat ze al langere tijd dit vermoed hadden.

  Zou eigenlijk een rechtzaak mijk moeten aanspannen tegen ze en dat ze alsnog mijn eerlijk verdiende geld naar me uitkeren.

  Sterke punten
  Geen! ik heb nooit wat uitgekeerd gekregen omdat ik daar de kans niet toe kreeg.

  Zwakke punten
  Ze gooien je er zomaar uit als je een aardig bedrag gespaard hebt, dus kijk uit!

  minder goede evrvaringen

  Als je niets via internet koopt ben je tijden bezig om een saldo bij elkaar te krijgen.
  Als je meedoet aan onderzoeken is er van de door hen beloofde privacy weinig tot niets te merken.

  Sterke punten
  Geen uitschieters, gewoon een site zoals zovelen die hun geld verdienen als je via hen koopt bij hun adverteerders

  Zwakke punten
  Slechte communicatie met leden, zeer weinig clix mails per maand, als je mazzel hebt ca 10.
  Eigenlijk kom je alleen verder als je goederen aanschaft van hun adverteerders en dan gebeurt het nog regelmatig dat je de clixen niet krijgt.

  zonder toestemming zomaar iets afsluiten!

  ik kwam er onlangs achter dat ik via euroclix een autoverzekering had afgesloten bij independ.nl.

  Nou dat heb ik dus nooit niet gedaan, heb geen auto!!

  maar wat nu??

  Sterke punten
  niks meer

  Zwakke punten
  zie mijn text

  Toegang account geweigerd

  Ik doe al een tijd mee aan Euroclix. Tot ik vorige week ineens de melding kreeg dat ik niet kon deelnemen aan een onderzoek omdat "is gebleken dat u uw persoonsgegevens heeft gewijzigd die voor EuroClix onlogisch zijn".

  Ik heb helemaal niets veranderd. Zonde van mijn tijd deze flauwekul. Ik ben er meteen mee gekapt. Direct ook een onaardige mail ontvangen van de kennelijk aan Euroclix gelieerde betaalsite Money Miljonair. Omdat ik niet meer aan Euroclix meedoe en er ook geen mails meer van wil ontvangen, dreigt Money Miljonair mijn account bij hen op te heffen.
  Echt klantvriendelijk! En laat maar zitten, ik heb zelf beide accounts opgeheven. Dag gespaarde centjes!

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Zomaar geweigerd om vage en mij onbekende reden.
  Helaas heel veel tijd in gestoken en nu gewoon opgespaarde saldo kwijt...

  oplichters zijn het

  In eerste instantie vond ik het best wel een leuk programma. Als je eenmaal een tijdje bezig bent ga je merken dat je voor steeds minder enquetes daadwerkelijk betaald word. In een maand had ik 15! enquetes in de wacht staan om uitbetaald te worden. Na een maand kun je die claimen. Vervolgens kreeg ik de vraag of ik de codes van die enquetes maar even op wilde sturen. Alsof ik er een complete administratie op na houd.! Toch heb ik die allemaal kunnen achterhalen en wat denk je? Alles werd gewoon doodleuk afgekeurd omdat ik ze zogenaamd niet volledig ingevuld heb.

  Ik vind dit zaakje stinken en dit was niet de eerste keer dat ze me dit flikten. Een maand eerder ging het precies zo. Uren van mijn tijd heb ik hieraan besteed en ik krijg er niks voor terug.

  Sowieso krijg je voor enquetes over roken niks uitgekeerd.

  Is er geen instantie die deze site uit de lucht kan halen?

  Sterke punten
  Ziet er profesioneel uit, zijn ze niet!

  Zwakke punten
  - slechte verdiensten
  - betalen je punten niet uit
  - na klachten poeieren ze je af met smoesjes
  - reageren pas na minimaal een week
  - weinig enquetes
  - moet overal achteraan gaan
  - betalen enquetes betreffende de tabaksindustrie per definitie niet uit!

  klacht

  ik heb nu al een aantal keren gehad dat er tijdens een online-enquette halverwegen wordt gezegt, let op dan ben ik op 80 % , sorry maar er zijn al genoeg deelname, u komt niet meer in aanmerking. dan hebben ze dus al alle info die ze wilden hebben en kappen het op deze manier af. geen 150 clix en een dik 15 min. naar de klote door het invullen.
  Sorry hoor maar dat kun je van te voren ook aangeven als er al genoeg zijn.

  zouden ze mij nu ook uitschrijven???? omdat ik een klacht heb!!!

  klacht

  na vele jaren lid te zijn geweest, met plezier, vul ik nu een klacht in. Plotseling schrijven ze je uit na een klacht te hebben geschreven omdat je na het invullen van een enquette, na zeker30 antwoorden te hebben gegeven, je zo antwoord; u past niet in deze groep of u bent te oud.
  Het is een pure discriminatie wat ze invoeren en ze belazeren je waar je bij staat.Of je krijgt je clix niet.
  Het is zeker opgevallen dat ze nu heel weinig enquettes geven en dan gooien ze je eruit. Pas op want als de belasting erachter komt en je heb veel gespaard staan ze aan je deur. De klacht gaat ook door naar de ombudsman en consumentenbond.

  Sterke punten
  discriminatie

  Niet aan beginnen

  Begint wel aardig, maar heel veel meer dan met mailtjes openen en op een link klikken kom je niet. Ben nu al vier maanden bezig om clix te krijgen die ik verdient heb om via hun site op een link te klikken en iets te kopen. De ene smoes is nog beter dan de ander. Het laatste antwoord is dat de collega op vakantie is en dat ze wanneer ze terug is zal reageren. Bof ik ff!

  Sterke punten
  welke?

  Zwakke punten
  Welke niet

  euroclix oplichters

  In het begin vond ik het allemaal erg goed werken. Je verdiende wel niet zo veel, maar het werkte goed en het was betrouwbaar. Toen ik eenmaal enkele maanden verder was werden mijn gereserveerde clix niet meer uitbetaald ook al wist ik zeker dat ik minstens de helft volledig ingevuld heb. Als reactie krijg je dan standaard de vraag of je even uit wil zoeken welke onderzoeken je zeker hebt afgerond. Alsof je een complete administratie er op na houd voor het geval zij hun werk niet goed doen. De een na de ander werd afgekeurd, totaal zo'n 20 in 2 maanden. Sowieso de onderzoeken naar roken worden NOOIT uitbetaald. Ik vind het echt een hufterige organisatie die geen bestaansrecht meer hebben!

  Zwakke punten
  - slechte klantenservice
  - weinig vergoeding voor veel tijd die je er in steekt
  - weinig onderzoeken
  - ze bieden zelf bijna niks aan, als je wat wil verdienen moet je dagelijks meerdere vragen invullen voordat je misschien iets kunt gaan verdienen.

  ongelogelijk nep

  Je moet je al helemaal suf klikken voor een paar cent. Doe liever iets voor een baas waar je goed in bent of wat je graag doet.
  Snel geld verdienen is alleen voor diegene die het bedenkt.

  Ik ben weer helemaal genezen en heb er spijt van dat ik het uitgeprobeerd heb !

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  gewoon tijdverspilling, meedoen is erg dom

  Gek van de telefoontjes

  Heb onlangs met een enquete via euroclix meegedaan, duidelijk aangegeven dat ik geen interesse heb in producten of dat er contact met me opgenomen kan/mag worden en krijg nu gemiddeld 3-5 telefoontjes per dag !!! en ja, ik sta nog steeds actief geregistreerd in het bel-me-niet register ... Begin er niet aan! kunt beter leren pokeren als je wat geld wil bijverdienen !

  Sterke punten
  Lijkt makkelijk en onschuldig

  Zwakke punten
  Geven aan derde partijen dat je interesse hebt terwijl duidelijk in enquetes is aangeven dat dit niet het geval is.

  euroclix

  Net als anderen zit ik ook altijd vragen in te vullen bij een enquete in de hoop 75 clix te krijgen, en jawel, na meerdere vragen "hoor ik niet tot de doelgroep". Voor alle moeite 1 clix. Erg misleidend.
  Wat ik ook erg storend vind is dat na een aankoop bij een partnerwebsite van Euroclix de verdiende clix nooit worden bijgesschreven. Misschien dat het bij anderen beter gaat, maar bij mij nog nooit.
  Deze clix kun je dan claimen, en dat kan pas na een maand. Mijn laatste poging is uitgedraaid op niks, want Euroclix kwam met de lieflijke mededeling:"Uw emaildres is niet bekend bij ons".
  Voor jullie duidelijkheid: ik heb maar 1 mailadres. Op dit mailadres komen al mijn mails binnen. Dus ook de bevestigingen van aankopen. En als er dan tussen alle dagelijkse Euroclix mails een mail zit van de ledenservice met de mededeling dat mijn emailadres niet bekend is, dan wordt ik toch wel een klein beetje beroerd.

  ingenieur

  ik heb balen van jullie toezending, direct mee stoppen

  Sterke punten
  geen een

  Zwakke punten
  heel veel, daarom nu stoppen

  U behoort niet tot de doelgroep

  De laatste tijd krijg ik geregeld een enquete van Marktonderzoek waar je veel clix mee kunt verdienen. Zo ook vandaag over het thema sexualiteit.
  Ik heb 5 tot 10 minuten allerlei intieme vragen moeten beantwoorden, totdat ik de melding kreeg dat ik niet tot de doelgroep behoorde.
  Ik voel me stevig in de zeik genomen. Eerst alles vragen en dan hoor je er niet meer bij.
  Dit is de laatste keer dat ik een enquete heb ingevuld !!!!! GROF SCHANDAAL !!!!

  [email protected]

  Zo'n 8 jaar geleden begonnen met euroclix en beviel toen goed. Helaas door allerlei redenen account kwijt geraakt. Dit jaar ben ik opnieuw begonnen en het valt me op dat je er nu behoorlijk ingeluist wordt. Bv.. verdien nu1 clix en 10 clixs met het meedoen van een onderzoek. Nergens geen voorwaarden te bekennen, dus de lijst maar invullen.
  Blijkt op het eind dat je akkoord moet gaan met het ontvangen van mails van andere websites en beeid bent telefoontje te ontvangen met aanbiedingen en/of informatie.
  Weg tijd, weg clixs en zij hebben weer allerelei gegevens voor noppes omdat ik niet continu gebeld wil worden door zo'n honds brutale en irritante callcenter medewerker die je iets probeert aan te smeren. Dit moeten ze eerst goed aangeven en niet achteraf als je tijd er al in hebt gestoken.

  Zwakke punten
  zie review

Bezoek Euroclix

Schrijf een review