klacht

na vele jaren lid te zijn geweest, met plezier, vul ik nu een klacht in. Plotseling schrijven ze je uit na een klacht te hebben geschreven omdat je na het invullen van een enquette, na zeker30 antwoorden te hebben gegeven, je zo antwoord; u past niet in deze groep of u bent te oud.
Het is een pure discriminatie wat ze invoeren en ze belazeren je waar je bij staat.Of je krijgt je clix niet.
Het is zeker opgevallen dat ze nu heel weinig enquettes geven en dan gooien ze je eruit. Pas op want als de belasting erachter komt en je heb veel gespaard staan ze aan je deur. De klacht gaat ook door naar de ombudsman en consumentenbond.

Sterke punten
discriminatie

Bezoek Euroclix Reviews over Euroclix

1 reactie

Beste Ingrid,
Vervelend dat je niet tot de doelgroep van een onderzoek behoorde. Er kunnen een aantal dingen aan de hand zijn.
Allereerst, zoals je zult begrijpen, kan niet elk onderzoek voor iedereen geschikt zijn. Bijvoorbeeld een onderzoek naar de gebruikerservaring met make-up is doorgaans niet geschikt voor mannen. Daarom bepaald het onderzoeksbureau wie er wel of niet mag door gaan met het onderzoek. Echter PanelClix vindt wel dit snel duidelijk moet zijn in het begin van het onderzoek.
Wordt je op een later tijdstip uit de vragenlijst verwijderd, dan geldt doorgaans een alternatieve vergoeding in Clix. Indien dit het geval is, dan wordt dit in de uitnodiging van het onderzoek, door PanelClix, gecommuniceerd.

Zou je ons kunnen vertellen bij welk onderzoek je na 30 vragen alsnog buiten de doelgroep viel? Want het lijkt hier eerder op een fout in de vragenlijst.

Wij zien graag je reactie tegemoet op mailadres [email protected]

Met vriendelijke groet,
EuroClix ledenservice

Bezoek Euroclix Reviews over Euroclix

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Euroclix
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden