Reviews van deze auteur

oplichters zijn het

Review over Euroclix

In eerste instantie vond ik het best wel een leuk programma. Als je eenmaal een tijdje bezig bent ga je merken dat je voor steeds minder enquetes daadwerkelijk betaald word. In een maand had ik 15! enquetes in de wacht staan om uitbetaald te worden. Na een maand kun je die claimen. Vervolgens kreeg ik de vraag of ik de codes van die enquetes maar even op wilde sturen. Alsof ik er een complete administratie op na houd.! Toch heb ik die allemaal kunnen achterhalen en wat denk je? Alles werd gewoon doodleuk afgekeurd omdat ik ze zogenaamd niet volledig ingevuld heb.

Ik vind dit zaakje stinken en dit was niet de eerste keer dat ze me dit flikten. Een maand eerder ging het precies zo. Uren van mijn tijd heb ik hieraan besteed en ik krijg er niks voor terug.

Sowieso krijg je voor enquetes over roken niks uitgekeerd.

Is er geen instantie die deze site uit de lucht kan halen?

Sterke punten
Ziet er profesioneel uit, zijn ze niet!

Zwakke punten
- slechte verdiensten
- betalen je punten niet uit
- na klachten poeieren ze je af met smoesjes
- reageren pas na minimaal een week
- weinig enquetes
- moet overal achteraan gaan
- betalen enquetes betreffende de tabaksindustrie per definitie niet uit!

reacties:

Review: oplichters zijn het

Nu kunnen jullie wel reageren blijkbaar. Opmerkelijk...... Het kwaad is al geschied en ik vind jullie nog steeds oplichters die het nu weer glad proberen te praten en weer nemen jullie je verantwoordelijkheid niet! Als mijn werkgever mij niet uit zou betalen zou ik hem aanklagen, helaas gaat dat bij jullie allemaal niet zo makkelijk.

Nogmaals: op mijn klachten kreeg ik geen respons of smoesjes, waarom moet ik jullie nu serieus nemen? Jullie trekken je blijkbaar pas iets aan als iemand iets publiekelijk maakt. Erg kwalijk vind ik dat