Reviews van deze auteur

euroclix oplichters

Review over Euroclix

In het begin vond ik het allemaal erg goed werken. Je verdiende wel niet zo veel, maar het werkte goed en het was betrouwbaar. Toen ik eenmaal enkele maanden verder was werden mijn gereserveerde clix niet meer uitbetaald ook al wist ik zeker dat ik minstens de helft volledig ingevuld heb. Als reactie krijg je dan standaard de vraag of je even uit wil zoeken welke onderzoeken je zeker hebt afgerond. Alsof je een complete administratie er op na houd voor het geval zij hun werk niet goed doen. De een na de ander werd afgekeurd, totaal zo'n 20 in 2 maanden. Sowieso de onderzoeken naar roken worden NOOIT uitbetaald. Ik vind het echt een hufterige organisatie die geen bestaansrecht meer hebben!

Zwakke punten
- slechte klantenservice
- weinig vergoeding voor veel tijd die je er in steekt
- weinig onderzoeken
- ze bieden zelf bijna niks aan, als je wat wil verdienen moet je dagelijks meerdere vragen invullen voordat je misschien iets kunt gaan verdienen.

reacties:

Review: oplichters zijn het

Nu kunnen jullie wel reageren blijkbaar. Opmerkelijk...... Het kwaad is al geschied en ik vind jullie nog steeds oplichters die het nu weer glad proberen te praten en weer nemen jullie je verantwoordelijkheid niet! Als mijn werkgever mij niet uit zou betalen zou ik hem aanklagen, helaas gaat dat bij jullie allemaal niet zo makkelijk.

Nogmaals: op mijn klachten kreeg ik geen respons of smoesjes, waarom moet ik jullie nu serieus nemen? Jullie trekken je blijkbaar pas iets aan als iemand iets publiekelijk maakt. Erg kwalijk vind ik dat