EuroClix is een gratis dienst die via email en bezoek op de EuroClix-website persoonlijke en praktische informatie verstrekt over onderwerpen waar jij ge�nteresseerd in bent. Aanbieders zijn gerenommeerde bedrijven als Dell Computers, Telegraaf, eBay, Wereld Natuur Fonds, Neckermann, Ohra, Bonprix, Marktplaats, ANWB, American Express, Nederlandse Rode Kruis, Algemeen Dagblad, et cetera. EuroClix is tegelijkertijd een spaarprogramma op Internet. Je verdient je Clix op verschillende manieren. Vervolgens wissel je ze in voor euro's op EuroClix.nl. Het gespaarde bedrag ontvang je binnen vijf werkdagen op het door jouw opgegeven bank- of gironummer. EuroClix is het enige spaarprogramma in Nederland waarmee je je Clix kunt inwisselen voor euro's. Ook kun je op verschillende manieren deze Clix verdienen en hoef je, in tegenstelling tot andere spaarprogramma's, geen producten te kopen om de Clix te verdienen.

Algemeen

EuroClix is een gratis dienst, die via e- mail en bezoek op de EuroClix- website persoonlijk en praktische informatie verstrekt over diverse onderwerpen waar gebruikers naar geïnteresseerd zijn. De aanbieders zijn diverse gerenommeerde Nederlandse bedrijven.


Punten verdienen

Bij EuroClix kunnen leden op verschillende manieren punten (Clix) verdienen. Men kan ervoor kiezen om: - Wel/niet te worden uitgenodigd (per email) voor deelname aan onderzoek; - Wel/niet commerciële mail te ontvangen en daarmee punten (Clix) te sparen; - Wel/niet via de EuroClix links op de website te shoppen van meer dan 1.750 aanbieders en daarmee punten (Clix) te sparen; - Wel/niet de gratis EuroClix MasterCard aan te schaffen en punten te sparen bij elke aankoop via deze creditcard; Afhankelijk van het profiel welke gebruikers kiezen, worden ze vaak of soms helemaal niet via e- mail benadert door EuroClix.


Clix punten verdienen

Wanneer leden hebben deelgenomen aan een actie, dan zullen de Clix punten in het saldo-overzicht worden geplaatst. De snelheid waarmee dat gebeurt, verschilt per aanbieder. In sommige gevallen worden de punten binnen een dag bijgeschreven en weer in andere gevallen kan het drie (3) maanden duren. Deze periode is sterk afhankelijk van de snelheid waarmee aanbieders transacties keuren.


Ik zie geen Clix

Wanneer leden deelnemen aan een actie, dan worden de Clix bijgeschreven in het saldo overzicht, nadat de aanbieder de transactie heeft goedgekeurd. Aan leden wordt gevraagd om wat geduld te betrachten als ze de transactie niet direct terug zien in hun saldo overzicht. Zodra men inlogt op de EuroClix website en in het linker menu naar saldo-overzicht gaat, ziet men het saldo-overzicht van één maand. Aan de hand van de dropdown-menu’s kan men de gewenste weergave aanpassen. Zo kunnen leden beter controleren of de transactie er bij staat. Indien men aan een actie heeft deelgenomen, worden de Clix punten uiterlijk binnen drie maanden bijgeschreven in het saldo overzicht. Deze periode hebben sommige aanbieders nodig om transacties te keuren.


Verschil beschikbare en gereserveerde Clix punten

Wanneer men heeft deelgenomen aan een actie, dan zullen de Clix (punten) in eerste instantie als gereserveerd worden geplaatst in het claim- overzicht. Wanneer deze punten daadwerkelijk worden goedgekeurd en toegekend door de aanbieder, dan wordt het zichtbaar in het saldo overzicht. Deze toegekende Clix zijn beschikbare Clix en kunnen uiteindelijk worden ingewisseld.


Artikelen over Euroclix

Voor- en nadelen van NuCash

Er zijn een aantal online spaarprogramma’s te vinden op het internet. Deze programma’s behoren tot een van de manieren om realistisch online geld te verdienen. Een van deze programma’s is NuCash. Dit programma is niet zo lang op de markt, maar heeft [...]

Enquêtes van Toluna kunnen ook mooie beloningen opleveren

Veel personen willen van huis uit werken of een extraatje online verdienen, maar weten in de meeste gevallen niet altijd wat de mogelijkheden zijn. Vaak genoeg komt men zogenaamde sites tegen, die thuiswerk bieden, maar wanneer het erop aankomt moeten de mensen ook ze [...]

Geld verdienen bij EuroClix

Thuiswerk is ontzettend populair. Iedereen staat wel te springen om op een eenvoudige en relaxte manier vanuit huis geld te verdienen. Echter is het vinden van zulke functies moeilijker dan je in eerste instantie zou denken. Om jou op weg te helpen, vertellen wij jou in dit artikel over het bedri [...]

Thuiswerk tips

Thuiswerk is razend populair. Wie wil nou niet vanuit huis geld verdienen op een relaxte en simpele manier. Helaas is het vinden van thuiswerk lastiger dan je denkt. Om jou op weg te helpen, geven wij in dit artikel handige tips om sneller aan thuiswerk te komen. Daarnaast geven wij tips om thuis [...]

Euroclix Reviews

  • Bij euroclix kun je makkelijk en snel een klein zakcentje verdienen. Je wordt er niet rijk van, maar het is echt een leuke bijverdienste. Het kost niet veel tijd en en invullen van de onderzoeken vind ik erg leuk om te doen en is eigenlijk ook zo gebeurd.

    Sterke punten
    Snelle en nette uitbetaling. Je wordt netjes op de hoogte gesteld.

    Zwakke punten
    geen momenteel

    Door Sanne op 1 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij euroclix kun je makkelijk een bedrag sparen door het invullen van vragenlijsten. Je wordt er niet rijk van, maar euroclix betaalt snel en netjes uit en als je vragen/problemen hebt krijg je ook vlot antwoord.

    Sterke punten
    betaalt snel en netjes uit en als je vragen hebt worden deze ook snel beantwoord

    Zwakke punten
    geen

    Door Zuidema op 20 maart 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Je wordt er niet rijk van, maar vergeleken met andere sites kun je vrij snel een bedrag sparen dat uitbetaald kan worden. Vooral met invullen van enquêtes tikt het snel aan.

    Sterke punten
    Zeer vlotte uitbetaling.

    Door Sandra op 24 februari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Je kan hier vrij snel een paar euro bij elkaar sparen.
    Heerlijk snelle uitbetaling.
    Gewoon een goed spaar systeem.

    Door Johan op 17 februari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Spaar al enkele jaren bij euroclix en al enkele malen laten uitbetalen en nooit geen enkele problemen mee gehad. Binnen 1 week het geld ontvangen. Fantastisch.

    Door Bea op 17 februari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Euroclix doet echt wat ze beloven!
    Leuke spaar ideeen en als je uitbetaald wilt worden, gebeurt dat binnen een week!

    Door Ardora op 11 februari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op 27-1 voor de 2e keer een uitbetaling aangevraagd en op 31-1 al bijgeschreven, super ! Bij Euroclix kan je in redelijk korte termijn een leuk aantal clix bij elkaar sparen. Elke dag even inloggen om te kijken of er enquettes beschikbaar zijn, af en toe een bestelling plaatsen bij één van de vele aangesloten winkels en de dagelijkse mails klikken.

    Sterke punten
    Betrouwbaar en snel spaarsysteem.

    Zwakke punten
    Geen !

    Door Jolanda op 31 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik vindt euroclix prettig werken. vooral door het invullen van enquettes kan je redelijk snel sparen.

    Sterke punten
    enquêtes invullen.

    Zwakke punten
    te weinig mails met klikmogelijkheden. Ook vergeten ze uitnodigingen voor enquettes toe te sturen, waar ik toch wel voor in aanmerking kom. Verbeter punt.

    Door margreet op 30 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb alleen maar positieve ervaringen met Euroclix, doe al jaren mee met klikken zowel als met de panelclix enquetes, waardoor je sneller spaart!
    De uitbetaling verloopt snel en zonder problemen, heb al een keer doorgespaard tot 10.000 clix maar de laatste keer met 5000 laten uitbetalen.
    Een aanrader onder de kliksites!

    Sterke punten
    supersnelle uitbetaling, clix worden altijd keurig bijgeschreven

    Zwakke punten
    niet bij mij bekend!

    Door Anja op 28 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • geen problemen ondervonden, voor het eerst doorsgespaaard tot ik 70 euro kon cashen, voordien hield het op bij 25 euro, al enkele jare n met plezier aan mee gedaan.

    Sterke punten
    snelle afhandelijng

    Zwakke punten
    soms ben je al erg ver met onderzoek en dan opeens zijn er teveel deelnemers.
    weg punten wel tijd ingestoken

    Door Betsie op 27 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben zwaar teleurgesteld in euroclix. Ik heb 2 jaar zitten sparen tot een mooi bedrag van 400 euro. en op een dag word ik er uit gegooid heb ik helemaal niets uitgekeerd gekregen. Mijn aangemelde vrienden waren ook zonder pardon verwijderd. Die zijn ook boos natuurlijk! Ik heb toen een mail gestuurd en daarin beschuldigen ze me van fraude. Omdat ze zoiets vermoeden in hun systeem. Dus ben alles kwijt ook mijn account. Slaat helemaal nergens op, ik heb geen fraude gepleegd. Ze kunnen me ook niet eens vertellen wat ik dan gedaan zou moeten hebben. Ze zeggen alleen dat ze al langere tijd dit vermoed hadden.

    Zou eigenlijk een rechtzaak mijk moeten aanspannen tegen ze en dat ze alsnog mijn eerlijk verdiende geld naar me uitkeren.

    Sterke punten
    Geen! ik heb nooit wat uitgekeerd gekregen omdat ik daar de kans niet toe kreeg.

    Zwakke punten
    Ze gooien je er zomaar uit als je een aardig bedrag gespaard hebt, dus kijk uit!

    Door jennifer op 27 januari 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • bedankt voor de vluggen verwerking super

    Sterke punten
    leuke site

    Zwakke punten
    zou niet weten

    Door toos op 23 januari 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Leuke kortingen, snelle uitbetaling (al na 2 dagen had ik mijn 70 euro op mijn rekening staan!) En genoeg enqûetes en mails zodat als je het wil je relatief snel clix's kunt verdienen en als je geen zin of tijd hebt om te klikken heb je alleen je zelf ermee omdat je dan minder verdient maar verder zit je dus nergens aan vast!

    Zwakke punten
    Enige zwakke punt dat dit kan bedenken: Vol stromen van je mailbox als je een paar dagen niet kunt reageren (misschien kunnen ze hier een optie voor maken dat jezelf tijdelijk kunt uitsluiten van mails)

    Door Volders op 21 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • een klacht of probleem wordt snel en goed opgelost

    Sterke punten
    hele snelle uitbetaling

    Zwakke punten
    geen

    Door Hèlen op 10 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ben zelf al een paar jaar lid van Euroclix en ik kan niet anders zeggen dan dat ik er erg tevreden over ben! De Clix worden netjes aan je account toegevoegd en je wordt ook op de hoogte gehouden van het saldo. Vragen die gesteld worden per mail worden keurig beantwoord en de betalingen worden ook behoorlijk snel geregeld! De site zelf is al een aantal keren van Lay-Out veranderd maar dat is niet storend en je kunt bepaalde zaken nog steeds goed terugvinden.
    Kortom: gewoon een prima site waar ik nog lang lid van hoop te kunnen blijven!

    Sterke punten
    Alles!

    Zwakke punten
    Geen!

    Door Lenny op 8 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • TOP

    Al heel wat jaartjes lid. Verdiensten zijn redelijk (mits je enquetes invult).
    Ik lees van veel mensen dat ze niet geloven dat de 5000 clix voor het 100% houden van je profiel wordt uitgekeerd. Ik kan jullie melden dat ik vandaag bij de winnaars zat.

    Ik zal zeker nog jaren lid blijven van Euroclix!

    Sterke punten
    - Makkelijk verdienen
    - Snelle uitbetaling (binnen paar werkdagen op je bankrekening)

    Zwakke punten
    - geen

    Door rob op 6 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een goede betrouwbare web site.
    Een site met leuke vragenlijsten.
    Een site met een goede spaarregeling.
    Een site met een vlotte betaling.

    Ga zo door jullie zijn TOP

    Sterke punten
    Betaling / vragenlijsten / sparen

    Zwakke punten
    Geen

    Door J.Krooder op 17 december 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben nu een aantal jaren lid van EuroClix en heb nu 2maal een goede service mogen ontvangen. Je spaart punten (Clix) bij elke mail die je opent, vragenlijsten in te vullen, en/of het kopen van produkten/verzekeringen. Weliswaar gaat het niet altijd even snel, maar wanneer je dit niet doet, spaar je natuurlijk niets. Helaas ging het me laatst mis, bij een aankoop van EuroRelais (een vakantie dus) en bleek deze niet teruggekoppeld te zijn aan EuroClix. Gelukkig heb ik, na een maand of 5/6 alsnog de punten van EuroClix zelf gekregen na het tonen van de reisbescheiden. Dit vind ik een heel goede service, want ze hebben dit dus eigenlijk uit eigen zak 'betaald'. Dit vertelt natuurlijk wel wat over de mensen erachter! Een dikke duim voor de service dus!

    Sterke punten
    Goede service, spaarprogramma, extra zakcentje

    Zwakke punten
    Het bijschrijven van de Clix duurt soms lang en ook het claimen ervan.

    Door mamaatje04 op 17 december 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ben al lang lid. Had al eerder goede ervaringen met kleine uitbetalingen, maar ook grote bedragen als150 euro staan binnen 2 dagen op de rekening.

    Sterke punten
    clix, en daarmee euro's verdienen hoeft je niets meer te kosten dan je tijd. Geen afneemverplichting van producten en geen spam geconstateerd in al die jaren als gevolg van deelname aan euroclix.

    Zwakke punten
    je doet er wel lang over om grotere bedragen te verdienen.

    Door JP op 13 december 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Al heel veel jaren lid, dus!!!!!!

    Sterke punten
    Zeer snelle "en altijd"uitbetaling.
    Interessante enquêtes

    Zwakke punten
    geen

    Door Jaap op 9 december 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Al vele jaren lid van Euroclix.
    Helaas is het klikken op een email minder lucratief sinds deze van 2 clix per mail naar 1 clix is gegaan.
    Maar het is weinig moeite en er wordt altijd keurig uitbetaald.

    Sterke punten
    Betrouwbaar.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Andrina op 9 december 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Best spaarprogramma

    Sterke punten
    zeer betrouwbaar spaarprogramma met veel mogelijkheden voor het sparen van clix.

    Zwakke punten
    Geen zwakke punten

    Door Ahlam op 5 december 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Inmiddels 4 maanden lid en zit al op een uitbetaling van € 70,-. Ik zeg aanmelden! Als je meedoet vooral de onderzoeken invullen! Deze staan soms op de site maar niet in je mail. Dus bekijk de website veel!

    Aanmelden kan via de volgende link:

    euroclix[punt]nl/index?SRef=LYZ86veiiPd8n3FG (je krijgt dan gelijk € 1,95 van Euroclix! Dus dat is een mooi begin! Wel even [punt] veranderen in . )!

    Sterke punten
    - Snel punten verdienen
    - Gebruikersvriendelijk
    - Snelle betaling

    Zwakke punten
    - Mails klikken levert niet snel punten op

    Door Robin op 4 december 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een op en top betrouwbaar spaarprogramma, zeer snelle uitbetaling met van tevoren een bericht dat de betaling is verwerkt, grote klasse!!

    Sterke punten
    Alles is even sterk, meer dan tevreden!!

    Zwakke punten
    Geen

    Door AH op 25 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb meerdere soortgelijke sites geprobeerd maar euroclix is tot nu toe echt de snelste en betrouwbaarste!

    Sterke punten
    veel mails
    andere mogelijkheden geld te verdienen
    leuke enquetes

    Zwakke punten
    Je zult niet supersnel geld verdienen maar dat kun je ook niet verwachten van het aanklikken van mails en invullen van enquetes.

    Door evelien op 25 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Euroclix

Schrijf je eigen review over Euroclix