Reviews van deze auteur

Nog Altijd Nummer 1

Review over Euroclix

Een van de eerste en nog steeds betrouwbaar spaarprogramma. Door de staffels die zij hanteren kunnen de clix in waarde stijgen tot 170% van hun eigenlijke oorsprong, 1 clix is dan niet 1 cent waard maar 1,7 cent.

Uitbetaling is ook supersnel. Zo heb ik op 14-5-2013 (na 17:00) een uitbetaling aangevraagd van 20.000 Clix en ervan uitgaande dat dit dus pas een dag later gezien is, stond het geld 17-5-2013 al op mijn rekening. Dank Euroclix voor deze supersnelle betaling, die €325 komt goed van pas.

Sterke punten
-sinds 1999 al actief online
-snelle uitbetaling
-diverse verdien mogelijkheden (enquête, klikken emails, online aankopen, en meer…)
-nog nooit een vergoeding niet gehad (kan soms wel lang duren (+maand), maar het komt!)
-mijn nummer 1

Zwakke punten
Er staan op verscheidene plaatsen op de site nog steeds een koers van 1 clix = 1,3 cent. Ook de bedragen in emails, bijvoorbeeld “verdien TOT €13 (1.000 Clix)” is dus foutief, dit moet “TOT €10” zijn, dit geld ook voor de bedragen genoemd in de webshops “lijst met gecontracteerde aanbieders”.
De koers is al jaren 1 op 1 (1 clix = 1 cent). Waarom zij dit nalaten zo te laten vraag ik mij af, want het kan argwaan of misleiding opwekken terwijl het gewoon een goed en betrouwbaar spaarprogramma is en dus onterecht.

Het zou mooi zijn als de (vergoeding)bedragen die overal genoemd worden gekoppeld worden aan je Clix saldo. M.a.w. Heb je 2000 maar

reacties: