EuroClix is een gratis dienst die via email en bezoek op de EuroClix-website persoonlijke en praktische informatie verstrekt over onderwerpen waar jij ge�nteresseerd in bent. Aanbieders zijn gerenommeerde bedrijven als Dell Computers, Telegraaf, eBay, Wereld Natuur Fonds, Neckermann, Ohra, Bonprix, Marktplaats, ANWB, American Express, Nederlandse Rode Kruis, Algemeen Dagblad, et cetera. EuroClix is tegelijkertijd een spaarprogramma op Internet. Je verdient je Clix op verschillende manieren. Vervolgens wissel je ze in voor euro's op EuroClix.nl. Het gespaarde bedrag ontvang je binnen vijf werkdagen op het door jouw opgegeven bank- of gironummer. EuroClix is het enige spaarprogramma in Nederland waarmee je je Clix kunt inwisselen voor euro's. Ook kun je op verschillende manieren deze Clix verdienen en hoef je, in tegenstelling tot andere spaarprogramma's, geen producten te kopen om de Clix te verdienen.

Algemeen

EuroClix is een gratis dienst, die via e- mail en bezoek op de EuroClix- website persoonlijk en praktische informatie verstrekt over diverse onderwerpen waar gebruikers naar geïnteresseerd zijn. De aanbieders zijn diverse gerenommeerde Nederlandse bedrijven.


Punten verdienen

Bij EuroClix kunnen leden op verschillende manieren punten (Clix) verdienen. Men kan ervoor kiezen om: - Wel/niet te worden uitgenodigd (per email) voor deelname aan onderzoek; - Wel/niet commerciële mail te ontvangen en daarmee punten (Clix) te sparen; - Wel/niet via de EuroClix links op de website te shoppen van meer dan 1.750 aanbieders en daarmee punten (Clix) te sparen; - Wel/niet de gratis EuroClix MasterCard aan te schaffen en punten te sparen bij elke aankoop via deze creditcard; Afhankelijk van het profiel welke gebruikers kiezen, worden ze vaak of soms helemaal niet via e- mail benadert door EuroClix.


Clix punten verdienen

Wanneer leden hebben deelgenomen aan een actie, dan zullen de Clix punten in het saldo-overzicht worden geplaatst. De snelheid waarmee dat gebeurt, verschilt per aanbieder. In sommige gevallen worden de punten binnen een dag bijgeschreven en weer in andere gevallen kan het drie (3) maanden duren. Deze periode is sterk afhankelijk van de snelheid waarmee aanbieders transacties keuren.


Ik zie geen Clix

Wanneer leden deelnemen aan een actie, dan worden de Clix bijgeschreven in het saldo overzicht, nadat de aanbieder de transactie heeft goedgekeurd. Aan leden wordt gevraagd om wat geduld te betrachten als ze de transactie niet direct terug zien in hun saldo overzicht. Zodra men inlogt op de EuroClix website en in het linker menu naar saldo-overzicht gaat, ziet men het saldo-overzicht van één maand. Aan de hand van de dropdown-menu’s kan men de gewenste weergave aanpassen. Zo kunnen leden beter controleren of de transactie er bij staat. Indien men aan een actie heeft deelgenomen, worden de Clix punten uiterlijk binnen drie maanden bijgeschreven in het saldo overzicht. Deze periode hebben sommige aanbieders nodig om transacties te keuren.


Verschil beschikbare en gereserveerde Clix punten

Wanneer men heeft deelgenomen aan een actie, dan zullen de Clix (punten) in eerste instantie als gereserveerd worden geplaatst in het claim- overzicht. Wanneer deze punten daadwerkelijk worden goedgekeurd en toegekend door de aanbieder, dan wordt het zichtbaar in het saldo overzicht. Deze toegekende Clix zijn beschikbare Clix en kunnen uiteindelijk worden ingewisseld.


Artikelen over Euroclix

Voor- en nadelen van NuCash

Er zijn een aantal online spaarprogramma’s te vinden op het internet. Deze programma’s behoren tot een van de manieren om realistisch online geld te verdienen. Een van deze programma’s is NuCash. Dit programma is niet zo lang op de markt, maar heeft [...]

Enquêtes van Toluna kunnen ook mooie beloningen opleveren

Veel personen willen van huis uit werken of een extraatje online verdienen, maar weten in de meeste gevallen niet altijd wat de mogelijkheden zijn. Vaak genoeg komt men zogenaamde sites tegen, die thuiswerk bieden, maar wanneer het erop aankomt moeten de mensen ook ze [...]

Geld verdienen bij EuroClix

Thuiswerk is ontzettend populair. Iedereen staat wel te springen om op een eenvoudige en relaxte manier vanuit huis geld te verdienen. Echter is het vinden van zulke functies moeilijker dan je in eerste instantie zou denken. Om jou op weg te helpen, vertellen wij jou in dit artikel over het bedri [...]

Thuiswerk tips

Thuiswerk is razend populair. Wie wil nou niet vanuit huis geld verdienen op een relaxte en simpele manier. Helaas is het vinden van thuiswerk lastiger dan je denkt. Om jou op weg te helpen, geven wij in dit artikel handige tips om sneller aan thuiswerk te komen. Daarnaast geven wij tips om thuis [...]

Euroclix Reviews

  • ben al jaren lid van euroclix en kan geen enkel punt bedenken waarop deze site een minpunt heeft

    Sterke punten
    snel sparen
    snelle uitbetaling
    fijne klantensevice

    Zwakke punten
    geen

    Door Jan westheim op 12 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik vind Euroclix een van de betere spaarprogramma's. Als je elke dag even inlogt en kijkt of er enquetes beschikbaar zijn, kun je een leuk bedrag bij elkaar sparen in relatief korte tijd. Ik heb in 3 maanden 37,50 euro bij elkaar gespaard met vooral enquetes, want klikken op mailtjes levert niet veel op. Er staan gewoon heel redelijke vergoedingen tegen over het invullen van een enquete, beter dan bij andere spaarprogramma's. Overall zeer tevreden.

    Sterke punten
    Veel verdienen met enquetes invullen.

    Zwakke punten
    Weinig voor klikken op mailtjes en als je halverwege een enquete bent en alsnog uitgeloot wordt, krijg je geen (kleine) vergoeding.

    Door Karin op 23 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Met Euroclix heb ik in ruim 1,5 jaar iets meer dan 300 euro uitgekeerd gekregen (omgerekend zo'n 16,50 per maand), voornamelijk door het meedoen aan enquetes, het klikken van mails en zo nu en dan via aanbieders. Vaak vergeet ik gebruik te maken van de aanbiederslink, ik had er dus veel meer uit kunnen halen, maar ik probeer hier wel op te letten. De klantenservice reageert meestal snel en altijd vriendelijk op vragen. De uitbetaling volgt gauw (binnen 3 werkdagen), wat ik zeer prettig vind. Waar ik niet zo blij mee ben is het feit dat ze regelmatig geen Clix toekennen als je niet tot de doelgroep behoort, maar wel tijd hebt geïnvesteerd in het beantwoorden van verschillende vragen van de betreffende enquete. Een ander minpunt is dat Vinden.nl tot een exclusieve, belangrijke partner van Euroclix behoort. Omdat ik Vinden.nl tevens een prettige zoekmachine vond, had ik deze als startpagina ingesteld. Zo dacht ik twee vliegen in één klap te slaan. Door de instelling als homepage werd helaas geconcludeerd dat mijn gebruik 'onnatuurlijk' was waardoor mijn account op Vinden.nl tot grote verbazing geblokkeerd werd en al mijn gespaarde Clix via deze website vervielen. Je zou zeggen dat je een beloning verwachtte, maar in plaats daarvan volgde een straf. De klantenservice gemaild, maar ze konden hier niets mee. Hierdoor maak ik pertinent geen gebruik meer van Vinden.nl. Via andere websites gaat het meestal wel goed zonder dat je er achteraan hoeft te gaan. Op deze zwakke punten na vind ik Euroclix wel oké.

    Sterke punten
    Snelle uitbetaling, vriendelijke klantenservice, goede bedragen

    Zwakke punten
    Vinden.nl, geen Clix na investering enquetes

    Door Fay op 14 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ben al sinds 2000 trouw lid van euroclix en maak er elke dag gebruik van, onerzoeken (val helaas wel erg vaak buiten de doelgroep), lotteryclix, en aankopen via euroclix bij bijvoorbeeld bol.com werkt allemaal prima.

    Echter wat ik een dik minpunt vindt, vroeger verdiende je 10 clix met het lezen van een email al snel werd dit 5 clix en later 1 clix. Nu krijg je echter helemaal niets meer voor emails. Dat vindt ik een slechte zaak, zo is het ook niet interessant meer om de mails te openen, en zo verdwijnen ze bij mij direct in de prullenbak. GEMISTE KANS EUROCLIX!!

    Sterke punten
    Leuk spaarprogramma

    Zwakke punten
    Er worden steeds minder clix uitgekeerd (bijv via lezen emails).

    Door Martin op 1 augustus 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De beste en snelste site om punten te verdienen met klikken op de thema's, onderzoeken en aankopen in de vele web-shops, betrouwbaar, eerlijk en nogmaals: SUPERSNEL ! Ik ben in het verleden lid geweest van vele andere site's maar daar word je minimaal beloon, vaak heb je pas na een jaar 10 Euro verdiend en daarna kan het nog weken tot zelfs maanden duren voordat het geld op je bankrekening staat, ik heb me bij allen uitgeschreven, alleen EuroClix komt er bij nog in.

    Sterke punten
    Eerlijke beloning voor de onderzoeken, aankopen in de vele webshops en het klikken op de thema's. Er is wel iedere dag een of meerdere onderzoeken beschikbaar waardoor je snel tot een uitbetaling komt. Ik doe al mijn online aankopen via EuroClix en een paar dagen later krijg je melding dat de vergoeding is bijgeschreven. De site is ook super-overzichtelijk. EuroClix in een woord: SUPER !!!

    Zwakke punten
    Geen.

    Door Jan Govert op 17 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Leuke site die snel uitbetaald maar pas op!!
    Nu staat er nog op de site dat je 4 clix per uitgegeven 10 euro ontvangt maar dit gaat per 1 september omlaag naar 1 clix per uitgegeven 5 euro.
    Eurclix weigert om dit voor dit tijd aan te passen dus heel erg misleidend

    Update:

    Na een mail gestuurd te hebben dat ik dit ging plaatsen hebben ze bij Euroclix eieren voor hun geld gekozen en hebben de tekst aangepast, je moet er nog wel naar zoeken en als eerste tekst overeind gehouden dat je 4 euroclix per uitgegeven 10 euro ontvangt dus nog steeds misleidend.

    Sterke punten
    snelle uitbetaling

    Zwakke punten
    leugenachtige communicatie

    Door Daan op 9 juli 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Goede site en supersnelle uitbetaling.
    Maandag betaling gedaan en vrijdag stond het al op de rekening.
    Je moet het niet alleen van de mailtjes hebben wat dat zijn er niet zo veel.
    De onderzoeken daar verdien je de meeste punten mee.

    Sterke punten
    Snelle uitbetaling
    Als er problemen zijn worden ze altijd keurig en snel opgelost.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Linda op 7 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Leuke organisatie. Via de enquêtes kan ik mijn mening over veel zaken kwijt en wordt leuk beloond daarvoor. Verder koop ik met regelmaat iets via de bij hen aangesloten bedrijven als BOL.COM. Ook dat levert clix op. Doe al paar jaar mee en heb ook al diverse andere mensen getipt om mee te doen. Alle uitbetalingen liepen voorspoedig en correct. Aanrader!

    Sterke punten
    Goede afwisseling in enquete-onderwerpen en snelle , correcte uitbetaling. Betrouwbaar.

    Zwakke punten
    Je moet wel erg snel reageren anders zijn de enquêtes gesloten voor deelname.

    Door Sjaak op 1 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zeer snelle uitbetalling mogen ontvangen, Euroclix is een van de betere site

    Sterke punten
    Snelle uitbetaling

    Zwakke punten
    geen

    Door Kevin op 27 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Euroclix is een zeer goede site, betrouwbaar doen wat ze aangeven , betalingen staan binnen vier dagen op je rekening. zeer goede service. Met vragen krijg je direct antwoord. Zeer aan te bevelen. Al mijn online aankopen doe ik via EUROCLIX. EEN AANRADER

    Sterke punten
    service

    Zwakke punten
    geen

    Door cees langera op 26 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dit is veruit het best werkende online spaarprogramma!
    Ik krijg regelmatig emails (toch zeker 1 per dag) en kan ook bijna elke week wel aan een enquete meedoen.
    Ook gebruik ik de zoekprogramma's via vinden.nl waardoor ik ook clix verdien.
    Ik maak maak weinig gebruik van aankopen bij bedrijven via de site van Euroclix.
    Net als bij alle online spaarprogramma's is het een kwestie van geduld hebben maar bij Euroclix heb ik toch elke 2 a 3 maanden 25 euro gespaard! Elke keer als ik bij de 25euro ben laat ik dit uitbetalen en dat gaat heel snel, binnen 2 a 3 werkdagen staat het op mijn rekening. Ik heb 1 keer gewacht tot ik aan de 50euro zat maar ik had het idee dat ik toen op een gegeven moment minder mails om te klikken kreeg, maar dat kan ook m'n eigen idee zijn omdat je graag die 50 wil halen.
    Aanrader!

    Sterke punten
    Zeer snelle uitbetaling.
    Regelmatig mails en enquetes. Vooral enquetes leveren veel punten op.
    Extra punten door via vinden.nl door te klikken naar de gebruikelijke zoekmachines.

    Zwakke punten
    Voor je idee gaat het soms erg langzaam maar voor spaarprogramma's moet je geduld hebben. Heb je dit niet, begin er gewoon niet aan.

    Door Suus op 20 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sinds twee maanden ben ik lid van Euroclix en vanaf het eerste moment ben ik zeer lyrisch geweest over deze site. Tot het moment dat ik besloot om anderen te gaan vertellen over deze site. Als ik tevreden ben over iets deel ik dit graag met anderen en doe ik er alles om mensen in mijn netwerk er van te overtuigen om het ook te doen. Euroclix had een mooi systeem om mij te belonen voor het aanmelden van nieuwe leden.Om deze reden heb ik in eerste instantie mijn eigen vriendin aangemeld bij Euroclix en niet veel later ook mijn moeder. Op deze manier kon ik testen of dit systeem ook daadwerkelijk écht werkt of dat het een goedkope manier is om leden te werven zonder daar moeite voor te doen. Als de test zou slagen zou ik uiteraard mijn netwerk gaan gebruiken om meerdere mensen aan te melden, ten eerste omdat dit goed voor mij is (immers zegt Euroclix dat ze mij hiervoor zullen belonen) en ten tweede omdat ik de site de extra leden dan ook echt gun.

    Euroclix geeft aan dat ik voor elk aangemeld lid 150 clix krijg en dat ik 10% aan Clix krijg van de Clix die de door mij aangebrachte leden verdienen. Groot was dan ook mijn verbazing toen ik op 1 mei 33 Clix kreeg, terwijl mijn vriendin op dat moment al ruim 1.000 Clix had verdiend! Bovendien had ik de aanmeldbonus van haar nog niet ontvangen. Naar aanleiding hiervan heb ik contact opgenomen met Euroclix om te vragen wat de situatie is en zij gaven aan dat mijn vriendin zich niet via mij aangemeld zou hebben. Dit is uiteraard de grootst mogelijke onzin, aangezien mijn vriendin gebruik heeft gemaakt van de link die ik haar persoonlijk heb toegestuurd en ik op het moment van aanmelden naast haar zat.

    Inmiddels heb ik enkele keren per mail contact gehad met Euroclix, maar helaas blijft deze boevenbende volhouden dat mijn vriendin zich niet via mij heeft aangemeld. Een fout kan niet gemaakt zijn volgens Euroclix, aangezien alles zogenaamd waterdicht zou zijn en de aanmelding van mijn moeder wel goed is gegaan. Mijn moeder heeft op dit moment pas ongeveer 350 Clix verdiend, terwijl mijn vriendin al ruim 1500 Clix heeft verdiend. Is het toeval dat de aanmelding die de meeste Clix heeft verdiend volgens Euroclix fout is gegaan? Dacht het niet... Is het systeem van Euroclix echt zo waterdicht als ze zeggen? Ik dacht het niet, aangezien ik eerder Clix heb toegewezen gekregen van een aankoop die ik nooit gedaan heb. Waar dus iemand anders deze niet heeft ontvangen.

    Helaas blijft Euroclix dus volhouden dat wij iets fout hebben gedaan bij het aanmelden. Hierdoor heeft Euroclix mij al ruim 300 Clix door mijn neus geboord. And still counting!

    Waar ik dus lange tijd lyrisch was over Euroclix en mijn netwerk wou inzetten om vele leden aan te brengen, ben ik nu dus zeer teleurgesteld over deze oplichters. Ik wacht het laatste bericht nog af van Euroclix, maar aangezien ik geen positief antwoord verwacht, zal ik mijn netwerk enkel gebruiken om Euroclix in een slecht daglicht te zetten. Uiteraard zal ik ook overal waar mogelijk deze klacht neerzetten om mensen te waarschuwen en zal ik ook social media gebruiken om mijn onvrede te uiten.

    Euroclix is niet alleen een lid kwijt, maar ook een ambassadeur voor het leven!

    Sterke punten
    De onderzoeken zijn leuk om te doen en je kan snel redelijk veel Clix verdienen. Of je die ooit uitbetaald krijgt is echter de vraag...

    Zwakke punten
    Het lijkt er helaas op dat het oplichters zijn.

    Door Nico op 17 mei 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik ben al veel jaren lid van Euroclix en heb al leuke bedragen uitbetaald gekregen! Wat is er eenvoudiger? Je leest emails, klikt op links, vult enquettes in en als je toch iets aanschaft via Internet, doe je dat via deze site. Slapend rijk worden, ziul je niet, maar een leuk extra zakcentje kan toch iedereen gebruiken?
    Ik ben van veel gelijksoortige programma's lid, maar Euroclix steekt er met kop en schouders bovenuit. Echt top!

    Sterke punten
    Regelmatige toezending van emails en enquettes en zeer vlotte uitbetaling. Zeer betrouwbaar!

    Zwakke punten
    uhhhhh... ik weet niet of die er wel zijn...

    Door Henneke op 28 april 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Leuk spaarprogramma
    ik heb gemiddeld elke maand ongeveer tussen 1000 en 1400 clix

    Mischien een tip voor mensen die niet zovaak een uitnodiging voor een onderzoek krijgen:

    Kijk ook regelmatig bij je
    panelclix

    Het gebeurt mij vaak dat als je er op kijkt er een onderzoek(je) is.
    Soms is er ook geen onderzoek,
    maar dan kijk ik 10 minuten later weer en dan is er wel 1

    Ook de gratis deelname aan loteryclix levert elke week wel wat op en de 10% die je van de door jou aangemelde leden krijgt is ook leuk.

    Sterke punten
    Leukste spaarprogramma

    Snelle inwisseling

    Hoe meer je spaart hoe hoger de inwisselkoers

    Zwakke punten
    Heb ik nog niet gevonden

    Door Alex op 20 april 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Leuke site hoor, met waarschijnlijk de beste bedoelingen, maar ik denk dat dit zijn beste tijd wel gehad heeft.
    In het begin krijg je nog wel een aantal enquêtes waar je aan mee kan doen, maar daarna is het constant hetzelfde: "Helaas val je buiten de doelgroep van dit onderzoek"
    90% van de onderzoeken... Maakt ook niet uit wat je vooraf invult hoe je situatie is.

    Wil je hier niet teveel aandacht aan besteden? Prima site.
    Wil je dagelijks/4x in de week wat doen? Kijk astjeblieft naar een andere site oid.

    Sterke punten
    Site doet zijn best

    Zwakke punten
    Je kan niet doen waarvoor je je hebt aangemeld

    Door Roy op 14 april 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het is een leuke site om op een diverse manier clix te verdienen met veel verschillende spaarmogelijkheden. Ik heb al diverse kleine aankopen gedaan en dan is het mooi meegenomen, alleen grote aankopen is geen aanrader.

    Sterke punten
    afwisselend en veelzijdig spaarprogramma

    Zwakke punten
    Bij grote aankopen krijg je geen clix toegekend, niet helemaal eerlijk en dus behoorlijk jammer.
    Onlangs een grote bestelling bij Groupon gedaan van 1500 euro, maar er werden geen clix uitbetaald. Ik had contact met Euroclix opgenomen. Ze geven wel toe dat het allemaal klopt, maar doen er vervolgens verder helemaal niets mee. Niet zo héél netjes dus.

    Door Tine68 op 3 april 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik doe nu een aantal jaren meer met Euroclix.
    Meedoen aan onderzoeken levert extra punten op en na een onderzoek krijg je de mogelijkheid het onderzoek kort te beoordelen.
    Door enkel op de advertenties te klikken duurt het erg lang voordat je veel punten hebt, maar het kost ook telkens maar 1 klikje.
    Via Euroclix iets aanschaffen levert extra clix op en het is simpel te volgen of je de extra clix ook krijgt. Lukt het niet dan is 1 mailtje voldoende om de mensen bij Euroclix het te laten uitzoeken, is bij mij 2x gebeurd en prima opgelost.

    Ik heb 2x een klacht ingediend, 1x over de onderzoeken die toen echt over de helft werden afgebroken met de mededeling dat ik niet tot de doelgroep behoorde, en 1x over grote onderzoeken die zonder reden werden afgebroken op een percentage van 80 procent.
    Dat is keurig opgelost, tegenwoordig staat op de site dat er vooraf enkele vragen worden gesteld om te bepalen of je tot de doelgroep behoort en de geschatte tijd wordt dat het onderzoek duurt wordt vermeld.

    Uitbetalen gaat vlot.
    Ik raadt het iedereen aan.
    Wat wel opvalt is dat je in het begin vaker aan onderzoeken kunt meedoen dan wanneer je profiel verder is geoptimaliseerd.
    Maar geen onderzoek kost ook geen tijd.

    Sterke punten
    duidelijke voorwaarden, duidelijke site, goede communicatie, vlotte betaling.

    Zwakke punten
    lang bezig om wat bij elkaar te sparen maar het werkt wel progressief.

    Door Jan5 op 30 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Alhoewel het niet erg snel gaat (maar laten we eerlijk zijn, dat is ook niet de bedoeling van de dienst) heb ik toch aardig wat geld verdient. Ik heb 50e bij elkaar gespaard, na inwisseling stond het binnen een week op mijn rekening. Ik heb nooit gebruik gemaakt van de lotterij etc., alleen op mails geklikt en af en toe een survey gedaan. ik durf niet te zeggen hoe lang ik er precies over heb gedaan maar zeker wel meer dan een jaar. Dit vind ik niet erg aangezien het niet echt veel moeite is iedere keer op de mails te klikken

    Sterke punten
    - geld wordt snel ingewisseld
    - goede service

    Zwakke punten
    - punten sparen gaat neit erg snel

    Door Denise op 22 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik moest eerst mijn saldo controleren voor ik het geloofde, maar het was echt waar. Voor het 100% completeren van mijn profiel op de PanelClixs pagina heb ik een prijs gewonnen van 5000 Clixs.
    Je denkt dat zoiets je nooit overkomt, maar het gebeurd daadwerkelijk.

    EuroClix bedankt. Fantastische site.

    Sterke punten
    Overzichtelijke pagina
    Meerdere spaarmogelijkheden
    Snelle uitbetaling

    Door Frank op 2 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben al een aantal jaren lid van euroclix en panelclix. Heb nu weer een uitbetaling aangevraagd en die stond binnen 2 weken op mijn rekening. Ik vind de panels ook erg leuk om te doen. Ik blijf nog lang lid van deze site!

    Sterke punten
    Je kunt via euroclix extra clix verdienen met het klikken op vinden.nl
    Erg handig en leuk.

    Zwakke punten
    Jammer dat euroclix niet kan zien dat je echt wel actief bent bij vinden.nl.
    Ik ben al een paar keer geblokkeerd terwijl ik echt wel doorgeklikt had!

    Door Wilma op 5 januari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben al jaren lid van Euroclix en heb meestal kleine transacties. Hier nog nooit problemen mee gehad. Een paar maanden geleden tickets van KLM via euroclix gekocht. Dit was een groot bedrag dus dacht mijn saldo een mooie boost te geven. Na een paar maanden nog niets gehoord, dus maar een claim gestuurd. Na een week of 5 wachten eindelijk een reactie van Euroclix. Ik zou via coupons.com naar KLM zijn gegaan. Nog nooit van deze site gehoord. Dit blijkt een site te zijn waar je kortingsbonnen van Amerikaanse winkels kunt printen.
    Meerdere keren aangegeven dat ik die site niet ken en ook nooit daar ben geweest. Gevraagd of ze het bewijs konden mailen, zodat ik het kon checken.
    Geen enkele reactie. Niet van KLM, niet van Euroclix. Een bedrijf als KLM zal niet van die 20 euro wakker liggen, Euroclix vertrouw ik nu een stuk minder

    Sterke punten
    Leuk voor de kleine deals

    Zwakke punten
    Vermijd dit bedrijf bij grote aankopen. Ze zijn onbetrouwbaar en kunnen geen bewijs overleggen bij afwijzen claim

    Door Michel op 29 december 2014 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Euroclix is leuk, een van de eersten en nog steeds een van de beste.

    Sterke punten
    Regelmatig mails, enquetes en leuke aanbiedingen.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Hans Kemperm op 4 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik vind euroclix toppie leuke vragenlijsten mogen van mij wel wat meer .
    betrouwbaar en leuk om aan mee te doen leuk spaarcentje voor de feestdagen

    Sterke punten
    betrouwbaar en leuk

    Zwakke punten
    beetje weinig uitnodigingen voor vragenlijsten

    Door matty op 4 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • euroclix is betroubaar,leuke vragen,en je verdient er een lekker zakcentje mee

    Sterke punten
    leuke vragen,snelle uitbetaling

    Zwakke punten
    geen

    Door marcel op 18 november 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb er ongeveer 5 jaar over gedaan om 150 euro bij elkaar te krijgen. Ik spaar over het algemeen enkel door op mails te klikken en af en toe een onderzoek in te vullen. Ik ben er van overtuigd dat ik meer uit dit spaarprogramma kan halen, maar hier heb ik simpelweg de tijd niet voor.
    Per dag kost het mij een paar minuutjes om alle mails te openen en nu heb ik een leuk extraatje erbij.
    Het geld stond binnen 4 werkdagen op mijn rekening.

    Sterke punten
    Makkelijk punten sparen.
    Duidelijk puntenoverzicht en inwissel koers.
    Het geld stond snel op mijn rekening.

    Zwakke punten
    Het is bij enquêtes vervelend wanneer je na een aantal vragen bericht krijgt dat je niet tot de doelgroep behoort en dan ook geen clix krijgt. Geef dan bijvoorbeeld 5 clix voor de moeite.

    Door Nancy op 16 november 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Euroclix

Schrijf je eigen review over Euroclix