Reviews van deze auteur

Het schiet mooi op met Euroclix

Review over Euroclix

Ik doe nu zo'n 4 maanden mee. Het gaat leuk met die clix sparen. Nu begint het bij mij wel wat harder te lopen de laatste tijd. Jammer dat ik het niet eerder heb ontdekt want ik koop veel online.
Van de week had ik in 1 week tijd 1000 clix bijgeschreven gekregen. Sommige partners van Euroclix doen er wat langer over dan anderen, dat is soms lastig.

En ik sluit mij aan bij anderen hier, je zou gereserveerde clix moeten kunnen verwijderen als je er toch geen gebruik van hebt gemaakt, nu is het wat rommelig en moet je goed zoeken naar de gereserveerde clix waarvan je wel gebruik hebt gemaakt.

Tip: ik zet ze in mijn outlook agenda op 30 dagen later, mocht de clix niet bijgeschreven zijn dan kun je een claim indienen en zo vergeet je het niet.

Sterke punten
Betrouwbaar
Veel partners die clix aanbieden
Leuke enquêtes
Keren uit in echt geld ipv bonnen
Altijd inzicht in gespaarde clix
Helpdesk reageert snel en accuraat

Zwakke punten
Rommelig bij gereserveerde clix
Sommige aanbieders doen lang over de clix bijschrijving

reacties:

Review: ongelogelijk nep

Hmmm, tja ik heb toch al weer 84 euro gespaard in 2 maanden. Leuk zakcentje. Je moet je er wat beter in verdiepen, onderzoeken doen en als je online zaken vaak besteld zoals ik dan loopt het flink op. Neen van het gewoon klikken moet je het ook niet hebben, als dat is wat je alleen doet....tja dan ben je niet heel slim bezig.

Review: Geweldig systeem als je veel on-line aankoopt

Ja Wim dat kan hoor, meer dan 1000 euro verdienen. Als je veel besteld via het www en veel onderzoeken doet dan is dat zeer zeker mogelijk in 6 maanden tijd.

Review: Platgebeld door allerlij instanties die geld willen verdienen

Tja, pak je het niet zo heel slim aan helaas........heb er geen last van, je kunt ook gewoon invullen dat je ergens geen interesse in hebt en dan wordt je ook niet gebeld. Dus als je gebeld wordt dan heb je dat toch echt aan jezelf te danken helaas.