Operating4u

Wil je graag van huis uit werken? Ben je op zoek naar een bijbaantje of wil je in je vrije tijd een extra zakcentje verdienen? Dit kan vanaf nu via Operating 4u. Dit bedrijf biedt haar personeel de mogelijkheid om via een eigen locatie en op elk moment van de dag berichten te beantwoorden. Men wordt namelijk per bericht betaald. Men hoeft het huis dus bijvoorbeeld niet te verlaten om op een andere locatie te werken. Daarnaast kunnen personen, die een extra zakcentje willen verdienen, zich ook snel en gemakkelijk registreren op deze site om berichten te beantwoorden en om op die manier dan een aardig bedragje te verdienen. Dit bedrijf is altijd op zoek naar dames en heren die woonachtig zijn in Nederland en of Belgie. Deze personen moeten allemaal 18 jaar of ouder zijn en beschikken over een gezonde dosis creativiteit. Daarnaast moet men bereid zijn om zo nu en dan ook erotisch getinte berichten te beantwoorden. Gelukkigerwijs werk men volledig anoniem en veilig voor dit bedrijf. Werknemers van dit bedrijf krijgen de mogelijkheid om op het grootste mailplatform van de Benelus te werken. Men heeft de mogelijkheid om 24 uur per dag en 7 dagen per week te werken. Er zijn geen vaste uren waaraan men zich dient te houden. Men heeft de volledige vrijheid om te werken wanneer men wilt. Verder hoeft zich niet te houden aan een minimum aantal uren en of berichten. Het personeel krijgt ook steeds een gratis training en begeleiding om het werk zo goed als mogelijk te kunnen uitvoeren. Men hoeft geen lange sollicitatie traject te ondergaan en men kan in feite per direct starten met het verdienen van geld. De uitbetaling vind elke week plaats, dus elke personeelslid heeft elke week weer wat extra geld op zak.

Operating4u Reviews

  Prima bedrijf!

  Ik typ al jaren voor Operating4u en ben zeer tevreden. Heb ook wel bij andere bedrijven gewerkt maar dit bevalt mij het best. Aardige mensen, geen gezeur en netjes op tijd betalen. Ook af en toe een leuke actie om wat extra te verdienen. Zeker een aanrader als je dit werk wilt gaan doen of van opdrachtgever wilt veranderen.

  Sterke punten
  Op tijd betalen
  Geen gezeur
  Aardige mensen die je niet afkraken
  Leuke acties

  Zwakke punten
  Geen

  Review

  Ik werk nu al een hele tijd voor dit bedrijf en ik doe het nog steeds met alle plezier.
  Je moet er zeker hard voor werken maar je kunt zelf je eigen tijd inplannen en heb je vragen krijg je altijd hulp!
  Verder is het een mooi salaris wat ook altijd netjes op tijd wordt uitbetaald dus zeker een aanrader dit bedrijf.

  Sterke punten
  Goed en leuk bedrijf.
  Altijd berichten om te verwerken, goede begeleiding en vragen worden altijd beantwoord.
  Mooi salaris wat ook altijd precies op de dag wordt uitbetaald.
  Afwisselend werk.

  Zwakke punten
  Ik heb er tot nu toe geen gevonden.

  Slechte spelling

  Beste mensen,

  Ondanks dat ik hier niets mee te maken heb valt het mij wel op dat er niet 1 persoon in dit topic is die een beetje fatsoenlijk kan schrijven! Dat zal vast ook wel de reden zijn dat jullie klagen!

  Sterke punten
  Gaat het niet om

  Eerlijk bedrijf

  Ik werk nu een paar maanden bij operating 4 u en vind het eigenlijk wel prima. Ze betalen alles keurig uit, je heb voldoende werk en kan altijd contact met iemand op nemen. Verder heb ik alleen in het begin een paar verbeter punten gekregen en sinds die tijd kan ik lekker wanneer ik wil geld verdienen. Natuurlijk gaat niks van zelf en is het best hard werken voor je centjes maar ja, je doet het wel vanuit je luie stoel voor de TV. Dus ik vind er niets mis mee.

  Slechte ervaring

  Eerste keer account afgesloten omdat er zelfde berichten waren gestuurd(helemaal niet waar want ze waren niet gestuurd maar had in de wacht gezet)tweede keer afgesloten de reden is( korte en prikkelloze berichten stuurt/het gesprek afkapt en niet netjes is naar de klant)eerlijk gezegd heb gewoon een afsprak afgewezen met redenen dat ik ze weinig kent en volgens de regels heb ik goed afgehandeld,in de regels zit opgeschreven dat je geen afsprak mag maken en je mag ook in discussie gaan en dat doe ik zonder te ver gaan.Alleen maar smoesjes wat ze verzinnen.Bijna vergeten,je staat uren op een bericht te wachten.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Heel veel

  IK WIL HET TOCH MAAR EVEN ZEGGEN

  Mag ik even iedereen erop attent maken dat we het hier over bedrijven hebben die PROFESSIONEEL NEP-BERICHTEN VERSTUREN? Met andere woorden, JE BENT EEN IDIOOT ALS JE DE POSITIEVE REVIEWS GELOOFT! Asjeblieft zeg, wie heeft het als normaal mens nou over goede (bij)verdiensten? Je zegt toch ook niet na een slok cola dat dat lekker verkwikkend was, of wel?

  Sterke punten
  NVT

  Zwakke punten
  Weten niet eens hoe ze een nep-bericht moeten schrijven zonder reclametaal te gebruiken uit het jaar 0, daar heb ik die vorige 3 niet op kunnen betrappen

Bezoek Operating4u

Schrijf je eigen review