Operating4u

Wil je graag van huis uit werken? Ben je op zoek naar een bijbaantje of wil je in je vrije tijd een extra zakcentje verdienen? Dit kan vanaf nu via Operating 4u. Dit bedrijf biedt haar personeel de mogelijkheid om via een eigen locatie en op elk moment van de dag berichten te beantwoorden. Men wordt namelijk per bericht betaald. Men hoeft het huis dus bijvoorbeeld niet te verlaten om op een andere locatie te werken. Daarnaast kunnen personen, die een extra zakcentje willen verdienen, zich ook snel en gemakkelijk registreren op deze site om berichten te beantwoorden en om op die manier dan een aardig bedragje te verdienen. Dit bedrijf is altijd op zoek naar dames en heren die woonachtig zijn in Nederland en of Belgie. Deze personen moeten allemaal 18 jaar of ouder zijn en beschikken over een gezonde dosis creativiteit. Daarnaast moet men bereid zijn om zo nu en dan ook erotisch getinte berichten te beantwoorden. Gelukkigerwijs werk men volledig anoniem en veilig voor dit bedrijf. Werknemers van dit bedrijf krijgen de mogelijkheid om op het grootste mailplatform van de Benelus te werken. Men heeft de mogelijkheid om 24 uur per dag en 7 dagen per week te werken. Er zijn geen vaste uren waaraan men zich dient te houden. Men heeft de volledige vrijheid om te werken wanneer men wilt. Verder hoeft zich niet te houden aan een minimum aantal uren en of berichten. Het personeel krijgt ook steeds een gratis training en begeleiding om het werk zo goed als mogelijk te kunnen uitvoeren. Men hoeft geen lange sollicitatie traject te ondergaan en men kan in feite per direct starten met het verdienen van geld. De uitbetaling vind elke week plaats, dus elke personeelslid heeft elke week weer wat extra geld op zak.

Operating4u Reviews

  Leugens.

  Ik ben een poos terug werkzaam geweest bij Operating4u. (+/- een jaar geleden).
  Door omstandigheden ben ik toen moeten stoppen, toen ik ze daarvan op de hoogte bracht kwamen ze mij te vertellen dat ik, indien gewenst, mocht terugkeren eens mijn persoonlijke leven dat terug toeliet.

  Nu was er enkele maanden terug beterschap in zicht en besloot ik te informeren naar het feit of ik nog steeds welkom was.
  Toen kwam al gezeik over het feit dat mijn account was afgesloten door slecht werk (wat niet klopt) en dat ik het inwerkgesprek opnieuw zou moeten doen.
  Dat op zich is geen probleem, ik bedankte ze en nam me voor contact op te nemen van zodra ik ook effectief kon starten.

  Zo gezegd zo gedaan, ik neem terug contact op met mijn contactpersoon die mij doodleuk komt te vertellen dat ik moet betalen voor mijn inwerkgesprek! Omdat ''ik niet serieus overkom'' (ondanks het feit dat ik er al eens meer dan twee jaar actief was en alles netjes volgen het boekje deed) en omdat ''ze vaak mensen opleiden die daarna niet meer van zich laten horen'' (wat mijn probleem niet is, nietwaar?)

  Ik weet niet wanneer of waarom het beleid is verandert maar ik betaal NIET voor een inwerkgesprek die ik al eens kreeg, om bij een bedrijf te gaan werken die zich niet aan z'n woord kan houden, al helemaal niet na het lezen van andere reviews naar de hoeveelheid van berichten en behandeling naar hun werknemers toe.

  Begrijp me niet verkeerd, ik heb er graag gewerkt, ondanks het feit dat er hele periodes waren waar je helemaal geen berichten kreeg maar dit kan voor mij niet door de beugel.

  Jammer!

  Sterke punten
  -Correcte verloning, netjes op tijd.
  -Doorgaans vriendelijke coaches

  Zwakke punten
  -Er is vaak geen werk waardoor je op een leeg scherm zit te staren
  -Er is blijkbaar een nieuw beleid waarbij je moet betalen voor inwerkgesprekken (!) als je terugkeert.
  -Houden zich niet aan hun woord.

  Niet gaan werken voor dit bedrijf!

  Beste Iedereen,

  Het verbaasd mij toch iedere keer weer dat mensen gaan werken of willen werken voor een bedrijf als deze! Een bedrijf dat vraagt om niet alleen een kopie van jouw ID te sturen maar ook een Kopie van jouw BANKPAS en Kopie INTERNETBANKIEREN is natuurlijk al niet een legaal bedrijf! Geen ENKEL bedrijf mag vragen om een KOPIE BANKPAS en KOPIE INTERNETBANKIEREN dit is de nummer 1 wat betreft indentiteits fraude!! Met deze gegevens en kopjes kunnen mensen dus al jouw complete leven overnemen en onder jouw naam een nieuwe bankrekening openen en of bankpas aanvragen!! Ga dus niet in zee met dit bedrijf of bedrijven!

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Oplichting!

  Begin daar nooit aan!!!

  Om 3 euro te verdienen, moet je 2,5 uur achter de computer blijven hangen. Jij moet soms uren lang blijven wachten en klikken, totdat je eindelijk 1 bericht binnen krijgt. Zij zeggen, dat de meeste berichten of s ochtends vroeg, of s avonds laat komen, dus heb je meer kans, om tijdens deze uren, wat te verdienen. Maar zelfs dan: of je krijgt nauwelijks kans, om binnen te komen, je zit soms 30 tot 45 minuten op de knoppen te klikken totdat je eindelijk eens binnen bent, of er zijn amper berichten, om te beantwoorden. Ik heb alle dagen expres of s ochtends vroeg, of s avonds laat geprobeerd, te werken. Gisteren ben ik bijvoorbeeld om 22:50 begonnen en om 01:00 gestopt. En ik heb precies 37 berichten kunnen beantwoorden in deze tijd. Dus: 3,70 euro met heel veel moeite kunnen verdienen. En daarbij moet ik zeggen, dat ik heel snel tip en verstuur. Van dit soort werk krijg je geen geld, maar alleen maar muisarm. Niet doen, dus! Zonde van jouw tijd! En alle buitengewoon positieve berichten over deze site hierboven komen voor honderd procent van de eigenaren. Een soort reclame dus. Niet intrappen!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  chatoperator

  Ik heb er een dagje gewerkt. Ze willen eerst al je gegevens en ook id hebben voordat je een tranning van 2 uur kan volgen. De coaches zijn wel aardig. Er zijn veel regels waaraan je je moet houden. Ik schreef 20 berichten in een uur. Dus als je uit wilt betaald worden moet je 500 berichtjes hebben geschreven in een week. Je doet je voor als meerdere mensen en je praat alleen maar over sex etc. Ze hebben wel een snelle klantenservice.

  Sterke punten
  Goede klantenservice.

  Zwakke punten
  Veel typen voor weinig geld en het is veel werk.
  Ze willen eerst al je gegevens hebben zoals id en bankrekeningnummer voordat je een training kan volgen.

  Oplichters bij operating4you

  Je wordt gevraagd mannen aan het lijntje te houden en te doen alsof je een vrouw bent die erg desperate een man wil en vooral seksueel uitgedroogd is. Vornamelijk seksgesprekken, waarbij de mannen snel willen afspreken en jij ze aan het lijntje moet houden omdat ze om die manier 40 cent per bericht verdienen. Je wordt verteld dat als je operators aanbrengt je 50 euro krijgt. Op het moment dat je echter die 50 euro wilt hebben komen ze met smoesjes als: ja maar de nieuwe operater moet eerst 5000 berichten versturen en.. je bent niet actief ( genoeg ) meer. Je reinste oplichters!! Dan krijg je 10 - 12 cent per bericht maar het komt zelden voor dat je door kunt tikken dus meer dan 3 euro per uur verdienen is uitzonderlijk. Niet aan beginnen adviseer ik. Charlie

  Sterke punten
  Werken wanneer het jou uitkomt

  Zwakke punten
  Uitbuiterij en oplichting

  Te weinig berichte

  Jammer maar helaas, veel te weinig berichten om leuk mee te verdienen.

  Sterke punten
  Wekelijks betalen

  Zwakke punten
  Veel en veel te weinig berichtjes

Bezoek Operating4u

Schrijf een review