Operating4u

Wil je graag van huis uit werken? Ben je op zoek naar een bijbaantje of wil je in je vrije tijd een extra zakcentje verdienen? Dit kan vanaf nu via Operating 4u. Dit bedrijf biedt haar personeel de mogelijkheid om via een eigen locatie en op elk moment van de dag berichten te beantwoorden. Men wordt namelijk per bericht betaald. Men hoeft het huis dus bijvoorbeeld niet te verlaten om op een andere locatie te werken. Daarnaast kunnen personen, die een extra zakcentje willen verdienen, zich ook snel en gemakkelijk registreren op deze site om berichten te beantwoorden en om op die manier dan een aardig bedragje te verdienen. Dit bedrijf is altijd op zoek naar dames en heren die woonachtig zijn in Nederland en of Belgie. Deze personen moeten allemaal 18 jaar of ouder zijn en beschikken over een gezonde dosis creativiteit. Daarnaast moet men bereid zijn om zo nu en dan ook erotisch getinte berichten te beantwoorden. Gelukkigerwijs werk men volledig anoniem en veilig voor dit bedrijf. Werknemers van dit bedrijf krijgen de mogelijkheid om op het grootste mailplatform van de Benelus te werken. Men heeft de mogelijkheid om 24 uur per dag en 7 dagen per week te werken. Er zijn geen vaste uren waaraan men zich dient te houden. Men heeft de volledige vrijheid om te werken wanneer men wilt. Verder hoeft zich niet te houden aan een minimum aantal uren en of berichten. Het personeel krijgt ook steeds een gratis training en begeleiding om het werk zo goed als mogelijk te kunnen uitvoeren. Men hoeft geen lange sollicitatie traject te ondergaan en men kan in feite per direct starten met het verdienen van geld. De uitbetaling vind elke week plaats, dus elke personeelslid heeft elke week weer wat extra geld op zak.

Operating4u Reviews

  Superbedrijf onderstaande reacties zijn zwartmakers!

  Ik werk hier nu meer dan 3 jaar en de ene keer meer als de andere, menig ander bedrijf had me al lang aan de kant gezet.
  Een aantal reacties hier begrijp ik totaal niet en het lijkt er op dat er anderen Operating4U volledig zwart willen maken. Nooit zouden ze vragen om een betaling om voor ze te mogen werken.
  Ze leven enorm met je mee en als je niet kan werken is dat geen enkel probleem en terug komen wanneer je maar wilt omdat je echt lang weg bent geweest is ook geen enkel probleem.
  Met andere woorden een topbedrijf om voor te werken en raad dit dan zeker ook anderen aan.

  Sterke punten
  Altijd begrip voor persoonlijke situaties.
  Echt werken wanneer jij wilt
  Stipte uitbetaling

  Zwakke punten
  In meer dan 3 jaar nog nooit gevonden

  Leuke bijverdienste

  Een leuke bijverdienste en gemakkelijk verdiend. Altijd correcte en snelle uitbetaling, nog geen problemen ondervonden. Een echte aanrader voor wie graag een centje bijverdiend.

  Sterke punten
  snel uitbetaald, typen wanneer je zelf maar wilt, vriendelijke coaches.

  Zwakke punten
  Geen

  Met 20 jaar ervaring in dit werk, kan ik Operating4u aanbevelen

  Snel contact, snel solliciteren en snel beginnen met verdienen.
  Geen onnodige contacten in je skype, facturering en uitbetaling stipt op tijd.

  Sterke punten
  Vriendelijk,
  Betrouwbaar,
  snelle uitbetaling

  Zwakke punten
  Ze beseffen zelf nog niet dat ze tot de top binnen de branche behoren

  fijn bedrijf om voor te werken.

  Erg fijn bedrijf om voor te werken. Geen gezeur alleen (opbouwende) kritiek als dat nodig is en verder ga je lekker je eigen gang.
  wordt altijd meegedacht en je kunt met al je vragen terecht.
  Als je door omstandigheden eens niet tikt wordt niet meteen je account op pauze gezet.
  En elke week keurig op tijd je geld.

  Sterke punten
  Eigenlijk alles

  Zwakke punten
  Geen

  review voor operating4u

  Zeer fijn bedrijf om voor te werken, eigen tempo geen gedoe. elke week een uitbetaling die foutloos verloopt.

  Sterke punten
  goede begeleiding, elke week uit betaling, geen gedoe

  Super!

  Sinds oktober 2012 werk ik hier al, het is echt één van de beste bedrijven in deze branche!!
  Nooit moeten wachten op mijn centen, leuke acties die worden gedaan om operators een bonus te geven, feedback wanneer nodig, bij vragen krijg je meteen antwoord.
  Ik kan geen slechte ervaringen meedelen want die zijn er gewoon niet.

  Sterke punten
  correcte betaling, goede begeleiding

  Zwakke punten
  absoluut geen enkele!

  Een goede werkgever, helder contact en altijd op tijd.

  Ik doe dit werk zelf nu al een aantal jaren, het bedrijf en de mensen bevallen me zeer goed.
  De betalingen gaan gemakkelijk, elke maandag of dinsdag staat dit uiterlijk op je rekening.
  Ze coachen erg goed, geven goede feedback over het werk en als je vragen hebt staan ze altijd voor je klaar.

  Vooral het zelf bepalen van je werktijden, de leuke prijzen die ze hebben en de goede prijzen die zij bieden maakt het werk erg leuk.

  Sterke punten
  -Betalingen gaan zonder problemen. Goed contact en helderheid.
  -Als er vragen zijn kan je ze elk moment van de dag bereiken.
  -Elk moment van de dag de mogelijkheid om te werken.

  Zwakke punten
  Geen.

  Eerlijk, open, netjes en altijd op tijd met betalen!

  Ik heb voor meerdere operator chats werkzaamheden verricht maar niets is mij zo goed bevallen als Operating4u!

  Bij die andere operators werkte ik fulltime in een periode dat ik werkloos was, ik schreef soms wel 2000 berichten in een week tijd. Elke keer kreeg je een eindeloze zeur mail over 1 of 2 berichtjes waar je die week toevallig net een punt, een hoofdletter of een komma vergeten was. De andere 1998 berichtjes, geen woord over gehoord.

  Bij operating4u waarderen ze je tenminste als operator. Via de helpdesk heb je binnen no-time antwoord, veranderingen voeren ze meteen door en het belangrijkste van alles ze betalen ALTIJD op tijd!

  Ook hebben ze in drukke periodes of met feestdagen leuke acties waar je als operator leuke bonussen mee kunt verdienen! Elke 100 berichtjes van die dag is een lot en de volgende dag word er tussen alle loten een winnaar gekozen die die dag een leuk extra bedrag wint. Dit heb ik ook nog nergens anders gezien.

  Het fijne van Operating4u is ook dat je niet altijd perse die 200 berichten in een week moet halen. Kun je een keer een week niet? Geen probleem!

  Kortom, zoek je een goede operator? Klop zeker even aan bij Operating4u!

  Sterke punten
  Duidelijke afspraken, altijd op tijd uitbetalingen, leuke acties en vrijheid!

  Zwakke punten
  Nog niet tegengekomen

  Leuk bijverdienen!

  Na enige tijd voor Zubar gewerkt te hebben ben ik overgestapt naar Operating4U.
  Er veranderde heel veel bij Zubar en de coaches veranderde net zo snel, verder heb ik er prima gewerkt maar ik zocht toch iets anders.
  Zo kwam ik bij Operating4U terecht. Afgelopen weken ben ik niet heel veel online geweest, maar heb ik wel elke week wat berichten weg kunnen tikken en er een leuk centje mee verdient. Dat is ook het fijne aan dit thuis werk; je kunt er veel mee verdienen door veel in te loggen en berichten te verwerken maar als je het wel drukker hebt en minder tijd hebt kun je alsnog een leuk centje bijverdienen.

  Ik ben erg tevreden over de manier waarop gewerkt wordt en er met je gecommuniceerd wordt.
  Als er mensen twijfelen om dit werk te gaan doen, dan zeg ik zeker doen! Het proberen waard.
  Je mag mij ook altijd mailen.

  Sterke punten
  Wekelijkse uitbetaling
  Leuke bonussen

  Prima bedrijf

  Nu een weekje voor ze aan de slag en de ervaringen zijn prima! Goede begeleiding, snel bereikbaar, voldoende berichten. Terechte kritiek om mij verder te helpen. Bereid om BTW facturen te sturen zodat het zakelijk verwerkt kan worden.

  Sterke punten
  Goed lopende organisatie, snelle reacties, prompte facturen, meedenkend.

  Zwakke punten
  Vooralsnog geen.

  super om voor te werken

  Is echt een site die je werk die je doet op prijs stelt.
  Mooie staffel, altijd op tijd betaald.
  Je krijgt een persoonlijke coach die je opleid en inwerkt en je bijstuurt waar het nodig is, maar hij zit je niet steeds op de vingers te kijken of kritiek te geven. Je kan gewoon je 'ding' doen.

  Sterke punten
  - mooie staffel
  - op tijd uitbetaald
  - je kan je werk binnen de regels uitvoeren zoals je wil zonder op de vingers gekeken te worden

  Zwakke punten
  nog geen ondervonden

  TOP

  Ik ben heel blij dat ik er achter ben gekomen dat dit bestaat en ik vind het jammer dat het zo lang heeft geduurd, ik had het veel eerder willen weten. Ik vind het lekker werken, kan het doen wanneer ik wil. Ik kan stoppen na 10 berichten maar ook door gaan als ik lekker ga. Ik neem vaak mijn laptop mee naar de coffeeshop en zit daar dan met vrienden gewoon te chillen en dan kan ik ondertussen ook werken. koop ik iets van 2 euro daar, verwerk ik gelijk even 20 berichtjes en dan heb ik het weer terug verdiend. Ik ben net uitbetaald, een dag voordat het moest, dus dat zit ook goed. 1 keer een mailtje gekregen over dingen die ik nog niet goed deed, maar dat heb ik nu aangepast en nu gaat het helemaal goed. Mij is alleen niet verteld over die bonussen en heb nu al mensen verteld hier over die het ook zijn gaan doen dus jammer dat ik daar dan geen geld voor krijg.

  Sterke punten
  heel flexibel werk, leuk werk, als je houdt van schrijven en fantasie is dit echt top want je kan allemaal dingen erbij verzinnen wat er allemaal met jou aan de hand is, verdient goed vind ik, ik doe het bijna nooit en verdien makkelijk die 50 per week dus handig bijbaantje waar je je niet voor hoeft in te spannen,

  Zwakke punten
  wordt bruto uitbetaald dus je moet geld opzijleggen en niet uitgeven want je moet het bij de belasting aangeven, schuldgevoel soms bij hele lieve mannetjes die echt verliefd op je zijn en zeggen dat ze al enorm veel geld aan je hebben uitgegeven, dat is wel altijd even slikken en vind ik echt het grootste nadeel van dit werk.

  Operating4u

  Ik werk nu een poosje voor operating4u, na eerst een dik jaar gewerkt te hebben bij Zubar, het verschil is er wel degelijk!
  Dat we mannen aan het lijntje houden, weten we allemaal, maar deze mannen worden duidelijk gewaarschuwd dat er nepprofielen zijn, dit even terzijde, het zijn niet alleen sex gesprekken wat je voert, sommige mannen zijn eenzaam en halen echt steun uit je.
  Je moet net als overal flink doorwerken om er genoeg geld uit te halen maar dit is zeer zeker mogelijk!
  Leuk team van mensen hier, niet elke week een mail met welke komma je bent vergeten, en zelfs de helpdesk is menselijk! Altijd meteen antwoord, en aangezien we nog steeds geen computers zijn vergeet je wel eens een komma, en maak je wel eens een fout omdat iemand 2 namen logt, en je een andere naam onder je bericht zet waar een klant over valt, maar de wijzende vinger is er alleen als je het heel bont maakt en dit houdt het werk leuk, verder onwijs leuke akties met kerst en oud en nieuw, en je voelt je gewoon lekker op je gemak in dit team.!

  Sterke punten
  Goede communicatie helpdesk
  Geen kommaneukers, dus niet voor elke komma die je vergeet een denigrerende mail over hoe het beter kan, dit houdt je gemotiveerd.
  Leuke actie's
  Bonus als je een werknemer aanbrengt
  Een persoonlijk mailtje om je een fijne kerst, nieuwjaar etc te wensen
  Helpdesk bereikbaar ten alle tijde.
  Snel ingewerkt, dus je kan snel aan de slag.
  Leuke staffels

  Zwakke punten
  Ik kan er zo geen verzinnen

  Operating4u

  Werk nu een 2 maanden bij Operating4u, en heb wel het gevoel dat ik dit veel eerder had moeten doen. Voorheen werkte ik bij 2 andere operatorbedrijven. Daar vielen ze over elke komma die ontbrak in een bericht. Bovendien daar een minimum aantal berichten per week. Keer een weekje vrij nemen was geen mogelijkheid.

  Voordelen van Operating4u waarom ik zo blij ben met hen:

  * Goede degelijke training
  * Altijd wel een coach of anders de helpdesk online die je kan helpen als je ergens mee zit
  * Keurig wekelijkse uitbetaling, tegenwoordig zelfs al vaak op de maandag gelijk na afloop van de week dus
  * Eerlijke aanbrengbonus, mensen die ik aanbreng staan gelijk erbij op mijn factuur inclusief de scores dus ik kan precies zien van wie ik binnenkort een bonus kan verwachten
  * Leuke acties, zoals in december waarbij ze elke dag 50 of 100 EUR verloten, aan de hand van lotenverdeling. Ook de kleine operators maakten hierbij kans op 50 of 100 E te winnen.

  Kortom een topbedrijf, en snap de negatieve reviews niet zo goed, in mijn ogen KUNNEN dat gewoon geen operators zijn die ervaring hebben met Operating4u!

  Sterke punten
  Zie review

  Zwakke punten
  Eigenlijk geen

  Goede verdiensten!

  Super goede verdiensten, en fijn om te werken en de coaches zijn ook erg fijn!
  Heb een tijdje voor zubar gewerkt waar je slecht krijgt uitbetaald, nu ik bij deze zit kun jezelf en dubbelde verdienen! Echt een aanrader.

  Sterke punten
  Goed verdienden, snel op je bank, duidelijk.

  Zwakke punten
  Geen.

  Goede bijverdiensten

  Ik ben nu al een aantal maanden bezig en ik werk wanneer het mij uitkomt.

  Zonder moeite haal ik de 100 Euro per week, deze wordt netjes elke week uitbetaald.

  Het werk op zich is best leuk om te doen.

  Sterke punten
  Wekelijks uitbetalen.

  Zwakke punten
  Geen

  operating4u - super

  je kan goed bij verdienen, als je de berichten vroeg al pakt, heb je de hele dag door wel wat te doen, ook 's avonds is het wel druk.. Als je gewoon snel kan typen, kun je een mooie bij verdienste hebben.. natuurlijk is er wel eens een dag wat rustiger, maar dat heb je overal..

  Sterke punten
  correcte uitbetaling, altijd op tijd..

  Zwakke punten
  geen zwakke punten gevonden..

  operating4u

  Het is een prima bijverdienste. Leuke operators die meteen antwoord geven als er iets is. Net een week begonnen en zit op 576 berichten.
  Ik snap niet dat diegene weinig berichten heeft. Heb ik totaal geen last van. 's Morgens heb je de meeste berichten en 's avonds.
  Kwa betaling weet ik nog niet. Omdat ik net een week ben begonnen.
  Bij 50 euro en meer per week en anders schuift dat door naar de andere week.
  Daar zit ik nu al ruim boven.
  Je moet wel snel kunnen typen en goed ABN schrijven. Kortom een prima site om een zakcentje of meer te verdienen. Goed werk Operating 4u
  Ik typ gemiddeld 30 berichten per half uur.

  Sterke punten
  Wekelijks uitbetaling (mits het 50 euro is of meer). Goede service en vriendelijke operators.

  Zwakke punten
  Nog niet kunnen ontdekken. Misschien dat sommige mannen net eikels zijn. (lang niet allemaal)

  Top

  Betalen altijd uit, op tijd, en altijd snel antwoord op vragen. Dat mannen belazerd worden is helemaal aan hen zelf te danken, in bijna alle voorwaarden van de datingsites staat dat het gaat om fictieve profielen en dat een date niet mogelijk is.....

Bezoek Operating4u

Schrijf je eigen review